23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Feb 13, 2012 8:36:29 GMT 2
"Tore, sest ma ei kavatse sellest sõnast nii pea loobuda. Mulle oled sa alati pisikene," muigas Daniel, kinkindes õrna musi Lizardi ninale. Järgmine hetk hakkas ta vaikselt naerma, vangutades pead. "Võib-olla, aga vähemalt ma andsin sulle hoiatuse ja sa oskad minu tuleku oodata seal umbes 50 aasta pärast või nii," sõnas Nathan näitsikule silma vaadates. Seda juhul kui ta nii kaua ikka elab.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2012 19:35:27 GMT 2
Lizard muigas kui sai musi osaliseks, mis oli sihitud tema ninale. See tekitas naljakalt mõnusa tunde tüdruku nahale. "50 aasta pärast ei pruugi ma sellest midagi mäletada ja pealegi..." tüdruk jättis lause pooleli ning muigas, "ma arvasin, et meil on ikka viiekümne aasta pärst ühine uks," sõnas Liz, vaadates poisile otsa. Sellisena nägi vähemalt tema enda tulevikku - koos Danieliga.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Feb 18, 2012 16:30:23 GMT 2
"Noh sellisel juhul ei pea ma õnneks väga kaugele minema," muigas Daniel, asetades ka enda teise käe ümber Lizzie piha. Nii oli tõesti mõnus seista ja niisama olla. "Kõigest pööran voodis teise külje ja seal sa oledki," lisas Nate kergelt pead kallutades, puhkudes kergelt neidisele näkku, et eemale lükata õhukene juuksesalk. See isegi õnnestus. "Ning ma ei tahaks su head tuju ära rikkuda, aga nad hakkavad uisuväljakut kinni panema," sõnas noormees, olles ennist kerge pilgu väljakule viinud. Nad olid põhimõtteliselt viimased.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2012 17:37:07 GMT 2
Liz sulges enda silmad kui Daniel talle õrnalt näkku puhus, avades enda silmad siis kui juuksesalk tema näolt kadunud oli. "Mulle meeldib hommikuti sinu kõrval ärgata," sõnas tüdruk muiates, vaadates poisile otsa. See oli lihtsalt palju parem kui ärgata ülesse tühjas ja külmas voodis. "Sellepärast sa siis siia tulekuga viivitasidki, jah? Siis ei pea kaua uisutama," lausus Lizard kergelt naerdes.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Feb 22, 2012 19:55:07 GMT 2
Daniel turtsatas kuuldavalt, maigutades lõbusalt suud. "Mulle meeldib sinu kõrval uinuda ning ärkamine sinu kõrval on just kui kirss vahukoore peal," lausus noormees ausalt, hoides kindlalt Lizast kinni. Tüdruku sõnade peale vangutas mees pead, hakates kergelt naerma. "Kohe kindlalt ei. Ma isegi ei teadnud, et nad väljaku ööseks kinni panevad, kui ma poleks näinud neid tüüpe seal väljaku ääres, kes püüavad inimesi jäält ära saada," nõksatas Nate peaga väikese putka poole ja selle ees olevatele tüüpidele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2012 20:08:49 GMT 2
Lizzie keeras enda pea nende tüüpide poole ning muigas, "me peaks ka siis minema...millalgi," muigas tüdruk liigagi rahulolevalt. Ta jääks heameelega veel mõneks ajaks jääle koos selle suurepärase noormehega. Miks küll kõik lahedad kohad ööseks kinni pannakse? Oh, wait...GPB'd ei panda kinni. "Ma peaks endale isikliku liuvälja tegema, siis saaks uisutada nii palju kui tahan," lausus näitsik, hakates avause poole liikuma, kust jää pealt maha sai astuda.
|
|