|
Post by Deleted on Apr 11, 2012 21:21:56 GMT 2
Kui tüdruk korraga ohjeldamatult naerma hakkas, tõusis ka noormehe suule naeratus. Kes ütles, et haigutus on nakkav, pigem ikka naer. "Parem mitte. Kas ma pean sulle taskuräti ostma selleks ajaks, kui me seda vaatama hakkame?" turtsatas Liam. Miks ta peaks vabatahtlikult enda särgi tüdruku tatilapiks andma? Ei aitäh.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 11, 2012 21:43:38 GMT 2
Alex vangutas õrnalt pead, hammustades kergelt alahuulde, et ohjeldada enda naermist. Pole vaja tekitada endale siin kõhulihaste ülemäärast trenni, et nad hiljem sul valutaksid. "Ma arvan, et mul on neid piisavalt," muigas näitsik. Tema sõrmed libisesid õrnalt üle Liami käe, millel olid tätoveeringud. Ta ei tüdine neist vist kunagi, alati leiab ta sealt midagi uut ja põnevat.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2012 12:00:58 GMT 2
Liam turtsatas ja vangutas enda pead, suul see temale nii omane lai muie. "No näed, siis ei lähe sul mu särki vaja - win!" sõnas noormees, viies enda sinised silmad Alexi uuele tätoveeringule. "Nagu ma näen, siis oled sa taaskord enda keha kaunistanud. Huvitav, kas järgmisena tuleb minu nimi või?" naeris noormees pisut norival toonil.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 12, 2012 12:16:01 GMT 2
Alexi rohelised silmad pöördusid tema vasakul randmel olevale tätoveeringule. Neid on tal tõesti viimasel ajal päris palju tekkinud, kuid ometi pole tegu lahmakate piltidega, vaid pisikeste sõnade või kujunditega, näiteks väike lumehelves tema kõrva taga. "See nii uus ka pole. Ainult nädalake," turtsatas Lexi, pöörates enda pilgu Liamile, kes oli täna väga lõbusas tujus. Samas kuna poleks tüüp heas tujus - that would be never.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2012 12:31:02 GMT 2
"Sellisel juhul oled sa seda küll hästi varjanud," lausus Liam, "ja mida see või pigem need siis nüüd jälle tähendavad?" uuris noormees, kohendades end diivanil, kui üks käsi ära tahtis surra. Ühel kitsalt diivanil kahekesi olla ei ole just kõige mugavam, aga poiss ei nurise.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 12, 2012 18:18:22 GMT 2
"Ma pole seda varjanud. Küllap pole sa lihtsalt nii tähelepanelikult vaadanud ega osanud ka vaadata, sest ma ei rääkinud sulle enda kavatsustest," muigas Alex kergelt. Ka neidis kohendas enda asendit, pööramata hetkekski pilku Liami sinistelt silmadelt. Ka tüdrukul polnud plaanis nuriseda. "Ühte oled sa veel märganud, mis on mu alaseljal, jäädes pigem puusale, on kiri 'I believe in miracles', mille tegemiseks sain ma inspiratsiooni sinu positiivsusest, mis on ka mind nakatanud. Pisikene lumehelves mu kõrva taga," tõusis Lexi istukile, lükates enda juuksed üle ühe õla, paljastades pisikese tätoveeringu, "on just kui meeldetuletus, et miski pole igavene. Hoiab mind jalgadega maapeal kui nii öelda. Ning 'imagen' on inspireeritud minu lemmiklaulust ning päriselust," säilis õrn muie Alexi suul, kui ta enda silmad tätoveeringult tagasi noormehele viis. Ta istus endiselt ning kummardus peagi noormehele lähemale, kinkides talle õrna suudluse. Tüdrukule meeldis see, et ta võis iga hetk, mil soov oli, poissi suudelda, ilma et keegi midagi ütleks või uinuda ja ärgata tema kõrval, sest ta tahtis seda. Sorida tema kapis, kanda tema riideid, kasutada tema asju ning kuulata tema muusikat - kõik need pisikesed asjad tähendasid Alexandrale nii palju.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2012 18:34:59 GMT 2
"Isepäine tüdruksõber nagu sa oled," muigas noormees tüdruku sõnade peale, mille järgi ta ei olevat seda tähelepannud, sest ta ei teadnud seda sealt otsida. "Tore, et ma ka kuidagi su nahale jäädvustatud olen, mis siis, et ainult nelja sõna taga," lausus Liam ning suunas enda silmad lumehelbele tüdruku kõrva taga. See oli tilluke ja sobis tüdrukule päris hästi ja sõna 'imagine' oli noormehele tuttav ka mõne muu tüdruku naha pealt. Tegu oli siiski populaarse tätoveeringuga. Kui Lexi teda taaskord suudles, muigas poiss õhkõrnalt, asetades enda käed ümber Alexi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 12, 2012 19:04:36 GMT 2
Alex mõmises vaikselt Liami sõnade peale läbi suudluse. Tema käed olid noormehe kaelal ning Lexi suudles magusalt poisi pehmeid huuli. Ta ei tüdine vist kunagi nendest. Vähemalt mitte järgmise paari kuu jooksul, mis talle jäänud on. Peagi leidis Alex ennast aga kaksiratsi noormehe sülest ning enda huuli polnud ta veel poisi omadest eemaldanud. Näitsiku üks käsi oli vajunud ümber Liami kaela ning teine hoidis õrnalt tema särgist kinni.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2012 19:55:06 GMT 2
Liam hoidis endiselt enda käsi kindlalt ümber tüdruku, hoides teda enda kindlas haardes. Alexi sellise käitumise vastu ei olnud tal midagi. Ühelgi poisil ilmselt ei oleks. Noormehe käed libisesid aeglaselt tüdruku särgi alla, kuhu nad rahulikult peatuma jäid. Tema huuled oli seotud Lexi omadega ning tal ei olnud kavaski seda magusat suudlust nii pea lõpetada.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 12, 2012 20:00:53 GMT 2
Alex tundis, kuidas tema südamerütm muutus kiiremaks, kui noormehe käed tema särgi alla tee leidsid. Ka neidise nahk hakkas kihelema, surisema, kuumama. Ka neidisel polnud kavas seda suudlust nii pea lõpetada. Ta tahtis võtta sellest kõike, mis võimalik. Enam polnud palju aega noormehe lõpetamiseni ning arvatavasti mõned nädalad on Liam siin, ennem kui suundub enda valitud ülikooli. Arvatavasti ka siis lõppeb nende suhe. Tõenäosus on suur, aga Lexi tahak, et see oleks olematu.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2012 20:27:12 GMT 2
Liam üritas mitte mõelda sellele, mis saab pärast lõpetamist. Pealegi ei sobinud see tema elustiiliga kokkugi, et muretseda tuleviku pärast, mis pole veel juhtunudki. Ta elab üks päev korraga ja võtab sellest nii palju kui võimalik. Noormehe suudlused jõudsid ka neidise kaelale ning tema käed liikusid kõrgemale. Liamile hakkas iga hetkega, mis ta veetis Lexiga, aina enam meeldima mõte sellest, et Alex on tema tüdruk ja tal ei ole teisi tüdrukuid vajagi. Ta isegi ei vaadanud neid enam nii nagu varem. Tema sinised silmad leidsid vaid Lexit.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 12, 2012 20:36:10 GMT 2
Alexi käed libisesid samuti Liami rinnale, leides kiirelt ülesse särgi saba, tõmmates selle tüütu riidehilbu üle noormehe pea. Hetkel luges vaid see moment, milles nad olid. Ei mingit mõtlemist tulevikule ega minevikule või kellelegi teisele. Tundnud Liami huuli enda kaelal, kallutas tüdruk enda pead tahapoole, neelatades õrnalt.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2012 21:06:13 GMT 2
Huvitav. Tavaliselt oli ikka Liam see, kes pidi esimese sammu tegema. Tundus, et tüdruk tundis ennast täna kohe eriti enesekindlalt. Libistanud kätega mööda tüdruku pehmet nahka, eemaldas ta Alexilt selle avara minikleidi, mida mõni peaks võibolla tuunikaks. Igastahes tähendas see seda, et poiss sai paremini tunda näitsiku lähedust, tõmmates teda selle jaoks endale paremini sülle.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Apr 12, 2012 21:09:26 GMT 2
Liam, järelikult oled sa Alexile halba eeskuju andnud ning ajanud ta enda lähedusega lihtsalt hulluks. Alexandra libistas õrnalt käega üle noormehe treenitud ülakeha, jättes selle poisi kaelale. Tüdruk suudles endiselt Liami huuli magusalt ning mõnuga. Ta ei väsi tõesti kunagi nendest. Tundnud noormehe keha enda vastas, muigas Alex kergelt. Tüdruk lõpetas hetkeks suudluse, tõmmates natukene hinge. Näitsiku rindkere kerkis ebakorrapärases rütmis ning tema süda tegi veel hullemaid kukerpalle.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 12, 2012 21:19:14 GMT 2
Sellel ajal kui tüdruk hinge tõmbas, jagas noormees suudlusi tüdruku rindkerele, õlgadele ja kaelale. Ei tea jah, võibolla oli tõesti tegu halva eeskujuga, aga sellisel juhul on see päris hea halb eeskuju. Liam muigas ning vaatas tüdruku rohelistesse silmadesse, jättes ühe käe tema seljale. Teise käega lükkas ta Lexi juukseid tema näo pealt eemale.
|
|