|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 17:31:04 GMT 2
Kuigi Annabel oli linnas täiesti uus, oli ta koolis sõbrunenud ühe Helena-nimelise tüdrukuga, kes oli temast aastakese eespool ehk siis Junior. Tüdrukud olid leppinud kokku kohtumise kohaliku kino juures ja nii siis hakkas Annabel kohtumispaiga poole minema. Jõudnud sinna, sai ta Helenaga kokku, kuid jäi siis silmitsema ka meest, kes tüdrukuga kaasas oli. Oli see ta vend või poiss-sõber...või siis lihtsalt sõber?
OT: Samuel(ja võib-olla ka Helena)!
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 25, 2012 17:33:54 GMT 2
Samuel oli kodus olnud umbes 5-6 tundi, kui juba Helena pakkus tegevust. Kinnominek tundus päris hea idee. Noormees käis duši all, et ravimite lõhn maha saada, sõi pisut ja vahetas riided ning hakkaski õeraasuga kino poole jalutama.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 25, 2012 17:37:47 GMT 2
,,Ma tahtsingi sulle oma uut sõbrannat tutvustada," ütles Helena vennale. ,,Annabel-Samuel, Samuel-Annabel," tutvustas tüdruk oma venda ja sõbrannat. ,,Annabel on linnas uus ja ma lihtsalt mõtlesin, et talle oleks päris hea uute inimestega tutvuda."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 17:38:48 GMT 2
Annabel noogutas Helena jutu peale. ,,Jah...ee...meeldiv siis tutvuda," ütles tüdruk ja punastas õrnalt, kuid sellegipoolest ulatas Samuelile käe. ,,Ma olen lihtsalt tagasihoidlik," lisas ta vaikselt ning naeratas õrnalt.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 25, 2012 17:40:30 GMT 2
Samuel surus tüdruku kätt. "Meeldiv tutvuda. Ma olen Helena vanem vend," lisas mees. Helena unustas selle mainimise ju ära. "Tagasihoidlikkus on voorus," lausus Sam ja viis pilgu enda õele. "Mis filmi me vaatama läheme? Või oli see ainult kokkusaamispaik?" uuris noormees.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 25, 2012 17:43:29 GMT 2
,,Ma lasen sul ja Annabelil ise filmi valida, sest teid ma endaga kutsusin, noh...tegelikult kutsusin Annabelu, aga sina tulid koju ja ma tahtsin su lihtsalt kaasa võtta," vastas Helena. ,,Saate ka rohkem tuttavaks."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 17:45:03 GMT 2
Awkward. Seda poleks Annabel oodanud, aga okei siis. ,,Mis praegu üldse kinos tuleb?" uuris tüdruk ja pööras oma suured sinised silmad siis Samuelile. ,,Meie pidime ju valima." Tagasihoidlik ja pisut häbelik Annabel üritas kõigest väest seda kohmetustunnet praegu alla suruda, äkki suudab end varsti vabaks ka lasta.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 25, 2012 17:50:15 GMT 2
"Mul pole halli aimugi. Ma ei tea midagigi New Yorgi filmide kohta, mida siis veel Tree Hillist rääkida," muigas mees. "Ise kutsud kinno ja lased võhikul valida," lisas Samuel tögavalt ja naeris. Mees jälgis Annabeli lapselikke silmi, oli ta Helenaga sama vana või noorem?
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 17:52:26 GMT 2
Annabel muigas. ,,Kas Helena ongi selline?" imestas ta. Igatahes nüüd tuleb vist mõtlema hakata. Neiu võttis oma nutitelefoni ja uuris sellega kinokavasid. ,,Aga vaata seda," ütles ta siis ja näitas Samuelile selle uue "Kuuma piruka" filmi tutvustust. ,,Mis sa sellest arvad?" küsis ta.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 25, 2012 17:56:16 GMT 2
Mees nägi tutvustust. "Eeh...Ma ei tea, see huumor on nii kahtlane...Äkki olen hoopis mina kahtlane, et ei saa aru, aga kõik seksiga seonduvad naljad on kuidagi ära kulunud," arvas mees. Ta nautis NY filmipäevi, kus said näha mustvalgeid filme. Need olid mõnusad.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 17:58:23 GMT 2
,,Ma ei tunne sind veel, aga okei, vaata siis ise midagi siit, sest ma tõesti ei oska vist rohkem soovitada," lausus Annabel ja andis oma nutitelefoni Samueli kätte. Äkki leiab ikka midagi sobivat. Kas talle meeldivad õudukad? Või hoopis draamad?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 25, 2012 17:59:46 GMT 2
,,Lähme Titanicut," trollis Helena ja hakkas naerma. Tore näha tegelikult, et Annabel juba vaikselt end vabamalt ka tundma hakkab. Või nii Helenale vähemalt tundus, sest ta paistis pigem rõõmus kui selline, et tal on äärmiselt awkward tunne.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 25, 2012 18:01:33 GMT 2
"The Raid?" pakkus mees välja. Ta polnud filmist mitte midagi kuulnud, aga tundus okei olevat. Noormees ulatas mobiili neiu kätte tagasi ja jäi ootama, mida siis üldsus (khm) arvab sellest. Samuel märkas, et nad pidid kiirelt ära otsustama.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 18:04:31 GMT 2
,,No vaatame siis seda," nõustus Annabel, kuid muigas Helena Titanicu-mõtte peale. ,,Ega enne ei saagi filmi üle otsustada, kas see on hea, kui seda ise näinud ei ole." Tüdruk hakkas end vaikselt juba isegi mugavamalt tundma. Samuel oli tore.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 25, 2012 19:03:30 GMT 2
"Okei, lähme siis seda vaatama," noogutas mees. Titanic oli nii ära leierdatud. "Ma lähen ostan meile piletid," lisas Samuel, avas tüdrukutele peaukse ja läks leti juurde, et 3 piletit soetada. Hinnad olid Tree Hillis palju sõbralikumad.
|
|