|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 20:04:08 GMT 2
Daniela ei oleks võinud uneski näha, et ta sõidab koos Mattiga New Yorki, aga siin ta oli - kohe-kohe astumas mehe korterisse. Nimelt oli ta nädal aega tagasi saanud ühelt stuudiolt pakkumise, et ta tuleks neile kolmeks kuuks prooviajale, mille jooksul nad vaatavad, kas teevad temaga lepingu või ei. Ausalt öeldes ei olnud näitsik kindel, kas nad olid korraga temast huvitatud sellepärast, et ta käis tuntud näitlejaga ja nad lootsid siit kasu lõigata või olid nad tõesti tema häälest huvitatud. Aga eks selleks tüdruk siia tuligi, et järele uurida. Kooliga oli ta suutnud teha kokkuleppe, mille kohaselt ta saab iga päev juhised ja ta peab enda kodused tööd neile interneti teel saatma. Ja kuus vähemalt paaril päeval peab ta Tree Hilli tagasi lendama, et seal koha peal mõned tööd teha, mida õpetajad ei ole nõus saadetuna vastu võtma. Siiani oli kõik hästi sujunud. Perekond oli rahul. Kooliga oli kõik korras. Ja tundus, et ka Matthew on asjaga rahul. Lennu ajal jõudis tüdruk ära vaadata filmi Amazing Spiderman, mille ajal ta ka mehega juttu ajas. Tegelikult oli lend tüdruku jaoks väga kiiresti läinud. Lennujaamas istusid nad kohe Matti autosse, mis olevat seal pidevalt olemas ja teda ootamas, kui ta New Yorgist välja lendab. Seega said nad ilma eriliste sekeldusteta mehe kortermajani või peaks ütlema korter-pilvelõhkujani, sest see oli huge ehitis. Paparazzidega nad õnneks kokku ei sattunud. Tore oligi. Muidu oleks näitsik kohe esimesel päeval ära ehmatatud... Kui korteri uks avanes, astus tüdruk avarasse ruumi sisse, tõmmates enda ratastel musta kohvri enda järel sisse. "Vau," oli kõik, mis näitsiku suust välja tuli, silmad korteris samal ajal ringi liikumas. Ta eemaldas enda jalanõud ning jalutas siis otse edasi, unustades enda kohvri sinna samma ukse ette. Tal oli korraga lihstalt nii palju vaadata. Ja esimese asjana märkas ta suurt seina, mis oli täielikult klaasist ja sealt avanes suurepärane vaade tervele linnale. "Siin oleks nagu New York pihus," pobises näitsik. Ta keeras ringi, et mehele otsa vaadata, kuid siis märkasid tema silmad hoopis elutuoa lauakese peal olevat tuhatoosi. Ja isegi selline võhik nagu Daniela võis öelda, et seda oli kasutatud üsna hiljuti. "Sa suitsetad?" küsis tüdruk, sest võis ka juhtuda, et need kuulusid kellelegi teisele. Ei ole mõtet siin kedagi alusetult süüdistama hakata. Outfit
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 24, 2012 20:12:48 GMT 2
Matthew oli...Seda õnne ei saa sõnadesse pannagi, mida mees tundis, kui sai teada, et Daniela tuli New Yorki, et prooviajaks stuudiosse minna. Prooviaeg pidi olema kolm kuud, mis oli mehe meelest hea isegi siis, kui tüdruk ei peakski lepingut saama. Eks Matt oli tuttavatele öelnud, et tasuks tüdruku muusikat kuulata, muud ta ei öelnud, seega võeti neiu ikka pigem hääle pärast, kuigi meelelahutusmaailmas oli ka välimus üpris oluline.
Jõudnud enda korterisse, sulges mees enda järel ukse. Ta korter oli üsna minimalistlik, domineerivad värivid olid must, valge ja hall. Igas toas oli mõni värv juures, magamistoas punane, köögis roheline. "Kuidas meeldib?" küsis mees ja läks tüdruku taha ning pani käed ümber Daniela piha ja suudles neiu kaela. Kuulnud küsimust, viis ta pilgu lauale. "Eee...jah," oli Matthew aus. Polnud mõtet valetada.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 20:20:55 GMT 2
Daniela asetas enda käed mehe omadele, kui ta neid enda pihal tundis. Suudlus kaelale pani tüdruku hetkeks silmi sulgema, kuid mehe vastus tõi tudruku kiiresti tagasi maale. Kuidas see võimalik oli? "Aga sa ei suitseta ju kunagi kui me koos oleme....kaua sa seda juba teinud oled?" küsis tüdruk, ajades pea kergelt kuklasse, et mehele otsa vaadata, "mu ekspoiss hakkas viimastel kuudel suitsetama, kui me käisime. Ja ma peaks ütlema, et tuhatoosi suudlemine pole sugugi meeldiv." Tüdruk võttis mehe käed enda ümbert ära ning keeras end siis näoga tema poole.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 24, 2012 20:27:35 GMT 2
"Jah, sest ma teen seda ainult siis, kui ma olen stressis," vastas Matthew nagu tegu oleks kõige tavalisema asjaga. "Ära muretse, selleks ongi näts olemas," lisas mees. "Umbes kuu," pakkus Matt, oskamata kindlat aega paika panna. Tegelikult nüüd oli suurem osa stressist läinud, kuna ta ei pidanud enam Tree Hilli ja NY vahelt sõitma, aga harjumus oli juba olemas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 20:33:32 GMT 2
"Kui sa stressis oled, siis miks sa minuga lihtsalt rääkinud ei ole?" küsis tüdruku. Nii et ta valis tüdruku asemel suitsu. Väga tore teada. "Matt, näts ei ole mingi lahendus. Sa pead selle lõpetama," lausus Daniela, asetades enda käed ümber mehe ning vaadates talle otsa, "see ei ole sinu moodi." See, et mees oli suitsetanud kuskil kuu, oli pisut kummaline ja pani tüdruku tahestahtmata mõtlema sellele, et äkki on tema selle põhjuseks. "Kui sa oled seda ainult kuu aega teinud, siis ei peaks see ju nii raske olema, et seda lõpetada. Vastasel juhul võtab see lihtsalt ühel hetkel su elu üle ja mina ei taha mingi suitsuga tähelepanu eest võidelda," muigas tüdruk viimaks ning vajutas mehe huultele ühe põgusa suudluse.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 24, 2012 20:36:08 GMT 2
"C'mon, sellest pole mõtet nii suurt asja teha. Korter ei haise ju, eks? Sa ei pea tähelepanu pärast küll muretsema," kinnitas Matthew ning süvendas põgusa suudluse millekski korralikuks, mis vääris suudluse nime. Kuidas ta pidi Danielale ütlema, et on stressis, kuna peab sõitude pärast tegema väga tihedaid päevi, kus ei jäänud aega magamisekski. Ei. Lihtsam oli end maandada mõne sigaretiga.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 20:54:43 GMT 2
Kuna Daniela ei tahtnud kohe esimesel päeval mehega vaidlema hakata, siis jättis ta hetkel laused, mis tema pähe tulid, enda teada. Kuigi ta oli kindel, et tuleb selle juurde veel tagasi. Matt jättis siiski ütlemata, miks ta üldse stressis on ja misk ta tüdrukuga ei rääkinud. Kas ta ei usaldanud teda? Dany pidi lihtsalt mehe suudlusele anduma ja teda vastu suudlema. Parajal hetkel ta siiski lõpetas selle. "Matt, kui sul on probleeme, siis sa võid minuga rääkida," sõnas tüdruk, "ma tean, et ma olen noor ja mitte nii kogenud kui sina, aga ma ei taha, et sa mind enda probleemidest eemale tõukaksid."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 24, 2012 21:00:47 GMT 2
Matthew lihtsalt ei tahtnud tüdruku õlgadele koormat laduda, ta sai üksi suurepäraselt hakkama. "Mõni asi on lihtsalt selline, millest ma ei saa rääkida," vastas Matthew ja vaatas tüdrukule silma. Ta sai sellest rääkida õega või siis mõne hea sõbraga, aga teistega oli kuidagi harjumatu. "Kuidas sulle NY meeldib?" vahetas Matt teemat. Ta ei tahtnud tüdrukuga esimesel päeval tülitseda, see oleks kõik ära rikkunud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 21:11:21 GMT 2
Tundus, et tüdruk pidi sellega lihtsalt leppima, sest mees oli kindel kui kivi, et ei räägi midagi. Nii et nad pidid nagu paar olema, aga nad ei räägi teineteisega asjadest, mis neid painavad või häirivad. Dany sai väga hästi aru, et Matthew küsimus tähistas seda, et see teema on nüüd lõpetatud. Nagu välja tuleb, ei ole tüdrukul siin mingit sõna õigust. Ta elagu lihtsalt selle teadmisega, et mees suitsetab ja kõik. "Nii palju kui ma teda täna näinud olen, paistab see täpselt selline nagu mõnes filmis. Aga sa võid seda mult mõne nädala pärast uuesti küsida," lausus Daniela ning lasi mehe ümbert lahti, jalutades tagasi esikusse, et enda kohver ära viia. "Emn...kas sa mulle mingit korteri tuuri ei tahaks teha?" küsis Daniela, sest ta ei teadnud üldse, kus mis on. Selge oli see, et nad olid enne suurestoas seisnud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 24, 2012 21:30:16 GMT 2
Matthew ei soovinud hetkel vaielda stressi ja suitsetamise teemal. Selle kallal võtsid paljud, aga saavutasid sellega vaid suurema stressi. "Räägime sellest kunagi hiljem, okei?" küsis mees. Ta tahtis tüdruku esimese päeva New Yorgis täita vaid positiivsusega. "Nii, tuur. Miks mitte. Alustame elutoast, kuna siin me juba oleme," naeratas Matt. "Liigume edasi kööki," lisas ta ning tõstis tüdruku sülle, kes oli kerge nagu sulg, ja kõndis temaga kööki. "Külmik on avatud 24/7," ütles Matthew. "Sahtleid saad hiljem uurida," märkis ta ning kõndis köögist tagasi elutuppa ja sealt väiksesse jõusaali. "Siin saad trenni teha, kui tahad," tähendas Matt ning kõndis magamistuppa ja sealt garderoobi, kus oli palju tühja ruumi. "Sinu kohustus on kõik riidepuud täita," naeratas Matt ning liikus vannituppa. "Eee...Mida ma vannitoa kohta ikka oskan öelda," kehitas mees õlgu ja läks uuesti magamistuppa, kus oli suur ja pehme voodi millele mees neiu õrnalt asetas. "Ja see tuba on üks mõnusamaid," naeratas Matthew ning viskas ka ise voodile pikali. Ta jumaldas enda korteris kaua magada, kuna siin oli alati nii hea uni. "Külalistetuba on ka, tolle uks oli see valge elutoas," lisas mees. "Kus sa magada tahad?" uuris Matt ning keeras end külili.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 21:41:58 GMT 2
"Okei," lausus tüdruk vaikselt samal ajal kergelt noogutades. See oli tüdrukule parajaks üllatuseks, kui Matthew ta sülle haaras ja teda niimoodi maja tuurile viis. Daniela hakkas naerma ja asetas enda ühe käe ümber mehe kaela. Nii oli natuke kindlam tunne, mitte et Matt ta maha võiks pillata või midagi. Korter oli lihtsalt üüratu. Tüdruku arvates ei saagi seda korteriks nimetada, sest see on suurem kui mõne mehe maja. See ei olnud nii hubane võibolla, kui tüdruku enda kodu, aga sama oli see siiski maitsekas ja kena. Dani kuulas ja noogutas agaralt mehe jutule kaasa, kui nad toast tuppa liikusid. Jõudnud viimaks Matti tuppa, leidis tüdruk end pehmelt voodilt. See oli kindlasti mõnus koht, kus lebotada. Dani asetas enda käed kõhule ning silmitses toa lage. Ausalt öeldes ei olnud ta magamise peale üldse mõelnudki. Ja nüüd rippus see küsimus siin nende vahel õhus. Esimese hooga oleks näitsik pakkunud välja külalistetoa, kuid siis mõtles ta, et see oleks võibolla väga awkward. Muidugi oli mehega voodi jagamine ka kergelt... veider? "Ma jääksin siia, kui sulle sobib," sõnas tüdruk viimaks, keerates enda pea küljele, et mehele otsa vaadata.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 24, 2012 22:02:51 GMT 2
"Muidugi sobib," vastas mees ja suudles tüdrukut. "Kas sa tahad midagi süüa? Ma võin pitsat tellida," pakkus Matthew välja. Ise ta ei viitsinud hakata praegu kokkama ja külmkapis ei olnud ka eriti midagi peale energiajookide, mahla ja vee. Mehe mobiil taskus helises ning Matt võttis kõne vastu. "Jah? Ei, ma täna ei saa. Võta millalgi mõni kaasa, keda sa tunned pikemalt, kui üks öö ja siis saab mitmekesi minna. Okei...Tsau," lõpetas mees naerdes kõne. "Üks sõber kutsus välja," muigas Matt ja mõtles, et sinna kohta ta küll enam minna ei saa, kus varem semuga istumas käis.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 22:19:27 GMT 2
"Tore," jõudis tüdruk veel enne öelda, kui mehe huuled tema omadele kinnitusid, muutes rääkimise võimatuks ja seega näitsik lihtsalt vastas tema suudlusele. Ta ei suutnud ikka veel uskuda, et nad olid tõesti paar ja hetkel kahekesi New Yorgis viibisid, kus nad saavad kolm kuud koos elada. "Pitsa kõlab hästi, aga ma loodan, et me nüüd kõik need kolm kuud siin tellitud sööki ei söö," muigas tüdruk ning tõstis enda ülakeha püsti, jäädes voodiservale istuma. Nüüd peaks enda asjad vaikselt lahti pakkima. Kaua ta neid ikka seal kohvris hoiab. Kui Matthew mobiil helises, liikusid tüdruku pruunid silmad automaatselt mehele. Ta tõusis püsti, sest ei tahtnud otseselt mehe kõne pealt kuulata. Asetanud enda käe teksade tagataskusse, ootas ta kuni mees mobiiliga rääkimise lõpetab. "Sa ei pea minu pärast minemata jätma," muigas tüdruk, "vähemalt mitte nii kaua, kuni sa seal nii täis ei ole, et kedagi teist vaatama hakkad." Dany turtsatas ning raputas enda pead, "ma pakin enda asjad lähti. Sa võid pitsa tellida - ma söön kõike seega valis, mis sulle meeldib." Ta vaatas veel korraks mehele otsa ja liikus siis tagasi esikusse.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Nov 24, 2012 22:26:29 GMT 2
"Ei söö, käime homme hommikul poes ja ostame külmiku toitu täis," lubas mees. "Usu mind, sa ei taha, et ma sinna läheksin, kuhu mind kutsuti," lisas Matt turtsatusega. Milline tüdruk tahaks, et ta kutt käiks stripiklubis? Yeah, neid ei ole ilmselt palju. Mees noogutas ning helistas ja tellis kiirelt ühe suure kanapitsa. See tehtud, läks ta garderoobi, kuhu Dany oli vist enda kohvriga läinud. "Mis su vanemad kolimisest arvasid?" uuris Matthew ning viis pilgu tüdrukule. "Võin sind kuidagi aidata?" pakkus mees lisaks.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 24, 2012 22:41:29 GMT 2
See hääl, millega mees teatas, et tüdruk ilmselt ei tahaks, et ta sinna läheks, kuhu teda kutsuti, pani ka Daniela seda uskuma. Ju see mingi urgas koht pidi olema. Stripiklubi muidugi tüdrukule üldse pähe ei tulnudki. Ju ta on liiga korralik, et üldse millegi sellise peale tulla. Daniela võttis esikust enda kohvri ja kitarri ning jalutas tagasi magamistuppa. Kitarr leidis endale koha ühes toa nurgas riiuli ja seina vahel. Nii ei jäänud ta kuskile ette. Edasi viisid Dany sammud ta garderoobi, kus ta hakkas enda riideid nii riidepuudele kui ka riiulitele asetama. "Noh, eks nad lugesid mulle sõnad peale ja ütlesid, et kui midagi on siis kohe helista," jäljendas tüdruk lause lõpus enda isa, "aga eks nad teavad, kui palju mulle meeldib muusika ja sina. Seega ega nad mind kinni hoidma ei hakanud." Daniela vaatas garderoobis ringi ning mõtles hetke, "sa võid mu jalanõud ära panna." Ta ulatas mehele kaks kilekotti. Ühes oli kaks paari saapaid, ühed madalamad ja teised kõrgemad. Ja teises kaks paari kingi ja siis niisama mõned mugavamad jalanõud nagu ketsid ja baleriinad.
|
|