27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 24, 2012 22:48:31 GMT 2
Matthew istus rätsepaistesse ja hakkas jalatseid riiulisse laduma. "Me võime homme käia šoppamas ka, kui oled huvitatud," pakkus mees välja. Kindlasti oli Daniela huvitatud New Yorgi poodidest ja mees oli valmis mitu tundi kulutama sellele, et mängida pakieeslit, kes kõiki kotte kannab ja tuhiseval tüdrukul järel joosta poest poodi. "Õhtul on ühe tuttava sünnipäev, oled huvitatud?" küsis mees. Tegu oli ühe produtsendiga, kelle nimi oli üsna tuntud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 23:02:22 GMT 2
"Ma ei ole just mingi hull shoppaja, aga linna tahaks küll näha ja mõned hilbud ei teeks võibolla ka paha," kehitas tüdruk muiates enda õlgu. Vähemalt oli tore, et mees selle ise välja pakkus. "Sul on siis nädalavahetus vaba?" uuris tüdruk. Tema pidi esimest korda stuudiosse minema esmaspäeva hommikul. Hetkel ta selle üle ei põdenud, aga ilmselt ta veel hakkab, kui see lähemale jõuab. "Kui see sulle tähtis on, siis võin ma sinuga minna küll. Kelle sünnipäevast me siin üldse räägime?" tundis Dany huvi. Sünnipäevadel on lihstalt see, et kõik enamasti teavad seal üksteist, aga tüdruk teaks ainult Matti.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 24, 2012 23:15:52 GMT 2
"Mõned hilbud? Ma kuulsin seda fraasi viimati siis, kui pidin 5 tundi järjest poode läbi kammima," turtsatas Matthew. "Noh, homne õhtu on kinni, aga hommikul olen vaba. Ülehomme on juba palju toimetusi," rääkis mees. "Üks produtsent. Tema käe alt tulevad põhiliselt noored artistid, keda tiinekad fännata saavad," vastas Matthew. "See on rohkem selline, et punane vaip ja siis üks suuremat sorti istumine. Hiljem on aftekas ka klubis, aga ma ei tea, kas sa oled huvitatud," seletas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 23:38:06 GMT 2
Daniela hakkas lihtsalt naerma. Kuna ta tõesti ei teadnud, milliseks tema ostlemine kujuneda võib, siis ei hakanud ta ka selles osas midagi ütlema. "Siis võid sa mulle hommikul linna näidata ja õhtul läheme peole," sõnas tüdruk, "rääkides sellest peost - kas seal võib olla ka... mõni... sinu eksidest?" Dany lihtsalt tahtis kõigeks valmis olla. Esiteks on ta pillutatud kuskile uude keskkonda, kus ta teab ainult ühte inimest ja teda on ta ka teadnud ainult mõned kuud. Ja saada endale kohe mingid ebameeldivad tuttavad - not good. "Üks produtsent? Punane vaip?" kordas tüdruk, vaadates mehele suurte silmadega otsa. Yeah, just stay cool. "Ma ei tea... kas see ikka on hea mõte. et ma sinna tulen... aga sina võid minna," lausus tüdruk ning võttis siis kohvrist veel ühe kilekoti, kus sees oli tema pesu. Kuna ühel pool riiuleid olevates sahtlites oli mehe pesu, siis võis oletada, et teine poole on tühi. Ja sinna Dani enda pesu panigi. Nüüd olid kotti jäänud muud asjad. Kraam, mis käis vannituppa ja siis mõned asjad, mis läheksid kuskile kappi või riiulisse pigem.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 25, 2012 18:29:55 GMT 2
"Sobib," noogutas mees. Hommik šoppamiseks ja õhtu pidutsemiseks. "Ee...Ma olen sinuga täiesti aus. Ma ei ole olnud alati just tubliduse etalon. Mul on olnud tüdrukuid viimase paari aasta jooksul rohkem kui võiks. Seega on üsna tõenäoline, et mõni eks või üheöösuhe tuleb minuga juttu ajama, aga..." mees ei osanud lauset lõpetada. "C'mon, ära punase vaiba pärast tulemata jäta. Mis seal ikka hullu on?" küsis Matthew, lootes kuulda, mis Danielat kõige rohkem hirmutab.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 18:40:42 GMT 2
"Aga mis?" tahtis tüdruk teada, mida see lause edasi pidi sisaldama. Huvitav, kui palju neid ekse või üheöösuhteid tal siis olnud on? See ei kõla just eriti julgustavalt nende suhtele. "Ma ei tea... see on lihtsalt hirmutav. Kõik need inimesed ja pildistamine," sõnas tüdruk, "pealegi... oleksin ma seal peol nagu nii mingi ainuke keskkooliealine...." Daniela tõstis kõik asjad enda kohvrist välja ning asetas selle siis kõige ülemisele riiulile, mis nõudis temalt natuke pingutamist. Ta vaatas kõikjale mujale kui mehele otsa. "Ja ma ei taha, et sa peaksid terve õhtu minu järele valvama," lisas Dany ning võttis maast need asjad üles, mis vannituppa läksid. Sinna võttis ta ka enda suuna.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 25, 2012 18:47:30 GMT 2
"Aga ära pane neid tähele. See periood on minu elus läbi," ütles mees. "Sa ei ole ainuke keskkooliealine, seal on palju 18-19-aastaseid," lubas Matthew. Miks tänane päev nii viltu vedas? Valjult ohanud, ajas Matt end põrandalt püsti ja järgnes tüdrukule vannituppa. "Baby, don't be like that. Sa ju tead, et ma ei tunneks end sinu...Lapsehoidjana. Ma olen kindel, et tunneksin end hästi ka ainult sinuga," ütles mees ja toetas pisut kareda lõua neiu õlale. Ta tahtis, et Daniela elaks end NY ellu sisse, aga paistis, et Dany tagasihoidlikkus ei lasknud naisel seda teha.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 19:12:21 GMT 2
"Kui nemad mind nii hirmsasti tähele ei hakka panema, siis ei ole minul neist sooja ega külma," lausus tüdruk, olles juba poolel teel vannituppa. Ta kuulis, et Matt järgneb talle. Lause peale, et seal on veel temaealisi tõi tüdruk kuuldavale ühe suvalise mõmina, mis pidi tähistama seda, et ta kuulis seda ja võttis arvesse. Daniela asetas alguses kõik asjad kraanikausi juurde kapile, kuid hakkas neid siis kappi ja riiulisse asetama, kuid ta jättis enda tegevuse pooleli, kui Matthew ruumi sisenes ja rääkima hakkas ja siis enda lõua näitsiku õlale toetas. Dany sai aru küll, et ta oli mehele hetkel pinnuks silmas. Ta vaatas nende peegeldust seinal olevalt peeglist ning naeratas õhkõrnalt. "Vabandust, et ma nii pipar olen," lausus tüdruk ning manas enda näole ühe moss-suu, keerates end siis ümber, et mehele otsa vaadata, "olgu, ma võin sinuga siis sinna peole minna." Ta tegi seda rohkem mehe kui enda pärast. Ise istuks ta parema meelega kodus ja vaataks selliseid üritusi telekast. Naeratanud mehele hetkeks, keeras ta end jälle ringi ning jätkas asjade ära panemisega. "Mida üldse sellisel üritusel kandma peaks?" küsis tüdruk. Pikk kleit? Lühike kleit? Sootuks teksad?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 25, 2012 19:28:33 GMT 2
"Suurepärane," sõnas mees. "Pipardad jah, mina plaanisin veel sind igasugustele ägedatele üritustele vedada ja nüüd ütled, et ei tahagi," turtsatas Matthew. Danielale tulid tutvused kasuks ja parem oli neid tekitada koos mehega, sest muidu võisid igasugused tüübid tüdrukule libedat juttu ajada. "Noh, sa võid sinna alasti ka ilmuda, saad tohutult meediakajastust," naljatas mees. "Kleit sobib," tõsines Matthew. Ta kuulis uksekella. "Be right back," ütles Matt ning võttis taskust juba rahakoti välja ning läks ukseni, kus oligi pitsapoiss. Toidu eest maksnud, pani ta pitsakarbi elutuppa madala laua peale. "Söök on valmis!" hõikas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 19:37:52 GMT 2
Daniela naeris natuke süüdlaslikult mehe sõnade peale. Eks ta pidi sellega harjuma, et hakkab nüüd erinevatel üritustel käima. Oli aeg Tree Hilli Daniela maha jätta ja hakata olema New Yorgi Daniela. Ta peab enesekindlamaks saama, muidu ei võta teda keegi meelelahutusmaailmas tõsiselt. "Matt," sõnas tüdruk etteheitvalt, kui too ütles, et ta võib sinna alasti ka ilmuda. Vaevalt see mehele meeldiks, kui tüdruk nüüd sinna kõigi ette paljalt ilmuks. Aga jääb siis kleit. Ta oli paar tükki kodust ka kaasa võtnud, aga ehk leiab homme hommikul midagi veel paremat. Kui Matthew ruumist väljus, hingas tüdruk sügavalt välja ning lasi end lõdvemaks, vaadates peeglist enda peegeldust. Raputanud endamisi pead, asetas ta kiiresti viimased asjad veel kappidesse ära, kui mees teatas, et söök valmis on. "Kohe!" hõikas ta vastu ning jalutas tagasi garderoobi, kust ta viimased asjad põrandalt võttis ja need magamistoas ühte tühja öökappi pani. Mõned raamatud, tema kaamera, tema märkmik, pilt perest ja muu selline. Kuna korter oli suhteliselt soe, siis eemaldas ta enda kampsuni ning viis selle garderoobi, liikudes alles siis elutuppa. "Lõhnab hästi," naeratas Dany ning istus diivanile, tõmmates jalad mugavalt enda alla.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 25, 2012 19:43:46 GMT 2
Mees tõi köögist kiirelt 2 taldrikut ja viis need elutuppa. "Mida sa juua tahad?" küsis Matthew. Tal oli jookidest peaaegu kõike. Baarikapp oli ka otsast otsani täis. Matt pani teleka käima ja keeras hääle pisut vaiksemaks, et see oleks pigem taustaks. Matthew ei saanud aru, kuidas tüdruku isa oli lubanud Danielal NYC-sse tulla, kuna jutuajamine mehega oli küll üsna aus ja otsekohene ning jäi mulje, et ta ei tahaks niipea enda pisitütrest ilma jääda.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 20:11:30 GMT 2
"Kuna me kumbki enam vast kuskile ei lähe, siis võib isegi ehk veini võtta," pakkus Daniela õlgu kehitades. Võib ju natuke seda tähistada, et nad justkui kokku kolisid ja üldse New Yorgis on. Avanud karbi, tõstis ta mõlemasse taldrikusse ühe viilu. Küll pärast saab juurde tõsta. Neil on ikkagi kahepeale terve suur pitsa. "Ma tahaks teada, kes selle pitsa kõik ära sööb," muigas tüdruk.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 25, 2012 20:22:46 GMT 2
Matt noogutas ning läks baarikapi juurde. Ta võttis välja ühe veinipudeli ning teisest kapist kaks veiniklaasi, mis ta lauale pani. Avajaga pudeli lahti teinud, kallas ta mõlemasse klaasi veini ning jättis pudeli lauale. "Meie terviseks," pakkus mees toosti välja ning ulatas ühe klaasi tüdrukule. "Koos sööme ära," naeratas Matthew. Noh, siis jäigi midagi hommikuks, sest külmik oli praegu kohutavalt tühi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 25, 2012 20:29:31 GMT 2
"Meie terviseks," kordas tüdruk natuke vaiksemalt meeest. Daniela võttis naeratuse saatel klaasi vastu ning lõi selle siiis õrna kõlksuga vastu mehe klaasi, enne kui sealt ühe pisikese lonksu võttis. Dany võttis pitsast ühe ampsu. See oli väga hea. Matt oli kena valiku teinud. "Kui kaua sul see korter juba olnud on?" uuris tüdruk pärast lühikest pausi, mille ajal ta pitsat sõi ja meest jälgis.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 25, 2012 20:42:20 GMT 2
Matthew tõstis endale ühe pitsatüki ning hakkas seda sööma. "Mm...7-8 kuud äkki?" pakkus mees. Ta kolis tihti, kuid lõpuks leidis korteri, mis meeldis. Ta ostis kohe korteri ära ja muutis selle enda koduks. "Ma arvan, et ma jäängi siia nüüd pikemaks ajaks, siin on mõnus olla. Nüüd oled sina ka ju siin," naeratas Matthew. Ta tegi tüdrukule ühe põsemusi.
|
|