|
Post by krabipulk on May 20, 2012 13:20:47 GMT 2
,,Vaata, et sa selle siis ära ka sööd," lausus Diana pooltõsisel toonil, kuid sedagi naljaviluks. Endale võttis ta banaanijäätise, mis oli naise lemmik. Jäätised kätte saanud, maksis naine nende eest ning ulatas selle hiigeljäätise Danile.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 13:25:34 GMT 2
NomNom. Daniela võttis õe käest jäätise ning vaatas seda maia pilguga. "Usu mind, see kaob kiiresti," naeris tüdruk. Ja juba järgmisel hetkel võttis ta sellest kunstiteosest ühe magusa ampsu, mis oli muidugi päris külm ja pani seega Sandee hetkeks enda silmi sulgema. Yeah, brain freeze. "Lähme jalutame randa?" pakkus Dee. Täna oli lihtsalt nii mõnus päev. Seda ei saanud ega tohtinud ainult linnas veeta.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 15:23:07 GMT 2
,,Võiks minna küll," arvas Diana, kuigi ujumisriideid tal kaasas polnud ja alasti päeval ujuma pole hea mõte minna, kui tegu pole just nudistide rannaga. Aga rätikuid pole ju ka. Ehk helistaks kellelegi ja kutsuks veel mõne inimese?
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 16:53:34 GMT 2
Kuna Diana asjale vastu ei olnud, siis võttis Dany suuna tänavale, mis viis neid ranna juurde välja. Vaikselt enda jäätist süües, jalutas ta õe kõrval. Mis ujumisse puutub, siis ega ookeani vesi on nagu nii veel liiga jahe. Samas päevitada juba ilmselt saaks ja võrkpall oleks ka suhteliselt in, aga selle jaoks oleks nagu rohkem rahvast vaja.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 17:09:28 GMT 2
Diana nautis samuti oma jäätsit ja kõndis õe kõrval randa. Kas kutsuda veel Fieldingud nendega ühinema või mitte? Ta teadis, et Sam ei jää väga kauaks enam Tree Hilli ja Helenal pole ehk aega. Sellegipoolest pidi mõtlema, mida teha.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 17:14:59 GMT 2
"Sa jäid kuidagi nii vaikseks?" lausus Daniela korraga, keerates selja liikumissuunale ning jätkates teed seega selg ees. Nii sai ta enda tumepruunid silmad Dianale kinnitada. "Kuuuule, kas see tüüp, kellest sa eile õhtusöögil rääkisid. Noo, see kes ka siin praktikal on. Kas ta on sul nagu....mingi poiss või?" küsis Sandee kavala muigega.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 17:18:51 GMT 2
Diana turtsatas ja jäätis tuli tal suust välja. ,,Ei, Sam ei ole mu poiss," vastas ta. ,,Ta on lihtsalt üks väga väga hea sõber," vastas ta neidise küsimusele. Enne oli naine vaikne, sest ta õde oli vaikne, ei teagi, millest see vaikus tekkis, aga jäätis oli hea.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 17:22:27 GMT 2
See, et Dianal jäätis suust välja tuli, pani Dee laginal naerma. Ta pidi tükk aega vaeva nägema, et jälle tõsisemaks muutuda, kuigi ega ta selles väga eduline ei olnud. "Ja-ja, alguses olete 'väga-väga head sõbrad' ja siis juba midagi rohkemat," muigas Dany, lisades enda lause lõppu kulmudega kerge 'wink-wink'. "Aga seleta mulle siis, kuidas sinusugune iludus veel üksik on?" tundis Sandee huvi.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 17:32:33 GMT 2
,,Vaata, mul ei ole lihtsalt meeste jaoks nii väga aega," vastas Diana. ,,Või noh...ma tahan meest, kes oleks kirglik...ja natuke ka pahapoiss." Samuel oleks võinud sobida, aga mees oli Diana jaoks liiga noor. Ta ei tahtnud noorematega suhet.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 17:59:24 GMT 2
"Ma olen kindel, et kui sa ükskord selle õige leiad, siis tuleb korraga ka ei kusagilt palju aega, et temaga olla," muigas Dany. Oli temagi arvanud, et tal poiste jaoks aeg ei ole. Aga näe, juba esimene armumine ja lahkuminek seljataga. "Uuu, badboy," noris Sandee ning keeras end siis jälle näoga liikumissuunda, et õega kõrvuti jalutada ja jäätist süüa.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 18:01:31 GMT 2
,,Nad on seksikad," ütles Diane ja limpsis oma pooleldi sulama hakkavat jäätist. Või nüüd siis räägib ta oma õega meestest. Siiski ei meeldinud talle see kutt, kes Dani veel sõbrapäeval maha jättis. See oli nagu eriti alatu.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 18:19:04 GMT 2
"Prsh," turtsatas Daniela ning hakkas naerma. Jamh, võibolla Diana jaoks. Tema tahaks ikka sellist nunnukat poissi, kes võib isegi natuke sellise nohikliku-stiiliga olla. Kedagi omapärast, kes ei ole selline nagu kõik teised. Mõnda aega sõi Sandee jälle vaikides jäätist. "Igastahes kui sa kellegi leiad, siis ma olen ikka esimene, kes sellest teada saab, onju?" nõudis Dany lubadust.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 18:26:48 GMT 2
,,Sa saad niigi, kui sa kogu aeg nuhid," vastas Diana turtsatades. Nüüd sõi Diana jälle vaikides jäätist ja see hakkas tal otsagi saama. Banaanijäätis on lihtsalt parim.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 18:31:27 GMT 2
"Ma ei nuhi," protestis Daniela, vaadates õele pisut solvunult otsa, "ma lihtsalt tunnen su elu vastu huvi," lausus ta tähtsalt. See kõlas palju paremini kui sõna nuhkimine. Kui Diana jäätis hakkas otsa saama, siis Dany oli enda omaga alles poole peale jõudmas, aga kõht tal veel täis ei olnud.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 18:38:16 GMT 2
Diana naeris kergelt. ,,Jajah," ütles ta ning sõi oma jäätise lõpuni. Rand hakkas ka juba paistma. Ikkagi mõtles naine, kas kutsuda Fieldingud ja teha üks korralik võrkpall või olla õega kahekesi rannas.
|
|