|
Post by Deleted on May 20, 2012 10:49:02 GMT 2
Town Square oli koht, kus oli alati midagi teha. Seal oli palju poode, restorane, kohvikuid ja isegi paar muuseumit. Samuti asus see linna keskel, mis tähendas, et siit oli lihtne igale poole edasi liikuda. Kuna ilmad olid viimaks soojaks läinud ning päike kaunistas kogu aeg seda sinist pilvitut taevast, siis istus Daniela purskkaevu äärel, mis pärast pikka pausi taas tööle oli pandud. Üks käsi vees edasi tagasi liikumas, silmitses ta rahvast, kes edasi tagasi sagis. "Kas sa jääd suveks ka siia?" küsis Sandee korraga, purustades selle vaikuse, mis hetkes kahe õe vahele oli tekkinud. "Ma mõtlen, kui sul praktika läbi saab," lisas ta juurde, "maja on ilma sinuta kuidagi nii tühi. Tead, su ülikool võiks juba läbi saada," muigas pisike Jimenez, viies enda tumepruunid silmad Dianale. Ta igatses vahepeal enda vanemat õde, kui too New Yorgis oli.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 10:58:08 GMT 2
Diana hakkas oma õe lause peale naerma. Ta isegi rääkis temaga praegu hispaania keeles, sest nii võõras on kuidagi õega inglise keeles suhelda. ,,Ma ei tea veel, võib-olla," vastas ta siis oma õe küsimusele. Aga mida Sam teeb? Läheb suveks tagasi New Yorki? Diana tahtis ka temaga midagi koos teha. Korra kohtusid nad ju baaris, sest selgub, et ka Samil on siin praktika. ,,Ootad veel natuke, küll siis saab see ülikool ka läbi," ütles ta muiates õele.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 11:09:50 GMT 2
Vahepeal oli meeldiv jälle enda emakeelt kasutada ja hispaania keeles rääkida. Kõige lõbusam oli seda muidugi enda vanema õega teha, sest vennale see millegi pärast ei meeldinud. Seega läks ka Daniela sujuvalt üle hispaania keelele. "Ma loodan, et sa suudad kas või paar nädalakest enda suvest minuga veeta. Kui muidu ei saa, siis sa räägid emmega, et ta mind sinuga New Yorki lubaks," lausus Sandee õe vastuse peale. "Jah, ja siis kui sinul läbi saab, siis hakkab minul. Miks me ei võinud küll kaksikutena sündida?" ohkas Dany, kuid hakkas siis ise enda mõtte peale naerma.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 11:12:40 GMT 2
Diana hakkas ka naerma. ,,Aga sa oled 18-aastane, põhimõtteliselt täiskasvanu ju. Äkki ma võtan su lihtsalt New Yorki kaasa, aga sa pead praegu koolis ju käima. Jäta meelde, Dani, ü k s aasta veel," lausus Diana eriti targal häälel. Tegelikult peaks mingi ürituse koos orgunnima, et kõik Diana sõbrad ja siis veel Dani sõbrad ja saab tore olema.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 11:50:45 GMT 2
"Jaaah, sest kool on haridus ja haridusega saad hea töökoha," pööritas Daniela enda silmi, viies enda muigava ja kergelt igatseva pilgu Dianale. Muidugi ta käis koolis ja tegelikult oli ta seal enda tulemuste poolest väga silmapaistev õpilane. Aga vaadates enda venda ja õde, ei suutnud ta ära oodata, millal saab ka ise ülikooli astuda. "Üks aasta," pomises Sandee vaikselt. Jah, see üks aastake veel. Tõstnud enda käe kaarega veest välja, pritsis ta kergelt enda õde, endal nägu naerul.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 11:58:09 GMT 2
,,See on see, kui pesamuna oled," muigas Diana ja pritsis Danit vastu. Naine ringutas end pisut. ,,Alejandro võiks mind pärast mudida," lausus ta. ,,Aga tead, kui ma ülikooli lõpetan," jätkas naine oma juttu, ,,siis ma luban, et jään Tree Hilli, ma asun vist siia haiglasse tööle nii et ma saan küllalt kodus olla." Diana hakkabki juba ise ülikooli lõpetama ning üritab praktika kõrvalt oma lõputööd kirjutada. Ta on ju viimase kursuse tudeng.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 12:04:39 GMT 2
"Jamh," turtsatas Daniela ning tõmbus natuke eemale kui õde teda pritsis. Tegelikult oli see külm vesi päris mõnusaks jahutuseks. Sandee oli üks neist inimestest, kes absoluutselt massaazi ei talunud. Ta kas hakkas naerma või oli see talle liiga ebamugav. Seega jääb talle suureks mõistatuseks, mida osad inimesed selles leiavad. "Mulle meeldib see lubadus ja ma loodan, et sa suudad seda ka pidada," lausus Dany siiralt.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 12:06:44 GMT 2
,,Olen ma varem lubadusi murdnud?" küsis Diana. Talle endale meeldis massaaž väga ja ta ootaski, millal vennaraas ükskord koju jõuab. Tema ju käis tööl. Varsti võiks jäätiseputka ka üles otsida, tahaks banaanijäätist.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 12:13:54 GMT 2
"Mmm....hetkel mulle nagu ei meenu," muigas Daniela. Väga hea. Siis on loota, et aasta pärast saavad nad jälle tihedamalt läbi käia, kui just Sandee ise kuskile kaugele ülikooli ei lähe. Siis on jälle vastupidi - Diana on siin, aga teda ei ole. "Sa oled liiga hea vanem õde selleks," lausus tüdruk ning embas enda õde.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 12:18:09 GMT 2
Diana naeratas ja kallistas tugevalt Danit. ,,Ja sa oled liiga armas pesamuna," ütles ta. Juba siis, kui Dani sündis, tahtis Diana vabatahtlikult teda kantseldada. Nad on põhimõtteliselt koos kasvanud.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 12:33:48 GMT 2
Õe sõnad tõid tüdruku näole sooja naeratuse. Ta on nii paljudelt enda kooliõdedelt kuulnud, kuidas nad enda õdedega kaklevad ja vaidlevad. Nii palju kui Sandee mäletab, siin on nemad alati hästi läbi saanud. Mõned tülid on muidugi olnud, aga need on tavaliselt kiiresti lahendatud. "Tead, lähme ostame jäätist," lausus Dany korraga, hüpates purskkaevu ääre pealt maha ja võttes enda õe käe pihku, et ta püsti tõmmata.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 12:35:47 GMT 2
,,Daniiii, sa loed mu mõtteid?" küsis Diana üllatunult ja hüppas ise ka püsti. Naine ju ei öelnud seda valjuhäälselt välja, ega? Õed võivad tõesti mõnikord tülitseda, aga vanusega tuleb ju tavaliselt ka tarkus ning Diana on juba noor naine.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 12:45:33 GMT 2
"Muidugi, juba sünnist saati," naeris tüdruk. Mis teha, kui nii palav ilm oli ja jäätiseputka oli asetatud neile nii lähedale, et pidevalt möödusid neist inimesed, hoides käes suuri jäätiseid, mis kindlasti maitsesid imeliselt. Võtnu õe käevangu, jalutas näitsik üle Keskplatsi otse leti suunas.
|
|
|
Post by krabipulk on May 20, 2012 13:05:26 GMT 2
,,Jajah," ütles Diana irvitades ja jalutas koos Daniga jäätiseputka juurde. Seal vaatas ta, mida pakutakse ning ka hindu. ,,Mis jäätist sa tahad, Dani?" küsis ta siis õelt. Tema teeb jäätised ikkagi ju välja, sest algselt oli see Diana mõte, kuigi Dani paistis naise mõtteid lugevat.
|
|
|
Post by Deleted on May 20, 2012 13:17:33 GMT 2
"Mina tahan..hmm...," Dany vajus mõttesse, silmitsedes erinevaid jäätiseid. Valik oli ju nii suur, kuidas pidi ta teadma, mida ta tahab. Paneb ohkama lausa, "...ma tahan seda kolme palliga jäätist - piparmünt, šokolaad, kohvi - ja peale veel šokolaadi ja pähkleid." Kuigi Sandee võis väike ja lühike olla, siis süüa mahtus temasse palju. Ta oli just kui põhjatu, olles kogu aeg näljane. Kasvav laps? Huvitav, kuhu see kasv siis jääb?
|
|