|
Tohoh
Aug 30, 2012 8:05:08 GMT 2
Post by Deleted on Aug 30, 2012 8:05:08 GMT 2
"Sa ei peagi," lausus Sayer. Tema küll tüdrukule peale ei hakka käima. "Parem tee seda siis, kui sul endal selle jaoks tuju tuleb - nagu täna," leidis noormees ning rüüpas enda teest ühe väiksema lonksu, et enda keelt mitte ära kõrvetada. Jessica peaks võtma väikeseid samme ja hindama väikeseid edasi minekuid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Tohoh
Aug 30, 2012 8:56:47 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 30, 2012 8:56:47 GMT 2
Jeah, ise selle otsuse langetama, et paanikasse satub - siis vähemalt ei saa ta hiljem kedagi süüdistada. "Räägime millestki muust," pakkus Jessie. See teema ajab Jessica nii segadusse. Ta ujus, siis on tühi auk ja siis avastas ta end Sayeri küljest, silmad pisarates. Mis vahepeal oli, seda ta teab, aga meenutada ei suuda. Umbes nagu fakt, et ta käis lasteaias, aga mida ta seal tegi? Vot seda ei mäleta.
|
|
|
Tohoh
Aug 30, 2012 9:28:17 GMT 2
Post by Deleted on Aug 30, 2012 9:28:17 GMT 2
"Nagu soovid," sõnas Sayer ning toetas tassi tagasi kapile, sest see oli veel liiga kuum, et juua. Vaadanud tüdrukule otsa, muigas poiss kergelt, sest nagu ikka ei olnud tal korraga enam ühtegi mõtet, millest rääkida. "Kas me jääme ööseks siia?" küsis Rufus, sest see oli juba nii iseenesest mõistetav, et nad on öösel koos. Olgu siis Sayeri juures kodus või siin. Kuigi Hillide juures olid nad palju harvemini.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Tohoh
Aug 30, 2012 9:43:48 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 30, 2012 9:43:48 GMT 2
Jessie pool olid nad tõesti harvemini, aga olgem ausad, Sayeril on parem voodi ka. Jessica võttis teest lonksu. "Ma arvan küll," vastas Jes ning hoiatas,"aga ma võin veel ümber mõelda." Jessica pani oma tassi ka laua peale ning puges Sayerile kaissu. "Ma rääkisin Lizandraga ükspäev," alustas Jeanette, kes kohe kuidagi ei suuda seda tüdrukut Lizardiks kutsuda. Mismõttes ta ütleb ilusa tüdruku kohta sisalik? Nad ei ole küll eriti suhelnud, aga tema arvamus Lizziest on palju muutunud. Ilmselt on Joe sellele väga kaasa aidanud. "Kui sa ära lähed, siis ma lähen isa juurde ja kooli alguses kolin Lizzie ja Joe poole."
|
|
|
Tohoh
Aug 30, 2012 10:24:01 GMT 2
Post by Deleted on Aug 30, 2012 10:24:01 GMT 2
Sayer noogutas. Ega ta palju targemaks ei saanud, aga vähemalt ta võis oletada, et nad jäävad tüdruku juurde. "Kui sa tema juurde kolid, siis pigem unusta nimi Lizandra heaga ära," muigas noormees ja vaatas näitsikule lõbusalt otsa. Ta võis ju teda ka Lizzie'ks või lihtsalt Liz'iks kutsuda. Tema täisnimi ei olnud väga soovitatav. Võib halvasti lõppeda. "Mina ei saa sind keelata. Ja kui Liz ja Joe nõus on, siis minugi poolest," lausus Sayer, kuigi ta ei olnud veel unustanud, mida GC kunagi Jessica ja Joe kohta kirjutanud oli. Muidugi oli see laim või vähemalt niimoodi mõlemad väitsid ja Say tahtis neid uskuda. Ta pidi neid uskuma. Vähemalt käib Joe nüüd rohkem New Yorgi vahet ja viibib korteris harva. "See oleks tegelikult väga tore, kui te Lizzie'ga paremini läbi saaksite," lausus Rufus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Tohoh
Aug 30, 2012 21:29:02 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 30, 2012 21:29:02 GMT 2
"Miks?" küsis Jessica,"siiamaani pole ta mulle kaela karanud selle eest, ma teda tema nimega kutsun. Parem harjugu ära, sest tal on niiiii ilus nimi." Ilusa nimega ilus tüdruk, Jessie on kade. Jessica on nii tavaline ja nii igav nimi. Vähemalt on ta kutil omapärane ja kena nimi. "Sa tahaksid mind tegelikult keelata? Miks?" küsis Jes. Seda Gossip Corneri värki ta ei mäletagi. Kesiganes selle sinna kirjutas, ajas pada ja see ei tähendanud Jessiele midagi. Ta ei ole Joega suudelnud ja tüdruk teeb omalt poolt kõik selleks, et seda ei juhtuks ka. Sayeri huuled on ainsad, mis tema huuli suudelda tohivad. "Mulle meeldiks ka, kui me temaga paremini läbi saaksime," lausus Jessica," vaatamata sellele, et me oleme nii erinevad."
|
|
|
Tohoh
Aug 30, 2012 21:42:23 GMT 2
Post by Deleted on Aug 30, 2012 21:42:23 GMT 2
"Noh, talle tavaliselt ei meeldi see nimi. Ta leiab, et see ei lähe temaga kokku või midagi," lausus Sayer, aga kes teab võibolla tal ei ole midagi selle vastu kui Jessica teda niimoodi kutsub. Ah, kes neist tüdrukutest ikka aru saab. Üks päev on üks, teine päev hoopis teine. "Ei, ma ei taha sind keelata," raputas kutt enda pead, "mul on sinu poisina ju siiski õigus natukene kade olla, et sa teise tüübi korterisse kolid. Mis siis, et ta seal ilmselt kuus vaid mõned korrad käib," muigas noormees. Vähemalt ei olnud ta valetanud, vaid öelnud üsna otse, mis teda selle juures häirib. "Küll teil on nüüd aega terve kooliaasta üksteist tundma õppida,....aga ära sa ainult kõike usu, mis ta sulle minu kohta räägib," lausus tüüp mänguliselt hoiatades. Nad olid Lizardiga siiski palju asju enda elu jooksul ära teinud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Tohoh
Aug 30, 2012 21:52:23 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 30, 2012 21:52:23 GMT 2
"Ta pole ainus, kes leiab, et talle on vale nimi pandud," muigas Jessie. Tüdruk ise arvas, et Jeanette on palju temalikum, aga keegi ei kutsu teda selle nimega. Ta ise kirjutab selle vahel koolitöödele välja ja kui ta mingeid kasutajaid kuhugi tegema peab, siis ta eelistab ka Jeanette'i. Twitter näiteks. Mine tea, vastasel juhul varsti unustab muidu üldse ära, et tal kaks nime on. "Joseph on üks neist, keda ma julgen sõbraks nimetada, ta on minu siiakolimisest peale minu jaoks alati olemas olnud, kui mul tuge vaja on olnud," rääkis Jes. Aga kui ta Sayeriga käima hakkas...noh, pärast seda pole ta Joega väga rääkinudki. Nad ei ole eriti kokku juhtunud. "Ahaa," muigas Jeanette,"miks mul küll on tunne, et tal on mulle midagi põnevat rääkida?" Samas, vaevalt Lizandra temaga Sayerist rääkida tahab, Lizzie on siiski üks Say eksidest. Tavaliselt eksidest rääkida ei taheta. Aga mine tea, need kaks on siiamaani väga head sõbrad ju.
|
|
|
Tohoh
Aug 30, 2012 22:05:00 GMT 2
Post by Deleted on Aug 30, 2012 22:05:00 GMT 2
Ei tea, mis värk tüdrukutel küll nende nimedega on. Sayer on ise küll enda nimedega vägagi rahul. Noh, tema vanemad ei ole talle ka totraid nimesi pannud. Vähemalt poisi enda arvates. "Olgu, sõber siis sõber," lausus noormees, kuid ta teab ise väga hästi, kuidas sõbrast võib päris kiiresti saada midagi enamat. Samas ta usaldas neidist praegu ja loodetavasti teeb seda ka siis, kui neid lahutavad mitmed miilid. "Kus sa sellega. Kindlasti igavad ja venivad jutud. Pole mõtet küsidagi," lausus noormees kohe tüdrukule vastu ning muigas siis lõbusalt. Ah, mis need tüdrukud ikka omavahel räägivad. Neil kindlasti muustki rääkida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Tohoh
Aug 31, 2012 12:42:51 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 31, 2012 12:42:51 GMT 2
Jessica võttis teetassi uuesti kätte. Jook selles oli pisut jahedamaks läinud, niiet seda oli nüüd päris hea käes hoida. Ta võttis teest lonksu ja suunas siis pilgu Sayerile. "Miks igavad? Su minevik tundub just selline põnev olema, et hea meelega kuulaks," muigas Jes,"ise sa mulle ju eriti rääkida ei taha." Ega Sayer kindlasti uhke ei ole oma kriminaalse tausta üle, aga see ei ole ju kogu tema minevik. Kindlasti on olnud selliseid paremaid hetki ka, aga tundub, et Sayer tahab need kõik enda teada hoida. Miks? Sayer peaks siiski uhke olema selle üle, et vaatamata kõigele halvale, on temast siiski korralik noormees saanud. Nii palju kui Jes teab, on Sayer alati head tahtnud, aga mõnikord on see kuidagi väga kehvasti välja kukkunud.
|
|
|
Tohoh
Aug 31, 2012 17:04:50 GMT 2
Post by Deleted on Aug 31, 2012 17:04:50 GMT 2
Tüdruku eeskujul võttis ka Sayer teetassi jälle endale kätte ning võttis sellest isegi mõned lonksud. "Ma ei tea...," lausus noormees justkui sellest teemast eemale põigeldes. Muidugi oli tal ka tavalisi naljakaid ja põnevaid juhtumisi, aga leidus ka sellised, millest parema meelega ei räägiks. "No, mida sa siis teada tahad?" küsis Rufus ja vaatas tüdrukule otsa. See ei tähendanud, et poiss tingimata ka rääkima hakkaks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Tohoh
Aug 31, 2012 19:17:59 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 31, 2012 19:17:59 GMT 2
Jessica ei osanudki midagi konkreetset öelda, mida ta teada tahab, "Näiteks seda, et millist päeva või aega pead sa oma elus kõige paremaks ja mida sa oma minevikust taga igatsed. Ma ei tea, ma ei oska uurida asjade kohta, mille olemasolust mul aimu ei ole," vastas Jessie. Tüdruk võttis lonksu oma teest. "Sinu minevik ei pane mind sinust teisiti arvama, aga sellest oleks lihtsalt põnev kuulda," lausus Jessica. Selle tõestuseks võib ta tuua fakti, et kuigi Jason Sayeri põlengujamaga üksi jättis, on Jason tema jaoks siiski üks parimatest inimestest maailmas. Tema teab seda Jasonit, kes tema jaoks alati olemas on. Võib-olla see sündmus, mis Tommiet ja Rufust tülli ajas, oligi põhjuseks, et Tommie ja Jessie veel lähedastemaks said. Jes ei tea, aga võib-olla see sündmus oligi just see, mis Jasonile näitas, et neid, keda kalliks pead, ei tohi jamas üksi jätta. Ka siis mitte, kui see su oma elule kehvasti mõjub.
|
|
|
Tohoh
Aug 31, 2012 20:48:26 GMT 2
Post by Deleted on Aug 31, 2012 20:48:26 GMT 2
Sayer ohkas ja võttis enda teest ühe lonksu, asetades siis tassi tagasi kindlale pinnale. Ta vaatas tüdrukule otsa ning muigas kergelt. Ega näitsik vist ennem teda rahule ei jäta, kui ta on enda vastuse saanud. "Raske on öelda, millised ajad on olnud kõige paremad. Perekondlikus suhtes olid kindlasti esimesed neli aastat mõnusad. Kuigi sellest ajast ma ise suurt ei mäleta. Neid tean ma rohkem piltide ja vanemate juttude järgi. Igastahes siis me olime perekond ja tegelikult väga õnnelikud," rääkis Sayer, "samas see aeg, mis oli perekonnas nn. hull aeg oli mul jällegi sõpradega super aeg. Näiteks Lizzie, kellega ma siis igasugu asju ära suutsin teha. Ja Alex. Ja isegi sinu vend," muigas Sayer, "ja kui küsida, mida ma taga igatsen, siis võibolla neid aegu koos enda sõpradega. Eriti nüüd, kus me kõik suureks kasvame ja lahku läheme. Samas kui ülikoolid läbi, siis tuleme me loodetavasti siia tagasi," rääkis noormees üsna mõtlikult, hoides enda silmi tüdruku toa uksel. "On veel küsimusi?" pööras ta enda pilgu Jessicale. Kui ta juba räägib, siis võib ta veel rääkida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Tohoh
Aug 31, 2012 21:23:24 GMT 2
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 31, 2012 21:23:24 GMT 2
Jessica vaatas terve selle aja, kui Sayer rääkis, noormehele otsa. Tundus aga, et Say väldib neiu pilku, jõllitades tüdrukust mööda tema toaust. See selleks. Seda aega, kui Jessica vanemad koos olid, igatseb Jessie väga taga. Ema, isa, tema ja ta kaks suurepärast venda. Lena, Mike ja Kyle on muidugi kalliks saanud ja viimast poleks üldse olemas, kui vanemad lahku poleks läinud, aga ta siiski unistab sellest, et tema vanemad koos oleksid. Siiamaani unistab, kuigi teab, et see ei juhtu kunagi. Lizzie, kellega ta igasugu asju ära teha suutis. Sellega meenus üks asi. "Kuidas sa tee kanepini leidsid?" küsis Jessica.
|
|
|
Tohoh
Aug 31, 2012 21:38:27 GMT 2
Post by Deleted on Aug 31, 2012 21:38:27 GMT 2
"Sa oskad ikka ka kõige hullemad teemad valida," lausus Sayer, kuid see ei olnud kurjalt öeldud. Ja seda kinnitas tema näole ilmunud natuke lustakas naeratus. "Siis kui ma The Avenues gängiga ühinesin ja GPBs tööle hakkasin. Maxi kaudu," vastas noormees täiesti ausalt, "see oli mõnus asi, kui kodus kõik nii käest ära oli. Mõneks tunnikski sai sellest kõigest eemale. Kuigi jah....esimesed korrad on järgmine päev väga hull olla. Või siis kui sa seda liiga palju korraga tarvitad või koos alkoholiga," seletas Rufus, aga põhiline oli, et ta ei teinud seda enam. Kuigi ta oli suhteliselt kindel, et ülikoolis teevad seda paljud. Loodetavasti ei hakka ta seda uuesti tarvitama seal.
|
|