27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 28, 2012 19:31:28 GMT 2
"Sa oled ikka veel pahane?" küsis Matthew. "Okei, ütle, mis ma tegema pean, et sa mulle andestaksid minu varasemad käigud ja tutvused?" küsis Matt kerge iroonianoodiga. Minevikku ei saa muuta ja see on fakt, aga kui Danielal oli mõni pakkumine, siis shoot it! Mees ei osanud küll ühtegi ideed välja pakkuda, aga neiu(olgugi, et tal ei olnud kõige rohkem suhteid olnud), paistis seda väga hästi teadvat.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 19:53:22 GMT 2
"Ma ei ole pahane...," lausus tüdruk kui oli suu tühjaks söönud, "see uudis tuli mulle lihtsalt üllatusena. Sa ei tundu väga seda tüüpi mehena, kes käiks kuskil striptiisiklubis naisi vaatamas. Mis puutub sinu tutvustesse, siis mul ei ole nende vastu midagi, kui nad normaalsuse piires juua suudavad ja sind ma ei tea kuhu kaasa ei tõmba. Kes need olid üldse, kes siin käisid?" Daniela naeratas õrnalt ja raputas kergelt enda pead, kallutades seda viimaks ühele poole viltu. "Ma ei usu, et seal üldse on midagi, mida inimene saaks teha enda minevikus korda saadetud tegude vastu. Mis on olnud see on olnud. Ma lihtsalt loodan, et su minevik meie suhtele ette ei jää. Ja sa ei pea selle pärast andeks paluma, kes sa oled või olnud oled," sõnas tüdruk ning nihkus mehele lähemale, vajutades tema huultele ühe suudluse.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 28, 2012 20:02:17 GMT 2
"Millist tüüpi mehena ma siis sulle tundun?" uuris Matthew ja pani käe ümber tüdruku. "Nad olid ühed mu sõbrad. Tüdrukuid ma ei tea. Aga see põhimees oli Jake, ta sündis pagana rikkasse perre ja pidutseb nüüd pea igapäevaselt," rääkis mees. "Ta huumorisoon on mõnus," lisas Matt. Praegu oli Jake lihtsalt täis. "Aitäh," sõnas Matthew naeratusega ning suudles neiut vastu. Õnneks oli see tüli nüüd möödas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 20:12:26 GMT 2
"Ma ei tea miks, aga mulle on jäänud mulje, et sa oled rohkem selline rahulikum perekonna tüüpi inimene," lausus Daniela muiates, "aga eks ma pean sind lihtsalt paremini tundma õppima." Nad ei olnud siiski veel väga pikalt koos olnud. Isegi kui päevi lugedes tuleks arv suur, siis peaks maha arvestama aja, mil mees New Yorgis viibis. Nägid nad teineteist siiski harvem. "Noh, sinu jutu järgi ei jää meie Tree Hilli Eastside'i poisid talle sugugi alla," turtsatas näitsik, "eks ma loodan teda siis mõnikord kainena ka kohata." Toetanud end mõnusalt vastu meest, viis näitsik enda silmad kellale. "Tead, me peaks varsti magama minema, kui me just homme poole päeva ajal tõusta ei taha," sõnas tüdruk.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 28, 2012 20:16:40 GMT 2
"Eeee...Chad on vast rohkem, kuigi ta tegeles kunagi streetracinguga," arvas Matthew. Ta oli perest üks rahutuim, kuigi nüüd oli Daniela ta ära taltsutanud. "Aga nad on poisid. NYC-s on mehed," muigas Matthew rahulolevalt. "Kainena on ta normaalsem, ausalt," lubas Matt. "Jah, vist küll. Tahad pesus ka käia?" uuris mees. Ta tahtis ise ka kindlasti duši alt läbi hüpata. "Homme mingi 9 üles ja 10 linna peale?" küsis Matthew üle.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 20:37:57 GMT 2
Daniela vaatas mehele suurte silmadega otsa, kui too mainis, et Chad streetrace'idega kunagi tegeles. "Okei, ma olen ühe korra sellist juttu linnas kuulnud ja siis arvasin ma, et see oli nali," tunnistas näitsik ning nüüd võis ta iseenda üle naerda. See tundub lihtsalt nii võimatu. Chad tundus nii rahulik noormees. Kuigi ega Dany teda eriti ei tea. "Jaaah, New Yorgis on mehed, oled rahul?" muigas tüdruk lõbusalt ja vajutas mehe põsele ühe musi. "Kui sa nii ütled," kehitas tüdruk õlgu, kui jutt veel Jake'i juures oli. "Tegelikult võiks küll pesus käia," arvas näitsik ning noogutas siis mehe pakkumise peale. Kell üheksa ei ole nii vara nii et peaks sobima.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 28, 2012 20:46:55 GMT 2
"Ei, ta tõesti riskis iga friggin korral enda eluga," lausus Matthew. Õnneks lõpetas Chad sellega, aga mis hinnaga? Sõber suri, seda polnud küll vaja. "Olen," sõnas Matt ning prunditas huuli, et ka nendele üks musi saada. Kui Dany ütles, et ta käib pesemas, siis mees ainult noogutas selle peale, kuid hoidis siiani huuli väljas, et Danielalt üks nunnu musi saada. Nüüd said nad igapäevaselt koos olla, mis oli äärmiselt tore, kuid tõi kindlasti välja ka noorte erinevused.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 20:54:02 GMT 2
"Heey," lausus Daniela kui oli kuulnud mehe lauset, mis ei olnud just kõige meeldivama kõlaga. Muidugi ei ole tore ilmselt ühel hetkel teada saada, et su noorem vend kuskil tänavatel kihutas. Lisaks sellele, et ta enda elu ohtu pani, tegi seda ta ka teiste eludega. Streetrace oli Danielale aga kauge asi. Pigem oli see midagi, mida võib näha mõnes Fast and Furious filmis. "Ma lähen käin siis enne pesemas," lausus tüdruk ning ajas end diivanilt püsti, kuid kuna Matthew endiselt ühte musi ootas, siis kummardus ta tema ette, asetas käed tema õlgadele ning andis talle siis selle oodatud suudluse. End taas välja sirutanud, märkas ta, et tema klaasis on veel natuke veini ja seega upitas ta end klaasini ning jõi selle tühjaks. "Muideks, pitsa valik oli väga hea, vanamees," sõnas Daniela lõbusalt, pidades seda viimast sõna rohkem niisama hellitavaks nimetuseks. Ta tatsas rõõmsalt magamistuppa, et sealt endale öösärk võtta ja siis pesema suunduda.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 28, 2012 21:00:24 GMT 2
Matt ei öelnud streetrace'i koha pealt enam midagi. Saanud oodatud musi kätte, naeratas Matthew laialt. Happy Matt is happy! "Heeeei!" protesteeris mees. "Mis vanamees ma olen? Ainult 7 aastat sinust vanem. Ise oled üks tatikas," ütles Matt ning näitas siis tüdrukule keelt. Lapsikust oli temas veel kõvasti. Mees järgnes magamistuppa. "Mustad riided käivad pesukorvi, too kaanega elukas," ütles Matt. Elukas seetõttu, et sõbrad otsustasid korvile kleepida peale suured silmad. Matthew läks garderoobi ja võttis sealt pidžaamapüksid, et külalistetoa duši all käia. "Vannitube on kaks," mainis mees naeratusega ja läks külalistetuppa.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 21:11:03 GMT 2
Tundus, et õhtu jõuab siiski lõbusa lõpuni, sest sellel ajal kui näitsik enda öösärki otsis, mängles tema suul lõbus naeratus ning ta isegi naeris. "Ma arvan, et ma suudan selle eluka üles leida," turtsatas Daniela ning liikuski vannitoa poole, vaadates veel korraks üle õla mehe poole, "good to know." See korter muutus aina suuremaks ja suuremaks. Jõudnud lõpuks vannituppa ja ukse enda järel sulgenud, eemaldas näitsik kõige pealt enda kerge meigi ja alles siis läks ta duši alla. Ta mõnules seal päris tükk aega, enne kui selle sooja vee alt välja suvatses tulla, et end ära kuivatada ja riidesse panna. Ta föönitas isegi kergelt enda juukseid, et need ei tilguks täitsa voodis. Natuke palsamit ka juustesse ja tüdruk võis magamistuppa jalutada. Daniela kandis ühte veinipunast siidist öösärki. Kuna ta oli enne unustanud seda teha, siis võttis ta enda mobiili kätte ning helistas vanematele, et neile kinnitada, et kõik on korras ja nad on kohal.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 28, 2012 21:40:53 GMT 2
Matthew oli duši all alati kaua. Ta ei suutnud kiiremini kui pool tundi iialgi teha. Juuksed rätikuga poolkuivaks sasinud, läks mees hallide pidžaamapükste vel magamistuppa, pannes enne köögis asjad ära. Näinud neiut punases öösärgis, tegi mees eriti õnnetu näo ette. "You are a total tease!" teataa Matt ning tõmbas kardinad ette ja ronis voodisse neiu kõrvale ning suudles ta paljast õlga.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 21:47:49 GMT 2
Daniela lõpetas ilusti kõne ära, kui mees tuppa astus. Mehe kommentaari peale ta muigas ning punastas. Asetanud mobiili öökapile, sättis ta end mõnusalt voodisse. Ta oli vaevalt pea padjale saanud panna, kui keegi talle sõnumi saatis. Kuna see oli tema õde, siis ei saanud ta sellele vastamata jätta. Ajanud end ühele küljele, trükkis Dany õele ühe sisuka sõnumi, mille lõpus lubas õele ise homme helistada. Kui tüdruk mobiili kapile tagasi asetas, tundis ta enda õlal Matthew huuli. See oli lihtsalt hullumeelsus, milline tunne üle tema keha jooksis. Daniela keeras end sellili ning vaatas mehele otsa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 28, 2012 21:58:49 GMT 2
Näinud tüdruku pilku, tõstis mees käed õlgade kõrgusele. "Don't worry," lubas Matthew. Ta tahtis ilusti head-ööd-musi saada ning siis Dany kaisus öö mööda saata. Okei, peas olid ikka natuke teistsugused mõtted, aga mees oskas ilusti end taltsutada. Põhiline oli naise juuresolek, mis tekitas näitlejas mõnusa tunde.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 22:22:38 GMT 2
"Ma ei muretsegi," lausus tüdruk tasasel häälel, sest nad olid siiski kahekesi korteris ja teineteisele väga lähedal. Pole vajagi valjemat häält teha. Daniela vaatas mehele otsa ning tõusis siis natuke kõrgemale, et mehele üks korralik head-ööd-musi teha. Või oli see pigem suudlus? Tegu oli siiski nende esimese koos veedetud ööga. Suudluse lõpetanud, lais näitsik end jälle pehmele voodile, vaadates mehele otsa. "Head ööd!" sõnas ta sooja naeratuse saatel ning asetas hetkeks enda käe mehe põsele.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Dec 2, 2012 20:37:23 GMT 2
Matthew naeratas ning soovis tüdrukule ilusaid unenägusid. Ta pani enda käe ümber Daniela ning vajus üsna kiirelt sügavasse unne, kuna oli lennust väsinud. Mees nägi üsna rahulikku und, mis oli täis pastelseid toone ning ebamääraseid vestluseid. Mees ärkas hommikul umbes 20 minutit enne kella ning pani kiirelt riidesse ja käis lähedalasuvas toidupoes, et hommikuks midagi peale pitsa ka oleks. Matt oli köögis parajasti mune praadimas, kui kuulis, et äratuskell hakkas magamistoas vinguma. Matthew läks sinna ning pani vingumootori kinni. "Hommikust, unimüts," naeratas mees ning tõmbas kardinad eest, mis lasid pimedasse magamistuppa suure koguse valgust. Lund sadas.
|
|