|
Post by Deleted on Apr 16, 2012 19:09:45 GMT 2
Sammie naeris vaikselt, kui Stephen oma pahameelt mingi x häälitsusega väljendas. Poisid,poisid,poisid. Midagi muud ei oskagi eriti öelda. Samantha vaatas muigega Stephenit, endal see süütu armast naeratus näol. Ta keerutas ennast ning surus, siis pluusi tagasi alla, kuna too kippus üles tõusma. '' Siis on hästi, et sobib.'' muigas Sammie lõbusalt ning läks Stephi juurde. Ta pani käed ümber kuti kaela ning jäi teda lõbusalt vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 16, 2012 22:53:52 GMT 2
"Jah, isegi liigagi hästi. Muudab sind veel seksikamaks," lausus Stephen kavalal toonil. Mis teha, kui vahel kippusid rikutud mõtted pähe tulema. Ta oli ju siiski kutt. Ja üldse, milline mees suudaks külmaks jääda, kui keegi nii ahvatlev tema ees seisaks? Kui Sammie oli käed ümber Stephi kaela pannud võttis kutt ta omale sülle ja istus koos Sammiega voodi äärele. "Mulle täiega meeldib see pilk, millega sa mind praegu vaatad," lausus Stephen.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 16, 2012 23:46:18 GMT 2
Samanthas naeris vaikselt. '' Ilmselt sellepärast, et see vaevu katab midagi. '' muheles neidis, sasides juukseid. Ta oleks tahtnud teada, mis Stepheni peas toimub, aga viskas, siis selle mõtte kiirelt peast välja. Sammie iiksatas lapsikult, kuid lõbusalt, kui Stephen ta sülle võttis. Mõne hetke pärats maandusid nad voodile, oh well, ei hakanudki Steph plikat mööda tuba süles ringi kandma. Kuti öeldud pani tüdrukut punastama.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 17, 2012 22:04:17 GMT 2
"Ma pean tunnistama, et andsin sulle meelega sellise riideeseme, mis võimalikult vähe kataks," lausus Stephen kavalal toonil. Ikkagi aus ülestunnistus ju. Loodetavasti ei saa Sammie väga kurjaks, sest kutid jäävad kuttideks. Ja jälle need nunnud punased põsed, mis Stephenile alati meeldinud olid. Noormees lausa sulas neid nähes. Mitte et ta enne juba sulanud poleks, aga nüüd siiski palju rohkem.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 19, 2012 0:10:37 GMT 2
Sammie vaatas muigega Stephenile silma. '' No vähemalt sa oled aus ja tunnistasid seda. '' lausus ta muigega ningg vaatas kavala pilguga kutti. Ausus oli üks tähtsamaid asju ning tüdruk tahtis, et ta kaaslane oleks aus. Mõne hetke pärats peitis ta oma punased põsed vastu Stephi kaela ära.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 22, 2012 1:21:55 GMT 2
"Jah. Ma tunnistan, et olen pervo," muigas Stephen. Aga mida ta siis tegema pidi? Samanthale mingi vanaema öösärgi andma? No ei lähe läbi. Steph hoidis Sammiet ikka enda süles ja silitas õrnalt tüdruku selga. Magama polnud nad ikka veel jõunud, kuid Stephenil läks nagunii uni ära. Praegu oli parematki teha kui magada.
|
|