27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 16, 2012 15:16:06 GMT 2
Matthew ei olnud juba ammu selline siga nagu ta oli keskkoolis. Seal nautis ta järsku tekkinud tähelepanu ja tol ajal vahetusid tal tüdrukud iga kahe nädala tagant. 8 ja pool kuud tagasi lõppes mehel üks tõsisem suhe, mis oli kestnud 15 kuud, aga kahjuks läks see lõhki, kuna naine hakkas rohkem huvituma ainult tähelepanust, mitte mehest endast. "Olen küll, aga mõned kohad on ikka veel käimata. Näiteks Hiina, ma ei ole sinna sattunud, enamus Euroopast ka tegelikult läbi käimata, Ameerika ja Lõuna-Ameerika ongi vist suhteliselt läbi käidud kohad. Aga mis riiki sa tahaksid minna, kui saaksid ükskõik kuhu minna?" uuris mees.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 16, 2012 18:36:04 GMT 2
"Ükskõik kuhu ja ainult üks riik.....hmm....võibolla....issand see on nii raske küsimus," raputas tüdruk enda pead, "okey...võibolla Šveitsi või Islandile või siis Ameerika Samoasse. Tegelikult tahaks kunagi Austraalia ja siis Okeaania saared kõik läbi käia," jutustas Daniela. Nii raske oli valida ühte kohta. Näitsikul puudus see üks unelmate sihtpunkt. Ta tahaks lihtsalt võimalikult palju maailma näha. "Ja Aafrikas võiks kunagi käia. Võibolla vabatahtlikuna," mõtiskles näitsik, "tegelikult ma olen mõelnud enne kõrgkooli astumist natuke aasta aega kuskil ringi reisida või vabatahtlik olla, aga ma ei ole sellega eriti tegelenud," avaldas Dany enda ühe idee, mida ta veel tegelikult kellelegi avaldanud ei ole.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 11:49:47 GMT 2
"Ma plaanisin ka gümnaasiumi alguses, et peale lõpetamist lähen vabatahtlikuks, aga siis tulid juba teised võimalused," rääkis mees ja lõpetas enda portsu. Kõht oli täis ja meel hea. "Ja peale seda aastat tahad mõnda kooli minna laulmist õppima?" küsis Matt ja hoidis silmi neiul.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 19:30:49 GMT 2
"Kuna sa üldse aru said, et näitlemine on see, mida sa teha tahad?" küsis Daniela, vaadates mehele otsa ning varjates hetkeks enda suu klaasi taha. Teda huvitas see vastus tõsiselt. Kas Matt tahtis näitlejaks saada näitlemise pärast või hoopis selle pärast, et ajalukku saada või hoopis kuulsuse ja raha pärast, kuigi seda viimast Dany küll ei usu. "Ma ei tea," kehitas Daniela õlgu, "laulmine, näitlemine, fotograafija, meedia või kirjandus või hoopis midagi muud." Tüdruku unistuseks oli muidugi lauljaks saada, aga alati peaks olemas olema ka tagavara plaan.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 19:36:35 GMT 2
"Noh, gümnaasiumi ajal hakkasin koolis käima draamaklubis ja siis mõtlesin, et käin ühel castingul, kus ma õnneks ka kohe osa sain. Sealt sain ma tegelikult väga põhja, mind juhendati kõvasti," rääkis mees. "Mulle sobib selline töö, gümnaasiumis tekkiski siis huvi ja siiani säilinud," võttis Matthew enda jutu naeratusega kokku. "Ole siis....Muusikalides kaasa tegev ajakirjanik," pakkus mees muigega välja.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 19:48:12 GMT 2
"Ja kuidas su vanemad sellesse suhtusid, kui sa näitlemisega tegelema hakkasid? Paljud vanemad ei taha, et nende lapsed sellisele teele lähevad, sest nad kardavad, et nad ei löö sellega läbi ja need on ainult õhulossid," uuris Daniela ja tundis end hetkeks justkui mõne intervjueerijana. Ei tea, kas Matt tunneb nagu ta oleks mõnele intervjuule sattunud? "Muusikalides kaasa tegev ajakirjanik," kordas neidis aeglaselt noogutades, enda näol midagi muige ja naeratuse vahepealset, "ma ei oleks ise sellise asja peale tulnudki. Ma näen siin täitsa potentsiaali," naeris Dany hetkeks. Kuigi vaevalt ta kuskile teatrilavale ronib. Samas muusikalid oleks kindlasti päris huvitavad. Broadway? Selle peale ei ole Sandee mõelnudki. "Kas sa laulad?" küsis tüdruk äkitselt. Võibolla oleks õigem olnud küsida - kas sa oskad laulda.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 19:53:29 GMT 2
"Noh, nad muidugi kahtlesid, aga kuna ma ütlesin, et see esimene casting oli juba tehtud ja ma olin põhimõtteliselt sees, siis olid toetavamad. Nüüd muidugi on nad väga toetavad, kuigi ma ei näe neid tihti," lausus mees. Oli jah nagu intervjuu juba. "Viisi ma pidavat, aga ma väga ei laula," vastas Matthew muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 20:06:20 GMT 2
Danielale lihtsalt meeldis mehe elu kohta rohkem teada saada, sest esiteks ta lihtsalt ei tundnud teda veel nii hästi ja teiseks tundus tema elu tüdrukule kuidagi hoopis teistsugusem ja huvitavam just sellepärast, et ta oli näitleja. Ta oli kindlasti nii palju mõtteid ja jutte ja kogemusi ja seiklusi. "Miks siis nii?" ei saanud Dany seda küsimust küsitamata jätta. Kuna tema taldrik oli tühi, siis võttis ta lihtsalt ühe nacho ja pistis endale suhu. Kõht oli küll täis. "Nii," lausus näitsik, kui oli suu tühjaks söönud, "mida sa edasi teha tahaksid? Film või niisama istumine või...," Sandee vaatas korraks köögi aknast välja, pöördudes peagi taas Matthew poole, "...kuigi õues on pime, võime ka randa minna," pakkus Daniela. Paar sammu mööda majatagust plaaditeed ja rannas nad ongi. Tree Hilli ookeaniäärsete majade võlud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 20:09:27 GMT 2
"Ma ei tea. See ei ole vist mu teema," muigas Matthew. "Ma olen ühes seriaalis laulnud serenaadi enda "elu armastusele"," naeris Matt. Ta pidi seal endast 6-7 aastat vanemale laulma ühe üsna lääge laulu. Seda oli üsna raske filmida, kuna ta hakkas ise naerma ja kui ise ei hakanud, hakkas naine. "Rand sobib suurepäraselt," noogutas mees. "Kas sul on nõudepesumasin või pesen nüüd ära?" uuris Matthew.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 20:19:03 GMT 2
"Aww...," lõi tüdruk kaks kätt kokku ning kallutas pea kergelt ühele küljele, "igastahes kui nad su seriaalis laulma panid, siis häält pidi sul ikka olema," jõudis Daniela kiirele ja lihtsale järeldusele. Saanud vastuse enda küsimusele, tõusis tüdruk püsti ning jõi enda klaasist viimase lonksu mahla, asetades klaasi peagi tagasi lauale. "Sellisel juhul pean ma endale midagi soojemat selga tõmbama," lausus tüdruk ning vaatas kriitilse pilguga enda riietust. Kleit ja sukad. Hmm...rannas on kindlasti tuuline ja sügisõhtutel langes temperatuur ikka juba päris madalale. "Nii hämmastav kui see ka ei ole, ei ole mul nõudepesumasinat, aga sa ei pea pesema. Küll ma pärast loputan need ära," arvas näitsik ning viis enda ja mehe nõud kraanikausi kõrvale. Nüüd oli vaja muu alles jäänud toit külmikusse ära panna. Sellega Dany tegelema hakkaski.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 20:25:08 GMT 2
"Ei ole nii aww midagi," turtsatas Matthew. "Sa võid toolileenilt mu tagi võtta," pakkus Matt välja. Ta oli selle kohe sisse tulles toolile pannud, kuna maja oli soe. "Meie pere ei saaks ilma hakkama," oli Matthew kindel. Vanemad+Matt, Chad, Lucas, Logan, Millie, Hunter ja Rosie. Külalised ka ja saigi lihtsalt 10 inimest täis. Mees võttis laualt mustad nõud ja hakkas neid siiski pesema, kuna ta tegi seda tööd harva ja seetõttu ei olnud see häiriv ka.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 20:33:03 GMT 2
"Ole nüüd. See oli kindlasti see koht, kus kõik fännitüdrukud hullusid. Tead, ma otsin selle klipi juba täna õhtul YouTube'ist ülesse," muigas Daniela. See on seal kindlasti kuskil üleval. Ja siis võib ta mehega sellel teemal edasi rääkida. "Ja mida sina siis selga paned?" küsis tüdruk, "ma parem võtan enda pika kampsuni ja sina enda tagi ja siis on meil mõlemal soe." Dany asetas asjad külmikusse ära ja tõmbas siis lapiga kiirelt üle laua. "Noh, teid on nagu natuke rohkem ka," muigas näitsik ja kui ta meest vaatas, siis pesi ta ikkagi nõusi. Siis ei jää tüdrukul muud üle, kui kuivatada. Ta võttis ühe rätiku ja hakkas mehe pestud nõusi kuivatama. Õnneks ei olnud neil eriti palju asju.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 20:37:01 GMT 2
"Ei, palun ei," naeris Matthew. "Pärast kiusad mind elu lõpuni," turtsatas mees. "Mina olen ee...Mis see termin nüüd oli...Kõigusoojane? Bioloogia ei ole just mu tugevaim ala," muigas Matt. "Ühesõnaga mul on soe olla," lausus ta naeratusega. Saigi köök korda. Teamwork!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 17, 2012 20:49:49 GMT 2
"Kuule, kui sa sellele niimoodi reageerid, siis ma ei saa seda lihtsalt vaatamata jätta," hakkas ka näitsik naerma, "ole nüüd, ma ei kiusaks kunagi kedagi," sõnas Daniela küll muiates ja lõbusalt, aga siiski võis märgata hetkelist muutust tema olekus ja silmis. "Räägi seda mulle siis, kui ma sind põetama pean tulema," lausus tüdruk kindlameelest. Ühesõnaga pangu Matt aga heaga endale tagi selga. Asetanud rätiku kuivama, vaatas ta heakskiitva pilguga üle köögi. Kõik oli väga kenasti korras. "Lähme," sõnas Sandee, liikudes juba köögist välja, "viimane kustutab tule," lisas ta veel üle õla ning haaras siis ühelt tugitoolilt enda kampsuni, mille ta endale kiirelt selga tõmbas. Nööbid eest ilusti kinni ja kohe hakkas soojem. Esikus tõmbas tüdruk endale saapad jalga ja mütsi pähe. Erinevalt mehest ei ole tema külmaga nii sina peal. Keeranud eesukse lukku, jalutas näitsik läbi elutoa ühte väiksemasse ruumi, kust läksid klaasist uksed välja. Väljunud hoonest viimasena, võttis ta kaasa võtme ja keeras ukse lukku. Enne oli ta ilusti välimised tuled põlema pannud, mis valgustasid ka pplaaditeed, mis viis otse randa.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Oct 17, 2012 20:53:57 GMT 2
"Jajaa, räägi seda siis, kui sa hakkab mulle ühte fraasi sealt kordama, millega mind pea terve perekond+sõbrad kiusavad," muigas mees. "Ei tahagi mind siis põetama tulla? Ma lasen isegi süsti teha ilma vingumata," lausus Matthew ja kustutas siis tuled ära. Ta võttis tagi ja tõmbas selle selga, kuigi mehel oli soe olla. Pannud jalanõud jalga ja astunud välja, naeratas mees enda säravaimat naeratust - kõik oli nii ilus. "Tead, sa elad ikka väga ilusas kohas," lausus Matthew.
|
|