19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 26, 2012 21:18:57 GMT 2
Et siis veekartusest sai teada sellepärast, et Jessica lihtsalt pidi ära rääkima, kui konkreetne olukord nõudis? Ilmselt pole Sayer osanud küsidagi ja Jessical ei tulnud ka pähe ise rääkida. Ega Ky Jessie asemel ise ka ei räägiks lampi, et tead, siuke fakt, et ma ei salli kasse. "Lugu tegelikult väga lihtne, Jessicale meeldib ninnunännutada. Kassid võtavad seda mänguna, kui neile pai teha ja löövad siis paitegijale küüned sisse. Millegi pärast on asi alati nii välja kukkunud, et isegi kass, kes kellegi teise süles pai saades nurrus, siis Jessica süles lõi alati küüned kintsu isegi siis, kui Jes teda ise ei torkinudki," rääkis Kylie. Vähemalt on suhted vastastikused - Jessie ei salli kasse ja kassid teda. "Aga kui kiisul küüned ära lõigatud on, siis sellised kassid lähevad Jesile väga peale," mainis Ky, et Jessie peab neid loomakesi justkui tiigriteks - nii nunnud, aga parem on eemale hoida.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2012 21:50:48 GMT 2
"Tundub, et Jessica on rohkem koerainimene nagunii," lausus Sayer kergelt muiates, "mulle tundub, et Jes küll hetkel luksub kuskil. Seega räägi parem endast või pommita mind küsimustega." Noormees jalutas rahulikult mööda pargiteed edasi, hoides silmi Kylie'l, kes oli talle paari minutiga Jessica kohta huvitavaid asju rääkinud,
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 26, 2012 22:05:51 GMT 2
"Koerad on talle koguaeg meeldinud jaa," kinnitas Kylie seda, et Jessica on koerainimene. "Cecilia on veel elus?" uuris Ky. Nüüd paneme koera luksuma? Kas koerad üldse luksuvad? "Endast? Pole nagu midagi rääkida, kogu põneva kraami olen ma ära rääkinud," muigas Mirth. Mingeid huvitavaid asju ei tulnud ka nagu meelde. Niimoodi äkki täiesti tühja koha pealt ei oska Sayerilt ka midagi küsida.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2012 22:34:28 GMT 2
"Viimati veel oli," lausus Sayer, "ilmselt on siiani. Ma olen üsna kindel, et vastasel juhul oleksin ma ühe kurva kõne saanud." Kui Kylie ka Ceciliat teadis, siis peab koer olema ikka juba päris parajas vanuses, aga kas just vana? Mis puutub koertesse ja nende luksumisse, siis jah - koerad luksuvad ka. "See on see, kui keegi ütleb, et nimeta üks hea laul ja sul ei tule ühtegi meelde, nagu maailmas ei olekski ühtegi laulu. Rääkides muusikast sa laulad või mängid mõnda pilli?" leidis Rufus ka jututeema.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 26, 2012 22:56:33 GMT 2
Mine tea neid tõukoeri. Nad ei hiilga just kõrge eaga, aga Cec on Hillide perekonnas ikka viis aastat kindlasti olnud. Ei välista, et rohkemgi. "Ja mitte ainult laulude, vaid raamatutega ja filmidega ja üleüldse kõigega," nõustus Kylie. Tjah, muusikast rääkides. "Tamburiini ja trianglit oskan mängida," muigas Mirth, "nooremana polnud mul pillimängu vastu huvi ja nüüd ma pigem naudin seda, kui teised pilli mängivad. Laulmisega on suht sama teema. Rahvas ära ei jookse, kui ma laulan, aga ma parem kuulan teisi. Aga sa ise?"
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2012 23:05:05 GMT 2
Sayer turtsatas ja naeris kergelt. Jamh...need on need kõige vahvamad pillid. Eriti triangel, kui sa terve laulu aja niisama seisad, et siis lõppu üks ilus 'kõll' triangliga lüüa. "Jessicat on ka nii raske laulma saada," muigas noormees, "te kaks olete mõnes asjas vist ikka päris sarnased. Kuigi ma ei tea, kuidas on sinu ja kasside ja veega." Kuna noored jõudsid teise väravani, siis keeras Rufus kohe paremale. Nad olid kohe-kohe kohale jõudmas. "Ma ise tinistan natuke kitarri ja eelmisel kevadel hakkasin natuke laulma ka sõbranna abiga. Suvel jäi asi jälle unarusse, aga nüüd ühiskas istudes on jälle mõnus vahepeal tinistada ja laulda," rääkis Rufus.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 27, 2012 15:16:27 GMT 2
"Ma ei ole kunagi Jessicat laulmas kuulnud, ta isegi ei ümisenud mingile laulule kaasa," lausus Kylie, "Oskab ta laulda üldse?" Ega Mirth ise ka häält teha ei julgeks, kui laulda ei oskaks. Parem on vait, mitte ei riku üritamisega oma tuju. Jessical on nii vaikne hääl, kohati jääb mulje, et isegi selle hääle tegemiseks näevad tema häälepaelad roppu vaeva. "Jessie pole sind palunud, et sa talle ka kitarrimängu õpetaksid?" küsis Mirth. Jessie on siiski koguaeg rääkinud, et tahab kitarri õppida, aga muusikakooli minna ei taha, sest seal ta peab muusikaajalugu ka õppima.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2012 23:14:56 GMT 2
"Päriselt?" oli Sayer pisut üllatunud, "mina olen teda ikka mõned korrad kuulanud ja tal on minu arvates väga hea hääl, kui ta ainult julgeks seda natuke valjemaks muuta." Khm, ei tea midagi selle vaikse hääle kohta. Kui vaja siis oskab ta ikka päris kurja ja valjut häält ka teha. "Ta oskab isegi mängida mingil määral, aga ei - ta ei ole mind palunud," sõnas noormees, üritades ise samal ajal meenutada, et äkki Jessica siiski on kunagi soovi avaldanud, aga ta lihtsalt ei mäleta enam.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 27, 2012 23:36:57 GMT 2
"Päriselt, päriselt," kinnitas Kylie. Ei tea, miks Jes seda tema eest varjas võinoh, ei usu, et Ky ainus on, kes sellest midagi ei teadnud, et Jessie laulda ka oskab. Kui mitte Sayer, siis järelikult oli keegi teine, kes teda kitarrikeeltega lähemalt tuttavaks tegi. Huvitav, kes? "Jessica vist murrab praegu kõvasti, konn kurgus, pead, kes teda klatšib," muigas Mirth, vihjates sellele, et kuigi nad pidid Jessica jutust välja jätma, jõudsid nad ikkagi temani.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 27, 2012 23:53:16 GMT 2
Võibolla oli Jason nii tore ja õpetas enda nooremat õde natuke kitarri tinistama. Või siis keegi muu. Valikuid on ju nii palju. Jes on nii palju reisinud, et tal võib neid tutvusi igal pool olla. "Ma loodan, et ta pikka viha ei pea," muigas Sayer. Asi oli ilmselt selles, et Kylie ja Rufus olid siiski üsna võõrad ja ainuke tugevam asi, mis neid kahte sidus oli Jessica. Seega läks jutt ikka temale, sest siis oskasid nad mõlemad kaasa rääkida. Noored keerasid peagi ilmuvasse tänavasse ning noormees võis juba enda maja silmata.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 28, 2012 0:06:37 GMT 2
Kylie muigas kibedalt. "Ma loodan ka, sest ta on üldiselt pika vihaga, kuigi ta seda eriti välja ei näita," rääkis Ky, "sellepärast ma kardangi, et ta ei kuula mind ära, vaid hakkab kohe selles süüdistama, et ma temaga lihtsalt kirjutamise katkestasin. Mul pole isegi mitte ühtegi vettpidavat argumenti, et ma ei lõpetanud, aga ma tõsiselt loodan, et minu siiatulek on piisavaks tõestuseks, et ma ei taha temast kui parimast sõbrannast ilma jääda." Kui Jessica tal rääkida ei lase, siis on võimatu tagasi võita see koht Jessie südames, mis tal enne oli.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 18:46:37 GMT 2
Suutmata seda tagasi hoida, tõi Sayer kuuldavale ühe turtsatuse. "Vabandust," lisas ta kohe, "lihtsalt...ma ei ütleks, et ta eriti enda pikka viha varjaks." Ei tea, kas sellist infot ikka tasus jagada? Igatahes see lipsas liigagi loomulikult üle Rufuse huulte. "Ta kuulab su kindlasti ära, aga ta on üsna põikpäine ja kipub nägema asju ainult enda vaatevinklist. Aga ma ei usu, et ta sind eemale lükkaks. Muidugi võtab see aega, enne kui ta sind jälle täielikult usaldama hakkab, aga siiski.... ei tasu siin ette mõelda. Küll me mõne aja pärast näeme, mis saama hakkab," üritas Sayer Kylie't maha rahustada.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 28, 2012 23:15:44 GMT 2
Kylie kergitas kulme:"Kuidas see välja paistab, kui küsida tohib?" Kelle peale ja miks Jessica üldse vihane peaks olema? Keegi pidi talle ikka kõvasti valetanud või haiget tegema pidanud. Nii palju kui Ky teda tunneb, näitab Jessie ainult seda täie võimuga välja, kui ta kellestki hoolib. Ta on kas tuim või hoiab kümne küünega kinni. "Ma olen selle kõigega kursis ja seepärast ma kardangi tema reaktsiooni," lausus Mirth, "aga jah, eks me näe, mis saama hakkab." Pole vaja end siin negatiivsele lainele lülitada.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2012 23:16:48 GMT 2
"Küll sa näed ükskord," lausus Sayer ning keeras jalgteele, mis viis Tremblayde tagasihoidliku maja juurde. Jõudnud ukseni, otsis ta välja enda võtmed ning keeras ukse lahti. Ilmselt oli tema ema tööl, sest ta tahtis nii kaua veel tööl käia, kuni rasedus segama hakkab. Siis lubas ta koju jääda. Paps see eest võis kuskil joonistamas olla või siis lihtsalt kuskil hulkuda. Eks tal oli oma tegemisi ka. "Astu sisse ja tunne ennast nagu kodus," sõnas noormees, lastes Kylie enda ees majja. Ukse lükkas ta nende selja tagant kinni. Üleriided ja jalanõud eemaldanud, kõndis Rufus edasi, "kas sa tahad enne pesta või süüa?"
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Nov 30, 2012 0:22:50 GMT 2
Pisike armas majake. Esikusse jõudnud, võttis Kylie oma ketsid jalast. "Hah, lihtne öelda," muigas Ky. Tunne end kui kodus? Seriously? Mirthil pole aimu ka, misasi see kodus olemise tunne on, aga see siin oli praegu väga võõras, sest ta teadis, et on praegu Miles Tremblay majas. "Pesus oleks vist mõistlikum enne käia," arvas Kylie. Vähe viisakam oleks ja eks see oleks neile mõlemale meeldiv, kui see halb lõhn kaoks. Kahju on ainult sellest, et see räpane lõhn on Kylie riietel ka küljes.
|
|