|
Post by Deleted on Apr 8, 2012 1:03:45 GMT 2
Ja täiesti ootamatult tõmbub Stephen eemale, katkestades selle imelisuse. No tuli jälle selline kiustuju peale, kuigi ta kiusas sellega ennast täpselt sama palju nagu Samanthat. Kutt vaatas Sammiele silma ja lihtsalt naeratas kergelt. Ei mingit suudlust, ei mingit näppimist. Kõigest üks väike naeratus. Ikkagi mingi vaheldus ka ju.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2012 12:54:47 GMT 2
'' Kiusik.'' muigas Sammie vaadates sügavalt Stephenile silma. Ka Sammie naeratas. Kui nüüd kiusamiseks läks, siis otsustas neidis, et tema tõmbus kutist eemale. Nüüd on nad enam vähem 'ühtalselt' kiusand üksteist.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2012 13:39:34 GMT 2
"Olen jah," muigas Steph. See oli ainult jama, et Sammie ka nüüd eemale tõmbus. Kutt polnud sellega arvetanud, et Samantha võib ka tahta teda natuke õrritada. Oodanud tükk aega, katkes Stephenil lõpuks kannatus. "Mis sa arvad, kui lõpetaks selle nüüd ära ja jätkaks uuesti normaalselt?" küsis ta.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2012 13:53:48 GMT 2
Samantha naeris vaikselt, kui Stepheni kannatus katkes. '' Mulle sobib, aga arvesta sellega, kui sa kipud õrritama, siis sa saad ise veel hullemini tagasi.'' rääkis tüdruk ning puges tagasi noormehele kaissu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2012 21:21:15 GMT 2
"Nõus. Edaspidi üritan selle meelde jätta," muigas Stephen ja haaras Samantha oma käte vahele. Proovigu too sealt ennast välja vingerdada. Ega ikka ei lähe läbi küll. Steph suudles korraks tüdrukut põsele ning jäi siis talle silma vaatama. "Ei ole ikka veel unine?" küsis ta.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 8, 2012 21:35:45 GMT 2
Samantha naeris vaikselt. '' Sa parem jäta see meelde.'' ütles ta muigega ning toetas pea vastu noormeest. '' Kui aus olla, siis olen küll.'' vastas ta muigega. Nüüd tuli tal uni tagasi ning midagi paremat, kui Stepheni kaisus magada, polnud hetkel tüdruku jaoks olemas.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2012 6:21:58 GMT 2
Stephen pani käed mugavamalt ümber Samantha ning vaatas tüdrukule silma. "Aga siis võiks ju magama jääda küll. Ainut et... kus. Siin on vist kahe jaoks liiga vähe ruumi," arvas kutt. Äkki peaksid nad ikkagi Stepheni tuppa minema? Diivan jääks ikkagi kahe jaoks väikseks, aga suur voodi oleks palju parem valik.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2012 14:12:34 GMT 2
'' Meil jäi ju otsus, et lähme sinu voodisse tuttu.'' lausus Samantha muigega viies pilgu noormehe silmadele. Nad olid ju midagi kokkuleppind, et lähevad Stephi voodisse magama. Sammiele see mõte meeldis, isegi väga... siis ta sai noormehe kaisus tududa.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2012 22:51:37 GMT 2
"Õige jah. Ma ei tea, kus mu mõtted on," muigas kutt. Kui Samantha juhtus talle liiga lähedal olema, läks mõte paratamatult omasoodu jooksma. Mitte keegi ega miski ei saanud seda takistada. Ajanud ennast diivanilt püsti, ulatas Steph Sammiele käe, et ka tüdruk püsti aidata. "Et siis läksime?"
|
|
|
Post by Deleted on Apr 9, 2012 22:57:09 GMT 2
Samantha naeris vaikselt Stepheni öeldud peale. Oh jah, tundusb, et noormehel mõtted kogu aeg rännus kuskil. Tüdruk võttis kutil käest kiini ning tõusis püsti. '' Läksi.'' nõustus ta lõbusalt. '' Hmm kuule... sa mulle mingit pikemat t-särki saad laenata?'' küsis ta mõtlikult. Sammie ei kavatsenud kleidis magama minna, ja päris aluspesu väel ta ka veel ei nõustunud magama, isegi kodus ei suutnud ta aluspesu väel magada.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 10, 2012 22:17:51 GMT 2
"Ikka saab. Aga tule siis kaasa," ütles Stephen. Kutt ei jäänudki Sammie vastust ootama, vaid võttis tüdrukul käest kinni ning vedas ta oma tuppa. Tüdruku käest lahti lasknud, suundus kutt särki otsima. Leidnud lõpuks ühe, ulatas ta t-särgi Samanthale. "Ma loodan, et see sobib, kuna pikemat mul pole," sõnas kutt. "Ja seda ka, et ma võin selja pöörata, kuni sa selle endale selga tõmbad."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 11, 2012 6:24:10 GMT 2
Samantha muigas õrnalt, minnes Stepheniga kaasa. ''Küll ta sobib.'' lausus tüdruk muigega, kui noormees talle särgi ulatas. Ta võttis pluusi enda kätte, endal õrn mänglev muie suul. '' Sa võid, kui sa tahad, aga sa ei pea.'' ütles ta selle selja pööramise kohta. Ta võis ise ka seljaga Stepheni poole pöörata, siis saab noormees vaadata kui väga tahab, aga ta ei näeks midagi põnevat nii kui nii.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 13, 2012 19:41:04 GMT 2
"Eks me näe," muigas Stephen ja pilgutas Samanthale silma. Kohe varsti saab näha, milline tšikk tema särki kandes välja näeb. "Kui ma ei pea, siis sel juhul vaatan," ütles Stephen. Ega ta ei tulnud selle pealegi, et Sammie võiks ise talle selja keerata. Salamisi lootis Steph ikka, et näeb midagi... seksikat.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 13, 2012 23:05:30 GMT 2
''Perv.'' naeris tüdruk ning keeras seljaga kuti poole. Ta kiskus pikka mööda kleitis seljast, meelega tehes kõike võimalikult aeglaselt, et Stephenit natuke õrritada. Sammie tegi noormehele tagasi ennem olnud õrritamise. You can tell, she is mean. Neidis pööras kergelt küljega Stephi poole, visates kleidi voodi peale. Samantha sättis natuke pluusi ning tõmbas, siis selle selga. Pluus sobis täpselt. Polnud liiga pikk, ega ka liiga lühike, täpselt paras. Sammie pööras ennast kuti poole ning naeratas süütult talle.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 14, 2012 13:21:43 GMT 2
Eks vahel lõid jah Stepheni pervokalduvused välja. Nagu ka praegu. Kui tüdruk talle selja keeras, tõi Stephen kuuldavale ühe imeliku häälitsuse, mis pidi väljendama rahulolematust. Tüdruk oli küll seljaga Stephi pole, aga paganama kuum oli ta ikkagi. Kui midagi muud ei näinud, siis paljast selga ikka nägi. Parem ju kui üldse mitte midagi. Ja aegluubis liigutused... Jälle kuum. Kutt muigas vaikselt ega pööranud pilku tüdruku seljalt, kuni too ennast lõpuks ümber keeras. "Sobib sulle," naeratas ka Stephen.
|
|