21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 5, 2012 22:07:44 GMT 2
Nathaniel astus klassiruumist välja ning seadis sammud esimesele korrusele, kus noormehe kapp asus. Jah, ka Nathaniel oli vahest tundides lõpuni. Asjad lohakalt kappi visanud, lõi noormees kapiukse jalaga kinni ning vaatas hetkeks ringi. Nathaniel kaalus mõtteis, kas tasub üldse järgmisesse tundi minna, kuid noormees otsustas siiski viimaks tunni külastamise kasuks. Polnud just midagi väga palju targemat teha, mitte et tundides passimine just jumal teab kui tark oleks. Mees ohkas vaikselt ning järgmiseks tunniks vajalikud asjad välja otsinud, hakkaski Nate samme teisele korrusele seadma.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2012 22:26:18 GMT 2
OT: tegelikult võivad pmst kõik siia teemasse ronida, don't care really, tulge ja elage kaasa, kuidas Nate tutakat saab. ;D
Jumal tänatud, et Xin talle mingilgi määral andeks andis - see aga ei leevendanud asjaolu, et Nate oli ta nutma ajanud. Olgu see baarivärk kuidas oli - jah, ta oleks võinud ära minna, Nate'i bitchslappida selle eest, et see temaga nii vabalt ümber käis, mida iganes -, ta oli süüdi, aga igal mündil on kaks poolt ja tal polnud vaja, et Xin selle mündi serva alla jäi, sest ta oli loll ja Nate lihtsalt üks sitapea. Kõik on nunnu, aga mitte üks värdjas ei aja Reyna Ramona Jensenit nutma, ilma et tagajärgi tunda saaks. Ta ei nutnud. She was a tough (and fine) piece of ass. Nõrgad nutavad. Ta ei olnud nõrk, vähemalt arvas, et polnud. Sestap, kui nad olid Xiniga asjad selgeks rääkinud ja uus päev koitnud, võttis neiu eesmärgiks Nate kooli peal üles otsida. Kes otsib, see leiab, ning eirates kõiki teisi koridorisviibijaid, ta praktiliselt trampis noormehe juurde, et tema teele seisatada, käed ristata ja "Nathaniel Snow, sa vana tõbras!" põrutada.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 5, 2012 22:36:14 GMT 2
Kuulnud korraga ühte vägagi tuttavat häält, viis Nathaniel pilgu enese ette ning hetkeks isegi kerge muie ilmus mehe näole. "Tundsid puudust, jah?" küsis noormees, pilku Reynale viies. Njahh.. Ta oli üsnagi kindel, miks Reyna tema ees seisis. "Ära muretse.. Ma võin su tsikile selgeks teha, et mitte midagi ei juhtunud ning me kõik saame happily ever after edasi elada," lausus Nathaniel kerge muigega. "Ja pealegi, milles mina süüdi olen? Ega mina Gossip Cornerile seda asja ju ei saatnud," jätkas noormees, pilk Reynal. "Seega rahune, kullake," lausus Nate lõbusalt, patsutades seejärel justkui lohutuseks naise pead, tumedate silmade pilku neidisel hoides.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2012 23:08:03 GMT 2
Ah et tema peab maha rahunema? Sa, sitavares, ei tule ütlema, mida ta tegema peab! Pikemata - sest noormees ei suutnud jälle oma kämblaid paigal hoida - võttis Reyna hoogu ja tema rusikas raksatas Nate'i näkku. Kurat, see oli valus! Loodame, et sama valus oli ka Nate'il, sest ilmaasjata oma väikeseid käekesi ei sandista. "Keda see enam huvitab, kes selle Gossip Cornerisse saatis!" käratas neiu vihaselt, kui tuikavaid sõrmenukke mudis. Loodetavasti on Xinil kotis mingi geelikottide ladu, sest muidu läheb see väike käeke siin paiste. "Mu tšikk hüppas rõõmust lakke, kui seda sitta nägi, ära selle pärast oma õnnetut kuplit vaeva!" Ah, persse see paistetus. Ja Nate sai uue paremsirge osaliseks. "Hoia oma käed must eemale!"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 5, 2012 23:19:39 GMT 2
Mehe näolt kadus muie alles siis, kui Reyna päris korraliku hoobi talle virutas. Kurat! See oli valus. Olgugi et Nathaniel oli algselt asja naljaga pooleks võtnud, sai ka mees ühel hetkel kurjaks. Ta kuulas naise jutu ära ning seejärel sai ta taaskordse löögi osaliseks, mille tagajärjel tundis mees suus vere maitset. "Ma ei saa aru, milles kurat sina mind süüdistad? Ma ei teinud sulle mitte midagi, mis oleks sulle vastumeelne olnud! See, et sa nüüd üritad kõigile väita, et sa ei nautinud seda, on lihtsalt puhas vale!" tõstis Nathaniel samuti enda häält. Tal polnud vähimatki kavatsust lasta Reynal end siin läbi peksta, kuid naist ta ometigi vastu ju ei löönud. "Seega ära mõtlegi selles kõiges mind süüdistada! Vaata peeglisse ja näed, kes on tõeline süüdlane!" vihastus Nathaniel, tumedate silmade pilk Reynal püsimas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 5, 2012 23:37:26 GMT 2
"Ma olen ennast piisavalt süüdistanud, et ma selline tainas olin ja sulle kohe vastu tatti ei andnud!" karjus Reyna, eirates koridoris viibivate õpilaste pilke. "Ainus, mida ma nautisin, oli teadmine, et sa niikuinii midagi ei saavuta! Erinevalt sinust suudan mina ühe inimese juurde jääda!" Kas ta sai teha näo, et ei teadnud Nate'ist ja tema ulatuslikust naisteringist? Lol nope, head jutud levivad kiiresti. Neiu hääl omandas madalama kõla, kui ta karjumise selleks hetkeks kõrvale jättis ja peaaegu naerma hakkas. "See, kui väga sa enda illusioonides kinni oled, on kurb," turtsus ta. "Ma ei tea, mida sa endale ette kujutasid, aga mulle ei meeldinud sinu võrratult joobes olek. Sorry, bro."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 5, 2012 23:51:44 GMT 2
Nathaniel kuulas Reynat ning ühel hetkel puhkes noormees naerma. "Ja erinevalt sinust mu kullakene, ei petaks mina oma tsikki baaris oma klassikaaslasega," lausus Nate muige saatel. Ta teadis, et ta provotseeris hetkel teda, kuid samas Nathanielil oli üsnagi suva sellest. "Kindel, et suudad ikka ühe inimese juurde jääda? Sa teod on kuidagi vastandlikud sellele," lausus noormees ning lõbus muie mehe näol oli tagasi, olgugi et põsk oli Reyna löögist korralikult valus. "Kui ma mitte midagi ei oleks saavutanud, siis sa ei kulutaks oma aega minu peale kriisates, kullakene," lausus Nathaniel turtsatusega. "Ning mis sellesse joobes olekusse puutus, siis nohh.. Ega sa ise ka kõige kainem ei olnud ja ometigi sa suudlesid mind. Pole mõtet valetada. Sa ei suutnud mulle lihtsalt vastu panna," rääkis noormees lõbusa naeratusgea. Ta oleks võinud nii palju soga hetkel Reyna kohta rääkida ning mitte keegi poleks saanud kindel olla, kas tegu oli tõe või valega. Noh.. Suudlusest oli küll asi kaugel, kuid samas fotol näeks see kindlasti suudlusena välja.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 6, 2012 16:15:31 GMT 2
"SHUT THE FUCK UP!" kostus korraga üle koridori Roxy vali ja mürgine hääl, mis ei kõlanud sugugi nii nagu see peaks kuuluma mõnele kleenukesele Juniorile. Ta viskas enda koti hooga seina äärde maha ning marssis, silmis viha välkumas, otse Nathanieli juurde, asetades enda käed poisi rinnale ning lükates teda siis hooga eemale. "Mitte keegi ei räägi minu tüdrukuga nii!" sõnas Maxine, vaadates noormehele ähvardavalt otsa, "ja kui sa teda veel kunagi sõrmeotsagagi puudutama peaksid, siis sa võid kindel olla, et sul ei lähe hästi." Roxanne oli näinud kogu toimuvat alates sellest, kui Reyna poissi teist korda lõi. Nimelt oli tüdruk korraks väljas käinud, et autost enda mobiil ära tuua, mis sinna hommikul jäänud oli, ja tagasi koolimajja astudes avanes talle selline huvitav vaatepilt...
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 6, 2012 19:07:17 GMT 2
Kui Nathaniel kuulis nüüd korraga kellegi kolmandat häält, viis noormees enda pilgu hääle suunas. Muidugi, see oli nüüd veel puudu, et kaks naist teda vaheldumisi sõimama ning peksma hakkavad. Nate silmitses, kuidas rahvas Roxanne'i ilusti läbi lasi ning Nathaniel silmitses ootavalt neidist, näol isegi hetkeks kerge muie mänglemas. Tõuke taga järjelt paar sammu taha poole astunud, vaatas noormees kerge muigega neidisele otsa. "Sorry, kullakene, kuid ma olin ainult aus," lausus Nathaniel turtsatusega, vaadates neidisele otsa. "Olen ma sulle öelnud, et sa oled seksikas, kui sa kuri oled?" küsis Nate meelal toonil, tumedate silmade pilk junioril püsimas.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 6, 2012 19:19:57 GMT 2
Nate'i sõnad ajasid Reyna taas tigedaks. Ärgu mängigu oma saatusega... Kui ta neiu tõeliselt välja vihastab... Noormees jätkas selle suudluse ümber keerutamisega ja kinnitamisega, et tegemist oli tõesti suudlusega, ning Rey hakkas juba käratama, kui ta tuttavat häält kuulis, mis nii tuttav polnudki. Muska! Jessas, ta polnud Xini sellist häält tegemas veel kuulnudki! Tema muska tegi igasuguseid hääli, aga mitte nii kurja, ja neiu lubas endale, et kui ta peaks kunagi muska (jälle) enda peale sellise koleda häälega karjuma ajama, läheb ta nunnaks. Varjamatu uhkusega jälgis neidis toimuvat - pole Roxie midagi nii vaikne ja nunnu, oskab tõugelda ja kisada küll. Kui aga Nate taas oma suu lahti tegi ja sel korral isegi promilli ei omanud, mis tema sõnade tõsidust vähekegi leevendaks - idioot oli ta nii või teisiti -, lendas Reyl katus pealt. Oi, kurat! "Raisk selline!" käratas neiu ja tormas Nate'i poole, et tema näo suunas veel üks hoop teele saata. Tabas. "Väheks jäi minu alandamisest?" Nüüd muska kallale!
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 6, 2012 19:43:28 GMT 2
Nate kuulis Reyna vandesõnu ning jõudnud näo uuesti neidise poole pöörata, saigi ta juba järgmise hoobi. "Kurat Reyna! Ega see minu süü pole, et sa iga ühega hoorad," karjus Nathaniel, tumedate silmade vihane pilk neidisel. Jah, algselt võis see ju naljakas olla, kuid nüüdseks oli see mehe jaoks oma piirid ületanud. "Alandamisest? Milline osa sellest sinu arvates alandamine oli?" lausus Nate vihaselt, pilk Reynalt hetkekski lahkumata. "Kurat küll! Kasva suureks. See on elu," lisas noormees seejärel. Nende ümber oli päris korralik rahvamass kogunenud, kuid Nathanielil oli sellest täiesti savi. Mis võiks olla kõige hullem, mis võiks juhtuda?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 6, 2012 21:40:50 GMT 2
"Ei, sest ma käin sinust kaarega mööda," sisises Roxy, kui noormees tema seksikuse kohta kommentaari tegi. Nagu asi ei oleks juba piisavalt pingeline olnud. Seega leidis tüdruk, et Nathaniel oli selle järgmise hoobi ise endale välja teeninud. Kõik oleks võinud ju juba lõppeda, kui ta ei oleks siin jälle pihta hakanud. Roxanne'il ei olnud isegi kahju, et poisi nägu veel natuke töötlust sai. "Ainuke hoor sellel koridoril oled sina. Ma olen kindel, et iga neljas tüdruk siin on sinu voodisoojendaja olnud," lausus näitsik lihtsalt, kuid põlastaval hääletoonil, lastes silmadega üle rahvamassi, mis neid jälgis. Mõned nihelesid küll kahtlaselt. Ei tea, kas Maxine oli enda sõnadega täppi pannud või? "Ainuke, kes siin suureks peaks kasvama oled sina. Kui sa nii arvad, siis on mul siiralt kahju, et sa enda üheksateistkümne eluaasta jooksul elu selgeks ei ole saanud. Tahad ma õpetan sulle ühe uue reegli - sa ei solva, alanda ega puutu ei Reynat ega mind! Ja mind ausõna ei huvita, mis toimus sinu ja Reyna vahel tollel õhtul. Nii et hoia see kõik edaspidi endale. Reyna teab isegi, mis ta tegi või ei teinud," seletas tüdruk, hoides enda silmi kindlalt Nathanielil.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Nov 8, 2012 12:39:43 GMT 2
Nathaniel kuulas Roxanne'i ning pööritas silmi. Noormees teadis, et ta ei ole just eriline musternäidis, kuidas peaks käituma, kuid samas Nate'il oli sellest üsnagi savi. Mida lause edasi, seda jaburamaks noormehe jaoks Roxanne'i jutt muutus. "Ma võin ju hoor olla, kuid vähemalt mina, erinevalt sinust, suudan naise vajadused ära rahuldada, mida sinu kohta ilmselgelt öelda ei saa, kuna vastasel juhul Reyna vaevalt nii... litsakas oleks olnud," lausus Nathaniel, tumedate silmade pilk hetkeks Reynale liikumas. Tal oli juba tõsiselt savi sellest situatsioonist ning võis arvata, et Gossip Corneril on taaskord millestki kirjutada, kuna see vaidlus vaevalt sellest infoallikast mööda läheb. "Tahad ma informeerisin sind millestki? Mul on täiesti savi, mida ma sinu arvates võin teha või mitte. Teen seda, mida tahan, millal tahan ning kellega tahan ja sa oled viimane inimene, kelle sõnu ma kuulda võtan," rääkis Nate omakorda. "Ja suureks kasvamisest räägid mulle sina, kes sa võtad kätte ja hakkad lambist keset koridori minu peale räuskama, põhjuseks üks lambikas suudlus. See on sinu arvates näide täiskasvanud inimesest? Enne kasva ise suureks ja saa oma lesbikriisist üle ning alles siis oled sa veidi arenenud täiskasvanuks saamise teekonnal," pidas Nathaniel omakorda loengu maha. Kelleks kurat see tsikk end pidas?
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 15:45:21 GMT 2
Vaidlus? See oli ühepoolne kaklus! Nii palju Nate'is härrasmeest oli, et ta naist ei löönud, aga Reynat poleks vähimalgi määral kõigutanud see, kui ta tõesti nätaka kirja saaks. Kui Nate aga edasi lasi ja iga oma sõnaga teda aina tigedamaks ajas, soovis neiu, et ta oleks 1.90 ja mees, nii et ta saaks Nate'i homsesse päeva peksta. Tema muskaga ei rääkinud mitte keegi niimoodi! Veel enam, Nate halvustas nende orientatsiooni ja ta võttis seda kuradi moodi isiklikult. Suudluse mainimine oli muidugi see kõige viimane piisk. "Mingit suudlust ei olnud, sa debiilne sitapea!" käratas Rey. "Mina, litsakas? Vaata ennast! Ja sa ei räägi mu naisega niimoodi!" Persse see lühike kasv, tema temperament ja kontsad korvavad puudujäägi. Esiti lahtise käega kõrvakiil ja teiseks kõrvakiilule järgnenud hoop sai Nate enda peksupagasisse. See oli natuke ebaõiglane, et ta nii käitus. Tegelikult tahtis ta niimoodi peksta hoopis iseend - kõige selle eest, mida ta oli teinud -, aga kuna klassivend oli sealsamas ja alguses pisut ebaausa olukorra oma suuvärgiga suurepäraselt kahepoolseks teinud, siis valas neiu kogu oma pettumuse ja viha enda vastu noormehe peale välja. Tulgu nüüd need õpetajad ja dire ja Barack Obama isiklikult pahandama, tal täiesti suva.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2012 21:07:26 GMT 2
Nate, kes oli just üleval õppealajuhataja juures käinud, et natuke võistluste rahastamisest ja korvpallurite võistluskalendrist rääkida, oli nüüd teel alla. Tähendas ju see seda, et teatud päevadel puudub terve korvpalli meeskond koolist. Ja sellised asjad tuli aegsasti aineõpetajatega läbi rääkida. Juba siis, kui ta mööda treppi alla tuli, sai ta aru, et miski on alumisel korrusel teoksil. Esiteks liiga suur rahvamass ühe koha peal ja teiseks kisa, mis ei olnud sugugi viisakas. Nathan jõudis koridori siis, kui Reyna taaskord poisile kallale läks. "Reyna Jensen!" kostus ruumis mehe karm ja hoiatav hääl. Mõne sammuga oli treener tüdruku juures ning tõmbas ta noormehe juurest ära. "Mis siin sünnib?!" küsis Nathan, vaadates otsa nii Reynale, Nathanielile kui ka Roxanne'ile. Vaevalt oli mees selle küsimuse esitanud, kui kell käis ning rahvas vaikselt laiali hakkas vajuma. "Me ei salli siin koolis sellist käitumist. Kaasõpilase löömine?! Ja veel tüdruku poolt?!" jätkas mees mitte just kõige sõbralikumal toonil. "Nate, mine käi kooliarsti juures ja küsi endale midagi näo peale ja siis tuled sa direktori kabinetti. Tüdrukud, teie tulete kohe minuga sinna. Ma ootan teilt väga sisukat seletuskirja," lausus treener kindlal häälel, mis ei seedinud vastu rääkimist.
|
|