|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 21:14:29 GMT 2
"Ei arva - tean," lausus Colin kergelt muheledes. Ta varem arvas, aga nüüd ta juba teab. Noormees kuulas tüdrukut ja see oli päris üllatav, kui näitsik teda Jeffiks nimetas, sest seda tegigi ju ainult tema. Kõik teised kutsusid teda ikka Coliniks. "Eks ma pean jälle meelde tuletama ja sind tundma õppima," sõnas Colin, sest mõne aastaga võib inimene oluliselt muutuda.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 1, 2013 21:29:13 GMT 2
"Hmm...kui sa nii ütled," kehitas Megan õlgu ja kõndis edasi. Jeff tundus muidugi lühem ja tunduvalt kergem nimi kui Colin ja erilist hüüdnime ta mehele lihtsalt pannud ei olnud, seega eelistaski ta pigem Jeffi. "Tead, ma ei usu, et ma eriti palju nende aastatega muutunud olen," sõnas Megan. Enda arvates oli ta vähemalt ikka enamvähem sama inimene, nagu mõned aastad tagasi. "Aga sina, noh, sa paistad tunduvalt enesekindlam, kui sa olid," nentis naine. Vanusega võib ju nii mõndagi juurde tulla.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 21:35:30 GMT 2
"Midagi on kindlasti sinu juures uut, aga ma pean natuke mõtlema, mis see on," lausus noormees, silmitsedes Meganit korraks pealaest jalatallani. Muidugi oli ta sirgunud veel ilusamaks naiseks, aga muutus oli pigem kuskil tema käitumises. "Eks me kõik kasvame," kehitas Colin enda õlgu, " pealegi kui sa oled ainuke mees perekonnas, kes peab nii mõnegi asja eest vastutama ja hoolitsema, siis peabki enesekindlam olema." Pealegi on kindlasti oluline see, et noormees teab, mida ta tahab ja kes ta on.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 1, 2013 21:42:29 GMT 2
"Anna teada, kui välja mõtled," sõnas Megan. Ta võis tõesti natuke teistmoodi käituda, sest iga matsiga ta nii sõbralik ei olnud. Pigem võis ta võõrale isegi külm tunduda, kuid nii Megan võõrastesse suhtuski. Ta käis tavaliselt läbi ainult nendega, kes talle kuidagi kasulikud on. "Nii et sa oled oma õele ühtlasi nii isa kui ka vend?" uuris naine. See ei üllataks teda absoluutselt, kui Colin jaatavalt peaks vastama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 21:47:27 GMT 2
"Eih, ma võtan omaks ainult venna nimetuse," lausus noormees, "ma ei saa kunagi tema isaks ja isegi ei kavatse seda olla. See pole minu töö." Muidugi ta toetab ja aitab Phoebet, aga seda siiski vennana, mitte isana. Tal ei ole plaanis enda väikesele õele isa asendada.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 1, 2013 22:02:39 GMT 2
"Jah, vennana teed sa juba päris palju. Isegi mina ei suuda oma väikesel vennal niimoodi silma peal hoida, sest ta on mõnikord täiesti võimatu," lausus Megan. Noh, mis sa ikka nendelt teismelistelt ootad? Okei, Megan polnud just ise ka kõige täiuslikum suur õde, sest tegelikult tegi ta oma venda maha, kui vähegi võimaluse sai ja see on üks neist põhjustest, miks nad omavahel läbi ei saa. Seda ei pidanud muidugi keegi teadma, miks nad tegelikult läbi ei saa.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2013 22:09:15 GMT 2
"Nendega lihtsalt tuleb osata õigesti ringi käia," lausus noormees õlgu kehitades, "kuidas su vennal üldse läheb? Ma pole temast juba aastaid kuulnud." Ilmselt on asi selles, et nemad ei ole omavahel suhelnud. Sellel ajal, kui nad käisid, sai Colin neidise vennaga üsna hästi läbi. Kuigi ega Meganile vist väga ei meeldinud, kui nad suhtlesid, mis oli noormehe arvates alati natuke imelik.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 1, 2013 22:25:10 GMT 2
"Ole hea ja defineeri see õigesti ringi käia," noris Megan. Asi polnudki ilmselt nii väga nendega ringikäimises, kui inimestes endis. "Aga Peter...noh, hetkel hakkab ta juba keskkooli lõpetama," rääkis Megan. "Tüdrukuid kardab ta endiselt, pigem istub kodus ja mängib oma arvutimänge või siis PlayStationit. Tüüpiline teismeline poiss." Seda Megan ei mäleta, et Colin selline oleks olnud, aga suhtes oleks ta võinud ikkagi palju kirglikum olla. Siis tundus Meganile, et tüüp pigem hoiab end ikka täiega tagasi, aga seda kirge leidis naine seevastu kellegi teise juurest. Ja mis sellesse puutus, et naise vend ja Colin omavahel läbi said, siis Meganile ei meeldinudki see selle pärast, et ta teadis, kuidas Colin nõrgemaid kaitseb ja ta kartis, et poiss räägib mehele, miks nad tegelikult läbi ei saa.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 14:10:00 GMT 2
"Sa pead lihtsalt mäletama, milline sa ise teismelisena olid ja mis sulle meeldis ja mis ei meeldinud. Pealegi kui sa enda venda ikka tunned, siis sa peaksid isegi aru saama, kuidas oleks temaga kõige õigem käituda," lausus Colin, kuigi ta oli kindel, et see ei jõua Meganile kohale. Tema ja Phoebe suhe ei olnud mitte midagi sellist nagu Megani ja tema venna suhe. "Mis ta siis edasi teha tahab? Läheb ikka ülikooli või astub enda õe jälgedesse?" tundis noormees siirast huvi.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2013 14:15:51 GMT 2
"Ma olin teismelisena populaarne tüdruk ja nii mõnelgi korral krooniti mind ballil kunigannaks," muigas Megan. See aeg oli naisel veel väga hästi meeles. Kõik sõna otseses mõttes lömitasid ta jalge ees. "Ja ma ei tea...oma venda tundes...noh, ma peaksin temaga koos Skyrimi mängima või Starwarsi siis vaatama." See aga ei olnud väga Megani rida. Mängigu ise oma mõttetuid mänge ja nautigu oma olematut elu. "Nii palju, kui mina tean, tahab Peter minna informaatikat õppima. Arvutinohik, nagu ta meil on," vastas naine Colini küsimusele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 20:24:19 GMT 2
"No ma ei tea," sõnas Colin, "mina ja Phoebe oleme ka väga erinevad, kuid siiski suudame ka koos midagi huvitavat teha." Järelikult võib asi olla Meganis. Ta lihtsalt ei tahtnudki enda vennaga läbi saada. "Nii kaua, kui poiss õnnelik on, pole mul midagi öelda," kehitas tüüp enda õlgu. Vähemalt on tal olemas kindel siht. Ta teab, kes ta on ja midagi teha tahab.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2013 20:38:40 GMT 2
"See on hea jah, et te läbi saate," sõnas Megan, kui juba Eastside'ile jõudma hakati. "Jaaah...tema ilmselt suudab ülikooli lõpetada ka, erinevalt minust," turtsatas naine. Kui Peter nii kindel oma valikus on, siis tõenäoliselt hakkab ta rohkem pingutama ka, kuigi keskkooli võttis poiss pigem kui lapsepõlve pikendust ega näinudki mingit erilist vaeva. Peaasi, et rahuldavad hindedki kätte saab...samas nüüd, kus tal tuleb ülikoolidesse kandideerima hakata, oli Peter ka tõsisemaks muutunud, et mitte oma võimalusi päris ära nullida. "Sinu õde ei hakka veel lõpetama?" uuris Megan lihtsalt huvi pärast. Ta ei mäletanudki, kas see plika oli nüüd Junior või Senior, aga naise vennaga peaks nad enamvähem ühevanused küll olema.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 21:23:36 GMT 2
"Ei," lausus Colin lühidalt, "ta on Junior." Seega veel üks aastakene keskkooli jäänud ja tegelikult noormees ei teagi, mida näitsik edasi õppima tahab minna. Samas küll nad jõuavad veel sellest rääkida ja vajadusel võib Colin teda muidugi suunata ka, kuigi lõpliku otsuse peab Phoebs siiski ise tegema. "Maailmas on palju edukaid inimesi, kes pole keskkoolist kaugemale jõudnud. Nii et pole see diplom nii tähtis midagi. Saab ka ilma hakkama," sõnas tüüp lihtsalt niisama teema jätkuks.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Mar 2, 2013 21:31:31 GMT 2
Nii et siis käibki veel aastakese, kuigi vanuse poolest võiks Colini õde ka Senior juba olla, aga see olenes koolist, mis vanuses õpilased mingis klassis on. Colini järgnevaid sõnu kuuldes puhkes naine aga naerma ning viis oma rohelised silmad noormehele. "Ja seda räägib inimene, kes ülikoolis ainult õppis ja õppis ning veel cum laude lõpetas," sõnas Megan pead raputades. Ja kuhu see diplom mehe enda siis viinud on?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2013 21:46:28 GMT 2
"See, et mina lõpetasin ülikooli kiitusega ei tähenda, et teised seda tegema peaksid. Pealegi ma ei ütleks, et see mulle midagi erilist juurde annaks," kehitas noormees enda õlgu. Muidugi oli natuke uhke tunne omada kiitusega lõputunnistust, aga see oli ka kõik. Samas võibolla tõi see talle ka plusse tööturul, aga põhiline on siiski anne.
|
|