|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 20:50:27 GMT 2
Ei olegi siis väga kaua. Ime pole siis, et see nii hubane veel ei tundu, kui tüdruku enda kodu Tree Hillis. Millegi kujunemiseks koduks läheb siiski aega. "Noh, kolm kuud kindlasti, aga edasi ei tea midagi," lausus näitsik, "kui ma just New Yorki ülikooli ei tule, kui ma seda lepingut ei saa." Daniela otsustas, et ei sea väga enda plaane selle lepingu järgi, sest see ei olnud sugugi kindel, et ta selle saab üldse. See põsemusi oli armas ja pani neidise hetkeks lõbusalt muigama. "Tree Hill jääb sulle siis alati selliseks puhamiskohaks?" tundis näitsik huvi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 25, 2012 20:55:54 GMT 2
"Ma usun, et isegi kui sa tolle produtsendiga lepingut ei saa, siis keegi teine varastab su küll ära," naeratas Matthew. "Miks ka mitte. Seal on mu pere, sinu pere," rääkis Matt. Ta sõi pitsat edasi ja oli ühe tükiga juba lõpetanud. Kõht oli lennust tühi, sest kuigi seal pakuti süüa, oli tegu ikka mingi kuiva ülessoojendatud jamaga.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 21:12:47 GMT 2
"Loodame," turtsatas tüdruk ning jõi veini, mis oli samuti väga hea. "Kusjuures mu õde elab nüüd New Yorgis," lausus tüdruk, "ma teatasin talle, et ma olen linnas ja ta lubas minuga millalgi kokku saada. Ma vist rääkisin sulle, et ta õpib siin meditsiini." Daniela sirutas enda käe välja ja võttis uue pitsa tüki. Kõht oli tõesti tühi, aga ilmselt üle kolme tüki tüdruk küll ära ei jõua süüa. Pealegi on liiga täis kõhuga ebamugav magada. "Kas sa oled jõuludel ja vana-aastaõhtul tööl või hõivatud mõne üritusega?" uuris näitsik, sättides end diivanile mugavamalt istuma nii, et ta rohkem mattil kaisus oli.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 25, 2012 21:42:11 GMT 2
"Ta võib meile külla tulla. Mäletan küll," rääkis Matthew. Daniela vanem õde tundus jutu järgi päris asjalik olevat. "Jõuludeks on mul lennukipilet Tree Hilli täitsa olemas, aga me võime selle ka koos veeta," pakkus Matt välja. "Vana-aastal on ikka pidusid, aga ma ei pea sinna minema, võime midagi ägedat teha," lubas Matthew. Varem käis ta semudega tšikke lantimas ja lõpetas kella kaheksa ajal mõne võõra house-partyl, aga sel aastal olid asjad teisiti.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 21:57:16 GMT 2
"Kui sa nii arvad, siis ma võin temaga homme rääkida," lausus Daniela. See ei tähendanud aga, et ta õde kindlasti tulema peaks. Kui Matthew ütles, et tal on jõuludeks lennupilet olemas, siis meenus tüdrukule, et nad olid sellest juba rääkinud ju seoses kooliballiga. "Jõuludel võiks ikka perega olla, aga õhtul võiks kokku saada või midagi," pakkus tüdruk. Küll nad jõuavad seda veel arutada. "Me võiks vana-aastal Times Squarile minna või siis lihtsalt kuskile lahedasse kohta, kus oleks võimas ilutulestik," sõnas näitsik.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 26, 2012 23:28:23 GMT 2
Matthew noogutas. "Sobib, me võime kohtuda mu salajases kunstiurkas," naeratas mees. Hotellituba, kus olid kõik ta tööd ja kunstivahendid. "Muidugi, sa ei ole vist Times'i ilutulestikku näinudki. See on väga ilus ja võimas," lubas mees ning sirutas uues pitsatüki järele. Niipea, kui ta oli selle taldrikule pannud, kuulis Matt ukse taga peksmist. "Ee..Ma tulen kohe tagasi," oli mees üllatunud. Ta ei oodanud külalisi. Läinud esikusse ja käed natukenegi puhtamaks pühkinud, avas Matthew ukse ja sisse sadasid kolm semu kahe võõra tüdrukuga. "Mida te siin teete?" küsis mees lõbusal häälel. "Tulime sind välja tirima. Striptiisitarid juba küsisid su järgi, et sind pole pikalt näha olnud," naeris Jake. Matti nägu tõsines pisut. "Täna ei mängi välja, mul on tüdruk esimest korda siin," rääkis Matthew edasi. Ta lootis, et semud kaovad ruttu. Võõrad tšikid itsitasid mingi nalja üle.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2012 23:10:04 GMT 2
"Kõlab hästi," noogutas tüdruku, kui oli aru saanud, mida Matthew silmas pidas enda salajase kunstiurkaga, sest see tuba seal ei olnud sugugi urgas, aga see selleks. Mõte oli näitsikule selge ja meeldis talle. "Telekast ainult," pidi tüdruk tunnistama ning rüüpas siis pisut veini. Ta jõudis vaevalt klaasi lauale asetada, kui keegi ukse taga peksma hakkas ja Matt diivanilt kadus. Daniela kortsutas õhkõrnalt enda kulme ning suunas enda silmad ukse poole. Kes tuleb veel nii hilja inimesi tüütama? Nad alles jõudsid New Yorki, natuke puhkust kuluks ära. Kuulnud hääli ning näinud inimesi, kes Matti korterisse sadasid, ei teadnudki Dany esiti, mida te tegema peaks. Ennast tutvustama? Vaikselt istuma ja ootama, et mees nad ära saadaks? Seal oli üks sõna, mis tüdruku jaoks otsuse ise ära tegi. Vaevalt oli korteris kõlanud sõna 'striptiisitarid', kui näitsik end diivanilt püsti ajas ja samuti esikusse jalutas. "Hei," lausus ta laisalt ja üsna enesekindlalt inimestele, kes kõik juba korterisse sisse hakkasid valguma, "Matt, ma kuulsin, et teil käivad siin väga huvitavad jututeemad." Dany pruunid silmad kinnitusid uurivalt mehele.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 27, 2012 23:15:44 GMT 2
"Guys, meet Daniela, my g i r l f r i e n d," lausus Matthew, kui neiu esikusse tuli. Muidugi ei saanud väikese auru all Jake aru, et nüüd tuleks vaikida. Matt jututeema kohta vaikis. "Kuule, Danielle, kui ta koju tuleb, siis ongi väga üles kütetud," naeris Jake. "Okei, välja!" käskis Matthew vaatama protesteerimisele. Ta ajas rahva ukse taha ning sulges siis välisukse enda selja taga. "Vabandust, nad on päris tüütud," ütles mees.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2012 23:33:37 GMT 2
See oli meeldiv, et Matt teda enda tüdrukuna esitles, kuid tundus, et ükski neist tüüpidest ega neidudest ei saanud sellest vihjest sugugi aru, mis neidisele endale küll kõrvu jäi. Nad olid ikka tõsiselt purjus. Huvitav, kas Matthew oleks ka selline, kui Danielat ei oleks? Paratamatult ilmus selline mõte näitsiku mõtetesse. "Tore teada..." sõnas tüdruk üsna külmalt, "ja see on DanieLA mitte DaniELLE!" See oli tüdrukule kõige vastumeelsem, kui inimesed teda Daniela asemel Danielleks kutsusid. Mõne arvates väike tähe viga, aga tüdrukule see küll sellisena ei tundu. Sama äkitselt nagu rahvas sisse oli sadanud, lahkusid nad ka korterist, jättes Matthew ja Daniela jälle kahekesi. "Nad olid lihtsalt purjus," sõnas tüdruk, "tunnista, et sa oleksid ise ka parema meelega üks nende seast, aga tänu minule ei saa sa seda endale lubada." Daniela jalutas tagasi elutuppa ning maandus diivanile, tõstes klaasi enda suule. Kas see õhtu saab veel rohkem viltu vedada?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 27, 2012 23:50:22 GMT 2
Matthew kuulas kommentaari nende purjus oleku kohta ja arvas, et on pääsenud. Oh no. "Ma olin selline, enam ma ei käi stripiklubides raha kulutamas," lausus mees ning järgnes Danielale. "Sa ju tead mu minevikku, aga see ei tähenda seda, et ma ka praegu selline oleksin. Ma valin alati sind sellisele seltskonnale," lubas Matthew ning istus neiu kõrvale. "Ma ei ole sinuga kohtumisest saadik enda jalga sinna tõstnud," tunnistas mees
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 0:01:01 GMT 2
"Kui sa seal juba minuga kohtumisest saadik käinud ei ole, siis miks nad sind sinna ikka veel kutsuvad?" küsis tüdruk, tõstes enda pruunid silmad mehele. Talle lihtsalt tundus, et Matthew ei ole sugugi nii puhas, kui ta väidab ennast olevat. "Üks asi on omada hulgaliselt üheöösuhteid. Hoopis teine asi on käia striptiisiklubides....see on vastik lihtsalt," lausus Daniela, olles täiesti aus enad mõtetega. Las tüüp kuuleb, mida Dany sellest kõigest arvab. Hästi ta sellesse igatahes ei suhtu.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 28, 2012 0:06:36 GMT 2
"Okei, enne lõunat minu juures millalgi käisin, aga siis me polnud veel koos," ütles Matthew. Järgmise peale pleks tahtnud mees silmi pööritada. "Sa tahad väita, et ei vaataks, kui mõni kuum kutt end lahti riietab," tahtis mees teada ning hakkas enda punkti tõestuseks särginööpe avama. Tal välimust ju oli, naiste pilk oli ta peal isegi siis, kui mees oli paksus jopes ja tunkedes.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 18:40:13 GMT 2
"No näed, miks sa mulle valetad?" raputas tüdruk enda pead, vaadates mehele otsa. Ei tea, kas see korteri jagamine siin näitas neile selgelt, et nad ei sobi koos elama. "No see on ju loomulik, et inimesena laseksin ma võibolla korraks enda silma peale kui mõni kuum kutt, nagu sa ütlesid, end lahti riietaks, aga ma ei läheks sellist asja spetsiaalselt vaatama ja veel vähem maksaksin ma selle eest raha," lausus Daniela. Ta hakkas enda kätt klaasi poole sirutama, kuid tõmbas selle siis tagasi, kui Matthew enda särginööpe lahti hakkas tegema. "Matt?" sõnas Dany küsival ja kergelt kahtleval häälel, "mida sa teed?"
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 28, 2012 18:52:48 GMT 2
"Ehh, ma sõnastasin enda lause lihtsalt alguses halvasti," vastas Matthew. "Ma tõestasin enda punkti," ütles mees ja jättis särgi lahtinööpimise pooleli. "Ja pealegi on mehed naistest erinevad," lisas Matt. Seetõttu ta oligi varem klubides käinud. Ega nad semudega ainult vaatamas käinud, pigem oli seal mõnus ka rääkida, kuna ümber valitses mõnus ja sõbralik õhkkond. Mõned joogid, mõni tund ja piisas küll.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 18:59:14 GMT 2
"Jajah...muidugi," pomises tüdruk ning sättis enda juuksed kõik ühele küljele, sest need tahtsid ette jääda. "Prsh," turtsatas Dany, "sul ei olnud vaja seda tõestada, sest ma ütlesin, et su väide peab mingil määral paika." Kuigi see ei muuda asja, et tüdrukule ei meeldi sugugi see teadmine, et Matthew on kuskil stripiklubides aega veetnud. Kuidas ta seda üldse nii teeb, et see üldsuse silma alla ei sattu? "Ilmselgelt," sõnas Daniela ning võttis endale uue pitsa tüki. Temale jääb see ilmselt viimaseks.
|
|