24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 14, 2012 22:29:16 GMT 2
"Vanad mälestused jäävad alatiseks vanadeks mäletusteks, aga miks mitte tekitada juurde uusi, millest saavad omakorda paari aasta pärast mälestused?" küsis Chad lõbusal toonil. Talle meeldis neidisele vihjamisi märku anda, kui tõsised tema kavatsused tegelikult on. Mingisugused paar kuud, nagu oli eelmisel korral, ei tuleks praegu enam kõne allagi. Nüüd on nad ka piisavalt vanad, et mitte mõne lapsiku ja äärmiselt tobeda tuju ajendil omavahel kisklema minna. "Näiteks mida sa nende teatud asjade all mõtled?" tundis noormees huvi. Ta ise tuli küll ainult selle peale, et nüüd on nad mõlemad täisealised. Numbrid polnud väga Chadi teema. "Ei õnnestu? Olgu, eks ma siis jään põnevusega ootama," sõnas Kevin ja pilgutas tüdrukule silma. Huvitav, mida siis Anna mõelnud oli? "Minu kodus on liiga palju inimesi. Tuleks lõpuks sama asi välja. Ehk siis meelelahutus, nagu sa seda just nimetasid," seletas kutt, miks ta pidas paremaks mõtteks tagasi tüdruku juurde minekut. Temagi laseks meeleldi Annal enda küljes rippuda, aga see siin polnud tõesti kõige sobilikum koht oma kiindumuse väljendamiseks. Ei imestaks üldse, kui mõni uudishimulik pilk kusagil varjatult nende 'show' vaatamisega ametis oleks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 14, 2012 22:45:39 GMT 2
"Tegelikult saavad neist mälestused hetk pärast nende elluviimist. Selleks hetkeks kuuluvad nad juba minevikku ning neid võib ainult uhkusega mäletada ja enda mõtetes aina uuesti ja uuesti läbi elada," täpsustas Anna õrnal muigel. Ta tundis vägagi hästi ära Chadi vihje, mis istutas tüdrukus veelgi rohkem enesekindlust, et neist võib asja veel saada ning seekord pikemaks ajaks kui kaks kuud. See noormees siin on ilmselt ainukene, kellega suudaks Anna ennast ette kujutada ka viie aasta pärast. Vähemalt enda illusioonides, kus elu on nagu muinasjutus. "Aga vot seda ma sulle ei ütle," andis Ronnie tähtsalt teada, näidates enda sõnade tõestuseks ka Chadile keelt. Loodku vaid, et tüdruk midagi paljastab, mis tema kupli all toimub. Olgu võib-olla mingit osa ta ikka paljastab, aga mitte kõike. Vähemalt mitte praegu. "Seega jääb endiselt minu korter ainsaks sihiks," muigas Ronnie. Momendil oli see rohkem nagu nende korter, vähemalt täna õhtul. Pugenud uuesti Chadi külje alla sooja, lastes mehe käel enda õlgade ümber vajuda, asetas Anna enda ühe käe ümber noormehe keskkoha ning teise surus endale teksade taskusse.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 15, 2012 6:14:00 GMT 2
"Kui nii laialt mõelda, on sul tõesti õigus," pidi Chad neidise väitega nõustuma. "Sa ei taha teadagi, kui tihti ma uinusin mõtetega meist kahest, aga omast arust teadsin, et meil pole enam mingit lootust," sõnas kutt vaikselt. See oli ränk, aga ometi suutis ta säilitada positiivuse olla õnnelik, et midagi sellist üldse juhtus, mitte mõelda, et kõik läbi sai. Mis puutus aga Chadi ja tema tulevikuplaanidesse, siis oli ta enam kui kindel, et neist kahest saab asja ning need tühised kaks aastad saavad mäekõrguselt ületatud. "Aga kui ma su millegagi ära ostan, kas siis ütled?" küsis Kevin muige saatel. Näiteks kuluks praegu üks kuum kakao ära. Ainult et polnud väga usutav, et Anna nõusse jääks. Oli ju teada, milliseid raskusi võib tekkida temalt millegi väljapinnimisega. "Kui see pole piisavalt hea koht, siis annab ka hotellitoa peale mõelda," kergitas Chad kavalalt kulmu. Loodetavasti ei võta Anna iga tema sõna suurima tõsidusega, kuna see oli kõigest väike naljaga mõeldud ideevälgatus. "Ja siis, arvestades sinu kehatemperatuuri langust külma õhu käes, võiksime minna koos sooja duši alla..." jätkas kutt endise lõbususega. Talle lihtsalt meeldis Annat õrritada. Sellest ei saa tüübil vist kunagi küllalt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 15, 2012 20:57:25 GMT 2
Anna muigas kergelt. Oi, kuidas ta tahtis praegu öelda, et tal on alati õigus ning tema sõnades pole mõtet kaheldagi, kuid see oleks kõlanud neidise jaoks ja tema image'i kohta liiga egoistlikult. Ta pole egoist, ega ju? "Sa polnud ainukene.. nii tore oli uinuda öösel mälestustega, mis olid võib-olla isegi kõige paremad viimase kahekümne aasta jooksul," lausus Anna vaikselt, pöörates enda rohelised silmad tänavalt Chadile. Noormehele õrnalt naeratanud, sasis ta kergelt isegi tüübi juukseid. "Mmmm.. oleneb millega sa kavatsed mind ära osta.. kaup peab väga tasuv olema, et ma enda suu avaks," sõnas näitsik kergelt suud maigutades, pöörates enda pilgu uuesti poisile, kelle kaisus oli ikka kuradima soe olla. Kevini pakkumise peale hoopis hotelituba võtta, hakkas Anna lõbusalt naerma. Kohe kindlalt ei võtnud ta seda väga originaalset mõtet tõsiselt. "Keep dreaming on," turtsatas ta korraga, pööritades Chadi sõnade peale silmi. Loomulikult teenis noormees sellise mõtte eest kerge obaduse vastu õlga.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 15, 2012 21:34:04 GMT 2
Mis egoismi puutus, siis oldi Chadi aegade jooksul rohkem kui paaril korral egoistiks või enesearmastajaks nimetatud, aga kõik taolised väited lükkas ta alati muiates tagasi. Ja ega Annat samuti egoismis süüdistada ei saanud, kuigi Chad oli selle vea kunagi teinud. "Ära sa seleta midagi. Sa pole isegi praegu veel kakskümmend, rääkimata siis paari aasta tagusest ajast," lausus Kevin tögavalt, aga sellegipoolest uskus ta, et tüdruk mõtles enda sõnu täie tõsidusega. Kui näitsik aga tema juukseid sasima hakkas, pääses tüübi huulilt lendu kerge naeruturtsatus. Nagu näha, siis mõjusid mõlemale teineteise juuksed omamoodi magnetina. "See tähendab ilmselt, et topsitäis auravat kakaod ei ole piisavalt hea?" oletas Chad. Obaduse peale hakkas Kev kõva häälega naerma. Nojah, umbes sarnast käitumist oligi ta tegelikult eeldanud. Selleks tunneb ta Annat piisavalt hästi. "Mida ma valesti ütlesin? Lihtsalt pakkusin üht võimalikku alternatiivi sinu korterile," lausus kutt lõbusalt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 17, 2012 21:44:30 GMT 2
Anna turtsatas kergelt. Kas tema sõnad olid tõesti kõlanud mingi kahtlase alatooniga, nagu hakkaks tüdruk kohe-kohe surema ja praegu meenutab ta kogu enda elu, mis viimase 19 aasta umbes 10 kuu ja mõne päevaga on temast mööda libisenud. Kuid oot-oot - Annal pole küll mingit plaani praegu susse püsti visata. Pealegi ta tegi enda vendadega lepingu, millele nad kirjutasid nagu kord ja kohus verega alla, et nemad teevad endast kõik, et elada vähemalt 100 aastat. Elu on liiga lühikene, seega tuleb võtta sellest maksimum. "MMmm.. tempting, really tempting, but I'll think about it," kehitas Anna kergel muigel õrnalt õlgu. Mõte oli tõesti hea ning selle saab neidise juures vabalt ka teostada, sest piima, koort, šokolaadi ja vahukoor on tal olemas, et tema kakaod. "Sulle meeldiks see kohe kindlasti, seda ma usun, but you know boy - keep dreaming on," rõhutas Ronnie muigel enda viimaseid kolme sõnu. Ka see oli vägagi ahvatlev ettepanek, aga vaevalt nad selle teoks teevad.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 18, 2012 20:18:10 GMT 2
Chadile ei tundunud kui Anna jutt kahtlase kõlaga, vaid pigem ajas naerma. Kui palju ikka elus selliseid olukordi ette tuleb, kus räägitakse aastatest, mida reaalselt pole veel läbigi elatud. Samas teadis ta, et tüdruku sünnipäev pole enam kaugel. Kuti enda sünnipäev on aga paar nädalat enne jõule, mis tähendab, et seda annab veel päris mitu kuud oodata, et ta 23 saaks. Polnud just mingi hull asi, mida oodata, sest suurt pidu ei kavatsenud Kevin sel aastal korraldada, vaid pigem mingi väike istumine lähemate sõprade ringis. "Ja sellest loomulikult ei piisa, on ju nii?" päris Kevin. Ja isegi, kui Anna vastakski eitavalt, ei tähenda see, et nad ei võiks kakaod juua. Tegemist ju siiski kuumadest jookidest tüübi lemmikuga. Tee ajaks ka veel asja ära, aga kohv talle väga ei istu. "No eks ma siis unistan. Ka mingi tegevus ju," muigas Chad. Ta oli ikkagi mees. Tahad või mitte, aga sellised mõtted tekivad mingi aeg ja neid peast ära saada pole just kuigi kerge ülesanne.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 20, 2012 20:48:53 GMT 2
Täpselt 23. novembri öösel kell 02:53 täitub tüdruku jaoks 20 aastat. Väikest sorti juubel tegelikult ju. Pidu pole tüdrukul kohe kindlasti kavas korraldada ning vaevalt korraldab ta ka mingi väikese istumise. Ilmselt elab ta tolle päeva üle, nagu oleks tegu järjekordse päevaga, mis viib ta sammukese lähemale vananemisele ja paratamatult ka surmale, mis kunagi ikka temani jõuab. "Kakao'st ma ära kohe kindlasti ei ütleks, aga ma pole kindel, et kas on just palju rääkida, kui sul tõesti õnnestub mind selle sooja joogiga ära osta," kehitas Anna õrnal muigel õlgu, vaadates ülesse Chadi sinakatesse silmadesse. Kakaod joovad nad nii kui nii, see on lausa kohustuslikult praegusest hetkest, kuid ilmselt räägivad nad hoopis muudest asjadest, kui Ronnie kahtlastest mõtetest, mis kohe kindlasti ei vääri jagamist. Chadi muige peale pööritas Anna endamisi silmi. Mehed. Mõtlevad ka vaid ühest asjast pidevalt ja lakkamatult.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 20, 2012 22:18:55 GMT 2
Pole ka Chad mõni eriline sünnipäevafänn. Õigemini teiste pidudel meeldib talle ikka käia, aga enda omasid pidada on hoopis teine asi ja üldse mitte eriti huvitav. Kusjuures Anna jaoks oli tal kingitus juba mõtteis valmis mõeldud, kuigi selle päevani on veel tublisti aega. Kogu see vanuseteema lihtsalt pani ta mõtlema ning see kingiidee, mis järsku pähe hüppas, tundus vinge. "Küll me näeme, mis saladused ma sinust veel välja pigistan. Praegu pole me ju veel kakaoni jõudnudki," lausus kutt lõbusalt. Tegelikult ta muidugi liialdas jälle. Ei hakka Chad Annat pinnima ega midagi, vaid lepib sellega, mida näitsik talle ise rääkida tahab. Kevinile ei jäänud see silmade pööritamine märkamatuks, kuid ta ei hakanud nähtut kommenteerima, sest sai isegi aru, et läks oma 'ümbernurgajutuga' pisut liialde. Otseselt ju midagi väga siivutut ei öelnud, aga igaüks oleks põhimõttele pihta saanud. Kuidagi kohatu teema, kui arvestada, et nad alles alustasid puhta lehega.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 21, 2012 18:09:36 GMT 2
Enda pidu või kellegi teise oma - kohale ilmus Anna väga harva. Isegi suurem suguvõsasisene kokkutulek või lähimate sugulaste seltsis Jõulude veetmine on neidise jaoks päris suur väljakutse. Ta pole lihtsalt nii suur meeskonna mängija, vaid pigem üks üksik hunt, kes hulgub mööda piiritut preeriat. Erinevalt Chadist pole Annal veel õrna aimugi, mis ta noormehele sünnipäevaks kingib. Kuna ta teab poissi päris hästi, siis küllap sellepärast ongi otsustamine nii võrd raske, sest teades igat tema eelistust ning asju, mida ta silma otsas ei salli, on valimine tõesti väga keeruline. "Kui sa samas vaimus jätkad, siis varsti ei lase ma sind enam välisuksest sissegi," muigas tüdruk kergelt. Tundus, nagu oleks Chadil vägagi korralik ülekuulamisplaan välja mõeldud koos paari väga eduka meelitamisvõttega, et tüdruk ikka räägiks ilusti.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 21, 2012 19:02:43 GMT 2
Mis puutub sünnipäevakingitustesse, siis nende valimisega pole Chadil kunagi erilisi raskusi olnud. Kui ta juhuslikult inimest piisavalt hästi ei tunne, sobivad ka kinkekaardid või mingi rahasumma, sest rahast ei ütle ju keegi ära. Neid aga, keda ta läbi ja lõhki tunneb, üllatab ta asjadega, mida tavaliselt oodata ei osatagi. Kergelt mõnitava alatooniga kingid on tema puhul normaalne nähtus. Kallimate kohta muidugi see ei kehti. "Kui uksest ei saa, siis tulen aknast," andis Chad neidisele vastukäigu. Sellega läheks muidu raskeks, aga kui kuskilt tuletõrjeredel sebida, jõuaks ilusasti üles. Või siis tuleks tal hoopis Ämblikmeheks kehastuda. Kui nad niimoodi rahulikus tempos edasi kõndisid, ei saanud arugi, et tee läks tegelikult palju kiiremini kui tundus, sest Anna koduni oli jäänud kõigest paarsada meetrit.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 21, 2012 19:14:30 GMT 2
Kahjuks Anna nii andekas polnud ning pigem jätaks ta kingituse sootuks ostmata, sest ta lihtsalt ei suuda valida. Või laseb hoopis enda heal sõbral valida. Peaasi, et selline vastutusrikas töö tema kätesse ei jää, sest vastasel juhul ta jääbki valima ning annab ennem otsad, kui suudab otsuse vastu võtta. Seega äkki peaks ta hakkama homsest juba Chadile kingitust otsima, et õigeks ajaks valmis saada. "Edu sulle sellega ning ma loodan, et sa ikka õige akna ülesse leiad, sest kumbki mu naaber pole eriti rõõmus, kui mingi tüüp neile keset ööd aknast sisse sajab, olgu ta nii kobe kui võimalik," muigas Anna õrnalt. Tuletõrjeredeleid tema majal jagus ning tegelikult viis üks tema korteri alumise korruse magamistoa akna juurde ka, mida tüdruk kasutab põhiliselt külalise majutamiseks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 21, 2012 20:20:03 GMT 2
"Kes ütleb, et ma öösel tuleksin?" muigas Chad. Päevasel ajal oleks ka aknaga eksimise tõenäosus väiksem. "Ja kui ma tõesti midagi väga tahan ja selle endale pähe olen võtnud, ei takista mind keegi ega miski," lisas Kevin. Ta oli juba varasematest aegadest alates harjunud oma eesmärkide nimel pingutama. Tema oli ju see, kes Annat taga ajama hakkas, mitte vastupidi ning neid näiteid oli veel vähemalt kümneid, kui mitte rohkem. "Kas sa ei tahaks äkki hiljem mulle midagi laulda?" tuli Chad äkki ühele mõttele. Ta polnud ammu neidist laulmas kuulnud, aga omal ajal talle see vägagi meeldis. Kutt ei teadnud ühtegi inimest, kellel oleks Annast parem hääl. Laulis too ju nagu ööbik, samas kui Chad ise meenutas pigem varest.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 21, 2012 20:32:54 GMT 2
"Mina, sest sa tahad olla siiski salapärane ning mind üllatada. Pealegi päeval ei pruugi ma alati kohal olla kodus, vaid kõnnin hoopis mööda Spring Street Gallery pikki koridore ühelt korruselt teisele ning seda paljajalu, sest nii on mugavam," muigas Anna kergelt. Päevasel ajal oleks tõesti aknaga eksimine peaaegu võimatu, aga see poleks nii salapärane ja romantiline kui öösel või vähemalt hämaras. "Seda olen ma tähelepannud tõesti. Lihtsalt 'ei'ga' sa meil siin ei taha leppida," noogutas neidis õrnalt, pöörates enda rohekad silmad noormehele. Jõudnud peagi tuttava ukse juurde, võttis Ronnie teksade taskust võtmed ning keeras alt ukse lahti, lastes Chadi enda ees sisse. "Juhul kui sa ilusti paljud, siis ma võin sellele isegi mõelda," kehitas ta õrnalt õlgu.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 21, 2012 21:01:58 GMT 2
"Siis ongi just hea, kui sind kodus pole. Saan näiteks vahepeal mõnusa romantilise meeleolu tekitada nagu filmis," tuli Chad juba uuele ideele. Okei, toitu ja veinipudelit ta tuletõrjetreppi mööda ronides kindlasti kaasa vedada ei saaks. Küünlaid ilmselt samuti mitte. "Väga õige. 'Ei' pole minu jaoks vastus," muigas Chad. Pealegi ei palunud ta kunagi midagi nii mõistusevastast või piinlikku. Vähemalt mitte enda arvates. Astunud trepikotta sisse, hakkas Chad aeglaselt treppi mööda ülespoole liikuma, et Ronnie temast liiga kaugele maha ei jääks. Ilus palumine tähendab sinu keeles moosimist?" uuris Kevin. Paar trikki on tal selleks puhuks küll varuks, aga kunagi ei saa sada protsenti kindel olla, kas need ka töötavad, sest Anna käitumist oli raske ette ennustada.
|
|