21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 7, 2012 19:45:31 GMT 2
Nende tänase päeva suudlusi ja musisid oleks tõesti olnud raske kokku lugeda, sest pidevalt neid tuli esiteks juurde ning teiseks kippusid need venima nii pikaks, et võimatu oli neid lihtsalt ühe suudluse alla liigitada. Seega hea, et Chad sellest mõttest loobus. Toetanud ennast seljaga vastu tänavavalgusti posti, silmitses Anna lõbusal muigel noormeest. Ilmselt muutub tüdruku igatsuse graafik sama järsult, kui noormehel. Kõik need aastad oli ta leppinud tõsiasjaga, et ta ei saa enam kunagi poisi omaks, kuni mõned nädalad tagasi nägid nad üksteist üle pika aja Green Poison Baris ja kõik muutus hetkega. Anna armus just kui uuesti Chadi ning igatsuse graafik tõusis järsult kõrgustesse. Praegusel momendil on see õnneks nulli lähedal, sest Kevin on siiski Annast kõigest käe ulatuse kaugusel. "Sinu puhul on see tõesti meistriklass," noris Ronnie õrnal muigel Chadi kallal, nagu tal on alati kombeks olnud. Tüdruk pole kunagi enda sõnu halvaga mõelnud, teda lihtsalt huvitas noormehe reaktsioon ja ta tahtis näha teda naeratamas. Kuulnud aga peagi Chadi põhjendust, kadus naeratus Anna suult kiirelt ning ta tundis ennast korraga nii halvasti. Miks ta pidi hakkama surkima? See oli väga rumal tegu. Momendil tundis neidis ennast küll vägagi räbalalt, nagu oleks tema hoopis kellegi enda lähedaste hulgast kaotanud. "Mul on kahju," sõnas ta vaikselt, hoides enda rohelisi silmi maas. Tal oli millegi pärast häbi Chadile otsa vaadata, just kui oleks tüdruk olnud milleski süüdi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 7, 2012 20:09:57 GMT 2
Selline väike norimine oli Chadi jaoks hoopis teretulnud ja mingisugusest solvumisest ei saanud juttugi olla. Kui mõni ütlemine sattuski vähe teravam olema, teadis ta ikkagi, et seda pole mõtet tõe pähe võtta. Ja kui Anna üritas teda naeratama panna, ei tekkinud neidisel küll sellega mingeid raskusi. Praegune teema aga polnud naeratamiseks just kuigi sobilik. "Selliseid asju juhtub. Elu polegi õiglane ega igavene," sõnas noormees. "Aga sina ei peaks ennast halvasti tundma," lisas ta, kui nägi, kuidas tüdruk jutule reageeris. Loomulikult ei saanud milleski Annat süüdistada ega üldse midagi peale õnnetu juhuse. Praeguse teema oleks Kev tahtnud küll hilisemateks aegadeks jätta, aga kui jutuks tuli, siis parem juba kõik ära rääkida, mitte iseendas hoida. Anna oli üldse üks väheseid, kes teadis. Kui muidu võis Chad olla jutukas ja lobiseda ehk rohkem kui vajagi, aga teatud teemadel hoidis ta parema meelega suu kinni.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 7, 2012 20:26:38 GMT 2
Kuigi Chad ütles, et ta ei peaks ennast halvasti tundma, oli siiski Annal paha olla. Ta tundis ennast mustana, täis valesid, vihatuna, petetuna, haavatuna. Kuigi ta polnud kunagi kohanud seda inimest ega teadnud tema nimegi, oli neidisel tunne, nagu oleks Chadi surnud sõber olnud ka väga lähedane sõber talle. Anna ei tea, miks ta sedasi tundis, kuid millegi pärast tegi ta seda. "Ma tean, aga siiski tunnen ma ennast kohutavalt. Ma kaebasin siin pidevalt enda probleemide üle, aga samas kordagi ei mõelnud ma sellele, et ka sul võis minna midagi väga nihu viimase kahe aasta jooksul," raputas neidis endamisi pead. Miks ta pidi ennast hetkel nii halvasti tundma?
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 7, 2012 21:15:48 GMT 2
"Ma poleks pidanud sulle praegu rääkima," ütles Chad vaikselt ja vaatas mujale. Talle ei meeldinud see üldse mitte, et rikkus nüüd oma masendava jutuga Anna tuju ära. Tänane päev pidi tähendama uut algust ja igasugused kurvad mõtted võinuks jääda minevikku. "Meil mõlemal on raske olnud, aga vähemalt oled sa nüüd jälle minuga. See on kõige olulisem," sõnas Kevin pärast lühikest vaikusehetke ja haaras siis neidise enda kätte vahele, et teda kallistada. Annast oli ta juba korra ilma jäänud, aga nüüd andis mees endast kõik, et mitte enam mingit jama kokku keerata, mis nad jälle lahku ajaks. Vastasel juhul ta lihtsalt jääkski üksi, sest praeguseks oli Chad juba ammu mõistnud, et kedagi teist ta ei taha ega hakkagi tahtma.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 9, 2012 21:39:13 GMT 2
"Ei, pole midagi.. ma ise tahtsin teada ning varem või hiljem oleks see tulnud nii kui nii teemaks," raputas Anna kergelt pead. Vabandamiseks polnud põhjust, noormees ei pidanud seda otsust kahetsema, sest ta tegi õigesti. Kuigi selline uudis viis tõesti neidise tuju alla, oli see samas ka päris ergastav laks. Just sellised momendid tulevatavad meile julmalt meelde, et me kõik oleme inimesed ning kuna me ei tea kunagi, kas nüüd on meie aeg minna, tuleb võtta igast hetkest kõike, mis ta pakub. Tuleb elada nagu oleks viimane päev. Chadi järgnevate sõnade peale naeratas Anna õrnalt noormehele, emmates teda vastu, kui tüüp tüdruku kindlalt enda käte vahele haaras. See on alati olnud koht, kus näitsik tunneb ennast kõige turvalisemalt. Libistanud enda käed õrnalt Kevini kaelalt tema põskedele, pööras ta mehe sinakad silmad ilusti enda poole ning talle veel kord õrnalt naeratanud, tõusis Ronnie varvastele ja kinkis Chadi huultele õhkõrna suudluse. Ta ei kavatse enam kunagi tüübist lahti lasta. Mitte kunagi.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 10, 2012 20:17:12 GMT 2
"Jah, seda küll. Pealegi ei meeldiks mulle midagi nii olulist sinu eest varjata," lausus Chad mõtlikul toonil. "Aga... räägiks äkki millestki muust?" lisas ta, jäädes Annale silma vaatama. Mõni natuke lõbusam teema oleks praegusel momendil küll ära kulunud, et Chad mõtted tollest traagilisest sündmusest mujale juhtida saaks. Ei olnud tal ju mingit tahtmist mossitama kukkuda, kui kõik oli enne ju ometi nii ootamatult kenasti läinud. Chad kallistas pikalt tüdrukut, hoides enda silmi suletuna. Kui ta Anna viimaks jälle lahti lasi, unustas kutt ennast uuesti neidise silmadesse vaatama, nagu tal ikka kombeks oli. Ronnie järgmine liigutus tuli Kevinile küll pisut ootamatuna, aga ei saanud väita, et see poleks talle meeldinud. Otse vastupidi. Chad suudles õrnalt Ronniet vastu ja asetas oma käed tüdruku pihale. Ei kavatsenud temagi Annal kuhugi joosta lasta, mis tähendas, et selles asjas olid nad endiselt ühel nõul.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 11, 2012 18:31:03 GMT 2
Anna naeratas vaid õrnalt Chadile, kui kutt mainis, et talle ei meeldi midagi nii olulist neidise eest varjata. See näitas vaid, kui palju tegelikult noormees teda usaldab. Omamoodi oli ka Kevin vist ainukene inimene, keda Ronnie piisavalt usaldas, et talle kõigest, peaaegu kõigest tegelikult rääkida. Nende vahel pole olnud kunagi suuri saladusi ja püüame seda nii hoida. "Näiteks millest? Pahatahtlikest rohelise mütsiga Šoti härjapõlvlastest, kes lubavad suurt kullapada teisel pool vikerkaart, kuid ootavad hoopis sind nuiaga, et ahnuse eest pikku pead virutada? Või hoopis roosadest lendavatest ükssarvikutest ja haldjatest?" kergitas Anna muiates kulme, vaadates noormehele lõbusalt otsa. Kui Chad neidise õrnale suudlusele vastas, naeratas Ronnie õrnalt läbi selle. Venitanud selle magusa musi veel mõne sekundi arvelt pikemaks, eemaldus näitsik peagi, jäädes noormehele säravate roheliste silmadega otsa vaatama. "Hakkas parem?" küsis Anastasia vaikselt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 11, 2012 21:20:28 GMT 2
Ega Chad ka oma saladusi kellelegi väga rääkima ei kippunud. Anna oli ainus, kes kõige rohkem teadis, kuna Chadil polnud nii lähedasi sõpru, kellega taolisi teemasid jutuks võtta. Noormehe parim sõber ei elanud enam ning Ronnie ta alles sai tagasi, mistõttu oli neid rääkimata lugusid aja jooksul ikka üsna korralikult tekkinud. Muidugi ei tähendanud, et ta oma igast idiootsest mõttest Annale korraliku ülevaate teeks. Keegi ei kannataks midagi sellist välja ja tüübil endal oleks ka siis mark sajaga maas. "Ei härjapõlvlased ega roosad ükssarvikud pole üldse mitte paha idee," sõnas kutt kavalalt kulme kergitades. "Või siis näiteks ufod," lisas ta. Kusjuures kunagi väiksena huvitas Chadi isegi väga tulnukate teema, mille kohta ta isegi raamatuid luges ja erinevaid dokumentaalfilme vaatas. Praeguseks ta nendest aga nii suures vaimustuses enam polnud. Ilmselt võtsid autod selle koha üle. "Enam paremini ei saakski," vastas Kevin neidise küsimusele. Nendes suudlustes on miski, mis suudab ta iga kord maha rahustada ja naeratuse näole tuua. Umbes nii, et kui tal parajasti Anna käeulatuses on, pole mingeid rahusteid vajagi. "Minu jaoks kuulud sa meditsiiniliste ravimite hulka," lisas tüüp muiates ning jäi neidisele otsa vaatama.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 12, 2012 21:45:19 GMT 2
"Kõlab vägagi põnevalt. Vähemalt juhul kui meil peaksid otsa saama selliseid ebaloomulikud tüübid, keda me mõlemad mingil idiootsel põhjusel fänname, siis pole just väga raske üle minna filmide arvustamisele või sootuks puhta lapsikutesse trikkidesse," muigas Anna lõbusalt, ennem kui kergelt naerma hakkas. Chad lihtsalt oskas temast igal võimalikul viisil ühe lõbusa turtsatuse või koguni naerupahmaka välja meelitada. Küllap sellepärast nad sobivadki nii hästi kokku. "Tore," sõnas näitsik õrnal naeratusel peale selle magusa suudluse lõppu, millega oleks neidis heameelega jätkanud otsemaid, kuid kuna ta ei tahtnud paista mingi eriti suure kaanina, siis hoidis ta ennast tagasi. "Loodetavasti ei kleebi sa mulle mingit triipkoodi külge ega hakka laial turul müüma retseptiravimina," turtsatas Ronnie kergelt, jälgides Kevini sinakaid silmi. They were just gorgeous.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 12, 2012 22:20:40 GMT 2
"Ma olen kindel, et neid ebaloomulikke elukaid juba jätkuks," lausus Chad muiates. "Aga lapsikud trikid ei kõla ka üldse pahasti. Ka filmide arvustamine mitte. Ja kui juba filmidest rääkida, siis võiks kunagi kinos käia," rääkis kutt elavalt. Neid mõtteid tuli rohkem, kui ta välja öelda jõudis, mis oli tema puhul küllaltki tavaline nähtus. Jutukas oli ta nagunii, aga koos Annaga paistis see veelgi selgemalt välja. Anna polnud üldse ainus, kes suudlust üldse mitte lõpetada ei tahtnud, aga ka Chad hoidis ennast juba tagasi. Ta ei soovinud näida liiga meeleheitlikuna, kuid samas oli enda mõtteid ka äärmiselt raske varjata. Kui mitte isegi võimatu. "Seda sa küll kartma ei pea. Ravim oled sa ainult minu jaoks. Teised peaksid enda suu puhtaks pühkima," sõnas kutt ja hakkas naerma, lootes samas, et tema hääles jälle liigset armukadedust kuulda polnud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 13, 2012 18:19:41 GMT 2
"Tõsi ning juhul kui ükski ei kipu meenuma, siis hakkame taaskord välja mõtlema erinevaid ristandeid. Viimane kord jäi meil pidama vist tuldsülitava kahejalgse sarvega libahundi juures, kui ma ei eksi?" kortsutas Anna kergelt kulme. See spetsiifiline õhtu, mille nad veetsid koos rannas, kuni nad hommikul üksteise kaisus ärkasid, ei olnud ju tegelikult kaua aega tagasi, aga ometigi on näitsikul tunne, nagu oleks see jäänud eelmisesse sajandisse. Nad peaksid seda kohe kindlasti kunagi kordama, kui ööd on jälle soojemad. Chadi ootamatu pakkumise peale, maigutas Anna momendiks suud, ennem kui laial naeratusel kergelt noogutas. "Miks ka mitte," sõnas ta vaikselt, jälgides endiselt Kevini sinakaid silmi. Noormehe järgmiste sõnade peale, mille üle ka poiss ise naerma hakkas, turtsatas Anastasia lõbusalt, ühinedes sekund hiljem tüübiga. "Kas keegi on natukene armukade meil siin või?" kergitas Ronnie kulme, kõlades vägagi norivalt.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 13, 2012 18:32:02 GMT 2
"Õige jah. Loomulikult ma mäletan seda õhtut. Poleks arvanudki, et sinul see meeles on," lausus Chad naeratades. Noormees küll üritas mingi aeg kõike nende vahel toimunut lihtsalt peast minema pühkida, aga loomulikult see ei õnnestunud. Midagi sellist unustada on sama raske kui mäletada midagi, mis pole kunagi toimunudki. Ehk siis lootusetu ettevõtmine. Praegu aga polnud mingiks unustamiseks vajadustki. Ja loomulikult tahtis ka Chad seda korrata. Järgmisel suvel ehk? "Eks ma üritan otsida mõne filmi, mis võiks meile mõlemale huvi pakkuda," lubas Chad. Armukadedusega olid kutil lood ikka samasugused nagu varem. Ta kippus üle reageerima ja nägema tonte seal, kus neid polnud. Iga teine mees, kes julges tema tšikile kasvõi korraks vähegi huvitunud pilgu heita, sai kohe Kevini pahameele osaliseks. Ja nagu minevik näitab, läksid vahel ka rusikad käiku. "Kas see on halb?" vastas noormees küsimusega, näol ikka samasugune lõbus ilme nagu ennegi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 13, 2012 23:10:01 GMT 2
"Pole nagu põhjust, miks ma ei peaks mäletama. Enda teada on mu pea täiesti korras ning seega ka minu mälestused kõik ilusti omal kohal. Ma saan aru, et sul on mäluga probleeme, sest sa oled meil siin siiski see vanem isik," muigas Anna kergelt. Tema rohelised silmad püsisid kindlalt Chadi sinistel silmadel, sest juhul kui ta pööraks kas või hetkeks pea kõrvale, kaob noormees ja ta ei leia teda enam kunagi ülesse. Näitsik ei tahtnud teda uuesti kaotada. Mitte nüüd, kui ta on tüübi tagasi saanud. "Eks ma jään siis ootama," noogutas näitsik kergelt, saates Chadile ühe õrna naeratuse. "Nii kaua kuni sa ei hakka mul siin diktaatoriks, ei juhtu midagi," sõnas ta vaikselt. Libistanud enda käe Chadi põselt tema rinnale, naeratas tüdruk veel kergelt, võttes järgmine hetk poisi käe õrnalt enda sõrmede vahele ning hakkas edasi kõndima. Juhul kui õhtu oleks soojem, seisaks Anna siin tundide viisi noormehega koos ja räägiks, räägiks absoluutselt kõigest. Aga õhk oli üpris jahe ning neidis endiselt veel kergelt haige. Seega peab ta ennast ilusti soojas hoidma ja liikumisega on see tagatud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 14, 2012 0:55:45 GMT 2
"Noh, vanad asjad ju ikkagi," kehitas Chad õlgu, mis aga ei tähendanud, et see poleks tema jaoks ikka veel oluline. "Ega ma nüüd nii vana ka ei ole. Kõigest kolm aastat," lisas ta turtsatades. Vanus oli ju tegelikult ainult number. Leidus ka paare kelle vanusevahe oli kümme või rohkem aastat ning see ei häirinud kedagi. Ka Chad hoidis oma pilku ikka veel Annal ega kavatsenudki kuskile mujale vaadata. Siiski ei arvanud ta enam, et näeb und, sest ühe unenäo kohta oleks juba kahtlaselt palju juhtunud. Ei, ma ei hakka sinu vabadust piirama. Ära seda karda, mu eks-ekstüdruksõber," hakkas Chad iseenda lause peale naerma, eriti just selle viimase sõna tõttu. "Tahad tagasi koju minna?" küsis Kev, kui neidis hakkas edasi liikuma. Polnud temalgi mingit karvast kasukat seljas ja eks külm andis ennast juba mingil määral tunda. Ta oleks lahkesti nõus tüdruku koduni saatma, kui too seda soovib. Vähemalt võis nüüd kindel olla, et ta näeks Annat varsti jälle.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 14, 2012 21:01:54 GMT 2
"Vanad, aga klassikud," muigas Anna endamisi, andes Chadile mõista, et tal pole vähimatki kavatsust neid unustada. Vähemalt mälestustega oli see hea lugu, et kui inimesed kipuvad ootamatult muutuma, siis nemad jäävad endisteks. "Siiski.. need kolm aastat võivad vägagi palju mõjutada teatud asju," kehitas Ronnie kergelt õlgu, jäädes ikka veel Chadile otsa vaatama. Nagu mingi nähtamatu magnetvälja veelgi nähtamatum jõud, mis hoidis tema rohelisi silmi kindlalt noormehel ning lausa keelas neid kõrvale pööramast. "Tore, sest seekord on mul rohkem variante varrukas, kuidas see taastada ning nii lihtsalt sul ei õnnestu enam mind ohjes hoida," andis näitsik tähtsalt teada. "Mmmm.. juhul kui sul pole välja pakkuda ühtegi teist sooja kohta, kus me poleks inimestele meelelahutuseks, siis jah," sõnas Anna vaikselt, hammustades kergelt huulde. Oi kui suur oli momendil kiusatus veel kord noormehe magusaid huuli suudelda ning nende külge rippuma jäädagi, aga ta suutis õnneks ennast tagasi hoida, sest tahtmatult meenus talle mingi klipp lapsepõlvest, kui isa keelas tal talvel käreda pakasega paljast nahka vastu metalli panna. Õnneks polnud õues praegu nii külm ja loodetavasti ei lähe ka, sest vastasel juhul ei roni tema küll enda sooja korteri veelgi soojemast voodist enne kevadet välja.
|
|