|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 16:15:11 GMT 2
Samantha noogutas õrnalt, kui kuulis, et ka Stephen ei tea, mis filmid võiksid praegu kinos olla. ''Loodetavasti leiab. '' lausu sta, samas kõndides noormehega kaasa. Loodetavasti on neil kahel ikka sama filmi žanrite maitse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 20:37:46 GMT 2
"Missuguseid filme sa tavaliselt eelistad?" küsis Stephen. Kutt ise vaatas tavaliselt õudukaid, actionit või komöödiaid. Lääged armastusfilmid talle väga peale ei läinud, kui Samantha pärast oleks ta nõus isegi neid vaatama. See tüdruk isegi meeldis talle juba mingil määral, kuigi nad alles kohtusid.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 21:06:07 GMT 2
'' Õudukad, action, vahest, kui hea film siis romantiline komöödia.'' vastas neidis naeratades laialt. Õudukad olid sellised filmid , mida just koos kuttidega vaadata. Sammie meeldis mõnel hirmsamal momendil, kutile kaissu pugeda ja kaitset otsida.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 21:19:34 GMT 2
Stephen muigas omaette, kui Samantha vastust kuulis. Tüdruk oleks nagu tema mõtteid lugenud. Või oli neil lihtsalt sarnane maitse. "Mulle meeldivad samad asjad," muigas Steph. "Kui kaugel see kino üldse on?" küsis ta, kui nad olid juba tükk maad edasi kõndinud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 21:42:54 GMT 2
Samantha kergitas kergelt imestunult kulmi. '' Tõesti?'' küsis ta üle, suutma oma rõõmu varjata. '' Ei ole eriti kaugel. Jalutades umbes 15 kuni 20 minutit.'' lausus ta ning vaatas, siis noormehe poole.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 22:20:39 GMT 2
"Tõsiselt jah. Meil on ilmselt sarnane maitse," vastas Steph. "Aga missugune muusika sulle meeldib?" uuris noormees järgmisena. Kõige tavalisem vastus oli muidugi, et kuulatakse kõike, aga Stephen lootis sisimas, et Samantha tuleb millegi originaalsema peale. Absoluutselt igasugust muusikat ei saa ju keegi kuulata, sest alati on midagi, mis ei meeldi. "Väga hea. Ega mul jalutamise vastu midagi pole," sõnas kutt ja saatis tüdrukule väikese naeratuse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 22:37:47 GMT 2
'' Mulle meeldib raskem muusika, rock ja sellised. Selles ma vist pean tänama oma venda.'' vastas Samantha. Tõesti ta oli hakanud kuulama raskemat muusikat, siis kui Jeremy bändis kitarristiks hakkas. Ka Sammiel polnud jalutamise vastu midagi, eriti kui sai jalutada koos nii kena noormehega nagu seda oli Stephen.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 22:42:11 GMT 2
Jälle kümnesse. Stephen arvas enne, et Samantha näol on tegu mingi diskobeibega, aga tegelikult kuulab teine päris head mussi. "Vägev. Mulle meeldib ka rock. Põhiline on aga metal," ütles Stpeh. Oli ta ju isegi ühes metalbändis laulnud, kui veel New Yorgis elas. Nüüd aga pidi ta uue seltskonna otsima, kui tahtis bändis laulmisega jätkata.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 22:57:49 GMT 2
Tundub, et neil kahel on isegi päris palju ühist. '' Metal on väga hea, mõnus muusika. '' lausus Rebecca kindlalt, naeratades uuesti. Stephen polnud ainus, kes kuskil bändis tahtis laulma hakata, ka Sammiel oli tahtmine kuskil bändis laulma hakata.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 0:48:00 GMT 2
"Mulle tundub, et meil on rohkem ühist, kui arvatagi oskame," lausus Steph samuti naeratades. Tüdruk hakkas talle järjest rohkem meeldima. Sellist võiks isegi sebida, kuid aega ju oli. Stephenile ei meeldinud liigselt kiirustada. Asjadel pidi laskma kulgeda normaalses rütmis ja eks siis elu näitab, kas hakkab midagi saama või mitte. "Ma olin enne siia kolimist ühes bändis ka," lisas Stephen.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 0:56:16 GMT 2
''Mulle tundub ka.'' nustus Samantha ise rõõmsalt naeratades. '' Las ma arvan, sa olid laulja?'' pakkus tüdruk. Samantha ise ka ei teadnud, kust tal see mõte tuli, et Stephen võis laulja olla. Arvatavasti oli sellele arvamisele väga palju kaasa aidanud kuti hääl.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 7:17:42 GMT 2
"Laulja jah," vastas Stephen. "Kuidas sa teadsid?" Stephenil polnud õrna aimugi, kuidas Samantha teadis, et ta just laulja oli. Võib-olla pakkus lihtsalt huupi ja läks täppi? Selliseid asju ikka juhtub. "Aga räägiksid äkki endast ka midagi?" küsis Steph. Kutil hakkas juba suurem huvi tekkima ning ta tahtis tüdruku kohta võimalikult palju teada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 15:14:11 GMT 2
Samantha muigas võidurõõmsalt, kui ta oletus täppi läks. '' Ehh, kuidas ma seda nüüd ülten... Ma lihtsalt teadsin seda.'' sõnas ta kergelt naerdes. Kuuldes, et Stephen tahab tema kohta rohkem teada saada, vajus neidis mõttesse. '' Ma olen pärit itaaliast, elan koos vennaga Eastsideil. Mu täis pikk nimi on Samantha Rebecca Melody Hope De La Vega. Mulle meeldib tantsida, laulda ja joonistada. Suutsin oma väga head hinded täiesti ära rikkuda, kui tulin Ameerikaase, kuid nüüd on juba kõik korras. Olen uhke selle üle, et olen itaaliast ja tahan millagil peale kooli lõpetamist minna tagasi sinna. Me vennaga mõlemad tahame tagasi minna. Väga meeldivad loomad, eriti hobused. Tahad mu südant võita, siis palun osta mulle mu oma hobune.'' rääkis ta kõik, mis esimese asjana pähe tuli. Viimase lause peale ta naeris vaikselt, tõesti need suured loomad olid ta lemmikud. '' Aa veel natuke, mu iseloom on muutlik erinevate inimeste juures. Vahel võin inimesed surnuks rääkida, aga vahel olen nii tasa, et mind unustatakse ära. Ekstreemsused, neist ei ütle kunagi ära. Too välja oma kõige kiiremad motikad ja lähme sõitma. Mu vend on mulle kõige kallim. Kui sa temaga läbi ei saa, siis sorry, aga sa pole mu white-listis enam. Mehed peavad suutma teha nii, et ma tunneksin ennast kaitstuna nende juures, ma ju niigi väike ja kui kutt on ka väike ja hellik, siis võiks koos temaga istuda, vaadata mingit draamat ja nutta. Not my thing. Okei said vist piisavalt teada midagi? Põhilise info vähemalt.'' rääkis ta suhteliselt kiirelt niiet neidis polnud kindel, kas Steph midagi aru ka sai.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 22:07:31 GMT 2
Vau, Steph saigi selle, mis tahtis. Päris pikk iseloomustus ju. "Tore näha, et sa mind juba praegu nii palju usaldad, et seda kõike rääkida," lausus Steph. Kui aus olla, oli noormees mõelnud, et Samantha vastab talle vaid paari lausega ja üritab siis hoopis millestki muust juttu teha. Tavaliselt olid tüdrukud sellised. Vähemalt need küll, kellega Stephen suhelnud oli. "Ja nüüd olen ma selles veel rohkem veendunud, et meil on palju ühist," lisas ta. Stephenile meeldisid samuti ekstreemsused ning temagi oli üsna ettearvamatu iseloomuga.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 22:19:14 GMT 2
Sammie vaatas Stephenit ning naeris vaikselt. '' Mis sa tõesti arvad, et ma ütles sulle kaks-kolm lauset ja, siis üritan teemat vahetada?'' küsis näitsik. Kas testi Steph oli lootnud paarilauselist iseloomustus? Hea nali, eriti sellise inimese puhul nagu seda on Samantha. ''mida rohkem ühist seda parem, Ei hakka koos igav.'' lausus ta müne hetke pärast ning naeratas oma kõige armsamat naeratust.
|
|