23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 23, 2013 22:26:38 GMT 2
Kell võis olla midagi kümne ringi, kui Megan photoshoodilt vabanes ning natuke linnaga tutvuda otsustas. Damn, kaardilugejat oleks tõesti vaja, sest pidevalt oli hirm, et võib ära eksida, kuigi tegu on niivõrd väikse linnaga. Westside naist just ei vaimustanud, aga vähemalt oli siin koht, kust saab korralikku kohvi. Ta telliski omale ühe kange kohvi, kõrvale tükikese puuviljakooki ning istus ühte akna all asuvasse lauda. Tema juuksed olid seatud kõrgesse lohakasse krunni, must mantel asetatud toolileenile ning muidu kandis naine musta pikemat tuunikat, sama värvi teksapükse ja põlvini säärega kõrge kontsaga saapaid.
OT: Ex
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 22:45:40 GMT 2
Colin oli täna hommikust saati galeriis olnud ja pärast seda seadis ta enda sammud kodu poole. Jõudes Port City Javale aina lähemale, otsustas noormees korraks sisse astuda ja endale ühe kohvi võtta. Siin ei olnud vähemalt ohtu, et ta midagi halba saab. Tal tuli kohe meelde see päev Helenaga, kus ta jõi tõelist saasta. Enam ta samma aukku ei astu. Avanud kohviku ukse, astus tüüp leti juurde, tellides ühe tavalise musta kohvi. Ta kandis tumedaid teksasid ja musta mantlit, mis oli eest lahti. Selle alt paistis triiksärk ja selle peal oli hall õhuke kampsun. Noormees vaatas niisama ruumis ringi ja tema üllatus oli suur, kui ta ühe laua taga enda eksi istumas nägi. Alguses arvas ta, et see oli küll mingi viirastus ja ta lihtsalt ajab teda kellegagi segamini, aga vaadates neidu uuesti, pidi ta möönma, et tegu on tõesti Meganiga. Saanud enda kohvi kätte, jalutas tüüp hoopis koju minemise asemel tüdruku laua juurde. "Well-well, keda sellises väikelinnas kohata võib," lausus noormees tervituseks ja istus Megi juurde maha. Lahku läksid nad üsna rahulikult. Seega loodetavasti no hard feelings. jalas mustad saapad ja peal must mantel
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 23, 2013 22:50:21 GMT 2
Megan ei pööranud erilist tähelepanu inimestele, kes sisenesid, vaid oli pigem rahulikult ja sõi oma kohvi ning pisikest koogitükki. Ühte tuttavat häält kuuldes tõstis naine aga koogilt oma silmad ja turtsatas. "Colin?" küsis ta igaks juhuks üle. "Mida sina siin üldse teed?" Ta ei teadnud, et noormees oli vahepeal kolinud. Lahkuminek võis tõesti rahulik olla ja nad jäid veel sõpradeks, kuid mida vaene Colin ei tea, on see, et terve nende suhte oli Meganil lisaks temale veel ka keegi teine. Sellele naisele lihtsalt meeldis meestega mängida, kuigi tema tõelisele olemusele oli pihta saanud vaid Phoebe, kes naist absoluutselt ei sallinud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 23:00:45 GMT 2
"Ikka mina, kes siis muu," lausus Colin, eemaldades enda mantli ning asetades selle toolileenile. Ta võttis kohvist ühe lonksu ning vaatas siis nendesse tuttavatesse rohelistesse silmadesse. "Elan nüüd siin. Mu paps tegi täpselt seda, mida sa alati naljatades väitsid, et ta teeb - läks lihtsalt minema," lausus noormees, leides et Megan on inimene, kellega ta võib avameelne olla, sest nad olid siiski üsna pikalt koos ja kuigi nad läksid lahku, oli see Jeffi arvates väga kena suhe. Muidugi seal olid mõned mõõnad, aga seal oli ka palju häid mälestusi. "Aga palju parem küsimus on see, et mida teeb üks suurlinna modell siin?" küsis noormees tõesti huvitatult.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 23, 2013 23:11:52 GMT 2
"Näed endiselt hea välja," ei jätnud Megan tähele panemata. Muidugi mäletas ta ise meest ilma habemeta, aga see pisike habe sobis talle ka väga hästi, lihtsalt annab talle vanust juurde. "Jaaah...ära sa räägi," sõnas naine Colini sõnade peale. "Absoluutselt ei pane imestama, kuigi nii kahju, et su pisike õde mind ei salli." Colini isa ei meeldinud Meganile mingil põhjusel juba algusest peale, aga polnudki vist neid inimesi, kes talle meeldiks. Talle meeldisid ainult kenad mehed, kellega mängida ja ka need inimesed, kes talle mingil moel kasulikud võiks olla. "Ma arvasin, et see on ilmselge, et modellid reisima peavad ja kuna nüüd ma sain siin mingi otsa, siis arvatavasti jään ma siia pikemat. Ausalt öeldes oleks mul kaardilugejat vaja, sest ma absoluutselt ei tunne linna," rääkis naine, rohelised silmad kinnitunud Colinile. "Aga mis me minust ikka vatrame...räägi, kuidas sul läinud on?" uuris naine.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2013 23:22:14 GMT 2
"Ma pean sinu kohta sama ütlema," lausus noormees kergelt muiates, kui Meg tema välimuse jutuks võttis. Tüdruk ise oli samuti naiselikumaks muutunud ja nägi seega veel tabavam ja löövam välja. Ei imesta, et ta modellindusega karjääri teeb. Välimust on talle rohkem kui küll antud. "Noh, ta on nüüd natuke muutunud, aga mis seal ikka. Phoebele on üldse raske meeldida," tunnistas Colin turtsatades. See oli ju tegelikult tõsi. Ta valis alati juba enne inimesega rääkimist, mis ta temast arvas, kuigi viimasel ajal suhtles ta rohkem. "Ma ei ole siin küll väga kaua elanud, aga kui oskan, siis võin sind aidata," sõnas mees kohe, sest vanu sõpru tuleb ikka aidata. Pealegi teab ta omast käest, kui keeruline võib olla uues linnas orienteerumine, mis siis, et Tree Hill väike on. "Noooh, erinevalt sinust lõpetasin ma ilusti ülikooli ära. Olen siin-seal otsi teinud. Hetkel töötan poole kohaga siin ühes kohalikus galeriis, aga muidu tegelen oma stuudio loomisega," rääkis Colin lühidalt.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 0:06:50 GMT 2
See oli muusika Megani kõrvadele. Naine teadis, et on väga ilus ja seda ilu sai väga osavalt ära kasutada. "Teismelistega ongi keeruline suhelda," nentis Megan. Tallegi tegelikult Phoebe just selle pärast ei meeldinud, et tüdruk oli tabanud ära selle, milline naine tegelikult on. Megan kartis lihtsalt, et see tuleb välja ja seda ta ei soovinud, kuigi kunagi juhtub see niikuinii. Vanema venna ees pidi ju head nägu tegema, eriti veel, kui ta oli naise eks. "Selge," sõnas Megan, kui Colin talle abi pakkus. "Ehk näitadki mulle siis linna?" küsis ta, kulm kergelt kerkimas ja näol kaval naeratus. Naise tüüpiline ilme, kui mõne mehe tähelepanu oli vaja. "Seda on hea kuulda, et mõni nii kaugele juba jõudnud," lausus Megan Colinit kuulates. "Sa pingutasid ka päris kõvasti."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 0:41:00 GMT 2
"Ma olin küll teel koju, aga väike ring linnas ei teeks kindlasti paha," leidis Colin, võttes hetk hiljem soojast joogist veel ühe lonksu, mis seest mõnusalt soojaks tegi. "Arenemisruumi veel on," sõnas noormees kohe, sest ta ei olnud veel sugugi sellise koha peal, kus ta olla tahtis, aga ta oli teel sinna. Tegelikult sai ta eile ühe väga huvitava e-maili, mis võib talle paljugi juurde anda, aga enne tuleb tal mõne lähema inimesega rääkida. "Jah, sest ma ei taha, et kõik mulle lihtsalt kätte kukuks," kehitas tüüp enda õlgu.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 0:49:21 GMT 2
"Hästi," sõnas Megan oma koogist ampsu võttes. Niisiis linnaring tuleb. Muidugi polnud naisel õrna aimugi, et Colin jälle suhtes oli ega mõelnudki sellele, mida mehe tüdruksõber sellest arvata võiks, kui nad kahekesi Tree Hilli avastama lähevad. Kui ta oleks teadnud, poleks Megan sellest niikuinii hoolinud. "Varsti oled sama kuulus nagu mu isa," muigas Meg. Tema isa oli ju see, kes Colinile pärast ülikooli lõpetamist kohe tööd pakkus, kuid kahju, et tüüp selle tagasi lükkas. "Tore mõtlemine," sõnas naine samuti õlgu kehitades. Tema neid sõnu ei mõistnud, kuna ei pidanud kunagi millekski palju pingutama. Kõik lihtsalt läks enamasti ise nii, nagu soovitud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 16:36:53 GMT 2
"Kuule, ma ei soovikski vist nii kuulus olla....kuigi ma lootsin, et ehk saan temaga pärast stuudio valmimist natuke...rääkida," lausus noormees kergelt köhatades ja tüdrukule otsa vaadates. Oleneb, kas ta paps peab pikka viha selle pärast, et ta tema tööpakkumise tagasi lükkas. Loodame, et ei. "Midagi sellist, mida sina vist väga tihti ei mõtle," muigas Colin, võttes topsist mõned lonksud kuuma kohvit, mis oli tõeliselt hea.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 16:43:27 GMT 2
"Nojah, nõu ja jõuga on ta alati abiks," sõnas Megan oma kohvi lonksates. Koogitükk naise taldrikul hakkas aga järjest kahanema ja varsti on see ilmselt otsas ka. Calvin tõesti polnud Colini peale pahane. Eks noormees ise otsustas, kuigi vana Whitely oli alati valmis aitama. Erinevalt oma tütrest polnud mees nii kahepalgeline ja salakaval. "Jah," vastas Megan muiates. "Ma lihtsalt ei mõista, miks pingutada, kui midagi on ka kergelt kätte tulemas. Alati läheksid kõik ju lihtsamat teed."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 16:50:45 GMT 2
"Siis on üks asi endiselt sama," lausus noormees kergelt turtsatades ja pead raputades. Tüdruku isa oli ju alati Colinisse täitsa hästi suhtunud. "Sest kui ma olen millegi nimel rohkem tööd teinud, siis pärast tulemust nähes koged sa sellist mõnusat tunnet, et näed ära tegin," muigas noormees, "aga ma oletan, et sa ei saa hetkel sugugi aru, millest ma räägin." Sirutanud ennast pisut, toetas tüüp ennast vastu tooliseljatuge ja silmitses neidu.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 17:02:33 GMT 2
"Jah, ta suhtub sinusse endiselt kui oma poega," lausus Megan. Calvinile täitsa meeldis oma tütre kunagine poiss-sõber. Täitsa asjalik ja tore noormees, kahju ainult sellest, et Meg teda tegelikult hinnata ei osanud ja tegelikult temaga ainult mängis, kuigi nüüd on naisel lihtsalt kiusu pärast plaanis tüüp tagasi saada. Isegi, kui see tähendab seda, et keegi haiget saab. Mehe sõnu kuulates raputas Meg pead. "Ei saa," tunnistas ta. "Sa ju tunned mind, ma lähen alati kõige lihtsamat teed ja ma ei saa selle vastu. Kõik tuleb niigi justkui iseenesest kätte."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 17:07:18 GMT 2
"Seda on nüüd küll päris julgustav kuulda," muigas noormees. Ta ei olnud temaga pärast ülikooli lõpetamist väga palju rääkinudki. Aga võibolla pole vajagi, sest selline mõjuvõimas inimene nagu Megani ise kuuleb asjadest ka mujalt. "Ma ei süüdista sind selles. Sa oled lihtsalt teises seltskonnas kasvanud," kehitas tüüp enda õlgu. Kui talle kogu elu kõik ette ja taha ära on tehtud, siis ei ole ju väga ime, et ta on siiani harjunud kõike väga kergelt saama.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 17:44:14 GMT 2
Megan sõi oma kooki ja turtsatas. Julgustav või mitte, aga Calvin Whitelyle võis alati loota. Mees polnud Meganilt Colini kohta pärast nende lahkuminekut enam väga küsinudki. Polnud vaja lihtsalt tütre eraelus surkida, kuigi ta seda heaks ei kiitnud, mis Megan tegelikult tegi. Ehk oligi parem, et nad lahku läksid. "Jah, noh, igatahes järgmiseks ma peatungi New Yorgis, kuigi ma ei oska öelda, kauaks ma siiagi jään, vähemalt oleks mul võimalus papsi näha. Hetkel üürin korterit, sest mul on plaanid veidi pikemaks jääda kui mõned kuud või nädalad," rääkis naine. Tema isa veetiski suurema osa ajast New Yorgis ning näitas harva Richmondi oma nägu. Sama oli ka Megani endaga, kes oma töö tõttu harva kodus viibis. "Jah, me oleme sinuga tegelikult ikka väga erinevad," noogutas Megan. Võis ju paista, et selle pärast ei paistnud ka nende suhe toimivat ja midagi sarnast ütles Megan Colinile ka siis, kui nad lahku läksid.
|
|