21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 22, 2012 13:50:04 GMT 2
"Seega äkki peaksin ma hoopis koha sisse võtma kõrval maja katusel, sest see oleks küll väga huvitav vaatepilt, kuidas üks tüüp toidukorviga mööda redelit ülesse ronib, et teha ühele tüdrukule armsat üllatust. Just nagu mingis armastusfilmis," muigas Anna õrnalt, pöörates enda rohekad silmad uuesti Chadile. Veinipudel, küünlad ning ilmselt ka toidupoolist on neidisel tegelikult korteris olemas, seega saaks noormees neid vajadusel kasutada. Aga sellisel juhul peaks Kevin nii umbes mõned tunnid ette teatama, et tüdruk oskaks poest läbi käia ning enda külmkapis oleva tühjuse kaotada. Et ilusti ikka Chadi sammuga kaasas püsida, liikus Anna mööda treppe ülesse üle ühe astme. Tänu sellele lahutas teda ja noormeest kaks astet, mitte kakskümmend, kui neidis peaks ilusti iga astme peal sajandikuks seisma jääma. "Kes rääkis siin moosist? Mulle piisab ka ühest ilusast sõnast nagu 'palun' ja boonuseks võiks olla üks õhtusöök, mida ei pea ma ise valmistama," lausus tüdruk vaikselt, peatudes viimaks ülemisel korrusel enda korteri ukse juures. Keeranud ukse lukust lahti, sisenes Ronnie seekord esimesena, süüdates koridoris tuled, et nad millegi otsa ei komistaks.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 24, 2012 12:43:55 GMT 2
Chad hakkas naerma, kui kuulis, mida Anna toidukorviga mööda redelit ülespoole ronivast tüübist rääkima hakkas, mis tekitas mehe silme ette küllaltki elava kujutluspildi toimuvast. Tõsi ta on, sellised asju reaalses elus eriti ette ei tulnud. "Ja siis on veel üks selline tore võimalus, et ma panen salaja sinu korteri võtme pihta ja lasen endale selle järgi samasuguse teha. Ei läheks enam tuletõrjeredeleid vaja ega midagi muud ulmelist," sõnas tüüp, jäädes neidise reaktsiooni oodates tollele otsa vaatama. Arvata oli, et selline variant Ronniele väga ei meeldiks. Kergelt creepy ju. "Ma ei oska süüa teha," pidi Kevin tunnistama. Kuna ta elas ikka veel enda vanematega ühe katuse all, oli toiduvalmistamine kõike muud kui Chadi ülesanne. Ainult siis, kui kedagi teist kodus polnud, pidi ta ise endale mingi soperdise valmistama, mis enam-vähem ka süüa kõlbaks. "Kuid on olemas sellised toredad asjad nagu valmistoidud," lisas ta, pidades silmas eelkõige pizzasid, lasanjet ja muud taolist. Astunud korterisse sisse, vabanes Chad kõigepealt üleriietest ning jalanõudest ning kohe pärast seda kõndis ta kööki. Mõte kakaod teha oli tal veel värskelt meeles.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 25, 2012 20:09:19 GMT 2
Kui Chad tüdruku sõnade peale naerma hakkas, muigas Anna õrnalt endamisi, rohelised silmad silmanurgast noormeest jälgimas. Kujutluspilt, mida ilmselt ka poiss püüdis elavalt ettekujutada, oli tõesti päris irooniline. "See oleks tõesti mõnes mõttes lihtsam, kuid ma sooviksin tõsiselt teada, kuidas sul õnnestub piista panna võti, ilma et ma selle kadumist märkaksin," turtsatas näitsik. Ilmselt juhul kui Chad ilusti paluks, siis annaks näitsik selle talle ühekordseks kasutamiseks ka niisama. Eriti veel juhul kui kutt tahab teda üllatada. Samas korteri võtme peaks ta saama ka Anna isalt, kuid see oleks vägagi pikkade selgituste ja põhjendustega rada, mille Chad sellisel juhul ette võtab. Tüdruku vanemate vendade käest oleks seda kindlasti tunduvalt lihtne saada, kuigi hoiatused on samasugused, mis sellega kaasnevad. Ronnie vennad on vägagi kaitsvad enda noorema õe suhtes. "Sellisel juhul ongi viimane aeg õppida. Ma võin olla väga lahke ja sind selles osas natukene aidata," muigas Anna tähtsalt, hoides enda silmi endiselt noormehel. Jaki koos salliga nagisse pannud, eemaldas näitsik ka enda jalanõud, kõndides köögi poole. "Ning toitlustusfirmad koos kokkadega, keda on võimalik palgata," lisas neidis kergel turtsatusel veel ühe võimaluse Chadi nimekirja.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 25, 2012 23:22:27 GMT 2
"Vaata, asi on nii, et ma mõtlen alati paar sammu ette. Näiteks muretsen endale mõne abilise ja selle aja jooksul, kui ma sinu tähelepanu endal hoian, teeb keegi teine töö ära. Poleks ju väga raske, või mis?" seletas Chad oma järgmist 'hiilgavat' ideed. Ka selle kohta oli tal ettekujutlus olema, mis meenutas juba vähe tõsisemat filmi kui toiduga tuletõrjetrepil ukerdav kutt. Aga võtit lunida kelleltki teiselt peale Anna tundus veelgi kahtlasem. Ei jõuaks neid loenguid ära kuulata, mis järgneksid. Chad ei uskunud, et Anna isa või vennad üldse temasse eriti hästi suhtuksid ning kutt saaks neist ka suurepäraselt aru, sest ta teeks ise sarnases olukorras olles ilmselt sama. Kevinile ei meeldinud absoluutselt need Milena endised peikad, kes nüüd järsku oma nina tema õe ellu toppima hakkasid. "Abi kuluks mulle tõesti ära," lausus Chad, hakates erinevaid kappe läbi tuhnima, aga ta ei suutnudki välja mõelda, kus Ronnie kakaopulbrit hoiab ja jäi neidisele nõutult otsa vaatama. Vähemalt piim peaks külmkapis olema. Kuhu mujale ikka seda panna oleks, ilma et see hapuks läheks? "Veel lihtsam oleks sind hoopis restorani viia," ütles Chad, aga vaid mõni sekund hiljem laksas endale käega vastu pead. Deem. Jälle lobises liiga palju. Nüüd pole enam mingit üllatust, mis tähendab, et tal tuleb midagi muud geniaalset välja mõelda.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 26, 2012 17:05:01 GMT 2
"Kes on küll piisavalt napakas, et sinu abiliseks hakata? Vähemalt ma loodan, et sa maksad talle ikka õiglase tasu," hakkas Anna kergelt naerma, vangutades samas pead. Kindlasti leiab Chad mõne ullikese enda sõprade seast, nii vähe neid nüüd ka pole ning kindlasti on mõni talle teene või koguni kaks võlgu. Seega see on hea viis nende tasumiseks. Pealegi vaevalt keegi suudab Kevini šarmi peale keelduda. "Seda ma näen jah. Kui sa juba ei leia kakaod paarist kapist ülesse, siis kuidas sa peaksid veel õhtusgöögiga hakkama saama, mis nõuab vähemalt nelja erinevat algainet," turtsatas Anna, avades keskmise ülemise kapi, võttes selle teiselt riiulilt valge lameda põhjaga ümmarguse anuma, millel oli silt 'kakao' ning läbipaistev ehk klaasist kaas tõestas seda. "Aga palun," lausus neidis peagi õrnal naeratusel, ulatades purgi Chadile ning ise istudes kraanikausi kõrvale kapile. "See oleks tõesti väga lihtne viis, siis ei pea sa üldse söögitegemisega kokku puutuma, mis tähendab, et suure tõenäosusega ei lähe miski põlema, kõrbema ega jää tooreks," turtsatas näitsik lõbusalt. Chad oli tõesti köögis kohutav. Anna oli tema kokakunstiga kaks aastat tagasi tuttavaks saanud ning vaevalt see tänaseks päevaks on paranenud.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 26, 2012 18:11:07 GMT 2
"Selliseid napakaid, nagu sa ütled, leidub Tree Hillis rohkem kui arvatagi oskad," jäi Chad endale täiesti kindlaks. Ühtegi teenet keegi talle praegusel hetkel kahjuks võlgu ei olnud, aga küll semud pika lunimise peale ikka appi tõttaksid. Eriti just need tüübid, kellega sai omal ajal koolis palju lollusi tehtud. Need juba ei taganeks millegi ees, mis vähegi väljakutset pakkuvana tundub."Ma tunnistan, et olen köögis saamatu," nõustus Chad sellega, mis Anna ütles. Eks issi ja emme juures elamisel olnud omad tagajärjed. Samas oli Kevin kindel, et kauaks ta nende juurde ei jää, vaid muretseb endale omaette korteri. Selleks aga peaks ta endale töö otsima. Võtnud näitsikult kakaopurgi vastu, asetas noormees selle korraks laua peale ja läks siis külmkapi kallale. Sealt leidis ta vaevata piima üles ning õige pea ka kaks klassi, kuhu hiljem jook valada. "Jah, kööki ei tohiks mind üldse lubada ning parema meelega ma sulle süüa teha ei üritaks. Mürgitan su veel kogemata ära või saan mõne muu jubedusega hakkama," muigas Chad. "Tegelikult ma võiks sulle kiirnuudleid keeta, aga millekski paremaks ma küll suuteline pole," lisas ta, kui oli natuke aega järele mõelnud. Ei kõlanud vist kõige ahvatlevama pakkumisena.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 28, 2012 18:45:57 GMT 2
"Minu arust on terve Tree Hill neid täis," muigas Anna kergelt. Võtnud kapil olevast kausist ühe küpsise, pistis neidis selle endale suhu, libistades ennast järgmine hetk kapilt maha. Enda pikad tumedad juuksed randme ümber olnud patsikummiga kuklale hobusesabasse kinnitanud, lükkas tüdruk õrnalt Chadi kappide juurest eemale. "Ma arvan, et võtan igaks juhuks siit nüüd ohjad üle, ennem kui sa mul siin midagi saamutut teed ning terve mu hinnalise köögi ära rikud," sõnas ta lõbusalt ja isegi kergelt norivalt, võttes julmalt noormehe käest ohjad üle. Pealegi oli see Anna köök, kus ta veetis julgelt kümme tundi nädalas ning oskas juba see tõttu siin isegi kinni seotud silmadega toimetada. "Täpselt, näiteks paned midagi põlema või lased sootuks terve kööki õhku. Poleks esimene kord. Seega keemiaklassi eksperimendid, mis sinu puhul võrduvad söögitegemisega, palun jäta enda koju," pööras Anna enda rohelised silmad Chadile, naeratades talle õrnalt. "Ma olen üsna kindel, et sa oled suuteline ka need untsu keerama, kui su mõtted on mujal," lisas neidis kergel turtsatusel, peale mida hakkas ta sootuks naerma.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Oct 28, 2012 20:05:35 GMT 2
"On sul mõni konkreetne näide ka?" uuris Chad. Ise oleks ta arvatavasti ennast pakkunud, aga huvitav on kuulata, mida neidis arvab. Kui Anna enda väikese jõuvõttega valmis sai, sättis mees ennast laua taha istuma ning jäi ootama, mida tüdruk järgmisena ette võtab. Mis norimisse puutus, siis seda oskas Anna tõesti hästi. Ehk isegi paremini kui Chad. "Mulle isegi meeldib see, et sa mind alahindad. Siis avaneb mul ehk kunagi võimalus sind positiivselt üllatada," arvas kutt. Üks väike plaan tal isegi oli, kuid eks tulevik näitab, kas sellest ka asja saab. "Ja minu kodus julgeksid sa mind pottide ja pannide taha lubada, kui sa ise juures oled?" küsis Kevin muige saatel. Seal võib ju samamoodi midagi põlema pista või köögi õhku lasta. Seda enam, kui inimesed omas kodus palju julgemini tegutsevad kui samas situatsioonis võõrsil. "Pead silmad ennast?" tahtis noormees teada, aga enne kui Anna üldse oma suugi lahti teha jõudis, jätkas Chad enda mõtet. "Kui sa mind samal ajal ei provotseeri, on kõik korras. Ei juhtu nende nuudlitega midagi. Mida ma aga provotseerimise all mõtlen, tuleb juba sul endal välja nuputada."
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Oct 31, 2012 21:48:13 GMT 2
"Päris konkreetseid nimesid ma küll nimetama ei hakka, kuid ma võin julgelt väita, et sinna hulka kuulub peaaegu iga teine inimene siin linnas. Just kui oleks Tree Hill kiiksuga inimeste magnet," muigas Anna kergelt. Tema rohelised silmad püsisid Chadil, samal ajal kui neidise käed jõudsid kahe kakao tegemisega peaegi lõpuni. Norida oskab tüdruk arvatavasti sellepärast hästi, et ta on õppinud parimatelt ehk enda vanematelt vendadelt, kes olid tema parimad sõbrad aastaid, kuni neil oli aeg edasi ülikooli minna ja suureks kasvada. Samal päeval kasvas ka Ronnie suureks või vähemalt suuremaks, sest päris suur laps on temas endiselt peidus, kes tõstab vägagi tihti enda pead ja saadab paar koerustükki toime. "Eks ma jään siis seda päeva ootama," naeratas neidis õrnalt, võttes kaks tassi, kõndides nendega pisikese laua juurde, asetades ühe noormehe ette ning teise jättis tüdruk enda sõrmede vahele, istudes samuti laua taha. "Vaevalt. Meil pole ühte uut tuumakatastroofi vaja, mis tekitaks Prantsusmaa-suuruse augu keset Põhja-Ameerikat ja Atlandi ookeani," lisas ta turtsatades. Chadi viimaste sõnade peale ja ühe pisikese küsimuse peale pööritas Anna vaid silmi, tuues kuuldavale veel ühe turtsatuse. Ilmselt see vastas tüdruku eest.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 1, 2012 21:28:46 GMT 2
"Ja mina kuulun selles nimekirjas loomulikult esimeste hulka," lausus Chad lõbusalt. Piisavalt segane oli ta kogu elu olnud. Eriti just lapsepõlves ja pubekaeas, kui ta koos vanema vennaga igasuguseid rumalaid tempe korda saatis. Nüüd aga on nende kahe mantipärijateks kaksikud Logan ja Lucas. Mingisugune osa kunagisest lapsikusest oli noormehes säilinud siiani ja ilmselt püsib see veel pikka aega, sest teadupärast ei kasvagi paljud mehed kunagi suureks. "Ja siis ära tule mind süüdistama, kui ma su üllatusest tummaks muudan," pilgutas Kevin kavalalt neidisele silma. Praegu muidugi ei olnud tal veel mingit erilist plaani mõelnud, kuid raske on ette teada, mida tulevik tuua võib. Hetkel võttis ta aga ühe päeva korraga. "Sa võrdlesid tõesti minu kokandusoskusi tuumakatastroofiga?" küsis kutt muige saatel. Uskumatu. Ehk polnud Chad tõesti sel ajal just paremate hulka kuuluv, aga päris lootusetuks kobakäpaks teda ka ehk nimetada ei saaks. Neidise silmade pööritamise ja turtsatuse põhjal sai Chad enam-vähem aru, kuhupoole Anna mõtted liikuda võisid, aga kuna ta polnud sada protsenti kindel, siis otsustas kutt selle teema esialgu rahule jätta.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 4, 2012 15:07:09 GMT 2
"Täitsa võimalik. Igastahes päris lõpus sa pole ning minu arust esimene ka mitte," kehitas Anna lõbual muigel õlgu, viies enda roheliselt silmad Chadilt enda kruusile, milles olev soe pruunikas ja vägagi meeldivalt lõhnav kakao, soojendas ka tüdruku sõrmi, mis olid ümber selle. Tõstnud tassi silme ette, võttis Ronnie ühe pisikese lonksu, et mitte enda suud ära põletada, sest jook oli ikkagi veel päris tuline. "Kuna sul on see peaaegu ka varem õnnestunud, siis ei välista ma praegu ühtegi üllatust ega sellele järgnevat reaktsiooni," hakkas Anna Chadi sõnade peale naerma ning tema kaval silma pilgutus pani taaskord liblikaparve neidises õhku tõusma. Vähemalt ei tõmbunud ta näost punaseks, nagu neidisel varem kombeks oli. "Ega seal päris suurt vahet pole. Vähemalt kunagi väga ammu polnud. Ning sa tahad mul siin tõesti väita, et su kokaoskused on nii võrd paranenud, et sa suudad valmistada lihtsa õhtusöögi ilma midagi põhja kõrvetamata või pannil põlema pistmata?" kergitas Anna lõbual muigel kulmi, asetades tassi tagasi lauale ning jäädes Chadi sinakaid silmi vaatama. Rääkides söögist - neidis peaks ise ka peagi hakkama süüa tegema, kui ta ei taha õhtul paastuda. Seega mõned minutid veel pausi ja siis kokkama - mmm.. võib-olla küll.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 4, 2012 20:25:19 GMT 2
"Seda on huvitav kuulda, kuidas sa Tree Hilli inimesi lahterdad," ei saanud Chad jätta mainimata. Aga samas oli tüdruku jutus iva sees. Ka Chad võttis nüüd enda kakaotassi kätte ja rüüpas natuke kuuma jooki. Seejuures suutis ta enda keele päris korralikult ära kõrvetada. Paras õnnetusehunnik. Pannud tassi kähku lauale tagasi, jäi tüüp korraks Annale otsa vahtima ning juba hetk hiljem puhkes naerma. "Ära nüüd kartma löö. Ma ei kavatse sind kuidagi ära ehmatada ega midagi. Vähemalt mitte tahtlikult," lubas noormees. Eks neil ole ikka taolisi olukordi ette tulnud, aga täna tahtis kutt rahulikumalt võtta. Ootamatused ei tule alati kasuks. "Teada saaks ainult siis, kui ma prooviksin. Aga sa ei usalda mind selleks piisavalt palju," vastas Chad muiates. Lihtsate toitudega saaks ta hakkama küll, kui natukenegi keskenduda suudaks. "Mida sul üldse külmkapis leidub?" uuris Chad, eesmärgiks oli muidugi teada saada, kas seal midagi talle jõukohast oli. Näiteks pakk pelmeene või kalapulgad - saaks hakkama küll.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 10, 2012 22:18:37 GMT 2
"Kohe kindlasti pole ma esimene ega viimane inimene, kes seda teeb. Seega ma võin vägagi julgelt kihla vedada, et ka sul on omamoodi kohalikud ära lahtertatud või ma eksin?" kergitas Anna küsivalt kulme, kallutades pead kergelt küljele ning vaadates enda roheliste silmadega noormehele otsa. Võtnud veel ühe lonksu sooja teed, asetas tüdruk tassi tagasi lauale ning tõustes seejärel püsti. Paari sammuga astus ta külmkapi juurde, et vastata Chadi küsimusele. "Peaaegu kõike, mida siinne pood võimaldab osta," sõnas tüdruk vaikselt. Eest leidis ta vägagi toitu täis külmkapi, seega võib noormees julgelt oma valiku ka ise teha, sest sealt peaks kõike leiduma. "Ainult juhul kui sa suudad säilitada minu köögi sellisel kujul, nagu ta oli enne sinu kokkamist. Mul on seda ka edaspidi tarvis vaja ning rusudes on raske süüa teha," pööras Anna ennast uuesti noormehe poole, sulgedes külmikuukse ning hüpates kapile istuma. Ronnie oli kindel, et Chad ei põleta tema kööki maha ega lase seda tahtmatult õhku, kuid siiski eelistaks ta pigem ise süüa teha, sest vähemalt nii suudab ta veenduda, et lõpptulemus on ka söödav ja ümbritsev keskkond terve.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
|
|
|
Post by Chad Sommers on Nov 11, 2012 17:44:27 GMT 2
"Jah, mingil määral kindlasti, aga midagi detailsemat ma sulle praegu ei ütle. Hakkad naerma muidu," vastas Chad neidise küsimusele. Oskas temagi vahel salalik olla. Isegi kui Anna vaatas teda sellise näoga, mis tegi vaikimise raskeks, suutis noormees praegu endale kindlaks jääda, mis tavaliselt eriti ei õnnestuda ei tahtnud. "Vot seda ma tahaks teada, kuidas sa kõik poes leiduva endale külmkappi suudad mahutada," hakkas kutt Anna sõnade peale naerma. Okei, poed ei olnud siin tõesti just suurlinnade omadega võrreldavad. "Mida rohkem seal kraami on, seda tõenäolisem, et mul silme eest kirjuks võtab. Aga olgu, ma vähemalt üritan," lubas Kevin. Vaevalt nüüd sellele mingi katastroof järgneb. Kui Anna juba ei teagi mitmendat korda täna külmkapi peale hüppas - Chadil läks lugemine sassi -, jäi noormees teda lõbusal ilmel vaatama. "See komme külmikukaunistust mängida on sinu puhul midagi uut. Aga mulle meeldib," kommenteeris Chad. Hea meelega viiks ta tüdruku hoopis enda koju külmkapi peale istuma, sest siis saaks ta iga kord teda imetlemas käia, kui kõht tühjaks läheb. Okei, siis vast käiks isegi tihedamini. Ei läinudki kaua aega, kui noormees külmiku sisu läbi vaadatud sai ning otsusele jõudis, mida täna süüa teha. Valituks osutus kanafilee. Sinna juurde sobisid imehästi ahjukartulid ning kapsast ja porgandist koosnev 'jänesesalat', mille Chad külmkapist välja tiris ja köögilauale asetas. Seega mitte midagi kontimurdvat teda ees ei oodanud, sest tuli ainult filee ilusasti ära praadida, kartulid vajasid kõigest ülesoojendamist ning salat käis sinna lihtsalt juurde.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Nov 14, 2012 21:02:19 GMT 2
"Ega ma nüüd nii ebaviisakas ka pole. Ma luban - mitte ühtegi muiet, turtsatust ega pisematki naeratust," andis Anna enda ausõna, tehes parema käe nimetissõrmega enda vasaku rinna kohale ristikese, vaadates Chadile otsa. Aga kui noormees ei soovi rääkida, siis keegi ei käsi teda. Vaevalt neidiski enda suu lahti teeks, kui keegi temalt midagi sellist küsiks. See oli mingil määral vägagi isiklik küsimus. "Ning vältida suuremat segadust, lasen ma sul rahulikult siin edasi toimetada ning juhul kui küsimusi tekib, siis ma olen üleval," andis neidis õrnal naeratusel teada, olles poissi mõnda aega silmitsenud. Hetkel tundus küll, et Chadil on asi käpas ning vaevalt see mõne minutiga muutub, kui Ronnie üleval dušši all on. "Ega ma sul mingi lillepott pole. Seega tee foto ja püüa see alles hoida, sest nii pea sa mind siit ei leia," lausus Anna tähtsalt. See 'nii pea' on kuni järgmise korrani, mil neidis kööki satub ning tegevuseta kõrval peab passima. Püüdes endale mingitki tegevust leida, libistas tüdruk ennast rahulikult kapilt maha ning kinkinud Chadi põsele õrna musi, seadis ta enda sammud esiku poole, et treppi mööda ülesse minna ning mõned minutid sooja dušši all mõnuleda.
|
|