20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on May 23, 2012 11:31:58 GMT 2
,,Hey, me oleme ju samas klassis," ütles Helena rõõmsalt Danyle. Ta teadis seda, et tüdrukut kiusatakse ja tundis end pisut süüdi, et ta kiusajatele kunagi vastu ei astu. Võib-olla sellepärast, et seni pole nad suhelnud. Dani võiks ju ikka rohkem suhelda, ehk jätavad siis ka kiusajad ta rahule.
|
|
|
Post by krabipulk on May 23, 2012 11:35:37 GMT 2
Diana muigas samuti. ,,Ma lihtsalt tahtsin, et sa ise näeks. Ilu on ju vaataja silmades," vastas ta siis kelmikalt Samueli küsimusele. ,,Ma ei teadnud, et su õeraas temaga samas klassis käib," lausus ta, kui kuulis Helena sõnu. Samas talle ka meeldis, et Dani uusi sõpru saab ja Helena tundus väga tore.
OT: Sam, vasta Annabelile ja Britule ka
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on May 23, 2012 12:06:18 GMT 2
"Ma ei teadnudki, et nad ühes klassis käivad," pidi mees tunnistama. "Aga mis me nüüd ette võtame?" küsis noormees kõigilt. Võrkpalli tal kaasas polnud, seega kukkus ilmselt see variant ära...Niisama istuda ja rääkida?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on May 23, 2012 12:07:49 GMT 2
,,Võrku!" hüüdis Helena eemalt. Rannavalvest saab ju ikka palli laenutada, kui vaja. Üks väike turniir ei tee ju paha ning võrkpallis oli Helena üsna hea. Et siis poleks pidanud neist "vanuritest" veel kaugemale minema, vaid nende juurde tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on May 23, 2012 20:30:01 GMT 2
Daniela oli harjunud klassi astudes kõik maailma lihtsalt välja blokkima, seega ei olnud see eriline ime, et ta ei osanud Helena sõnade peale muud öelda kui õrnalt noogutada. Natuke nadi oleks öelda, et sorry ma ei ole sind terve kooliaeg kordagi tähele pannud. "Okey, Diana, palun kas me võime muust rääkida kui minust nagu näiteks....," aga Samuel juba jõudis ise jutuga sinna maale ja seega võis tüdruk vaid küsivalt teistele otsa vaadata. Kuulnud helena entusiastliku hüüet, et hakkame võrku mängima, hammustas Sandee õrnalt huulde. "Võrk oleks okey," lausus Dee viimaks. Mis tal ikka kaotada oli, isegi kui ta oli õudne kobakäpp.
|
|