24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 14, 2012 21:37:25 GMT 2
"Või nii?" muigas Chad kavalalt, teeseldes kaalumist, kas rääkida Annale või mitte. Tegelikult polnud selles aga mingit küsimustki. Unistagu aga edasi. "Ning ma jõudsin otsusele, et vaikin nagu haud. Vähemalt täna," sai Kevin viimaks öeldud. Kui Annale meeldis mõnikord vait olla ja sellega uudishimu veel rohkem üles kruvida, võis mees samaga vastata. Mõnus kättemaks ju. "Et tulen sulle duši alla järele? Ahvatlev pakkumine," mõtiskles tüüp vaikselt, rohkem endamisi. Loodetavasti näitsik seda ei kuulnud, kuna muidu oleks väga tüütu ennast välja vingerdada. Ta oli täna juba kaugelt liiga palju vasakule poole kalduvaid märkusi teinud, mis polnud mehele varem nii väga omane. Chad ainult muigas korraks tüdruku sõnade peale, kui too väitis, et ta pole mingi lillepott, ning asus uuesti enda varasema tegevuse juurde. Toit tuli enne edukalt valmis saada, kuni Ronnie veel tagasi pole. Esimesena läks pannile kanafilee. Kui Chad sellega edukalt (ilma liigse kõrvetamiseta) hakkama sai, järgnesid kartulid. Lõhn oli igatahes hea, mis tähendas, et lootus veel elas.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 14, 2012 21:50:13 GMT 2
"Ise tead. Lihtsalt ära enda sõnu liiga tõsiselt võta, muidu hakkadki mul siin veel uskuma, et oled üks haud, milles olev laibakene kunagi ei tee enam häält," lausus Anna lõbusal toonil, vangutades õrnalt pead. Kättemaks oli noormehel kui kaval ja päris magus, kuid ei mõjutanud neidist nii võrd palju, kui tema salatsemine poissi. "Unista edasi. Ma kastan su jääkülma veega üle ning võtan sügavast veel paki jääkuubikuid," sõnas näitsik veidikene kõvemal toonil, olles ületanud juba trepi esimesed neli astet. Kuigi Chad oli vaikselt endamisi mõtisklenud, jõudsid tema sõnad siiski läbi vaikse korteri Annani, kes hakkas kergelt naerma. Vaevalt minutiga jõudis Ronnie ülesse enda magamistuppa, kus ta asendas enda viisakamad riided tavaliste dresside vastu ning kõndis seejärel vannituppa. Kõigest mõni minut hiljem kostus juba terves korteris kerge sahin, kui tüdruk sooja vee all mõnules. Kõik see aeg püsis tema suul üks totakas naeratus, kui ta mõtles all köögis kokkavale Chadile.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 14, 2012 22:21:57 GMT 2
Anna sõnad kõlasid mingis mõttes isegi loogiliselt, ajades Chadi päris korralikult naerma. Ja see oli muidugi samuti puhas tõde, et Chadi neidise salatsemine rohkem mõjutas kui toda noormehe vaikimine. Ebavõrdsus missugune, kuid selline on elu. Naistele jääb paraku alati õigus, sest nemad on ju nõrgemad. "Nagu oleks mingi muu võimalus sinuga rääkida, ilma et ma duširuumi ei piiluks!" hüüdis Chad veel Annale järele, kui too trepist alla liikus. Kui ta siin päriselt mingi tuumakatastroofi korraldaks, oleks kõik puhtalt Anna süü, kuna Chadi ähvardati tüdruku juurde ilmumisel külma vee ja jääkuubikutega. Nende mõlema õnneks aga polnud mees nii suur kobakäpp kui mõnele tunduda võis. Minutid järjest tiksusid ning selle aja jooksul võis Kevin uhkusega tõdeda, et ta saab hakkama. Kanafilee oli mõlemalt poolt ilusasti praetud ning kartulid nägid samuti söödavad välja. Lisaks lõhnas see kõik ikka paganama hästi. Natukese aja pärast otsis mees välja kaks taldrikut, millele ta toidu võrdselt ära jagas, lisades sinna juurde ka 'jänesesalatit'. Kõige lõpuks tõi ta lagedale kaks klaasi, kuhu valas piima. Kohe üldse mitte paha.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 18, 2012 21:13:58 GMT 2
Anna turtsatas kergelt Chadi sõnade peale, mis kajana temani jõudsid, kui neidis mööda treppi juba ülesse oli jõudnud. Õrnalt endamisi pead vangutanud, mattus tüdruk järgmine hetk voolava vee kohinasse, väljudes vannitoast loetud minutid hiljem. Enda pikki tumedaid juukseid rätikuga kuivatades kõndis Ronnie mööda treppi uuesti alla, võttes otse suuna kööki. "Lõhnab hästi ning esmapilgul on minu köök ka veel ühes tükis," muigas näitsik lõbusalt, jättes juustekuivatamise sinna maale ja seistes ukselävel. Spetsiaalse šampooni ja palsami tõttu lõhnasid Veronica juuksed šokolaadi ja apelsinikoore järgi, millesse oli segunenud ka natukene piparmünti. Käterätiku ukse peale kuivama jätnud, surus Anna enda käed dressipükste taskutesse, kõndides Chadi juurde.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 20, 2012 22:15:49 GMT 2
"Ma ju lubasin, et ei korralda mingit katastroofi ja nagu näed, oskan ma enda sõna pidada," sõnas noormees Annale silma pilgutades. "Muide, sa võid sööma hakata, kui just ei karda, et ma toidu kogemata ära mürgitasin," lausus Chad tögaval toonil. Et aga neidises mitte asjatuid hirme tekitama hakata, võttis ta ühe portsu endale ja hakkas seda laua taga istudes isukalt sööma. Tüübi enda arvates ei kukkunud toit just halvasti välja, aga kohe kindlasti polnud tegu ka meistriklassiga. Kui tüdruk talle lähemale tuli, tõusis Chad laua tagant uuesti püsti, et kontrollida, kas lõhnatunnetus polnud teda järsku alt vedanud, sest mingit tavalist šampooni ei tohiks nii kaugele tunda olla. Või mida iganes Anna endale pähe võis kallata, kuna Kevinil polnud sellest õrna aimugi. "Mmm.... šokolaad, piparmünt ja miskit veel, mida ma praegu tuvastada ei suuda," lausus kutt vaikselt, kui oli hetk varem oma nina Ronnie juustesse pistnud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 25, 2012 0:08:07 GMT 2
Chadi teise märkuse peale, et tüüp pole toitu ära mürgitanud, pööritas Anna vaid kergelt silmi, viies enda pilgu noormehe kokakunsti poole. Wau ... näeb täitsa söödav välja, pole ära kõrbenud ega midagi ja näeb täitsa valmis ka välja. Võib-olla polegi noormees köögis nii koba, nagu ta paar aastat tagasi oli. Kuna see kõik lõhnas samuti maitsvalt, tahtis Veronica ennast juba istuma sättida, kui Chad korraga püsti tõusis ning järgmine hetk enda nina tüdruku kergelt märjadesse juustesse peitis, tõmmates nende meeldivat lõhna endale ninna. Õrnalt naerma hakanud, sulges Anna momendiks silmad, avades need alles siis, kui Chad kommenteeris osalist lõhna, mida ta tundis. Enda rohelised silmad pööras ta tüübi silmadele. "Apelsinikoored ning natukene papaiat ja vanillit. Mu juustele mõeldud palsamil on selline lõhn. Juhul kui hakkas meeldima, siis ma võin sulle seda kunagi laenata, lõhnad ise samamoodi tükk aega," turtsatas Veronica norivalt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 25, 2012 19:05:12 GMT 2
Teatud arengu kokakunsti vallas oli Chad loomulikult nende aastate jooksul läbi teinud. Alati polnud ju emmet kodus, kes süüa teeks. Ning iga kord välja sööma minna või koju valmistoitu tellida polnud samuti just kõige parem idee. Ja eks need kogemused aja jooksul ka tulevad. Pealegi ei jää ta igavesti enda vanemate majja elama, vaid lõpetab ülikooli ära ning kaob. Võib-olla isegi varem... Chad sulges isegi oma silmad, kui ta tüdruku juustest õhkuvat meeldivat lõhna endale ninna tõmbas. Kuulnud neidise viimast lauset, hakkas noormees naerma ning astus paari sammu võrra Annast kaugemale. "Ei, tänan. Mina ei hakkaks oma juukseid mingi naistele mõeldud šampooni ega palsamiga pesema. See oleks... kahtlane. Mulle piisab ka sellest, kui sina hästi lõhnad," seletas kutt. Ise ta ennast väga lõhnastada ei armastanud, kuid Anna rõõmuks võiks ju otsida näiteks mõne hea meestelõhna. Paljud naised ju kaifivad seda.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 25, 2012 22:51:44 GMT 2
Anna onu oli kunagi öelnud kodust lahkumise kohta seda, et juhul kui pole ema, kes teeks süüa, triigiks riideid ja koristaks, suudab ka kõige hullem kobakäpp põhilised oskused ära õppida. Tundub, et tal oli täitsa õigus. Näitsik ise õppis küll süüa tegema nooremas eas, kuna tema vanemad olid pidevalt pikemalt tööl või sootuks linnast ära ning tema vanem vend ja kaks nooremat tirtsu polnud just eriti aldid midagi kokkama, seega jäi see vastutus Ronnie õlgadele. Kuid sellest oli kasu. "Tõsi, vaevalt see sulle eriti kasulik ka oleks. Mitte just paljud mehed ei ole naiste jaoks aktraktiivsed, kui neil on lillelõhn küljes," muigas Anna lõbusalt. Kinkinud Chadi huultele õrna suudluse, istus näitsik teisele poole lauda ning proovis noormehe kokakunsti. Täitsa söödav ning tegelikult oli see päris maitsev.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 27, 2012 22:19:00 GMT 2
Anna kommentaari peale hakkas Chad kõva häälega naerma. "Mulle piisab ka sellest, kui ainult sinu jaoks atraktiivne olen, sest nagu ma aru sain, siis sind isiklikult see lillelõhn ei häiriks." Saanud ühe magusa suudluse osaliseks, pani noormees korraks silmad kinni, mis tõi neidise juuste lõhna veelgi rohkem esile võrreldes sellega, kui Chadi silmad veel avatud olid. Tüüp ise suutis enda portsu küllaltki kiiresti hävitada, jäädes nüüd tüdrukule otsa vaatama. "Nii juba, et sul ei jätku kirjeldamiseks isegi piisavalt sõnu?" küsis ta naljaga pooleks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 27, 2012 22:31:54 GMT 2
"Lillelõhn? Kes siin midagi lillelõhnast rääkis? Mulle kõlbab ka iga teine lõhn, as long as it doesn't attract flies," hakkas Anna lõbusalt naerma. Raske on jääda tõsiseks või piirduda mõne üksiku muigega, kui teised su ümber on väga heas tujus. Pealegi on hea tuju vägagi nakkav. See suudlus oli tõesti magus ja vägagi meeldiv, kuid neil on piisavalt aega, et seda korrata veel mitmeid kordi, kuni neil mõlemal lihtsalt üle viskab. Samas, kas seda üldse juhtub kunagi?? Enda portsu hävitas Veronica vaikselt ja mõõdukate ampsudega. Heade kommetega kasvatatud, nagu ta on, mälub ta igat suutäit ikka päris mitu korda läbi, ennem kui julgeb selle alla neelata. Nõme oleks 20-aastaselt ahnitsemise tõttu ära surra. Väga nõme kohe. "Sõnadest pole kunagi puudust, pigem on mõtted need, mis kipuvad otsa saama ning see tõttu korduma. Ning peaksin ma praeguseks hetkeks teadma umbes 5000 sõna. Juba sellepärast on raske sattuda momenti, kui pole lihtsalt enam sõnu, mida kasutada," kasutas Anna momenti, et natukene tarka panna. Tema rohelised silmad püsisid Chadil, istudes samal ajal mugavas rätsepaistes laua taga ning süües vaikselt seda vägagi maitsvat õhtusööki.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 28, 2012 22:35:03 GMT 2
"Kuidas oleks odekolonniga? See ka meeldiks?" küsis Chad muigega. Mehe enda arvates oli see lõhn liiga kange ning üldse mitte meeldiv. Seda ta endale nii naljalt peale ka ei paneks, aga 'ähvardada' ju võis. Tegelikult kavatses ta endale siiski mõne normaalse lõhna muretseda.Vähemalt praegu ei olnud mingist tüdinemisest küll Chadi puhul märkigi. Täpselt samamoodi nagu siis, kui nad veel paar aastat nooremad olid. Mingit muutust polnud kindlasti niipea tulemas. Kuulnud mida Anna sõnade kohta rääkis, ei suutnud Kevin jälle kuidagi tõsiseks jääda. Kui neidise eesmärk oli tarka panna, siis sai ta sellega vägagi hästi hakkama. "Ise ka aru saad, mida sa seletad?" küsis mees, nägu naerul. Tema mõistuse jaoks oli see tekst liiga segane. Noh, midagi ta ju mõikas, aga kogu jutu point ei tahtnud nagu hästi kohale jõuda. "Aga kuidas su kõht elab? Sai täis?" uuris Chad, kui Anna oli enda taldriku tühjaks söönud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Dec 2, 2012 18:21:31 GMT 2
Chadi küsimuse peale krimpsutas Anna kergelt nina. "Mulle meeldib pigem sinu loomulik lõhn või mis iganes sul momendil peal on," raputas näitsik eitavalt pead. Odekolonn ajas Annat rohkem aevastama, kui pani tema kõhus liblikad lendama. Seda viimast suudab Chad ka lihtsalt olles korda saata. Võtame kasvõi tolle ammuse õhtu silla ääres, kus noormees tüdrukule peale kerget suplust enda jaki selga andis ning kuidas Anna selle lõhna täiega kaifis. "Loomulikult. Vastasel korral ma poleks hakanud neid ju välja ütlema, riskides puterdamise ja kokutamisega," hakkas Ronnie kergelt naerma, tõmmates samal ajal näppudega läbi enda niiskete juuste. "Vägagi. Ma ilmselt ei taha mitu päeva midagi süüa," noogutas näitsik õrnalt, pannes kahvli taldrikule ning tõustes laua tagant püsti. Võtnud nii enda kui ka Chadi nõud, pani Veronica need kraanikaussi teiste mustade nõuda juurde, mis olid noormehe kokakunsti ohvrid. Pannud pisikesele augukesele valamu põhjas punnu ette, pigistas ta mustadele nõudele natukene pesuainet peale ning lasi kuuma vee peale.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Dec 2, 2012 22:08:17 GMT 2
"Kusjuures ma isegi ei tunne, et mul praegu mingi lõhn peal oleks, aga tänan mainimast," lausus Chad naeratades. Ega tavaliselt oligi raske iseenda loomulikku lõhna tunda, samamoodi enda kodu lõhna, aga kõik teised tunnevad seda probleemideta, kohe kui tuppa sisse astuvad. "Naiste jutt võib vahel nii lootusetult segane olla, et ei saa mitte midagi aru. Nagu näiteks praegu," seletas kutt, hääl sel korral tõsisem. Kuulnud, mida näitsik söömise kohta rääkis, ei saanud tüüp rohkem tõsine olla, vaid hakkas naerma. "Come on! Ei tee nii. Mulle meeldivad tüdrukud, kes julgevad süüa, mitte ei paastu pärast üht korralikku toidukorda mitu päeva," lausus Kevin muiates. Vahepeal oli aga möödunud tublisti aega ning märkamatult jõudis öögi kätte, mis tähendas, et peaks varsti astuma hakkama. "Aga tead, ma hakkan vist kodu poole liikuma, sest liiga palju mind ühe päeva jooksul ei pruugi sulle hästi mõjuda," teatas Chad, kui oli oma telefonilt kellaaega vaadanud.
|
|