|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 21:33:07 GMT 2
"Kui ma teda näen, siis kindlasti räägin. Kui aga mitte, siis võin ka helistada näiteks. Või räägid sina ise. Võimalusi on palju. Aga ma tahan, et sa kindlasti lähiajal minu juurde tuleksid," rääkis Stephen. Nad võisid Les'ga kohvikutes käia ja koolis vahetundide ajal rääkida, aga enda kodus on hoopis teistsugune tunne. Pealegi tahtis Steph tüdrukule oma musikaalseid võimeid tutvustada. Mitte just eputamise eesmärgil, vaid ikka selleks, et ise paremaks muutuda. Ning paremaks saab ainult läbi kriitika. Kutt hakkas naerma, kui Les jätkas seda abieluteemat. Mis siis, et tüdruk seda tõsiselt ei mõelnud. Ikkagi oli naljakas. Stephen ei suutnud ennast abielumehena ette kujutada. Ta oli selleks ilmselgelt liiga noor. Kui isegi pööraselt armuda, ei pea ju kohe abielluma. Mida see paber ikka annab? Kokku ei liida ega ka ei lahuta. Täiesti ebavajalik värk. "Ma ei usu, et lähiaastatel abielluma hakkan. Seega ära anna alla. Tüdruk, sul on veel võimalus kõike muuta ja kaardid täiesti segi paisata," lõõpis noormees. Või tema tuleb togima? "Nüüd sa alles saad," muigas Steph ja hakkas Les'i kõditama. Veab tüdrukul, kui ta seda ei karda. Vastasel juhul peaks ta natuke piinlema, sest ka Steph võib vahel 'kuri' olla. Tüdruku kõditamise lõpetanud, pööras kutt pilgu tagasi Temple' näole. "Ja kuidas sinul poistega lood on?" küsis ta. Tüdruk oli küll Stephenist tublisti noorem, kuid eks ka temavanustel ole juba mingid suhted. Vähemalt osadel küll.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2012 17:12:46 GMT 2
Lesley nõustus Stephen'ga. Esmalt räägib ta kindlasti ise Carmel'ga ja vajadusel tuleb kallis Stephen ka kaasa. Küll nad ühise lahenduse leiavad, et kõik rahule jääksid. .. ja selle abiellumise koha pealt oli neidis täiesti tõsine. Olgugi, et ta lustlik toon tegi selle kuidagi.. vähemusutavaks, rohkem nalja moodi, mõtles Les oma lauset täiesti tõsiselt. Ta ei olnud veel õppinud ära Stephen' mõtete lugemist. "See kõlas natuke.. umn.. kahtlaselt.. I have to stop being on the Internet so much. .. ja teid lahku ma kindlasti ajama ei hakka. Ära mitte looda ka. Ja kui juhtub, et me korterikaaslased by any chance kunagi oleme, siis nii olgu. Minul kahju pole. Aga seni elame õnnelikult oma kodudes ja veedme koos lihtsalt mõnusat aega." jutustas Temple. Agajamh.. see esimene lause, kõlas tema kõrvus 'natuke' nii, nagu Steph pakuks Les'le armukese kohta. Girl. Please. Shut your mind down. It won't do any harm. .. ja järsku A WILD STEPHEN APPEARS ja hakkab kõdistama. Neidis kiljatas eledalt. See oli selline.. lõbus kiljatus. "ÄRATEE!äratee!" ütles ta kuidagi läbi naeru. Ohgod. Lesley püüdis võimalikult palju sipelda ja ennast kõverasse tõmmata, aga mis ei aita, see ei aita. Lõpuks keeras ta ennast lihtsalt diivani pealt maha ja startis sealt ruttu teiselepoole tuba. "Come at me, bro!" ütles ta veidi ähvardaval, ent rõõmsal ja mängulisel toonil. Temple oli valmis igahetk uuesti startima, et eest ära põgeneda. Või kui ta riskida julgeb, siis katsetada, kas Stephen kõdi kardab. Küsimuse peale kehitas ta õlgu. "Kui sa loed neid pedofiile, kes mind online-sex' tegema üritavad saada.. siis on mul neid olnud sadu. Aga ma olen nii tuim inimene, et ma pole kunagi, veelvähem nüüd,vedu võtnud ja lõpuks nad loobuvad. That's fun, youknow. Praegu ei olegi mul ühtegi, kelle lootusi ma alt vedada saaks. Aga otseselt mul kedagi ei ole. Kes minusugust ikka tahaks? Loll väike loom, kes arvutis elab." vastas tüdruk, endiselt üsna lõbusal toonil.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2012 20:55:48 GMT 2
"Seda ma sinust ei arvagi. Sa pole lihtsalt selline, kes paneks kellegi teise kutile käpa peale," ütles Stephen. "Ja minul poleks ka mingit probleemi sinuga ühes korteris elada. Ei hakkaks... tead küll... tegema midagi sellist, mis sulle ei meeldi." Steph ei läheks Lesleyt käperdama ega midagi. Ta siiski austab tüdrukuid. Eriti veel neid, kellest hoolib. "Sain vähemalt ühe sinu nõrga koha teada. Uued kasulikud teadmised tulevikus jaoks," lausus Steph muiates. Enamik tüdrukuid kartis kõdi, aga samas oli ka neid, kes sellest väljagi ei teinud. "Sa hakkasid minuga tõesti koolimaja peal tagaajamist mängima?" küsis kutt ja pilgutas tüdrukule kavalalt silma. Ega temal endal poleks väikese mängu vastu midagi, kuigi päris paljusid teisi inimesi see ilmselt külmaks ei jätaks. Steph jäi mõtlema, kui Lesley vastust kuulis. Või siis kes teda tahaks? "Mina arvan, et päris paljud normaalsed kutid võiksid sinust huvituda. Tee oma silmad lahti. Sa leiad ta kunagi kindlasti," rääkis Steph. Tema isegi oleks võinud Lesleyst huvitatud olla, aga enne tüdrukuga kohtumist oli tal juba keegi teine. Kui ta aga oleks Les'i esimesena kohanud, siis kes teab... Siiski otsustas noormees nendest mõtetest vaikida. Mingid oleksid ju ei maksa midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2012 21:20:27 GMT 2
"That would be very nice of you, indeed." vastas Temple selle käperdamise koha pealt. Tal oleks kohe kindlasti teist traumat vaja. Täpselt sama asja pärast veel ka. "Don't count on it. Ma olen võimeline oma emotsioonid väga hästi välja lülitama. Sama käib kõdi kartmine kohta. Ma võin selle piuksugi tegemata ära kannatada, kui mul pole tuju.. umn..olla see, keda kiusatakse." muigas ta. Selle tagaajamise kohta kergitas Temple vaid korraks kulme. "Suurem osa rahvast peaks niikuinii läinud olema." kehitas Les õlgu. "Tegelikult.. sa kardad, et sa ei saa mind kätte. Või sul on mingid kollid kuskil koolipeal ringi jalutamas, kelle pärast sa oma vanu konte sealt diivani pealt enam lahti ei saa?"[/b] uuris ta veidi mõnitaval toonil. Tuleb või ei tule? On sõber, või ei? Les suudaks hästi eest ära põigata. That's for sure. Kiiruse koha pealt ei osanud ta kommenteerida. "Normaalne on halb sõna ja seltskondades, kus meie peaksime oma sotsiaalse klassi pärast aega veetma.. they're just really not my type. Ma elan parem üksi, koos sülearvuti, netiühenduse, tee, kummikommide ja pitsaga. " ütles Lesley üsna 'whatever' toonil. Sellise suhtumisega jääb ta kindlasti vanatüdrukuks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2012 21:50:27 GMT 2
"Sinuga oleks isegi päris lõbus korterit jagada. Ei annaks võrreldagi minu praeguse igava eluga," sõnas Steph. Kutt üritas praegugi võimalikult palju aega veeta kodust väljas või siis kedagi enda juurde kutsuda, sest päevast päeva täiesti üksi suures majas olla polnud just kõige meeldivam tunne. "Eks proovime siis järgi. Lülita oma emotsioonid välja ning ma kõditan sind uuesti. Siis saan vähemalt aru, kas sa räägid tõtt või ajad niisama mula," muigas Stephen. Kuulnud Lesley järgmisi lauseid, hakkas noormees kõva häälega naerma. Nüüd tuleb tüdrukule alles näidata, milleks ta võimeline on. "Ma võiks vabalt sinuga tagaajamist mängida. Mul poleks midagi selle vastu, kui keegi mind imelikult vaataks. Aga ma arvasin, et sinul võib äkki olla. Päris kõike ma sinust ju ikkagi ei tea," seletas kutt. Vell ägedam oleks tegelikult niimoodi mõne õpetajaga kohtuda. Saaks nalja ju. "Siis otsi netist omale mõni kutt, kui sa nagunii seal palju aega veedad. Igasugused suhtlusportaalid ju tänapäeval olemas. Aga siis peab jah ette vaatama, et mingi perverdiga tegemist poleks. Samas... kui sa tahad, võiksin ma ju mõnele neist taustauuringu ka teha. Pole üldse probleem minu jaoks," lausus Steph muiates. Kui Les peaks abi vajama, siis tasuks tal ainult küsida. Stephen on alati valmis seda väikest pärdikut aitama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 16:51:52 GMT 2
"Igav on igavatel inimestel. .. ja arvestades mu praegusi harjumusti, ei oleks minuga koos elamine sugugi lõbusam." muigas Temple. Arvutiinimesega ja lõbusam? .. või siiski. Tõenäoliselt veedaks ta arvutis vähem aega. Tegeleks koristamise ja söögi valmistamisega.. kui Steph seda ise teha ei soovi. Ja korraldaks sellised mänguõhtud, võimidagi. See võiks tegelikult tõest toredam olla. "Ma ei taha.. ausõna ei taha. See on igav ja üldse mitte meeldiv. Siis ma olen kuri ja paha inimene ja ma ei taha kuri praegu olla. Ma tahan naerda." virises neidis. Miks Stephen seda teine kord katsetada ei või? Las laps naerab praegu. EKS?! "Minul ja midagi selle vastu, et mind imelikult vaadatakse? Kulla noormees.. oled sa vaadanud k e l l e g a sa üldse suhtled? Ma olen veidruste tipp. Mis mul teiste arvamusest?" raputas tüdruk pead, tehes kergelt solvunult. Niipalju võiks omal ikka ajusid olla, et paar lihtsat järeldust teha. Kas Lesley paistis kellegi moodi, kes hooliks teiste arvamusest? Inimesena teeksid talle ka rohkem või vähem solvangud jamuu haiget. Aga see ei morjendaks teda ega paneks ennast totaalselt muutma. Haters gonna hate. You can't make everybody like yourself. "Mul on oskus igaltpoolt.. absoluutselt igaltpoolt endale mingid pedofiilid sappa haakida.. niiet ma jään parem kummikommide, tee, pitsa, läpaka ja netiühenduse juurde, et lihtsalt meeldivalt aega veeta. Kui keegi on minu jaoks, siis küll ma ta kunagi üles leian. Isegi, kui ma peaksin 60-aastane mutike olema." naeratas ta. Ja nii ongi! Seal polegi enam midagi enamat lisada. Ja mingistest taustauuringutest ta suurt ei hoolinud. See oleks nagu 'armastatu' järel salaja nuhkimine. Asi, mida neidis ei salli. Trust and trust only. You can't love someone without trusting him/her.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 20:16:35 GMT 2
"Aga tegelikult ma olengi igav inimene. Kui sa just ise sellest aru pole saanud," ütles Steph. Muidugi teeb ta vahel nalja või mängib niisama lolli, aga see ei tähenda, et teda mingiks hulluks tegijaks pidada saab. Steph suhtles küll päris paljude inimestega, aga tõelisi sõpru oli ainult paar tükki. Kui sedagi. "Olgu. Jätame siis praegu selle ära, sest ma ei taha, et sa kurjaks saaksid. Sul on aega küll minu peale kuri olla, sest ma ei kavatse veel niipea sinu elust lahkuda," lausus Stephen muiates. Steph kehitas õlgu. Veider võis ju Les olla. Kutt teadis isegi palju veidramaid inimesi, kuid nemadki hoolisid teatud määral teiste arvamusest. "Oleksin pidanud selle mõtlema küll. Aga tegelikult ongi nii parem, et sa ei lase ennast teistest häirida. Ma olen ise enamasti samasugune, aga vahel ka mitte. Oleneb sellest, kuidas mulle parajasti kasulikum on," seletas kutt. Alati ei saa olla selline, nagu tahad. "Ei räägi nii. Ma usun, et sa leiad kuti jube enne seda, kui saad kaheksateist. Ma võiks isegi kihla vedada selle peale," sõnas noormees ja pilgutas Lesleyle silma. Ta ei saanud aru, kus need poisid siiani olid olnud, et Lesleyt ei märganud. Või siis märkasid, aga tüdruk ise tõrjus nad endast eemale. Päris kõike ju Steph ikkagi tüdrukust ei teadnud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 20:36:26 GMT 2
"Minul on küll sinuga lõbus." muigas Lesley. Eks see ole kuidas kellelegi. Les'le Stephen' seltskond meeldis. Ega ta muidu noormehega aega veedaks. "Awwh.. that's so nice of you. Oled sa kindel? Ma loodan, et su tüdruk armukadedaks ei saa, võimidagi." naeratas neidis. Oli tore teada, et keegi kavatses temaga ka pikemaajalist sõprust pinnal hoida. He really seemed like a nice guy. Nad tüürisid kohe ilusa hooga 'best freinds without benefits' poole. Ja Temple tõesti lootis, et keegi sellest valearusaama ei saa. Draama oleks tore, aga väsitav. "Using others at it's finest." muigas neidis. Ja mingil määral ta tõesti hoolis sellest, mis talle öeldi, aga Les ei lasknud ennast väga mõjutada. Ole see, kes ise tahad, mitte see, kes teised tahavad, et sa oled. "Mis? 18 on.. ohfuck.. natuke rohkem kui aasta pärast. Kustkohast ma aastaga selle poisi sul välja võlun? Alampiir, kus ma üldse loodan kedagi kohata on 25-30. Butwell.. ega kui keegi vaevub minuga suhtes olema.. I won't mind. Gonna be interesting." rääkis neidis, lootes teema võimalikult kiirelt ära lõpetada. Mida ta ütlema peaks? Ta ei hoolinud suhtes olemisest. Ta tahtis lihtsalt elu nautida. Kui on keegi, kellele toetuda, superb!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 20:54:47 GMT 2
"Sellest olen ma aru saanud jah. Vaevalt sa muidu suudaksid mind välja kannatada," lausus Steph. Seda teadis ta juba oma kogemustest. Kui ikka inimene absoluutselt mingit pinget ei paku, siis on temaga võimatu suhelda. Veel vähem sõbrustada. "Ma ei usu seda. Ta on tegelikult päris mõistev ning ma tean, et ka temal on vastassoost sõpru. Ei tohiks probleemi olla," rääkis kutt. Tema ise polnud armukade ega eeldanud ka seda oma praeguseks kaaslasest. Eks muidugi hiljem selgub, kui tõeseks noormehe arvamus osutub. "Teised pole esmatähtsad. Mina olen ikkagi iseenda jaoks kogu maailma naba," lausus Steph muiates. "Olgu, tegelikult ma natuke liialdasin. Sõbrad ja perekond on ka tähtsad." Stephen hakkas kõva häälega naerma. Les ei usu endasse üldse. Aga pole viga, tema uskus tüdrukusse endiselt. Ei ole need asjad üldse nii hullud. "Aga mina ütlen, et sa leiad. Ma nagu teatud mõttes tunnen seda, kuigi ei oska täpsemalt seletada. Vahel on nii, et tean teatud asju." Mingi selgeltnägijaks kutt ennast siiski ei pidanud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 21:05:46 GMT 2
Esimese lause peale kergitas tüdruk kulmi. She can be patient, if she wants to. If she gets something useful from it. If not.. well. .she's really short-tempered. "Seda on tore kuulda. Armukadeda pruudiga ma võistlema ei hakkaks. Koopas on turvalisem. Sorry. Heaks sõbraks jääd sa anyway." muigas ta. Midagi sarnast, kui Scar Simba papsi sinna ullu loomakarja kukutas. Ega Les'l kahju poleks.. võinoh, tegelt oleks küll, aga armukadeda pruudiga ta tõesti võistlema ei hakkaks. Sorry, man. "Teised on esmatähtsad siis, kui neid oma huvides ära kasutada saab. Edukuse reegel number üks." lausus ta kavalalt. Smart girl, huh? "Aga, jah.. perekond ja sõbrad, siis mina ja seejärel teised." nõustus Temple noogutades. Les usub küll endasse! aga teistes asjades. "Härra sensitiiv." huilgas ta kummituslik toonil. "Come and catch me if you can." ütles Lesley järgmisel hetkel, seejärel jooksu pistes. Kaua nad seal juba patravad..tal hakkas vahepeal juba kergelt igav. Ta tahtis mängida ja siis tuli filosoofist sensitiiv Stephen.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 21:22:07 GMT 2
"Sul polegi vaja kellegagi võistelda, kui me ainult sõbrad oleme. Vastasel juhul muidugi. Aga sellele pole vaja mõelda. Meid oleks raske koos ette kujutada," muigas Stephen. Iseloomu arvestades sobiksid nad kokku küll, kuid tuleks siiski realistlikuks jääda. Steph alles alustas uue suhtega ning see oleks nõme, kui ta nüüd hoopis Lesleyt sebima hakkaks. Ta oli ju ikkagi Samanthasse armunud... "Kuidas sa mind enda huvides ära kasutaksid?" küsis Steph Lesley jutu peale. Päris huvitav oleks ju selliseid asju teada. "Mulle meeldib sinu mõtlemine," naeratas kutt. Ja jälle midagi sellist, mis neil ühist oli. Kui palju sellised asju veel nende lühikese tutvuse ajal võib välja tulla? "Minu käest sa ei pääse," lausus Stephen kergelt irvitades ja hakkas täiel kiirusel Lesleyle järele kihutama. Tüdrukul oli küll väike edumaa, aga küll ta teise kätte saab. Stephen pidas ennast siiski üsna kiireks jooksjaks. Ja tagaajamine oli üks lõbusamaid mänge üldse? Äkki peaks koguni Les'il natuke joosta laskma ja alles siis ta kinni püüdma. Oleks veel huvitavam.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2012 22:08:33 GMT 2
Neidis ei hakkanud selle teema pealt parem kommenteerima. Tal oli oma arvamus ja kuna ta Stephen' pruuti ei tundnud, ei hakanud ta ka väga suuri eelarvamusi kujundama. Kuigi kuti jutu järgi tundus too tsikk üsna mõistlik olevat, ei võinud iial teada. Valesti arusaamised on siiski kergesti tekkima. Ning Les ei kavatsenud hakata tema pruudiga mingit sõda maha pidama selle pärast, et too valesti aru sai. Mitte, et ta allaandja oleks.. aga tüdruk lihtsalt teab, millal võib ja millal ei või midaig teha. Kellegi armuelu rikkumine ei ole väärt sellise sooja sõprussuhte hoidmist. Vähemalt nii arvas ta praegu. Eks aeg näitab.. (loodetavasti siiski mitte).
"Minu suu on lukus." muigas ta. Mis Steph'l sellest, kuidas Les teda ära kasutab? Ega ta isegi praegu seda teadnud. Hea viis vaba aja veetmiseks oli praegu piisav. Sellest, et sõbrale Temple' mõtlemine meeldib, oli ta aru saanud juba esimesel korral, kui nad kohtusid. Ta teadis endiselt reaalselt ühte asja, milles nad eriarvamustel olid.. samas, olid nad lühikest aega tuttavad. Loodetavasti koorub neid lahkhelisid huvide ja arvamuste suhtes veel lahti.
.. ja tagaajamine jätkus! VÕIDUJOOGZ! Neidis jooksis nii kiiresti, kui jalad vähegi võtsid, möödakoolimaja ringi, vahepeal üsna teravaid kurve tehes ja sekundilised paused tehes, et uksi avada. Samal ajal püüdis ta liikuda võimalikult kergelt, et ta päta-päta-päta-päta häält ei teeks ja teisi ei segaks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2012 22:24:38 GMT 2
Oli näha, et see teema Lesleyle eriti ei istunud. Seega otsustas ka Stephen loo nüüd kõrvale jätta. Milleks jahuda sellistest asjadest? Sõprus oli tõesti liiga oluline, et selle kaotamisega riskida. Stephil oli ju ikkagi Samantha. Seega ei tulnud Lesley sebimine kõne allagi. Tõeline sõprus on väärt palju rohkem kui mingi kahtlane suhe, mille toimimises ei saa sugugi kindel olla.
"Aga mis sa selle peale ütlesid, kui ma teatan, et mul on võti, mis sinu suu lukust lahti keerab?" küsis kutt muiates. Väikest nalja võib ju ikka vahepeale visata. Tegelikult polnud tal muidugi õrna aimugi, kuidas tüdrukut rääkima saada. Samas... midagi tuli talle just äsja meelde. Äkki oleks väikesest kõditamisest mingit abi? Eks Steph siis kunagi jälle proovib seda.
Steph kihutas Lesleyle järele, aga ta ei pannud ikka veel kogu oma kiirust mängu. Küll tüdruk väsib ning siis annab ta ehk ise alla? Ja kui ei annagi, siis tuleb ikkagi mingi aeg, mil Stephen ta kinni püüab. Päris lõbus mäng oli.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2012 12:23:40 GMT 2
ot: sry, et ma eile ei vastanud. o____o arvuti jooksis totaalselt kokku, ei viitsinud jännata
"I'd tell you're lying." sõnas Lesley kindlalt. Mingit hüpersuper saladust neidisel ei olnud, therefore ei saanud Stephen ka mingit väljapressimist korraldada, et ta räägiks. Ja kõdistamise on ta suuteline välja kannatama.. hopefully. Kui Steph teda väga ära ei tapa. Kuigi, lihtsalt sõbralikkuse pärast võib ta selle talle kunagi niisama ka ära rääkima.
Pärast mõnda minutit mööda koolimaja kihutamist, leidis neidis aega seisma jääda, sest ta polnud Stephen't üsna pikka aega näinud. Ega ta vaevunud ka selja taha eriti palju vaatama. Kergelt hingeldades ootas ta natuke, kuni kutt nähtavale ilmus. "Noh, vanake? Ma pean natuke aeglasemalt võtma, et sa mulle järgi jõuaks või?" nokkis Temple lõbusal toonil, seejärel talle keelt näidates ja edasi joostes. Täielik lasteaed..
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2012 21:17:15 GMT 2
OT: juhtub xD
"Ma ei mängi enam, kui sa niimoodi ütled," muigas Stephen. Oli päris palju asju, mida ta Lesley kohta teada tahtis, aga ei saanud küsida. Ta tunduks siis liiga uudishimulik ja üldse võiks öelda, et Les'i isiklikud asjad ei puutu üldse temasse. Kõditamismõtte mattis kutt siiski maha. Oli ta ju Lesleyt juba piisavalt kiusanud ning kõditamine on ju ikkagi ebaaus võte.
"Jah. Vanad liigesed ju ikkagi. Ma ei jõua sinuga sammu pidada," muigas Steph. Kui tüdruk jälle jooksu pistis, võttis ka Stephen hoo uuesti üles. Aitas küll sellest lollitamisest. Lesley tundus väsimatu. Mõne hetke pärast jõudiski kutt talle järele ning haaras siis tüdrukust ootamatult selja tagant kinni. "Käes!" hüüdis ta.
|
|