27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 20, 2012 12:00:49 GMT 2
Matthew noogutas. "Võta nii palju aega, kui tahad," lausus ta vaikselt. Matt võttis Dani käe enda põselt ja suudles igat sõrme. Nüüd pidi vist mees lahkuma, et tüdruk saaks enda mõttetööd teha, kuigi mees ei teadnud, mida seal väga mõelda. Kui tunded on olemas, siis peab asjaga lihtsalt kaasa minema.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2012 12:24:13 GMT 2
Dany noogutas ning muigas kergelt, kui mees igat tema sõrme suudles. Ta arvas alguses, et Matthew võtab tema käe ära, sest ei taha seda seal tunda. Mis puutub sellesse, et Matt ei saanud aru, mida tüdrukul seal enam mõelda on, siis noh...mehed ei ole kunagi naistest aru saanud ja vastupidi. "Sa tead ikka, et sa tegid enda lahkumise meile mõlemale just mitmeid kordi raskemaks," lausus näitsik õrnalt muiates. Kui Danielal nüüd koolis keskendumisraskused tulevad, siis on Matt kõiges süüdi. Kes lubas tal tüdruku pähe ronida?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 20, 2012 12:29:36 GMT 2
"Tean," noogutas mees naeratusega. "Aga ma oleks rohkem piinelnud, kui ma sind suudelnud poleks," lisas Matthew. "Kas sa millalgi New Yorki tahad tulla?" küsis mees. Ta sai siis tüdrukule igasuguseid lahedaid kohti näidata.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2012 12:39:09 GMT 2
"Tollel lõunal sinu juures, pärast filmi....sa tahtsid mind suudelda?" küsis Daniela, vaadates Matthew'le otsa. Mees üritas kindlasti midagi seal toas, aga tüdruk ei olnud täiesti kindel, mis see oli. Võibolla tahtis ta lihtsalt piire katsetada. "Mina võin tahta, aga ma pean enda kooli ja khm...vanematega rääkima," lausus tüdruk. Ei tea, kuidas tema vanemad üldse sellesse suhtuvad, et nende pisike tütar Matthew Sommersiga käima hakkab.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 20, 2012 18:57:20 GMT 2
"Jah, aga sa tahtsid koju minna ja ma ei tahtnud pealetükkiv olla," rääkis mees, hoides siiani Dany kätt enda peos. "Kooliga pole vaja, aga vanematega küll, et ma tahan sind ühel nädalavahetusel NY-sse varastada," naeratas mees. "Mis sa arvad, kuidas su vanemad sellesse suhtuvad?" uuris MAtthew.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2012 21:10:02 GMT 2
Daniela noogutas. Jamh, ta tahtis tõesti koju minna, sest ta ei olnud veel selliseks sammuks valmis ja ta ei oleks osanud pärast mehe katse tagasi lükkamist midagi rääkida või teha, et õhkkond liiga pingeline ei oleks. Ta silmitses hetkeks enda kätt mehe peos ning vaatas siis jälle Matthew'le otsa, kui too teda kõnetas. "Mu isal ei ole ilmselt midagi selle vastu nii kaua kui ma ise rahul olen. Mu ema...noh ma ei usu, et ta nüüd väga vastu oleks, aga ta loeb kindlasti nii mulle kui ka sulle sõnad peale, kui tal võimalus avaneb selleks," muigas tüdruk.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 20, 2012 21:16:39 GMT 2
"Su ema ei pea muretsema, ma olen sinu juures tõeline džentelmen," naeris Matthew. Ta austas Danielat ja ei kavatsenudki alguses huvitatut mängida ja hiljem minema kõndida. See huvi oli siin reaalne, mitte näideldud. Tegelikult tundis Matt siiani kerget süütunnet gümnaasiumi pärast, aga samas ega tüdrukud ei pidanud ise ka end nii lihtsalt kätte andma.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2012 21:29:36 GMT 2
"Küll me seda vaatame, milline sa oled," lausus tüdruk naeratades, "võibolla tüdined sa must jube mõne päevaga ära." Alguses on lihtsalt uus ja huvitav, aga ühel hetkel võib see üle visata. Vaadanud mehele otsa, võttis ta enda käe Matthew peost ära ning kallistas teda, toetades enda pea kergelt vastu mehe rinda. "Ma üldse ei tahaks seda praegu öelda, aga sa peaksd varsti liikuma hakkam," sõnas Daniela ning vaatas tüübile otsa, tehes näole kurbust väljendava grimassi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 20, 2012 21:37:20 GMT 2
"Ei tüdine," lausus Matt. Ta embas tüdrukut ja märkas, et kell näitas juba päris palju. "Ma ka just mõtlesin sellele," tunnistas mees. "Las ma saadan su tagasi ukseni ja siis kaon mõneks nädalaks NY-sse," ütles Matthew ohkega. Aga ta kavatses Danielale aeg-ajalt helistada või mõne SMS-i nädalate jooksul saata.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2012 21:43:55 GMT 2
Eks ole näha, kas pärast New Yorgis viibist tüüp veel üldse tunneb tüdruku vastu huvi. Ta kohtub seal kindlasti paljude huvitavate inimestega, kes oleksid võibolla tema elustiili juures talle palju paremad sõbratarid kui Daniela. "Mhm," noogutas tüdruk ning lasi siis mehest lahti, astudes temast sammukese eemale. Ta hakkas mehe kõrval tagasi maja poole jalutama. "Helistad vahepeal?" küsis tüdruk, "skype'i jaoks sul vist aega ei ole ma oletan."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 20, 2012 21:58:39 GMT 2
"Helistan," noogutas mees. "Ahjaa, skype on ka ju olemas," naeratas Matthew. Ma saadan sulle enda kasutajanime SMS-iga, sest see ei jaa kellelegi meelde," muigas Matt. Ta tegi kasutaja umbes 5-6 aastat tagasi ja sellest ajast on talle see jäänud. Ukse juures embas mees Danielat, kõhkles ja poetas seejärel neiu huulile ühe kiire ja õrna suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 20, 2012 22:08:23 GMT 2
Daniela jättis selle kõik meelde. Loodetavasti ei hakka ta nüüd igal pool telefon käes käima, et mitte mehe kõnesid maha magada. Jõudnud ukseni, jäi tüdruk seisma ning kallistas meest vastu. Ta märkas seda kerget kõhklust mehes enne kui ta neidu suudles, aga ta ei öelnud midagi, vaid muigas õrnalt ja endamisi. Selline õrn musi õhtu lõpetamiseks oli väga ilus käik mehe poolt. "Näeme siis," lausus tüdruk, astudes sammukese uksele lähemale. Ta otsis juba kampsuni taskust võtme välja.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 21, 2012 9:24:32 GMT 2
"Näeme," kordas Matthew. "Head ööd!" lisas mees ja läks ning istus autosse ja võttis suuna kodu poole, üritades enda mõistust selgena hoida, mis oli ilmselgelt Daniela poolt vallutatud. OT:Lõpp
|
|