|
Post by Deleted on Nov 30, 2012 18:05:46 GMT 2
"Vabandust, ma ei mõelnud eriti. Lihtsalt sellisel juhul....tunne ennast vabalt," lausus Sayer, vaadates tüdrukule otsa, "paremat kätt on köök, vasakut kätt on elutuba. Trepist üles ja paremale jääb minu tuba, vasakule vanemate tuba ja otse viib vannituppa." See oli kiire ja lihtne ülesehitus. Ära eksimine on siin võimatu. "Kuna sul vist vahetusriideid ei ole, siis ma loodan, et leian ehk enda kapist mõne hilbu sulle selga. Loota võib, et sinna midagi Jessicast on jäänud," sõnas Rufus ja jalutas trepist üles. "Sa võid siis pesema minna ja need vanad riided...ma ei tea, jäta sinna pesumasina ette maha, ma viskan need pärast pessu," Roof lükkas lahti nii vannitoa ukse kui ka enda toa ukse, astudes ise viimasesse sisse. Tema sammud läksid kohe kapi juurde.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 3, 2012 18:23:31 GMT 2
"Noooh," venitas Kylie muiates, "eks seda ole sama lihtne teha." Aga Ky teadis, et ta hakkab end seal vabalt tunda väga kiirelt, sest ta on Kylie Mirth ja Kylie Mirth ei ole häbelik ja tagasihoidlikkust peab ta iseendalt ikka päris tihti välja pigistama, et ta viisakas välja paistaks. Ky kuulas Sayeri lühikest aga täpset tubadejaotust ning järgnes siis Sayerile, kes trepist üles liikus. Kylie astus vannituppa ning tiris kõigepealt jope seljast ning tühjendas selle taskute sisu pesumasina peale - dokumendid ja muu paberipahn. Seejärel võttis ta kaelast viburipatsiga kaelaketi ning asetas selle ka pesumasina peale. Rohkem ei võtnud ta midagi ära, sest jäi ootama, et Say talle vahetusriided tooks. Ei hakka end paljaks võtma, kui noormees iga hetk sisse tulemas on.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2012 20:20:06 GMT 2
Sayer pidi tükk aega enda kapi juures vaeva nägema, enne kui ta leidis sealt ühed Jessica teksa shortsid, mis sinna ilmselt suvest jäänud oli. Kuna ta ühtegi särki ei leidnud, siis võttis ta lihtsalt ühe enda väiksema särgi ja et neidisel külm ei oleks, siis loovutas ta tüdrukule ka ühe enda pusadest ja ema kapist phed villased sokid. Puhast pesu tal aga küll kuskilt võtta ei olnud. Seega jalutas ta tagasi vannituppa ning koputas igaks juhuks, enne kui sisse astus. "Ma pikki pükse sulle leida ei suutnud. Ma loodan, et sul väga külm ei hakka nii," sõnas Sayer, asetades puhtad riided wc-poti kaanele. "Ma lähen teen nii kaua midagi süüa ja helistan Jessicale," lausus noormees ning jättis siis Kylie rahulikult pesema. Ise liikus ta trepist alla, võttes samal ajal enda taskust mobiili välja. Ta valis Jessie numbri ning pani mobiili kõrva äärde. Viimane kord kui nad näost näkku teineteist nägid, ei lõpenud asjad kõige paremini. Ja need mõned nädalad ülikoolis ei olnud Rufus neidise kõnedele vastanud, sest tal oli vaja mõne asja üle järele mõelda. Seega võis oletada, et hetkel käis tema süda päris kiiresti, kui ta ootas seda, kas Jessica üldse vaevub mobiili vastu võtma või ei.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 3, 2012 21:54:16 GMT 2
"Eks ma siis kargan mööda tuba ringi, kui külm hakkab," lausus Kylie naeratades. Küll ta hakkama saab. Kindlasti leidub Sayeril ka mingi tekk, mille sisse Ky jalad külma eest peitu panna saab. Kui Sayer vannitoast lahkunud oli, eemaldas Mirth kõik riided ja jättis need pesumasina ette kuhja. Seejärel tiris ta patsikummi peast, mis tema sassis juukseid koos hoidis. Ta pani selle pesumasina peale, pärast tuleks ära visata. Hetk hiljem oli neiu kuuma duši all, tundes ülimat rahulolu. Pärast nii pikka aega räpane olemist, on ikka hea tunne küll, kui kogu mustus ihult kaob ja end jälle inimesena tunda saab.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 3, 2012 22:12:13 GMT 2
Jessica teadis, et Sayer on Tree Hillis - Say saatis talle sõnumi selle kohta. Pärast seda püüdis Jessica talle mitmeid kordi helistada, sest tahtis teada, kas ta näeb ka Sayd, aga viimane ei vastanud ühelegi kõnele. Jes ei tahtnud Tremblayde juurde ka minna, sest kui Sayer ei juhtu kodus olema, siis on päris nõme tunne seal Claire'i ees seista ja öelda, et nad tülitsesid Sayeriga ja nüüd kutt ei vasta kõnedele. Oleks Jes vaid teadnud, et Joe kavatseb ta omale kaissu tõmmata, poleks Jessie tuttu läinudki. Oleks ta tundnud, et Joe ta kaissu tõmbas, ta oleks kuti käe enda ümbert ära võtnud ja sealt voodist välja roninud. Kuulnud telefonikõnet, pani Jessica raamatule järjehoidja vahele ning tiris taskust lärmi tegeva roosa vidina välja. Ah, et nüüd siis leidis Sayer, et on aeg oma tüdrukuga rääkimiseks. Vaatamata sellele, et kange tahtmine oli kõnele vastamata jätta, lihtsalt tagasitegemise mõttes, vastas neiu kõnele. "Hei," lausus Jessica tasase häälega. Sayer oli tema jaoks liiga oluline selleks, et nüüd lapsikult käituda.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2012 22:26:36 GMT 2
Sayer toetas end vastu köögi uksepiita ning trummeldas sõrmedega vastu vastu piita. Noormehel tekkis juba kahtlane tunne, et Jessie ei võtagi kõnet vastu. Siis oleks küll totter seletada Kylie'le, miks ta Jessicat enda juurde ei saa kutsuda. "Hei," sõnas Rufus üsna kähedal häälel ning köhatas siis kergelt enda kurgu puhtaks. Hetkeks võttis maad vaikus, sest ta ei teadnud, mida öelda. "Kas sa minu juurde saad tulla? Meil oleks vaja rääkida ja pealegi... mul on siin keegi, kes tahab sind väga näha," lausus noormees viimaks, hoides hinge kinni, kui ta Jessica vastust ootas.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 3, 2012 22:35:07 GMT 2
Jessica noogutas ja enne seda, kui ta suutis selle peale tulla, et Sayer ei näe tema noogutust, vastas ta Sayerile, et saab tulla küll. Kohustusliku kirjanduse lugemine on küll pooleli, aga no selle tähtaeg on paari nädala pärast, niiet peaks selle jaoks hiljem ka aega olema. "Kes?" küsis Jes kulmu kortsutades. Kes teda näha tahab ja miks? Miks Tremblayde juures? Claire kurdab, et Jes pole ammu külas käinud? Tremblayd võtsid kodulooma ja nüüd kujutavad ette, et loomake tahab väga Jessicaga ka tuttavaks saada?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2012 22:42:29 GMT 2
"Kui kohale tuled küll siis näed," lausus noormees. Ta muigas kergelt endamisi. Loodetavasti võtab Jes Kylie korralikult vastu, mitte ei hakka tujutsema. Näitsik tuli terve tee Tree Hilli lihtsalt selleks, et tüdrukut näha ja temaga rääkida. Vot seda nimetatakse tõeliseks sõpruseks. "Ja, Jessica... Ma armastan sind," sõnas Sayer ning lõpetas alles siis kõne ära, hingates sügavalt välja. Nüüd jäi üle ainult süüe teha. Rufus avas külmiku ning silmitses seal leiduvat. Õnneks oli eelmisest päevast alles kartuliputru ja paar šnitslit ning isegi tilk kastet. Rufus pani need kõik pliidile soojenema, hakates ise lauda katma. Laul ootas ka korv saiakestega. Ilmselgelt oli Claire'il jälle millalgi aega üle.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 3, 2012 22:59:19 GMT 2
"Ma siis...tulen," ei osanud Jes muud kosta. Tuleks ka siis, kui keegi näha ei tahaks, sest tema tahab Sayerit näha. Jes tegi just suu lahti, et ütlema hakata, et ta siis vahetab riided ära ja hakkab liikuma, sest mingites lotendavates dressides võib tõesti ainult kodus raamatut lugeda, aga Say hakkas enne rääkima. Jessical tuli automaatselt naeratus näole neid kolme sõna kuuldes. "Ja mina armastan sind, Sayer," lausus Jes. Kuulnud piikse, mis teatasid sellest, et kõne lõpetati, ei saanudki Jes aru, kas sayer üldse kuulis tema viimast lauset. Jes asetas raamatu ja telefoni kirjutuslauale ning vahetas dressid teksade, T-särgi ja kootud kampsuni vastu.
Lizandra juures Sayeri juurde polnud üldse pikk maa ja seega jõudis ta viieteist minutiga Tremblayde maja esiukse juurde. Viisakusest koputas ta uksele, aga kuna talle on ammu selgeks tehtud, et seda seal võib ta vabalt oma koduna võtta, siis ei jäänud ta ootama, et keegi talle ukse avaks. Esikus võttis ta natuke poriseks saanud ketsid jalast ning jope riputas ka varna. Lühike teekond, aga kindad oleks võinud ikka kätte panna, sõrmed külmast pisut kanged nüüd. Kuna köögist tuli toidulõhna, oletas Jes, et kui mitte keegi teine, siis Claire ikka on seal. Aga leidis Sayeri. Käed pusataskutesse soojenema surutud, tatsas Jes oma noormeheni ja vajutas tema huultele jaheda musi. Õues oli külm, Jes on jääpurikas. "Ma teen teed," lausus tüdruk kiirelt ning läks veekeedukannu täitma. Talv tuleb. Jes kui talvel ja Kanadas sündinud, peaks talve armastama, aga kus sa sellega.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 3, 2012 23:24:28 GMT 2
Sayer oli laua kolmele katnud, kuigi ta ei teadnud, kas Jessica tahab süüa või ei. Ta keeras just kastme alt tule kinni, kui ta vaikset koputust kuulis ja sellele järgnes ukse pauk. See ei saanud olla keegi muu kui Jes, kellel on endiselt kalduvus uksele koputada, kuigi talle on sada korda öeldud, et ta võib niisama sisse marssida. Rufus toetas end vastu kappi ning suunas enda silmad köögi uksele, sest ta oli kindel, et Jessica tuleb esmalt kööki. Tundub, et antud hetkel oli Rufus see, kes oli üsna awkward olukorras ega osanud õieti käitudagi. Aga Jessie tervitav musi loksutas nii mõnedki asjad paika. Tüdruku kiire tee tegemise kohta ei osanud Roof muud teha, kui suud maigutada. Ta otsis välja kolm tee tassi ning pani neisse kõigisse ühe piparmünditee kotikese. "Jes, ma ütlen ausalt, et ma ei oska enda eelmise Tree Hillis käigu kohta mitte midagi ennast õigustavat öelda. Ma käitusin valesti - ma olin vihane Joe peale ja kandsin selle kõik üle sinule. See ei olnud aga õige. Sa ei väärinud seda ja ma vabandan selle pärast," lausus Sayer, silmitsedes rohkem enda ees olevat köögi põrandat kui Jessicat, "ma ei taha, et sa peaksid iga kord mõne poisiga aega veetes mõtlema sellele, mida mina sellest arvan. Ma peaksin sind usaldama. Aga tundub, et tõde on see, et ma ei usalda sind teiste poistega. Aga asi ei ole mitte selles, mida sina teinud oled või ei ole, vaid selles, mida tegid Lizzie ja Britt." Sayer tõstis enda rohekashallid silmad tüdrukule ning jalutas tema juurde, asetades enda käed ümber Jessica, seistes ise tema selja taga. "Ja ma vabandan, et ma selline tõbras olin ja su kõnedele ei vastanud. Mul oli vaja lihtsalt natuke... mõelda," sõnas noormees.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 3, 2012 23:52:07 GMT 2
Jes täitis kannu veega ja pani selle alusele ning vajutas nupule, sel ajal kui Sayer põrandaga kumb-enne-naerma-hakkab mängu mängis ja kui nii võib öelda, siis südant puistas. Näinud kolme tassi ja kolmele kaetud lauda, ei osanud Jessica sellest ka midagi välja lugeda. Äkki pole Milesi kodus ja kolmandad nõud on Claire'i jaoks. Või siis tõesti on Sayeril keegi külas, kes tahab Jessicat näha? Wtf? Neil pole ju selliseid ühiseid sõpru, kes lähevad ühele külla ja siis tahavad teist näha. Jessica kuulas Sayeri jutu vaikides ära. Las ta ütleb kõik, mis tal öelda on. Jessica asetas oma käed Sayeri kätele ja kallutas oma pea kuklasse, et Sayerile otsa vaadata. "Kõõõik saad andeks," lausus Jessica naeratades. Tüdrukul oli hetkel lihtsalt liiga hea tuju selleks, et mingit diipi teksti rääkima hakata ja sealset õhkkonda paksuks ajada. Selline chill on palju mõnusam. Jes keeras end Say käte vahel ringi. "Natuke sant tunne oli küll, et sa olid minu peale pahane ja ma isegi ei teadnud, miks, aga..ma ei tahaks nüüd Josephit kaitsa ega midagi, aga eks ma ise olin ka loll, et magama jäin seal ja selle tõttu sellisel nõmedal olukorral üldse sündida lasin," rääkis Jessica. Kann andis vahepeal märku, et vesi on kuum. Jes kallas kõikidesse tassidesse vee sisse. "Joe sõbranna on päris keeruline olla. Asi oleks palju rahulikum, kui ta mind ka nagu sõpra vaataks, mitte nagu naist," rääkis Jessica edasi, "ja kusjuures, noorima Sommersipoissi pilke on ka juba huvitav püüda. Ma südamest loodan, et ta mõnele omavanusele silma peale viskab ja minu jõllitamise lõpetab, sest mul on tema punastavast näost juba natuke kahju ka." Loomulikult oli Jes aru saanud, et Hunter ka teda nagu magustoitu vaatab. "Aga sa ütlesid, et keegi tahab mind näha," viis Jeanette teema mujale.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2012 0:11:17 GMT 2
Sayer vaatas tüdrukule osta ning naeratas talle, kui too talle nii armsalt andeks andis. Kuigi natuke jäi see ikka seest kripeldama. "Kogu see olukord oli üks halb juhuste kokku langemine," leidis noormees viimaks, "kuigi Joed mina ei usalda pärast seda, kui Sierra mulle rääkis, kuidas ta talle ligi ajas ja teda isegi suudles, kuigi ta käis Jasoniga." Rufus ei teadnud, kas Jes teab sellest midagi. Aga nüüd igatahes teab. Võibolla ongi parem, kui ta seda teab, siis oskab ise ka ette vaadata. Kuigi Say ei taha siin tüdrukule mingit paranoiat tekitada. "Mul on ka sellest Sommerispoisist kahju," muigas Sayer, "eriti kui ma tean, millest ta ilma jääb." Õigus, Kylie oli endiselt üleval pesemas ilmselt. Eks see võtab ju ka omajagu aega. "Jah, aga ta on hetkel üleval ja tal vist läheb natuke aega, aga ta peaks meiega laua juures ühinema," sõnas Rufus, "ma võin vaid öelda, et ta võib sinus vastakaid tundeid tekitada, aga kõik, mis ma palun on see, et sa ta ära kuulad. Me saime hommikul täiesti juhuslikult kokku ja ma ei tea...nende mõne tunniga on ta mulle juba meeldima hakanud. Muidugi mitte sellisel tasandil nagu sina."
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Dec 4, 2012 0:37:37 GMT 2
Ei teagi, mis selles Joel viga on. Püsisuhteid ta hoida ei oska, aga seelikukütt on küll. Muidu tore poiss, aga teiste suhteid nagu ei austaks üldse või on tal mingi vimm Jasoni ja Tommie vastu, et just nende kahe tüdrukuid kimbutab? "Tommie mainis kunagi jaa, ja ma isegi rääkisin Joe'ga sellest, aga viimane ütles, et tal polnud aimugi, et Sierra mu venna tüdruk on. Nüüd ma ei teagi, kas ta valetas või mitte ja noh..ju ma siis taaskord astusin ämbrisse ja leidsin täiesti vale inimese, keda parimaks sõbraks nimetada. Aga ma elan ta toas ja..ma lihtsalt loodan, et ta sai aru nüüd, et ta lükkab mind endast aina eemale, kui mulle nii teeb," rääkis Jessica. Tüdruk libistas oma käed Sayerile seljale särgi alla. Kuum poiss on radiaator, käed saavad sooja. "Oo, kui salapärane. Ma järeldan sellest, et ta on tüdruk," lausus Jessie, "veel mõni vihje?"
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Dec 4, 2012 0:53:11 GMT 2
Kylie väljus duši alt ja kuivatas enda märja ihu ära. Seejärel tiris ta Jessica lühikesed teksad jalga ja pidi tõdema, et aluspüksid on ühed päris vajalikud asjad, et ülejäänud riided seljas mugavad oleks. Tundub, et nad on Jessicaga ühte mõõtu, sest püksid olid täitsa parajad. Kuskilt ei kiskund, ei pigistand. Vöö järele ka ei karjunud. Seejärel tõmbas ta Sayeri T-särgi selga ja see oli nii pikk, et võiks öelda, et see on üks väga kohmaka lõikega kleit. Et ta päris kriipsujuku välja ei näeks, torkas ta pluusiääre püksivärvli vahele ja nii nägi ta täitsa stiilne välja. Kogu selle krempli peale pani ta veel Sayeri pusa, mille sisse ta ära uppus. Päris põlvini ei ulatanud, aga napakas nägi ta ikkagi välja. Igatahes etem, kui nädal aega non-stop seljas olnud riided. Villased sokid ka jalga tõmmanud, võis tõdeda, et tegelikult nägi ta totralt armas välja. Mirth pani Jessica kingitud kaelakee tagasi kaela. Seejärel võttis ta pesumasina pealt kogu kola kaasa ning kõndis Sayeri tuppa. Ta lasi pilgul hetke ringi käia, enne kui kogu oma tavaari noormehe lauale pani. Pidi tõdema, et Sayl on igati ilus tuba ja sellises oleks päris uhke elada. Nii stiilne, ent samas nii hubane. Ainult sellest lehmast on kahju, kellest ilmselt teerull üle sõitis. Patsikummi viskas neiu prügikasti. Ja siis märkas ta laual ühte kammi, millel paar piid puudu olid ja ta võis vanduda, et tegu on kammiga, mis on Jessie oma ja on ilmselt alles vaid seetõttu, et sellel olev kanaarilinnugraveering meeldib kammiomanikule väga. Ta võttis kammi kätte ja kanaarilindu nähes ta naeratas. Tüdruk istus Sayeri voodile, mis oli kaks korda suurem kui see, millel ta lastekodus magas, ja hakkas juukseid kammima.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 5, 2012 0:24:54 GMT 2
"Ta teadis, et Sierra on Jasoni tüdruk ja kui isegi esimesel korral ei teadnud, siis teisel korral pidi see talle kindlasti selge olema. Aga ma ei taha sinu arvamust temast kõigutada. Kui sina saad temaga läbi ja ta sulle sõbraks on, siis ma austan seda," sõnas Sayer täiesti ausalt. Ta võib sellega leppida, et Jessica Joega aega veedab, kuigi ta ei tunne end ilmselt siis kuigi kindlalt. Tundnud korraga neidise käsi enda pluuse all, ilmus Rufuse näole kerge muie. "Jah, ta on tüdruk ja ma ei anna sulle rohkem vihjeid. Küll sa näed. Kannatust natuke," lausus Roof, "aaa ma uurisin natuke ja ma saan sinuga ballile tulla, kui sa tahad minna." See lihtsalt tuli talle meelde ja ta pigem ütles selle enne ära, kui meelest läheb.
|
|