|
Post by Deleted on Oct 12, 2012 20:32:19 GMT 2
Nagu lubatud, oli Daniela viimased kaks tundi köögis veetnud, et üks korralik õhtusöök teha. Kõik toidud olid mehhiko köögist. Köögis olev laud olid juba ilusti ära kaetud ning näitsik vaatas veel viimased asjad üle. Laual oli väiksem ahjuplaat enchiladadega ja üks suurem kandik, kus olid tacod, nachod ja tortillad. Joogiks oli tüdruk võtnud ühe veini, aga kui mees tuleb autoga, siis võivad nad alati mahlale või veele üle minna. Kell oli kohe-kohe seitse saamas, mis tähendas, et Matt pidi iga hetk jõudma. Omas kodus oli Dany natuke rohkem omas elemendis. Kindlasti oli ta siin enesekindlam ja julgem. Mis näitsiku riietusse puutus, siis kandis ta ühte tavalist musta põhjaga lillelist kleiti ja musti sukke. Tema juuksed oli lahti nagu alati.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 12, 2012 20:48:52 GMT 2
Matthew hakkas nii 5 minutit enne seitset vaikselt sõitma ja jõudis tüdruku ukse taha mõned minutid peale seitset. Mees koputas ja jäi vastust ootama, tal oli käes kimp, mis koosnes valgetest ja punastest tulpidest. Mehel oli kaasas ka ehtekarp, juhuks, kui Dani oleks seda tahtnud, eelmisel korral oli neiu ju selle Matthew juurde unustanud. Outfit+tagi
|
|
|
Post by Deleted on Oct 12, 2012 21:06:17 GMT 2
Kuulnud koputust, jalutas Daniela ukse juurde ning avas selle ühe kiire ja lihtsa liigutusega. Ta vaatas mehele naeratades otsa. Matt nägi hea välja. Nagu alati. "Hei," lausus näitsik tervituseks, "tule edasi," avas ta ukse natuke rohkem, et näitleja sisse saaks astuda. Sulgenud ukse, jäi Dany teisele korrusele viiva trepi juurde seisma, olles mehest mõne sammu kaugusel. "Sa oled väga täpne peaks mainima," muigas neidis, kui märkas esiku kella pealt, et kell oli täpselt seitse.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 12, 2012 21:12:12 GMT 2
"Hei," sõnas mees ja ulatas lilled neiule. "Ühele ilusale tüdrukule," lisas Matthew naeratusega. Ta võttis saapad jalast, et mitte tassida tervet neiu elamist liiva täis. "Täpsus on mu supervõime," ütles Matt ja vaatas ringi. Päris kena ja hubane maja, mehe mobiil hakkas millegipärast taskus vinguma ja Matt vaatas mölafoni, mille aku hakkas tühjaks saama. Kiirelt tegelase hääletu peale pannud, pühendas Matthew end Danielale.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 12, 2012 21:24:00 GMT 2
"Aitäh," lausus tüdruk siiralt, võttes need seekord palju kiiremini vastu, kui eelmine kord selle käeketi, mis tal ilusti endiselt ümber randme oli. Kuulnud mehe kommentaari täpsuse kohta, hakkas neiu kergelt naerma, "jätan meelde." Kui Matthew mobiil häält teegi, vaatas tüdruk hetkeks mehe poole, kuid kui too enda mobiiliga ainult paar klahvi vajutust tegi, siis keeras ta end ringi ning jalutas maja sisemusse. "Kui sul midagi tähtsat selle mobiiliga on, siis ma ei pahanda. Ma saan aru....," sõnas tüdruk, pidades silmas, et mehel võivad ollad mingid tähtsad kõned ja ta võib need vastu võtta kui vaja. Sisenenud kööki, otsis tüdruk ühest kapist lillevaasi ning lasi sinna vett sisse. Lõiganud lillede varred sentimeetri võrra lühemaks, asetas ta need kõik vaasi. Daniela nuusutas neid ilusaid lilli ning asetas siis vaasi lauale. Sobis sinna väga kenasti. "Mis sa siis vahe peal tegid?" uuris tüdruk jutu jätuks. Kuna mees oli autoga tulnud, siis vahetas Dany veinipudeli viinamarja mahla vastu.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 13, 2012 23:27:45 GMT 2
"Ei, keegi ei helistanud, aku saab varsti tühjaks," vastas mees ja järgnes Danielale kööki, kust tulid imelised lõhnad. "Ma...Tegelesin Hunteriga, mängisime Wiid, päris mõnus oli. Siis uurisin kaksikute käest välja praeguse kuulujuttude lehe ja lugesin seda, päris huvitav materjal," muigas Matthew. Ta nägi, mida seal oli nende kohta kirjutanud ja oleks tahtnud parandada, et Dani pole küll mingisugune nohik, ta oli suurepärane tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 13, 2012 23:37:33 GMT 2
"Ma küll ei tea, mis mobiil sul on, aga kui tahad, siis ma võin sulle laadija tuua," pakkus tüdruk, vaadates mehele otsa. Külalislahkus ikka enne kõike. Toetades kergelt kätega vastu laua äärt, kuulas näitsik juttu Matthew tegemistest. Kui mees mainis kõmulehte, otsis tüdruk endale kiirelt tegevuse, avades mahlapaki ning valades kummassegi klaasi natuke vedelikku. Ülejäänud mahla valas ta pakist kannu. Nägi ilusam välja. "Ja mida huvitavat sa sealt siis välja lugesid?" küsis Daniela, asetades samal ajal kannu lauale, viibates ka käega tooli suunas, et mees istet võtaks.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 13, 2012 23:40:22 GMT 2
"Ei ole vaja. Jõuan koju, siis panen laadima," raputas mees pead. Polnud tal nii tähtis ka 24/7 olla kättesaadav, pealegi oli üsna vähetõenäoline, et mõni tähtis kõne peaks praegu tulema, kuna Matt andis üsna selgelt mõista, et kui ta on Tree Hillis, siis ta puhkab ja mänedžer võis meest kätte saada pigem e-maili kaudu. "Kas sa ei ole seda veel lugenud?" küsis Matthew ja istus ühele toolile.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 13, 2012 23:51:25 GMT 2
"Olen küll," poetas tüdruk moka otsast ning istus teisele toolile, "eks midagi sellist oodata oligi," lisas Daniela, natuke hiljem, võttes enda ees olevast klaasist ühe lonksu. Kurk tahtis kuivama hakata. Dany oletas, et Matt saab aru küll, millest ta räägib. "Selle kõmulehe juures on ainult üks hea asi. Seal tuleb nii tihti uusi lugusi, et vanemad kaovad kiirelt unustusse, kui need uute ja parematega asendatakse," lausus näitsik ning tõstis enda taldrikusse kaks enchiladat ja ühe taco.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 13, 2012 23:56:56 GMT 2
"Ja kas see kõmu sulle meeldis või mitte?" uuris mees edasi ja tõstis endale toitu, mida ta ei olnud ise iialgi valmistanud, kuid kiirrestoranides proovinud. Mees lonksas mahla ja maitses tacot. "Sa teed väga hästi süüa," mainis mees, kui oli suutäie alla neelanud. "Kas sa eladki siin üksinda või kuidas?" küsis Matthew järgmisena.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 0:09:32 GMT 2
"Mida sa sellega silmas pead?" küsis Daniela, "miks mulle peaks meeldima, kui keegi mind nohikuks nimetab ja mu elu ilma minult küsimata Internetti riputab? Enamasti üritan ma sellest mitte välja teha, aga keskkool ei ole just selline koht, kus sul midagi unustada lastakse." Võtnud noa ja kahvli kätte, hakkas näitsik enda enchiladat sööma, mis oli kenasti ära jahtunud ja ei olnud enam nii tuline. Ja maitsega võis tüdruk ka täitsa rahule jääda. "Ainult soolaseis toite. Magustoite ei tasu minult oodata," muigas Dany. Ta ei teadnud isegi, kust see tuleb, aga kõik koogid ja tordid ja saiakesed tal enamasti ebaõnnestusid. "Eih," raputas näitsik pead, "mu ema ja isa ka ikka. Kuigi paps on enamasti mõnel ärireisil. Ta viibib vähe aega kodus. Ja kui ta ongi kodus, siis istub ta enda kontoris enamuse ajast. Mul on veel vanem õde Diana, aga ta on hetkel New Yorgis õppimas. Suvel elab ta siin ja mõnikord ka vaheaegadel. Ja vanem vend Alejandro. See aasta on meil veel lisaks ka vahetusõpilane Poolast. Ema arvas, et see oleks päris lahe kogemus. Ja minul ei ole siiani selle vastu midagi. Yvonne on väga lahe tüdruk. Ta käib ka viimases klassis koos minuga." Danielale meeldis enda perekonnast rääkida, sest nad olid kõik talle väga tähtsad. Isegi tema isa, sest ta teadis, et ilma tema isa töökuseta ei saaks nad endale paljusi asju lubada. Ja kuigi mees on tihti kodust ära, siis hoiab ta siiski telefoni teel enda perekonnaga sidet. Mis puutub Yvonne'i, siis tema on ka selle lühikese ajaga perekonnaks saanud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 14, 2012 0:13:50 GMT 2
"Ma ei mõelnud seda nohiku osa, vaid seda, et seal juba meid lahatakse," parandas mees end. "Olgu, jätan meelde. Siis peame kunagi tegema veel sellise õhtusöögi, kus mina teen magusa ja sina soolase," naeratas Matthew. "Ma tean seda tunnet, kui vanemad on pidevalt eemal. Minu arvates on siis just suhted paremad, sest ei taha vähestel aegadel, kui oled koos, nendega tülitseda," rääkis näitleja ja sõi toitu edasi. "Poolast? Ma ei ole seal kunagi käinud, ei tea, kas seal on huvitav kultuur," mõtles mees valjult.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 14, 2012 0:29:59 GMT 2
"Seda oli ju arvata, et see nii läheb. Ja nad võivad seal lahata mida tahavad. Peaasi, et me ise teame, mis toimub," lausus Daniela. Ainult et probleem oli selles, et ega ta ei teadnud ju, mis toimub. Nad olid nagu sõbrad vist. Vähemalt praegu veel. Matt oli nagu andnud signaale millekski enamaks, aga Dany oli see, kes kahtles. "Olgu. Võibolla siis kunagi, kui sa uuesti Tree Hilli sattud," arvad neidis. Hetkel olid nad niigi juba teisel suuremal söömingul. Iga päev ikka ka ei saa. Selle isa jutu peale tüdruk noogutas. "Nii palju, kui me sellest rääkinud oleme, tundub see päris huvitav. Eks igal riigil ole oma lugu," lausus Sandee.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 15, 2012 19:33:26 GMT 2
"Ma tahaks ühe asja selgeks teha. See, mis seal oli väidetud, et ma ainult mängin naistega või midagi on vale. Ma olin selline jobu keskkoolis, nüüd lihtsalt lahatakse mu iga sammu, teadmata taustalugu," rääkis mees tõsiselt. "Nojah, Euroopa tundub üldse vist ameeriklastele põnevam," muigas Matt. Alati tundus välismaa huvitavam, kuna polnud seal kogukonnas olnud. Matt sõi ja jõi ning tundis end neiu seltsis ääretult hästi.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 15, 2012 19:47:05 GMT 2
Daniela oli tõesti tükk aega pead murdnud selle üle, et kas Matthew on siin ainult ühe asja peal väljas, aga millegi pärast ei tahtnud ta seda uskuda. Ja kui ta nüüd neid sõnu kuulis, siis see oli kuidagi rahustav. Ja samas näitas see seda, et mehele läheb korda, mida Dany temast arvab. "Euroopa on tõesti põnev, aga samas on vähemalt minu arvates Ameerikas ka veel kõvasti kohti, mida külastada. Meil on nii palju erinevaid osariike ja iga üks neist on oma nägu. Kunagi tahaks kindlasti nad kõik läbi käia," rääkis tüdruk, "sina oled vist tänu enda elukutsele päris palju reisinud?" Kõik filmid ja auhindade gaalad ja mida kõike veel.
|
|