18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 18:43:40 GMT 2
,,Peadki tulema, mu vanemad tahavad sinuga veel enne kohtuda, kui ma New Yorki lähen," lausus Brittany. Neiu lootis, et Trey ikka meeldib tema vanematele, kuid tema pole kunagi mehe enda vanematega ka kohtunud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 18:50:28 GMT 2
"Noh, selleni on veel aega," lausus Trey, "ennem peaksime me natuke omavahel lihtsalt kohtuma," sõnas mees. See oli neil siiski kolmas kord alles koos. Ja ei tasunud nagu kiirustada kuigi muidugi Brittany lahkub suve lõpus. Samas otsib Trey endale tööd. Kes teab, äkki tal veab ja ta saab endale New Yorgis mingi hea töökoha filmindus alal.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 18:55:33 GMT 2
,,Me võiks kunagi telkima minna veel enne, kui ma New Yorki lähen," arvas Brittany. See oleks vahva ja suveööd on ju nii mõnusad, soojad. Muidugi ei tasu seda augusti lõppu jätta, sest siis lähevad ööd taas jahedaks, aga mõte on tüdruku enda meelest hea.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 19:09:54 GMT 2
"Jah, see oleks päris hea idee," lausus Trey kerge noogutuse saatel. Seda annaks kindlasti korraldada. Kuigi telkimine on tavaliselt suurema seltskonnaga lahedam, aga eks näeb, mis sellest välja tuleb. Mees surus enda vaba käe teksade taskusse ning jälgis teed nende ees.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 19:11:03 GMT 2
Brittany just tahtiski kahekesi telkima minna, see oleks natuke romantiline isegi. ,,Ma arvan ka," lausus Brittany. ,,Kas me jalutame randa või läheme autoga?" küsis ta, kui talle meenus, et nad jätsid auto sinna söögikoha juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 19:16:50 GMT 2
"Lähme jala see nii lühike maa, kui su jalad just väga väsinud ei ole," arvas mees. Nad olid nagu nii praktiliselt ranna juures, sest katuselt avanes ju vaade ookeanile ning baari minnes olid nad lihtsalt seda sama tänavat mööda edasi jalutanud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 19:20:56 GMT 2
,,Ei ole hullu," ütles Brittany ning jalutas Trey käest kinni hoides edasi. Taevas säras juba kuu ning seegi jäi Brittany näol kumama. Ilm oli neid kahte täna tõepoolest soosinud. Kell oli juba tublisti üle kesköö, aga neil on aega.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 19:24:42 GMT 2
Mingil kohal jalutasid nad üle tee ning peagi jõudsid nad rannale, mis oli päris tühi. Peale nende oli eemal näha veel ühte paari ja kuskil paistis lõke ja noorte hõikeid. Ju siis mingi noorte kogunemine. "Noh, tahad ujuma ka minna," vaatas Trey tüdrukule kavalalt muiates otsa, "või piirdume seekord jalutuskäiguga?"
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 19:32:18 GMT 2
Brittany muigas. ,,Ujuma ikka, kuigi mul pole ujumisriideid," vastas tüdruk. Kas alasti oleks praegu sobilik ujuma minna? Brittany täiesti teeks seda, sest vesi oli igatahes vägagi kutsuv. Või lahendavad nad Treyga selle väikese probleemi muud moodi?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 22:01:27 GMT 2
"Minul ka mitte, aga ma usun, et pesu ajab asja ära küll," lausus Trey muiates. Praegu ju nii pime, et keegi ei saa nagu nii õieti aru, mis kellel seljas on. Ilmselt kui rand oleks täiesti tühi, siis oleks ka mees nõus alasti ujuma minema. Aga hetkel võivad nad selle enda telkimise juurde jätta näiteks, kui seal läheduses peaks mõni järv olema. Ta eemaldas enda kingad, sokid, pintsaku ja muud riided kuni jäi mustade bokserite peale. Nägid täitsa ujukate moodi välja.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 22:05:55 GMT 2
Brittany võttis ka oma riided ära ning jäi lõpuks seksika musta pitspesu väele. Noh, käib nii ka vette minna, pimedas ei saa arugi, kui keegi just lähedal ei seisa. ,,Noh, eks lähme siis vette," ütles ta Trey poole vaadates.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 22:09:54 GMT 2
"Aga palun. Ära muretse ma seekord ei viska sind vette," lausus Trey kergelt muiates ning jalutas vee poole. Ookean oli suht tasane ainult väikesed lained tulid üksteise järel randa. Mees jäi hetkeks veepiiri juurde seima, vaatas Brittanyle otsa ning jooksis siis vette, sukeldudes kohe vee alla ning tulles mõned meetrid eemal välja. Raputanud enda pead, et juustest liigne vesi välja saada, ujus ta kaldale lähemale, sinised silmad Brittanyle kinnitunud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 8, 2012 22:13:31 GMT 2
Brittany hakkas naerma, kuid ujus siis ka Trey juurde. Öösel on veel parem ujuda kui päeval ja meri tundus samuti soojem. Sellel oli terve päev aega muidugi soojeneda ka. ,,Issand kui armas sa oled," lausus Brittany, kui nägi, kuidas Trey teda vaatab.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 8, 2012 22:23:30 GMT 2
Tüdruku kommentaari peale hakkas Trey naerma. Hea, et tal põhi alla jõudis, muidu oleks veel ära ka uppunud tead. "Ma tänan, kuigi ma peaksin sulle vist mainima, et mehed eelistaksid ükskõik millist sõna sõnale 'armas'," lausus Trey ning liikus siis Brittany juurde, võttes tema ümbert kinni ning vajutades tema huultele ühe pika suudluse. "Ja sina oled sõnul seletematul moel ilus," sõnas mees vaikselt tüdrukule kõrva, kuid lasi siis temast lahti ning sukeldus vee alla.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 9, 2012 14:42:38 GMT 2
Brittany muigas ja sukeldus samuti vee alla, üritades Treyd leida. Leidnud mehe käe, võttis näitsik sellest kinni. Kuuvalgel vee all ujumine oli omamoodi muinasjutuline, kuidi varsti peab pinnale jälle tõusma, et pisut hingata.
|
|