27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 15:06:39 GMT 2
"Tõde," küsis mees esimesena. Ta ei osanud oodata, mis sealt nüüd tuleb. Tõde ja tegu enda õega...Pärast oli neil võimalus üksteist kiusata, sest ilmselt tuli palju infot siit välja. Samuel lootis, et nende küsimused liiga hullud ei ole.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 15:08:16 GMT 2
Tõde, siis tõde. Jälle võimalus Samueli kohta midagi uut teada saada. ,,Mis su keskmine nimi on, kui sulle üldse see pandud on?" küsis Annabel lõpuks. Tüdruku enda keskmine nimi sarnanes Helena omaga ja mitte vähe. Põhimõtteliselt polnudki vahet. Huvitav, kelle peale järgmisena pudel jääb, kui Sam keerutab?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 15:10:47 GMT 2
"Mu vanemad ei pidanud keskmist nime vajalikuks. Ma tean, et enamusel ameeriklastest on see olemas, aga mul pole," rääkis noormees. Ta keerutas pudelit, mis peatus Helena peal. "Talk to me!" ütles Sam.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 26, 2012 15:13:38 GMT 2
,,Isegi minul on keskmine nimi," muigas Helena. ,,Tegu," ütles ta siis vennale. ,,Cmon boy, challenge me!" Ei tea, nüüd paneb ränga äkki?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 15:16:44 GMT 2
"Ma olen liiga äge teise nime jaoks," naeris Samuel. "Tegu....Helista Apple'i poodi ja küsi, kui palju maksab Windowsi tarkvara," lausus noormees. See oli üsna kulutatud tegu, aga muud ei tulnud korraga pähe.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 26, 2012 15:18:24 GMT 2
,,Bitch, please!" muigas Helena ja hakkas siis naerma. Siiski otsis ta oma telefoni välja, sest tema järel oodati. ,,Kuule, mis Apple'i number on?" küsis ta siis, kui hakkas numbrit valima. Kuskilt ei saanud vaadata ka ja peast Helena seda numbrit ei teadnud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 15:29:12 GMT 2
Mees võttis mobiili välja ja otsis netist numbri üles, mida ta seejärel Helenale näitas. Voila. "Helista nüüd," lausus vend.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 26, 2012 15:32:18 GMT 2
,,Okei, okei," muigas Helena ja valis numbri, mida vend talle näitas. ,,Tervist, ma sooviksin küsida, kui palju maksab Windowsi tarkvara," lausus ta siis telefonitorusse, hoides ise ka täiega naeru tagasi. Lõpetanud mõne minuti kestnud kõne, virutas ta Samile padjaga. ,,Hope you're happy now," lausus ta ja keerutas pudelit, mis tema enda venna peal pidama jäi. Tore, nüüd saab ehk tagasi teha?
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 15:33:58 GMT 2
"Tegu," sõnas mees muigega. "C'mon, see ei olnud ju üldse hull," lisas ta naerdes. Ega ta ei pidanud kellegi juurde reaalselt minema, ainult kõne. Sam võttis padja enda kätte, et Helena ei saaks sellega enam peksta.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 26, 2012 15:36:12 GMT 2
Helena näole ilmus eriti kaval muie. ,,Suudle Annabeli...ja kohe suudle, väike musi põsele või huultele ei ole piisav." Järgmine kord mõtleb ta ehk midagi muud välja, aga keegi peab ila ka panema.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 15:56:17 GMT 2
Samuel kortsutas kulmu. "Sa reaalselt tahad, et ma suudleks su sõbrannat, kes on alaealine? Sinuga samavana?" küsis noormees. Ta ei mõistnud, kui mängid õe ja ta sõbrannaga tõde ja tegu siis on see mäng leebe, peab olema, sest muidu on see lihtsalt veider.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 26, 2012 15:59:56 GMT 2
,,Okei okei, no sa ei pea ju teda päris ära sööma, aga noh...musi ikka," vastas Helena. Kolm aastat ei olnud ju üldse nii palju vahet. Damn, ta pidi ikka järeleandmisi tegema. ,,Aga ise sa ütlesid tegu, nii et...eks sa suudle teda siis süütult."
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Apr 26, 2012 16:32:46 GMT 2
"Ta on sama vana kui sina. Mulle ei meeldiks, kui keegi minuvanune sind suudleks. Sellised teod jäävad kahjuks vanemate inimeste jaoks, okei?" rääkis noormees ja tõusis. "Ma peaksin tegelikult vist minema hakkama," lisas Samuel. Ta ei kavatsenud enda noorema õe sõbrannat suudelda. So wrong on so many levels.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 16:38:47 GMT 2
,,Ära mine veel," palus Annabel. ,,Sa jääksid ju, kui mina seda paluks? Ma vaatan, et see mäng kisub tõesti käest ära. Äkki lähme kööki ja ma teen meile pizzat, kuigi sellega läheb päris natuke aega?" arvas neiu.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Apr 27, 2012 10:13:24 GMT 2
Ot: Lõpetatud?
|
|