|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 18:06:36 GMT 2
"Võibolla õnnestub meil selle aja sees veel mõned korrad kokku juhtuda. Linn on ju väike," lausus noormees, "kus su korter asub - Eastside'il või Westside'il?" Colin ei teadnud, kas see on nüüd hea, et Megan järsku välja ilmus või pigem midagi, mis võib asjad segamini ajada. Siin praegu istudes või tüüp rahulikult öelda, et tal ei ole selle naise vastu siin enam tundeid, aga kuidas suhtub sellesse kõigesse Helena. "Mõnes asjas oleme erinevad, mõnes samad," lausus Jeff üsna laisalt.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 18:15:30 GMT 2
"Seda küll," sõnas Megan ja viis oma läbitungivad rohelised silmad Colinile. "Aga miks just Tree Hill?" uuris naine. "Te oleksite ju kolmekesi saanud ka ükskõik kuhu mujale kolida, USA on ju nii suur." Megan ise polnud selles väikses linnakeses nii kaua viibinudki, et ta saaks öelda, kas talle meeldib siin või mitte. Väikelinn nagu väikelinn ikka, kuigi see oli midagi uut, et tema nüüdsed pildistamised just siin toimuma hakkavad. Eks siis saab vabal ajal üritustelgi käia ja need ka üle kaeda, kuigi suurlinna peod olid ikka palju paremad. Muidugi ei viitsinud naine enam Coliniga selle üle arutlema hakata, kui sarnased või erinevad nad on ja seega sõi ta lihtsalt oma koogitüki lõpuni. Kohvitasski tühjenes vaikselt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 18:20:15 GMT 2
"Ma ei tea. See on ju hea asukohaga ja mõnus rahulik koht ja kõigele lisaks on siin tegelikult kõik olemas," lausus noormees käsi laiutades. Ei saanud just öelda, et Tree Hill kuidagi mõnele suurlinnale alla jäi. Muidugi elanikke oli siin vähem ja seega kõik teavad kõiki, aga raske on öelda, kas see on nüüd hea või halb asi?
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 18:27:23 GMT 2
"Ma loodan, et su sõnad vastavad tõele, ei tahaks pettuda," muigas Megan ja lonksas oma kohvi, mis juba vaikselt jahtuma hakkas, kuid oli veel piisavalt soe. Tavaliselt olid väikelinnad naise jaoks igavad, aga kui mehe jutu järgi siin tõesti kõik olemas on, võib see koht isegi paljulubav olla. "Ja vastuseks sinu küsimusele - mu korter on Eastside'il," tuli naisele meelde. Ta oli keskendunud juba oma edasistele plaanidele ega pannud enne lihtsalt noormehe küsimust tähele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 19:05:19 GMT 2
"Ma ei tea mudugi, mida sa ühelt suurlinnalt ootad, aga minu jaoks on see linn väga hea koht elamiseks," lausus noormees, vaadates tüdrukule otsa. Nende ootused ei ole ilmselt täitsa samasugused. "Noh, minu maja jääb Westside'ile," andis Colin nii muuseas teada. Eks ta arvata oligi, et neidis just sinna poole jõge endale korteri ostis. Elavad ju seal kõik rikkad ja ilusad.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 19:10:20 GMT 2
"No see siin tundub ikka väga väike vähemalt esmamulje järgi," lausus Megan. "Pole pooltki Richmondist." Eastside oli samas üsna normaalne ja midagi meenutas just selles linnaosas ka suurlinna. Ehk olid selleks suurepärase vaatega korterid ja majad ning muud kõrghooned. Westside'il oli aga Megan käinud vaid korra ja seal oli tal ka viimane pildistamine. Ei ütleks, et see midagi erilist oli, pigem tunduski väikelinnale rohkem omane. "Selge. Nii et siis võib sulle külla tulla kunagi?" uuris naine, kui Colin enda elukohast rääkis. Phoebe poolt ei pruugi ta muidugi kõige soojemat vastuvõttu saada, aga selle asja klaarib Megan ise tüdrukuga ära.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 19:18:40 GMT 2
"Väike on ta tõesti, aga Eastside peaks sulle sobima küll," lausus Colin üsna enesekindlalt. Klubi ja baar olid olemas, mida enamat Megan ikka vajab. Rikkaid kutte liikus ka seal päris kõvasti ringi. "Muidugi. Vanad sõbrad on alati teretulnud, kuigi ma ei tea, kui soojalt Phoebe sind vastu võtab," muigas tüüp, aga see on juba tema õe mure. Kui Meg tuleb, siis on ta ju Colini külaline.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 19:29:40 GMT 2
"Jah, Eastside'i üle ei vingu, kuigi täna õhtul ma vaatan need baarid ja klubid ilusti üle," nõustus Megan ning jõi oma kohvi lõpuni. Varsti võib siis selle pisikese linnatuuri ka ära teha. Klubidesse aga polnudki Megan veel jõudnud, kuna ta alles mõne päeva eest saabus ja siis on lihtsalt natuke kiire olnud. "Millal ma varem tema poolt sooja vastuvõtu osaliseks olen saanud?" sõnas Megan mõrult. "Ära võta isiklikult ega midagi, aga see on tema enda probleem." Mananud enda näole jällegi naeratuse, heitis Meg hetkeks pilgu aknast välja ning siis jällegi oma eksile. "Palju sul muidu aega on üldse täna?" uuris ta nagu muuseas. Õhtuni ikka ju temaga mööda linna ei töllerdaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 19:48:25 GMT 2
Miks Colin küll ei üllatu selle üle, et tüdruk baare ja klubit üle läheb vaatama. See oleks ju nii temalik. "Ma ei võta seda isiklikult ja ma olen sinuga nõus," lausus noormees, sest see oli tõesti Phoebe probleem, et ta neiuga läbi ei saanud. Võibolla kui Phoebe saaks kõikide inimestega läbi, aga ainult Meganiga ei saaks, siis oleks asi kahtlane. "Mingeid kindlaid plaane nagu pole, aga õhtuks tahaks vast ikka koju jõuda," sõnas Colin õlgu kehitades. llmselt teeb selle linnaringi ära ja siis koju.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 20:06:53 GMT 2
Jah, eluaegse suurlinna tüdrukuna oli Megan harjunud üritustel käima ja nii võis teda tihti mööda klubisid ja baare näha, kuigi ta ei jätnud minemata ka mõnele viisakamale üritusele. "Ma olen üsna kindel, et ta kasvab sellest välja. Raske iga, mis teha," sõnas naine. Eks need teismelised kipugi mõnikord imelikult käituma ja nii sai Megan väga hästi enda ja mehe õe vahelised suhted tüdruku keerulise eaga välja vabandada. "Selge. Minul on veel kella poole kuue aegu üks pildistamine ja siis sealt edasi ma lähengi klubisid uudistama," rääkis naine enda plaanidest. Colinit teades ei olnud mõtet teda ju endaga kaasa kutsuda, mees oli selleks liiga rahuliku eluviisiga.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 20:28:49 GMT 2
Võibolla mingil määral see oligi Phoebe eaga seotud, aga kindlasti mitte täielikult. Aga eks Colin oli ise ka siis noorem ja ei pööranud sellele kõigele eriti tähelepanu. Ta lihtsalt viis Megani enda juurde siis, kui Phoebet kodus polnud, aga alati see ei õnnestunud. "Sobib väga hästi," lausus noormees kui Megan enda edasistest plaanidest rääkis, "kus sul see pildistamine on?"
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 21:07:18 GMT 2
Jah, tulevad tõesti need vanad head ajad meelde, kui Coliniga tema juurde vaikselt hiilitud sai. Oli küll tore, aga selle teise tüübi juures oli veel toredam. Osavalt on Megan seda varjata suutnud, kui see siiani välja pole tulnud, aga eks kunagi tuleb see aeg ka. "Ühes pisikeses stuudios, mis peaks L'Echo Lounge'i lähedale jääma," vastas naine. "Hommikul oli Westside'il, keset talvist külma, aga mulle meeldis see, et pildistamine oli graffitite taustal. See oli ühe noorteajakirja jaoks, aga üks vahvamaid shoote." Nojah, vahepeal tuleb ju ekstreemsemaidki olukordi ette ja siis tuleb fotode nimel ka pisut külmetada. Loodetavasti ei jää Megan nüüd haigeks ega midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2013 21:34:22 GMT 2
"Ma ei tea, millisest stuudiost juttu on, aga Lounge'i asukoht on mulle teada," sõnas noormees juhuks kui on vaja Megan kohale juhatada. Neid graffiteid leidus Westside'il tõesti kohe eduliselt ja mõned neist olid väga lahedad. Seega võis shoot päris huvitav olla. Colin jõi topsi tühjaks ning vaatas neiule otsa.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 24, 2013 21:38:48 GMT 2
"Siis võidki selle mulle kõige viimasena ära näidata, et ma stuudio üles leiaksin, ei tohiks kaugel olla, nagu mulle öeldi," sõnas Megan. See muidugi tähendab seda, et ilmselt peakski nad jalutuskäiku Westside'ilt alustama ja siis üle silla Eastside'ile minema. Jalad jäävad pärast vähe valusaks, aga see oli kõige väiksem mure. "Siis ma lähen maksan arve ja võime alustada," sõnas naine, kui Colin talle otsa vaatas. Kell ei olnud veel väga palju ning aega oli veidi rohkem kui 4 tundi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2013 20:30:43 GMT 2
Kuna Colin oli kohe enda kohvi ees tasunud, sest ta arvas, et ei jää siia istuma, siis tõusis tema lihtsalt püsti ja tõmbas mantli jälle selga. Sättinud ennast õue minekuks valmis, jalutas noormees ukse juurde, astudes peagi Megani järel kohvikust välja. Õues oli mõnusalt värske õhk, mida suurlinna harva tunneb. Krõbedat külma oli ka, aga soojendav päike tegi olemise palju paremaks.
|
|