|
Post by Deleted on Nov 18, 2012 0:13:55 GMT 2
Tee on muidugi parim jook tühja kõhu peale, sest tekitab veel suurema tühjakõhutunde. "Kui sul sest kahju pole," vastas Sith sõrmi ümber teetassi põimides. Hea soe oli. Natuke veider oli küll, kuidas ta niisama lihtsalt mehega, kes talle väga meeldis ja samaaegselt hinge täis ajas, nüüd nagu vana tuttavaga ühe laua taga soojade jookide kohal vestles. Mehe järgmised küsimused tekitasid küll tõrke. Talle ei meeldinud eriti oma loomingut teistega jagada, sellest isegi rääkida, sest see tekitas ennatlikke järeldusi, kohe vaadati viltu. "Midagi selletaolist jah," vastas naine. "Kuigi ma ei nimetaks seda romaaniks, vaid õnnetuseks."
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 18, 2012 0:49:00 GMT 2
"Ei ole. Võta nii palju, kui tahad. Ma võin vabalt uue pitsa ka osta," lausus mees. Loomulikult ei saanud ta enda kunagist tegu mingi tobeda pitsaga heastada, aga natuke parema tunde tekitas see lahke žest temas ometi. Chad ise ei tundnud end enam kaugeltki mitte nii veidralt nagu alguses. Suutis naisega inimese kombel rääkida küll, kui ainult tahtis. Rüübanud natuke oma kohvi, viis noormees pilgu uuesti Sithile, kuulates mida naine räägib. "Õnnetuseks? Ma arvan, et sa liialdad," kostis Chad. Siobhan oli küll naiivne, aga suutis endast siiski targa mulje jätta. Mehel ei tekkinud mingit kahlustki, et Sith hästi kirjutada oskab.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2012 1:07:50 GMT 2
Intelligentselt varjatud idiootsus, mis muud. Kuigi lihtsameelsus oli hoopis raskem juhtum, seda ei andnud millegagi välja vabandada ka. Hetkeks kõhelnud, sirutas Sithmaith käe ja võttis Chadi taldrikult tüki, millest seejärel killukese näksas. Püha ristivägi... Pai tühjale kõhule! Võtnud suurema ampsu, sõi naine ka selle ära, mõeldes, miks ta ometi endale midagi söödavat ei tellinud. "Miks siis ükski kirjastus seda ei taha," oli Sithil vastuargument olemas. See polnud küsimus, see oli fakt. Muidugi oli tore end ja oma romaanihakatist paitada, kui Chad seda lugenud polnud ja tal õrna aimugi olla ei saanud, on's tegemist hea või halva käkiga.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 18, 2012 1:57:34 GMT 2
Chad jälgis, kuidas naine enda käe välja sirutas ja tema taldrikult ühe pitsalõigu võttis. Kõrvaltvaatajale võis jääda mulje, nagu oleks hoopis Sith mehe tüdruksõber, kuigi Chad ei osanud talle küll mingisugust nime anda. Sõber ei sobinud, eks kõlas samuti liiga paljulubavalt... Ja tuttav oli ka kuidagi vähe. Minutid aga järjest möödusid ning Annat ei olnud kuskil näha. Kevin hakkas juba rahutuks muutuma. Kus too siis oli? Sättis ennast? Mingit sõnumit samuti vastuseks polnud tulnud. "Järelikult oled valedesse kirjastustesse sattunud. Ega Potterit ju ka alguses ei tunnistatud, kuid vaata, mis nüüdseks saanud on - J.K. Rowling on miljardär," rääkis Chad. Kõik oli võimalik, kui selleks piisavalt pingutada.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2012 2:06:12 GMT 2
Sith tõi kuuldavale turtsatuse. "Julge võrdlus see mina versus J.K. Rowling," mainis ta. "Proua Rowling on mu iidol." Pitsatükk sai rutem otsa, kui ta arvata oli osanud, ja sellest jäi väheks. "Kas ma võin veel ühe võtta?" küsis naine, kui oli sõrmed pitsapõhjapurust ja õlist puhtaks limpsinud. "No loodame, et mu siiatulek endas mingit kasu peidab," jätkas Siobhan käesoleval teemal. "Ameeriklastele annab ju kõike pähe määrida. No offence."
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 18, 2012 2:22:26 GMT 2
"Ega ma ei mõelnudki, et sa peaksid sama kuulsaks saama nagu Rowling, kuid miks ka mitte?" põhjendas Chad oma varasemat ütlust. Kuna ta polnud Sithi romaani lugenud, ei osanud mees ka ennustada, kas sellele maksaks mingit edu oodata või mitte. Pealegi ei ütleks tema arvamus just palju, kuna Chad ei kuulu kirjanduse alal ekspertide hulka. "Enda arust ma juba mainisin, et võta nii palju, kui sa tahad," sõnas noormees muiates ja võttis üle pika aja ka ise tüki pitsat. Talle tegi nalja vaatepilt, kuidas Sith enda näppe limpsis. Mõni polnud vist kaua aega süüa saanud. "Eks varsti näha on, kuidas sul õnnestub oma meistriteos ameeriklastele pähe määrida. Ootan huviga," kommenteeris Chad. Tõepoolest, seda võiks isegi huvitav lugeda olla.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2012 2:28:34 GMT 2
Jah, kui keegi tema käkki tahab. Muidugi oleks ettevaatlikum samm oma lühijuttude saatmine, et mingitki tuntust koguda, aga nende osas oli ta veel ebakindlam kui romaani puhul. Mitte et suure teose saatmine väikeste asemel mingi arukam tegu oleks. Samas... Võiks ju proovida. Tore eneseleidmine pärast rumalaid kolimisi ühest riigist teise. "Pärast nutad, kui ma kogu su pitsa ära söön," mainis Sithmaith uut tükki võttes, et sellest ampsata.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 18, 2012 17:27:19 GMT 2
Töötunnid Spring Street Gallerys venivad harva pikaks, kuid juhul kui nad seda teevad, siis võib seal hoones julgelt tavatööpäevale kolm tundi peale panna. Nii juhtus täna ka Annaga. Detsembri keskpaigas on kunstigalerii planeerinud korraldada noorte tänavakunstnike töödest fotonäitus, mis on heategevuslik ning annetab saadud tulu nii kohalikult noortekeskusele, keda on SSG toetanud ka renoveerimistööde alustamiseks, kui ka linnapea algatatud ülikoolifondi, milles saab osakese igal aastal kolm parimat Tree Hill High lõpetajat. Umbes pool tundi peale Chadi sõnumi saamist avastas neidis, et tema telefoni aku oli otsustanud, et nüüd on õige aeg tühjaks saada ja jätta tüdruk koos töökaaslasega keset Westside pimedaid tänavaid - pooled laternad olid puruks pillutud ja teised polnud veel piisavalt soojad, et valgustada maksimaalselt. Õnneks oli näitsik näinud noormehe sõnumit juba varem, mis tõttu oskas ta seada enda sammud otse Port City Java poole, kuhu Anna iga hommik enne tööle minekut sisse astub, et enda meeli turgutada ühe sooja caffe latte'ga. Järjekordne vaikne tilin andis märku uue kliendi saabumisest ning see kord oli selleks Anna. Küll umbes tunnikene hiljem, aga kohale ta jõudis. Vägagi ülerahvastatud kohvikus märkas ta hetkeks Chadi, seades enda sammud hetk hiljem noormehe poole. Esmapilgul neidis ei näinud poisiga ühes lauas istuvat punapäist näitsikut. "Vabandust, mul olid käed-jalad tööd täis ning mu telefon otsustas ka õigel ajal tühjaks saada, mis tõttu ei saanud ma sind hoiatada, et ma tulen hiljem. I hope you aren't not mad?" küsis Ronnie lõpetuseks vaikselt, vaadates Chadile kutsikasilmadega otsa. Asetanud enda musta koti noormehe kõrval olevale vabale toolile, nööpis neidis musta mantli eest lahti ning võttis selle seljast. Hakanud seda tooliseljale panema, märkas näitsik poisi kaaslast. Ta köhatas kergelt. "Sa oleksid pidanud mainima, et meil on tegu suurema seltskonnaga. Ma oleksin helistanud Sunset Sushisse ja koha seal kinni pannud, nagu nii on nad mulle paar teenet võlgu. Ma arvan, et me pole varem tutvunud. Ma olen Anna," pöördus Anna momendiks Chadi poole, kuid peagi olid tema rohekad silmad uuesti punapäisel naisel. Ta paistis kohe kindlasti mõni aasta Veronicast endast vanem välja. Viisakusest ulatas ta ka võõrale tervituseks käe. Kuigi näitsikule on alati meeldinud tuttavaks saada Chadi sõpradega, tundis Anna selle isiku puhul mingit ebakindlust ja mingil põhjusel ka kadedust. outfit ilma mantli ja kotita[/img]
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2012 17:53:50 GMT 2
Ta oli pitsatüki söömisse nii süvenenud, et ei märganud esiti, kui Chadile veel seltsi tekkis, ja võpatas kergelt. Jessas... Ta saab täna veel südamerabanduse. Annat, nagu saabunud neiu end tutvustas, seevastu vististi see oht ei ähvarda. Õige viivuks tunnistas Sith talle pakutud kätt, pühkis sõrmed kiirelt salvrätikusse puhtaks ja võttis käe siis vastu. "Sithmaith. Väga meeldiv," lausus ta kätt surudes, et seejärel silmad taas Chadile pöörata. "Sa jätsid mainimata, kui ilus pruut sul on," nentis naine oma teetassi võttes. Nii et see siis oligi see keegi, kellesse Chad "tõeliselt armus"... Naise sinakashallid silmad uurisid Annat. Temast oluliselt noorem, julgeks väita, et ka Chadist noorem... No jah, ta küll ei teadnud Chadi vanust, aga oli üsna kindel, et oli sellest laudkonnast kõige vanem. Buu-huu, vana nõiamoor.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 18, 2012 18:42:23 GMT 2
Oodata sai ikka korralikult, kuni Anna lõpuks välja ilmus. Mõnevõrra läks aeg kiiremini, kui Sith mehega ühines, aga ka siis jõudis Chad päris mitmel korral mõtlema jääda, kuhu see Anna nii kauaks jääb... Näitsiku küsimuse peale hakkas Chad naerma ning raputas pead. Vihane ta kohe kindlasti polnud. Pealegi oli tal täna päris hea tuju. "Tore, et sa kohale jõudsid," lausus mees vastuseks. Kui Ronnie Sithi märkas, hoidis Chad lühikest aega hinge kinni, aga kuti õnneks ei leidnud tema tüdruksõber mingi võõra naise kohalolus midagi imelikku. Tegelikult tundus see ka loogiline, sest miks oleks Chad pidanud Anna kohvikusse kutsuma, kui tüüp teda kellegagi petta kavatseks. "Me sattusime Sithiga juhuslikult kokku. Nägin teda viimati kolm aastat tagasi Iirimaal," seletas noormees, miks tal polnud võimalik naise kohalolu mainida. Samuti ei suutnud Chad ette kujutada mõtet, et ta peaks nende mõlemaga korraga kinno minema... Kõlas kurjakuulutavalt. "Jah, ilus on ta tõesti," nõustus Kevin täielikult Sithi öelduga, hoides pilku Annal. Tal polnud õrna aimugi, mida edasi rääkida, sest sõnad jäid kurku kinni. Ka söögiisu kadus ning üldse tekkis väga kahtlane tunne. Kui mees oli enne mõelnud, et mis see kahe naisega lauas istumine ikka ära ei ole, siis nüüd polnud ta oma endises arvamuses üldse nii kindel. Mis siis, kui Sith räägib midagi ebavajalikku?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 18, 2012 19:51:22 GMT 2
Anna naeratas õrnalt naisele, kes tutvustas ennast Sithmaithina, surudes hetkeks veel tema kätt. "Sul on väga omapärane nimi. Kui ma ei eksi, siis peaks see olema iiri päritolu ning seega ka midagi konkreetset tähendama. Nemad ikka päris niisama nimesid ritta ei seadnud," esitas Anna enda eelviimase lause lõpu pigem küsimusena. Aasta tagasi oli ta ülikoolis võtnud valikkursusena Briti saarte etnograafiat. Alguses neidis küll kahtles enda valikut, sest mis tal ikka nende teadmistega peale hakata on, aga nagu näha, siis kasuks on nad küll mõni kord tulnud. Võtnud koti toolilt, asetades selle hoopis enda mantli alla tooliselja nuki varna, pööras neidis enda rohekad silmad Sithile. "Iirimaal? Sa pole kunagi öelnud mulle, et sa seal käinud oled?" kergitas neidis kergelt küsival ilmel kulme, pöörates enda pilgu neidiselt noormehele. Kas tõesti oli seal nii igav või hoopis juhtus midagi muud, mis tõttu pole Chad talle enda pisikesest reisist rääkinud? "Kui sa ütled ilus, siis ma ei taha ilmselt teadagi, mida sa selle all silmas pead," turtsatas Veronica endamisi. Mida kauem Sithmaith nendega ühe laua taga istus ja neidis Chadi ning naise vahelist sõnadeta vestlust, mis käis pilkude kaudu, jälgis, seda rohkem tahtis ta siit minema saada, sest kuigi Sith tundus tema jaoks sümpaatne, oli tal vägagi ebakindel tunne selle iirlanna suhtes.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2012 20:06:47 GMT 2
Oo, kui tore, et keegi talle tema oma päritolumaa kohta rääkima hakkab, nagu oleks talle "loll" otsaette kirjutatud. Ja nii lihtsalt ta oma arvamuse Annast kujundaski - talle ei meeldinud neiu enam nii väga. Lisaks sellele, et tegemist oli Chadi prutaga, jättis see endast pisut nipsaka mulje. Võib-olla oli viga temas endas. "Ma olengi iiri päritolu," sõnas Sith sõrmi ümber teetassi põimides. "Ja "Sithmaith" tähendab mugandatult "rahutoojat"." Mida ta olla püüdiski, kui talle võimalus anti. Praegu ta küll rahutooja polnud, otsustades laua kohal heljuva kahtlase õhkkonna põhjal. "Tegelikult, Chad," pöördus Siobhan nüüd mehe poole, "huvitab ka mind, miks sa Iirimaal olid." Niisama. Nalja pärast. Kui ta juba seal on ja kuti pruudi nihelema ajab, siis võib ta sellega jätkata. Keda see huvitab, et ta ristitud on, praegu tolknesid tal küljes saba ja sarved.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 18, 2012 20:29:41 GMT 2
Chad teadis, et ühel hetkel jõuab teema sinnani, et Annat hakkab huvitama, mida ta üldse Iirimaal tegi. Siiski ei osanud ta ette kujutada, et see küsimus nii kiiresti tuleb. 'Seiklust' polnud ta kunagi maininud, kuna see toimus enne Annaga tutvumist ega tundunud kuigi oluline. "Noh, ma reisisin sõpradega 2009. aasta suvel päris palju ning Iirimaa oli üks mitmetest kohtadest, kus ma käisin. Ma ei tulnud selle pealegi, et sind võiks huvitada, mida ma 19-aastasena mööda Euroopat reisides tegin," seletas Chad nii hästi, nagu ta oskas, jättes mainimata üheöösuhte Sithiga. "Ma mõtlen seda kõige otsesemas mõttes. Pole vaja hakata kaugemale liikuma," lausus noormees muiates. Temagi tunnetas Anna ebakindlust ning hakkas endamisi mõtlema põhjust, kuidas nad saaksid võimalikult kiiresti siit lahkuda. Siobhani küsimus katkestas Chadi mõtisklused ning noormees pööras enda silmad naisele. Loomulikult ei läinud miski nii, nagu ta oli lootnud. Sith pidi kohe meelega surkima hakkama... "Nagu ma juba enne korra mainisin, reisisin suvel Euroopas ringi, avastades koos sõpradega uusi huvitavaid kohti," andis ta naisele vägagi pealiskaudse vastuse, jäädes lootma, et too samal teemal rohkem küsimusi ei esita.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 18, 2012 20:39:27 GMT 2
Mitte meelega. Hea meelega. Tema kujuteldav deemonisaba vehkles edasi-tagasi, kui ta Chadi vastust kuulas. "Uusi huvitavaid kohti, või mis?" kordas Sithmaith, lajatades viimased kaks sõna krõbedas iiri keeles. "Aga miks ei räägi sa Annale, et lisaks uutele huvitavatele kohtadele avastasid sa oma sõpradega uusi mängukanne? Või peaksin ma ütlema - sina üksi?" The cat's out of the bag in front of the lovely girlfriend. Kusjuures seda "ilusa pruudi" asja oli ta enne täies siiruses mõelnud. Kibedas siiruses. Oi kui vähe ta praegu Tree Hilli tulekut kahetses.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 18, 2012 20:58:35 GMT 2
Anna noogutas kergelt Chadi küsimuse peale. Kindlasti oli see üks pagana huvitav reis. Neidis ise pole eriti USAst välja saanud. Mõned korrad on ta küll külastanud kaugeid sugulasi Kanadas ja Uus-Meremaal, kuid see on ka kõik. Need riigid on võrreldes Euroopa omadega alles imikueas. Kunagi oli see maailmajagu olnud siiski maailma naba. Inglise kombed olid kõikide teiste kombed ning Prantsusmaal oli maailmas peaaegu sama palju asumaid, kui tema üle mere naabril. Sithmaithi küsimusi kuuldes kerkisid Anna kulmud veelgi kõrgemale ning neidise ilme peegeldas veelgi rohkem arusaamatust ja uudishimu. Samas polnud ta kindel, kas ikka tahab teada, mis kolm aastat tagasi seal Iirimaal juhtus. Tüdruku rohelised silmad pöördusid Sithmaithilt uuesti Chadile ning nii pea ta neid noormehelt ära ei pööra.
|
|