|
Post by Deleted on Mar 31, 2012 23:11:18 GMT 2
"Mulle meeldib see mõte," ütles Stephen ning suudleski Sammiet. Kaua sa ikka vaesekest õrritad? Pealegi kiusas Steph sellega iseennast isegi rohkem kui Samanthat. Vähemalt nii talle igatahes tundus. Steph nihkus tüdrukule veel lähemale ning pani käed talle ümber. Nüüd ei lase ta tüdrukut enam pikemat aega lahti.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2012 23:23:21 GMT 2
Lõpuks oli see piin läbi! Samantha suudles õrnalt noormeest vastu, samas libistades käe ta õlale. Tundes Stepheni käsi enda ümber, läbistas neidise keha mõnujudinad. Ta tundis ennast kaitstuna ning hoituna kuti käte vahel, see tunne pani neidist noorukile veelgi lähemale liibuma.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 0:00:18 GMT 2
Stephen suudles ahnemalt Samanthat ning surus end tugevamini tüdruku vastu. Veel paremat tunnet polnud üldse võimalik ette kujutada. Steph nautis iga hetke sellest suudlusest ega kavatsenud veel niipea lõpetada. Isegi hingamisraskused ei suudaks teda praegu peatada. Suudluste vahepeal sosistas Steph vaikselt Samantha nime. Jeeh, mõni oli ikka lootusetult armunud...
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 0:24:28 GMT 2
Samanthal jälle vallutasid tunded ta keha. Noormehe keha, mis neidise kehale nii vastas oli, lisas ainult õli tulle. Sammie ei suutnud üldse enam selgelt mõelda, ta lihtsalt lasi asjadel juhtuda. Aeglaselt libises neidise käsi noormehe seljale, ta haaras kuti pluusist kinni ja tõmbas seda natuke üles poole.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 15:06:18 GMT 2
Stephen ei lasknud end Sammie liigutustest häirida, nagu oli juhtunud mõnda aega tagasi. Muidugi tekitas see teatud erutust ja puha, aga polnud vaja liiga palju lootma hakata. Nad olid oma suhet alles alustamas. Kutt ainult naeratas kergelt ja surus huuled veel tugevamalt Samantha omadele, samal ajal libistas ühe käe neidise juustesse. Samantha juuste näppimine oli endiselt üks tema lemmiktegevusi.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 18:35:24 GMT 2
Samantha lasipeagi Stepheni pluusist lahti. Ta küll tahtis, et kutt selle ära võtaks, et tunda tolle nahka enda vastas. Ainult see mõte ajas neidise keha veelgi kuumemaks. Aga nagu ennem mainitud, ta ei kavatsenud ennast veel kätte anda.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 20:32:09 GMT 2
Stephen ohkas kergelt, kui ei tundnud enam Sammie puudutusi oma nahal. Kõik oli liigagi ruttu läbi saanud. Samas mõistis ta tüdruku käitumist. Nad ju alles kohtusid ning praegusel hetkel kaugemale minna... See ei tundunud kuigi sobilik, kui arvestada seda, et tüdrukud kardavad oma maine pärast. Stepheni pilk peatus uuesti Samantha näol, kuid ta ei osanud neidise ilmest midagi välja lugeda. Korraga hakkas kutt naerma. "Muide, film on läbi saanud." Päris kummaline, et ta alles nüüd märkas, kui vaikseks oli toas jäänud. Ei mingeid zombisid enam ega paanikas inimeste karjeid.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 21:05:51 GMT 2
oh jah, kuidagi ruttu sai see kõik läbi. Neidis oli lootnud, et see ikka kestab tsipake kauem. Samantha jälgis Stepheni nägu, üritades noormehe ilmetest midagi välja lugeda. Ükshetk hakkas kutti suhteliselt lampi naema, see pani tüdrukut imestunult kulmii kergitama. Mis nüüd? Kuulnud, mis Steph ütles, viis Sammei pilgu telekale, ka ta tema naeris vaikselt. See oli kergelt imelik, et ta polnud tähelepannud seda, et film lõppes. Arvestades kõiki neid karjeid ja asju. Ta viis mõne hetke pärast pilgu kellale. Oi, kell päris palju edasi liikunud viimasest hetkest, mis Sammie oli seda vaadanud.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 22:01:42 GMT 2
Kui Sammie kella vaatas, muutus Stephen natuke murelikuks. Öö oli ju põhimõtteliselt käes. Kas nüüd kavatses tüdruk äkki koju minna? Steph ei tahtnud, et ta läheks. "Mulle meeldiks, kui sa täna minu juurde jääksid," lausus kutt. Küll ta leiaks tüdrukule toa, kus too saaks rahulikult magada, kui neil millalgi uni peaks tekkima. Stephen ei tahtnud praegu üksi jääda. Samanthaga koos olla oli igal juhul parem.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 22:15:57 GMT 2
Sammie viis pilgu tagasi Stephenile. '' Mulle see mõte meeldiks, väga isegi.'' lausus neidis ning naeratas õrnalt. Neidis tahtis väga noormehe kaisus magada, seee oleks kõige parem hetkel.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 22:27:26 GMT 2
Stephen saatis tüdrukule vastunaeratuse. Ilmselt oligi asi nüüd otsustatud. Samantha jääb tema juurde. "Tore. Ma poleks eitava vastusega leppinud," ütles kutt muiates. Ka tema tahtis Sammiele võimalikult lähedal olla ja parema meelega temast pikemat aega üldse mitte lahti lasta. Kui see oleks ainult võimalik. Kuid äkki ongi?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 22:44:52 GMT 2
Stepheni öeldud peale hakkas Sammie naerma, või et ei oleks eitava vastusega nõustunud? Vägev! '' Nii armas sinust.'' lausus neidis lõbusalt. ''Tegelt, kui aus olla, hakkab mul uni tulema, sellepärast kella vaatasingi. '' rääkis ta mõne hetke pärast, süütult naeratades.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2012 21:20:22 GMT 2
"Olgu siis. Siis peab sulle magamisaseme leidma," ütles Stephen ning vaatas Sammiele paluval ilmel otsa, mis pilkude keeles peaks tähendama, et tüdruk võiks tema kõrvale tudule jääda. Ta pole ju mingi pervo ega midagi, et seda kartma peaks. "Aga valikud on mu vanemate tuba, kes kindlasti ööseks koju ei tule, siis seesama diivan või minu voodi, aga sel juhul peaksime seda jagama. Muidugi otsiks ma meile eraldi tekid."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2012 23:05:01 GMT 2
Stepheni ilme peale tekkis tüdrukul kerge 'aww' moment. See pilk oli nii cute ja sellele ei öelda oli väga raske. Kuulnud valikud ära, oli Sammie kindel, et ta kavatseb Stepheni kaissu pugeda. '' Eeeh, ma eelistaksin magada sinu kaisus. '' ütles tüdruk praktiliselt kohe oma otsuse välja.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 3, 2012 19:56:55 GMT 2
Superr. Läkski nii, nagu Stephen lootnud oli. "Olgu siis," lausus kutt laialt naeratades ning läks Sammiele taas lähemale, kuna oli tüdrukust kuidagi kahtlaselt kaugel. "Aga... sa tahad kohe magama minna või natuke hiljem?" küsis ta seejärel. Stephenile endale sobisid mõlemad variandid. Igal juhul oleks ju Samantha tema lähedal ja muud polnudki nagu väga vaja.
|
|