|
Post by Deleted on Dec 2, 2012 20:47:51 GMT 2
Tüdruk ei olnud juba ammu end magades nii kindlalt tundnud nagu sellel õhtul, kus Matthew' käsi ümber tema oli. Neidis jäi üsna kiiresti magama, sest ta oli ilmselt sellest uuest keskkonnast lihtsalt väsinud. Seega ei olnud eriliseks imeks, et ta nii kaua magas ja isegi seda ei märganud, et mees vahepeal tema kõrvalt ära kadus ja üldse korterist ära läks. Daniela magas ikka sama magusalt edasi. Või noh, seda hetkeni, mil tema une lõpetas üks tüütu äratus. Keeranud end sellili, tegi tüdruk enda unised silmad lahti ning lükkas juuksed silme eest ära, nähes esimesen Matthew'd, kes teda kohe unimütsiks kutsus, millest võis järeldada, et mees oli juba ammu üles ärganud. "Kas ma magasin siis tõesti nii kaua?" küsis tüdruk ning saatis Matti silmadega, kui too akna juurde jalutas. Ja enam kiiremat moodust ei olegi neidist voodist välja saada, kui see, et keegi teatab, et lund sajab. Hetkel nägi ta seda muidugi ise ja puges voodist välja. Peagi seisis tüdruk Matti kõrval ja vaatas väljas langevat lund ja ta ei saanud muud moodi, kui kiljatas kergelt ja kallistas siis meest tugevalt nagu oleks tema taevast selle lume alla toonud. "See on nii ilus," sõnas Daniela, kui mehest eemaldus ja enda silmad linnale viis.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 2, 2012 21:08:54 GMT 2
Matthew kallistas tüdrukut vastu. "Täna on küll vaja juba midagi soojemat selga-jalga panna," arvas Matt. Polnud vaja seda, et Dany teisel NY päeval haigeks jääks. "Hommikusöök on ka valmis," lisas mees ning surus ühe musi neiu pealaele. "Täna võib palju ummikuid olla," lisas Matt. Lume esimesed päevad tekitasid New Yorgis alati paanikat ja seda just taksojuhtide seas. Tuli leida autole hea parkimiskoht ja siis jalgsi poode läbi kammida.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2012 21:17:23 GMT 2
"Tundub nii," lausus tüdruk, tuues järgenvalt kuuldavale ühe 'mmm' kui Matthew mainis, et hommikusöök ka juba valmis on. Suudlus pealaele pani neidise enda silmi sulgema ja hetke täielikult nautima. "Siis peame endale natuke aega varuma," sõnas Daniela ning seadis enda sammud garderoobi poole, et endale midagi selga otsida. Soovitatavalt sooja ja mugavat. Pärast natukest riiete seas ringi vaatamist, valis Dani endale selga ühed tumedamad teksad ja heleda kampsuni, mille alla sai panne ühe pikema heleda topi. Vannitoas enda juuksed ära kamminud ja õhkõrna meigi peale pannud, mis oli suhteliselt olematu, jalutas ta kööki.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 2, 2012 21:22:04 GMT 2
Matt läks kööki ja pani mõlemale taldrikule 2 praemuna ja kõrvale hakitud paprikat, tomatit ja kurki. See oli ta tavaline hommikusöök. "Õhtul oled siis ikka tulemas?" uuris mees muigega ning istus puki peale ja hakkas toitu vaikselt hävitama. "Aa, kui mahla või midagi tahad, siis külmikust saad," ütles Matthew. Ta ise jõi hommikuti vett ja seda peale einet. Oli kujunenud selline harjumus. Mees kandis siniseid teksaseid ja musta pusa, mis oli seest mõnusalt soe.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2012 21:26:51 GMT 2
Kuulnud mehe küsimust ja tabanud tema muige, pööritas Daniela kergelt muiates enda silmi, "eks ma tulen siis jah." Daniela istus just maha, et sööma hakata, kui Matthew teatas, et juua võtku ise. Seega seadiski Daniela enda sammud külmiku juurde, kust ta ühe mahlapaki leidis. "Keegi on meil siin vahepeal poes käinud ma vaatan," lausus neidis sellel ajal kui ühte klaasi mahla valas. Sellega ühele poole saanud, pani ta paki tagasi ning naases enda kohale. "Kas mina ajasin su nii vara üles või sa oledki mingi varajane ärkaja?" tahtis Dani teada, hakates vaikselt enda hommikusööki hävitama.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 2, 2012 21:48:29 GMT 2
"On jah," noogutas mees pead. "Ma tulen tavalisel päeval üles 8 ajal, siis teen natuke trenni, pessu. Siis tavaliselt seriaali võtetele. Sealt jõuan olenevalt päevale kas juba 3-4 ajal koju, aga vahepeal hoopis 10-11 ajal," rääkis Matthew. "Aga... Mul tulevad varsti võtted San Antonios. Nii 2 nädalat olen ära, siis tulen mõneks ajaks NY-sse ja siis jälle paariks nädalaks ära. Hommikul sain meili," rääkis Matt ja vaatas, kuidas Dany kõigele reageerib.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2012 23:27:25 GMT 2
Daniela sõi ja noogutas. Nii et mees on siiski pigem varajane ärkaja, sest kui näitsik koolis ei peaks käima, siis tõuseks ta ilmselt alles üheteist ajal üles. Muidugi jääb siis päev lühikeseks, aga ta lihtsalt ei suuda end varem üles ajada, kui tal just äratust või kohustust ei ole. "Kui varsti?" tahtis tüdruk täpselt teada saada, "mingi uus seriaal või film?" San Antonio tundus huvitav koht filmimiseks, aga ilmselt näitsik ise sinna minna ei saa, sest tal on siiski stuudioga prooviaeg. Kuigi äkki saab kuidagi mõne päeva näpistada. "Kas ma võiksin sulle ideeliselt sinna külla ka tulla?" uuris Daniela.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 3, 2012 16:41:48 GMT 2
Nädala pärast lähen esimest korda, teist korda on peale jõule," rääkis mees. "Film, ma mängin isa, kes kaotab enda abikaasa. Mul on kolm last ja pean nendega hakkama saama," seletas Matthew edasi. "Muidugi tuleb lõpuks ka see õige, aga ta on täiesti teistsugune minu tegelaskujust," lisas Matt. "Ikka saad tulla, keegi ei keela sul seal olla," noogutas mes ning naeratas.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2012 20:24:58 GMT 2
"Siis on meil veel natuke aega. Eks ta muidugi natuke niru ole, et sa ära pead minema, aga ma saan aru," lausus näitsik. Kellele ikka meeldiks, et tema poiss-sõber kuskile kaugele sõidab. Pealegi on Danielal ilmselt natuke kõhe üksina mehe korteris viibida, aga midagi ei ole teha. "Kõlab nagu üks romantiline draama," muigas Dani ning rüüpas külma mahla, mis värskendavalt mõjus. "Ma vaatan, kui ma saan stuudioga kuidagi kokku räägitud. Eks ma annan sulle eelnevalt teada. Kui sa ikka tahad, et ma sulle sinna külla tuleksin," vaatas tüdruk Matthew'le otsa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 4, 2012 16:40:46 GMT 2
Matthew naeratas. "Sa oled nii armas," lausus ta suure tänutundega. Hea, et Daniela ei olnud mingi bitch, kes mehe tööst draamat ei teinud. "On jah, seal on mõned väga...Omapärased stseenid sees," turtsatas Matt. Partial nudity, pole hullu. "Tead, ei taha. Tahan üksinda võtteplatsil ringi käia," muigas mees irooniaga. "Muidugi ma tahan, et sa sinna tuleksid," ütles mees ning lõpetas söömise ja pani enda taldriku nõudepesumasinasse.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 22:15:00 GMT 2
Daniela turtsatas mehe sõnade peale ning muigas pisut häbelikult, viies enda pilgu toidule. Talle oli endiselt vahepeal harjumatu neid komplimente vastu võtta. "Omapärased nagu...?" kergitas Dani kohe enda pilku, kui mees rääkima hakkas. Ta juba oletas, mis sealt nüüd tuleb, aga küsida tasub ikka. "Tore," noogutas näitsik lühidalt ning kiirendas natuke söömist, sest Matthew oli juba lõpetanud. Ta ikka peab kiiremini sööma õppima, kui ta Mattiga koos süüa tahab.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 6, 2012 22:52:39 GMT 2
Matt viis pilgu neiule. "Sa tõesti ei saanud aru?" küsis mees muigega. Pidi kõik välja ütlema? Daniela vast lihtsalt kiusas. "Tavalised vanainimeste stseenid," turtsatas Matthew. Ei tea, kui Dany pidi just tolle ajal võtteplatsil olema, siis kuidas tal seda vaadata oli? Matt justkui armastamas kedagi teist. Tegelikult üks suhe läkski puhtalt Matthew ameti tõttu lõhki, tüdruk ei kannatanud seda, et mees pidi teisi suudlema. Armukadedus at it's best!
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2012 23:02:55 GMT 2
"Ei noh, eks seda arvata oligi. Aga nagu öeldakse, igas korralikus filmis peab olema üks tumedanahaline näitleja, armastus ja korralik vanainimeste stseen, kui kasutada sinu sõnu," muigas Daniela ning lükkas veel viimased toidu palukesed taldrikult kokku, et need suhu pista ja taldrik seega tühjaks saada. "Ma loodan, et minu seal oleku ajal on sul muid stseene teha," sõnas Dany ning jõi enda klaasi tühjaks, "kuigi eks mul tuleb harjuda ja joon tõmmata sinu näitlemise ja meie suhte vahele, sest need ei tohiks teineteist häirida." Viinud enda nõud nõudepesumasinasse, jalutas tüdruk mehe juurde ja võttis lihtsalt tema ümbert kinni, vajutades tema huultele ühe pehme suudluse.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 6, 2012 23:17:38 GMT 2
Kuulnud Dany sõnu, tundis mees suurt kergendust. "Sa oled ikka nii arukas," lausus Matt tänulikult. Daniela sai aru, et näitlemine ja eraelu on kaks eri asja. Suudlust natuke süvendanud, tõstis Matthew tüdruku köögikapile ning tantsis Dany huultega edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 6, 2012 23:49:55 GMT 2
Mnjah, kas just arukas, aga ehk mõistlik....Aga vot see liigutus tuli tüdrukule küll üllatusena, kui ta end köögikapilt leidis. Muidugi oli nii mugavam, sest siis ei olnud Daniela nii lühike Matti ees. Käed, mis olid enne ümber mehe, asetusid nüüd ümber mehe kaela, sest nii oli parem. Kuigi selline käik oli neidisele pisut üllatuslik, suudles ta meest vastu, lükkamata teda eemale või muutudes väga häbelikuks ja kangeks. Eks ta hakkas vaikselt mehe ja tema lähedusega harjuma. Nad olid siiski juba voodit jaganud ja elasid samas korteris.
|
|