|
Post by Deleted on Apr 30, 2012 16:27:01 GMT 2
Tara lasi lõpuks käed lahti ning lasi Nate'il grilli juurde minna. Ise hakkas ta tomatitest ja hiina kapsast salatit hakkima. Selle üsna kiirelt valmis saanud, läks ta ühe plastkarbiga mehe juurde, sest varsti sai liha grillile panna.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2012 17:15:44 GMT 2
Nathan segas natuke sütt ning ajas seda rohkem laiali, et varsti grillima saaks hakata. Kui Tara tema juurde tuli, viis ta enda silmad tulelt abikaasale. "Sellega läheb veel natuke aega," sõnas Nate, võttes plastkarbi vastu ning asetades selle grilli kõrval olevale vabale tööpinnale. "Sa saad veel pikutada kui soovi on," pakkus mees. Ennem oli ta ennast aeda päris mugavalt sisse seadnud. Ka Chica jooksis peagi välja, otsides endale ühe põõsa alt varjulisema koha.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2012 17:47:19 GMT 2
"Mkm, mina magan ja sina teed süüa. Ei," lausus naine, aga istus toolile. Ega ta kohe uinuma ei pidanud, võis niisama ka juttu ajada. Ilm oli nii soe, täiesti suve tunne tekkis. Tara hoidis enda silmi Nathanil, kes asjatas grilli juures. "Mis sa arvad...Kui kevad nii soe on, kas siis suvi tuleb jahe?" võttis naine suvalise teema üles.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 30, 2012 18:27:18 GMT 2
Tüüpiline Tara, kes ei lubanud kellegil samal ajal rabada, kui tema magab või puhkab. "Ma arvan, et suvi tuleb sama soe, aga läheb juba seal augusti alguses või keskpaigas külmemaks," sõnas Nate. See oli tema arvamus, aga ega ilma ette ennustada on suhteliselt raske. Ega seegi kindel pole, et kevad sama soe edasi püsib.
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2012 19:46:38 GMT 2
"Ilmaennustaja Nathan," muigas naine. "Ma ei ole kunagi uskunud ilmaennustusi, sest nii tihti on need mööda pannud. Nojah, eks üritatakse andmete järgi parimat, aga ma olen nii tihti jäänud suure paduvihma kätte, samas lubati päiksepaistet," rääkis Tara.
|
|
|
Post by Deleted on May 2, 2012 22:07:26 GMT 2
Nate turtsatas ja togis naist kergelt. Grown-up Much? Not. "Eskimine on inimlik, Tara. Ja loodus on minu arvates üks kõige müstilisemaid asju siin maa peal," lausus mees, segades veel natuke sütt. Viimaks leidnud, et kuumus on liha jaoks paras, otsis ta välja resti ning asetas selle grillile. Nathan avas karbi ning tõstis lihatükid otse restile. Päris isuäratav nägi välja.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2012 12:40:44 GMT 2
"On jah, aga need ongi ennustused," arvas naine. Ega ennustusi ei tohtinudki tösiselt võtta. Naine sulges silmad, kuid ei uinunud. Ta peas polnud hetkel eriti ühtegi mõtet.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2012 20:59:00 GMT 2
"Täpselt," nõustus Nathan naise sõnadega. Tegu oli siiski puhtalt ennustusega, mis põhines mingil määral teadusele. "Noh, kas jalutuskäik kurnas su nii ära või?" muigas mees, silmitsedes enda naist, kes enda ilusad silmad kinni oli pannud.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2012 21:43:18 GMT 2
"Ei, ei väsitanud. Päike paistis silma," vastas naine. Ta piilus hetkeks, kuid sulges jälle silmad. "Tead...Ma arvan, et pisikestel on vandenõu. Kui sina oled juures, siis nad ei togi nii palju, aga kui sind pole, siis lähevad hulluks," rääkis Tara seejärel.
|
|
|
Post by Deleted on May 3, 2012 22:38:07 GMT 2
"Näed, lapsed pole veel kõhust väljaski, aga juba oled sa nad ära hellitanud," muigas Nathan, otsides ülesse sobivad riistad, et liha grilli peal kohendada ja keerata. "No, siis on näha ju millist vanemat nad eelistavad," nöökis Nate. Ilmselgelt ei mõelnud ta seda lauset tõsiselt. Võibolla meeldis neile lihtsalt Nathani hääle kõla või midag.
|
|