|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 19:01:46 GMT 2
"Prsh, sul on ka maine või?" sõnas Liam ilmselge irooniaga, millele järgnes turtsatus. "Sellisel juhul austame ikka enda linna," muigas noormees. Ta võttis tantsuvõtte sisse ja hakkas siis muusika taktis liikuma, juhtides neidu läbi rahva, et nad kellegile otsa ei tantsika. Rahvast oli siiski päris kõvasti ja ruumi seega vähe.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 12, 2012 20:33:51 GMT 2
Alex vaid pööritas kergelt silmi, andes Liamile kerge müksu vastu õlga. Neidisel kui mainet sellist tegelikult ju pole. Tal on omad inimesed, kellega ta suhtleb, ning teised lihtsalt ignoreerivad teda, just kui poleks teda olemas. Küllap oleks see endiselt nii, aga peale esinemist ballil kõik muutus. Liami sõnade peale noogutas neidis kergelt. Ühe käe noormehe õlale pannud ja teist tema käes hoides, liikus Lexi nõtkelt ja sujuvalt üle saali. "Eastsiderist korvpalluri kohta tantsid sa päris hästi," esitas näitsik talle komplimendi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 20:49:27 GMT 2
Korvpallur vaid muigas tüdruku sõnade peale. Kas see, et sa oled korvpallur ja eastsideist tähendab, et sa ei oska tantsida? "Westsiderist tutori kohta tantsid sa ka päris hästi," vastas Liam Alexile. Olgu see siis nüüd norimine või kompliment. Igastahes liuglesid nad läbi saali ülima kergusega, sest nad mõlemad teadsid, mida teevad.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 12, 2012 20:57:12 GMT 2
Alex naeratas vaid õrnalt, lastes rahumeeli end juhtida. Ta usaldas poissi ning loodetavasti ei pidanud ta seda otsust kahetsema. Liikudes mööda põrandat edasi tagasi, leidis Lexi nii mõnegi tuttava. Tema rohelised silmad tabasid nii Lizi ja Dani, keda on raske mitte märgata, Sierra Joega kui ka Sayer, kes ilmselgelt oli koos Jessiega, kes oma ilmselgelt ei kavatsenud oma riietuse pealt kokku hoida.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 21:09:39 GMT 2
Liam hoidis tantsides enda silmi enamasti neiul, kelle pilk eksles saalis ringi. Ka noormees nägi tuttavaid nii kisakoorist, meeskonnast kui ka lihtsalt koolist. No põhimõtteliselt pidigi siin ju terve linn olema. Aga kõik teadsid, et vähemalt 80% on siin eastsidereid, 10% teise linna inimesi ja 10% westsidereid. Nii see kahjuks või õnneks oli.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 12, 2012 21:16:59 GMT 2
Alexi pilk eksles saalis vaid üürikese ajast ning peagi olid tema silmad kinnitunud Liami silmadele ja tüdruku suule ilmus õrn naeratus. Lasknud noormehel ennast keerutada ja tagasi enda embusesse tõmmata, liuglesid nad tõesti ülima kergusega, just kui nende jalad ei puudutaks enam põrandat. Lexi teadis, et enamuse moodustab eastsiderid, mis tõttu oli nende korraldatav läbu ka see, mis jääb pikaks ajaks kõigile keelele, aga kas ka meelele - sellele vastust me ei tea.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 12, 2012 22:49:22 GMT 2
"Väga kena," sõnas Sayer, "ma olen sinu üle väga uhke," muigas noormees, kinkides tüdrukule väikese musi põsele. Nädala aega ilma neiuta oli andnud talle juurde kindlust, et tüdruk on tõesti tema jaoks see õige, sest ta oli temast puudust tundnud. Alles nüüd, kus ta istus tüdruku juures ja tundis tema lähedust, sai ta ennast hästi tunda. "Loodame siis, et matemaatikaga läheb sama hästi," lausus Say, sest muud tal tõesti hetkel öelda ei olnud. "Ma vist ei pea küsima, kuidas su nädal möödus, sest ma oletan, et sa õppisid praktiliselt iga vaba hetk," turtsatas Sayer. "Njaa ja vähe sellest, et ma kursusi parandasin, ma pidin andma endast kõik, et praegusi kursusi ära ei rikuks," Jessica ei kujutanud ettegi, kuidas Sayer suutis hinded korras hoida, tööl käia ja siis veel tema ja sõpradega aega veeta. Uskumatu tüüp lihtsalt. "Aga ma ei taha enam mitte-mitte kunagi sinust nii pikka aega eemal olla," lausus Jes. Igatsemine on kurnavamaid tegevusi üldse.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 12, 2012 22:56:32 GMT 2
"Sa tead, et see oli vaid nädal ehk seitse päeva, eks?" turtsatas Sayer ,"mis sa siis teed kui ma ülikooli lähen, sest see juhtub nagu nii ja pole mõtet seda enam eitada," esitas Sayer tüdrukule küsimuse, millele ta nii väga vastust ei oodanudki. Kui saal pimedamaks läks, pööras poiss enda pea lavale, üritades linnapead kuulata, kuid tolle kõne läks ta kõrvust lihtsalt mööda ja selle asemel silmitses ta Jessicat, kuni pihta hakkas muusika, mis kutsus neid kõiki avavalsile. "Tantsime?" küsis Say, tõustes püsti ning ulatades tüdrukule enda käe.
|
|
23-aastane; Westside
Citizen
I have made mistakes, I am just a man
|
|
|
Post by Daniel N. Stone on Feb 13, 2012 9:18:16 GMT 2
"Tead, see kleit maksis terve varanduse ja ma ei kavatse ennem lahkuda, kui ma olen vähemalt saanud sellega tantsida. Mõnikord meeldib mulle ka end natuke tüdrukulikumalt tunda," sõnas tüdruk, vaadates poisile otsa. Ta oli siiski kasvamas sellest poisilikust tüdrukust nooreks daamiks. Ta tahtis ka ennast mõnikord ilusana tunda, olla justkui printsess koos enda printsiga. Liz otsis ülesse Danieli käe ning võttis selle endale pihku. Daniel muigas kergelt, ta juhtis Lizardi tantsupõrandale, tõmmates neidise vastu enda rinda, pannes teie vaba käe tema pihale. Kuna Liz oli teadlik noormehe halvast tantsimisoskusest, olid nad juba kodus kokku leppinud, et ei lähe just kõige silmatorkavamasse paika Tree Hilli valssi tantsima. Loodetavasti ei aja Nate samme sassi ega koperda, mis oli väga tõenäoline.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2012 19:38:59 GMT 2
Liz võttis koha sisse üsna tantsuplatsi ääres. Esiteks oli seal rohkem ruumi ja teiseks vähem rahvast kellele otsa tantsida. Tüdruk vaatas poisile julgustavalt otsa ning asetas enda ühe käe poisi õlale ja teisega võttis tema käest. Kui muusika pihta hakkas, liikusid nad vaikselt muusika taktis edasi. Isegi Lizardil oli mõningaid raskusi kõiki samme meelde tuletada.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Feb 13, 2012 20:20:52 GMT 2
Jason oli tulnud siia vaid seetõttu, et see pandi talle kohustuseks. Vähemalt järgmised kolm aastad on tal võimalik seda vältida ja võib-olla isegi kauem, kui ta kolib Tree Hillist tagasi Kanadasse või sootuks Inglismaale. Kandes ees lihtsalt musta maski, mis sobis kokku tema halli ülikonna ja musta triiksärgiga, toetas noormees ennast põhiliselt vastu seina, rääkides pikalt juttu enda korvpallimeeskonna kaaslastega, kuni viimased ka laiali vajusid ja jätsid Jasoni üksinda. Põnev. Vähemalt oli seda üritust huvitav jälgida. Noormehe rohelised silmad liikusid pidevalt mööda ruumi ringi, püüdes leida tuttavaid nägusid maskide tagant, aga seni suht tulutult, kuni ta märkas eemal Sierrat. Neidis nägi vapustav välja ja kuigi ta oli hetkel koos kellegi teisega, lükkas Jas ennast sellegi poolest seinast lahti ning kõndis neidiseni. Ta võis loota faktile, et äkki tüdruk ei tunne teda ära kohe ja on nõus temaga kasvõi ühe tantsu tegema. Tookord ballil jäi nende tants kahjuks liiga lühikeseks. Pealegi tahtis ta tüdrukuga rääkida. "Kas ma võin kenalt neiult selle tantsu endale küsida?" kummardus Jason kergelt Sierrale, ulatades neidisele enda käe. VÄLIMUS
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 13, 2012 20:25:11 GMT 2
Joe hoidis silmi Sierral ja kõik tundus jälle nii ilus. Tumedatest nootidest, mis varjutasid elu, said palju rõõmsamad toonid. Kuulnud, et keegi palus Sierrat tantsule, pööras Joseph end ümber ja nägi kutti, keda ta alguses ära ei tundud. Jason. Oligi õhtu metsas. Joe jäi ootama neiu vastust. Niipalju siis sellest toredast õhtust.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2012 20:30:59 GMT 2
Sierral oli väga tore Joe'ga mööda saali tantsida ja ta tundis ennast väga hästi. Kui valsil ilmnes koht, kus muusika natuke rahulikumaks jäi ja rahvas praktiliselt paigal tantsis, kuulis tüdruk häält, mida ta ei suudaks mitte kellegi teisega segamini ajada. Ta sundis end seda ignoreerima ja Joseph'ile otsa vaatama, aga see oli raske. Lasnud enda tantsuvõttel laguneda, astus ta sammu Joe'st eemale, silmitsedes kahte noormeest enda ees. "Ma lubasin selle tantsu juba enda täna õhtusele kaaslasele," sõnas Melody, vaadates maski tagant otse Jasonile otsa.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Feb 13, 2012 20:41:14 GMT 2
Jason tõusis korralikult püsti, jälgides ainiti Sierrat. "Ainult üks tants, viis minutit - rohkem ma ei palu sult," lausus noormees vaikselt, ignoreerides hetkel täielikult noormeest näitsiku kõrval, kelleks oli Joe. Ta tahtis Sierraga rääkida, seletada talle selle kirja kohta, seletada, mis toimub tema peas ja südames, ta tahtis, et tüdruk mõistaks. Kas seda on palju palutud? "Üks tants ja siis võid sa mu saata nii kaugele kosmosesse kui soovid," lisas ta Jason veelgi vaiksemalt, sest need sõnad olid mõeldud vaid neile kahele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 13, 2012 20:56:30 GMT 2
"Ma arvan, et sa tegid mulle kõik juba selle kirjaga selgeks," sõnas Sierra kõrgilt. Ta teadis, et ükskõik mida Jason ka ei ütleks rikub see ilmselt tema õhtu ja ei tee mitte midagi muud kui ainult tekitab tema südamesse rohkem valu. Mel oli kodus vandunud, et ei kuula selle noormehe suust enam ühtegi sõna. Tal oli kaks võimalust juba olnud, et asjad tüdrukule selgeks teha. Mõlemal korral oli ta vaid Sierrale haiget teinud. Jasoni järgmise lause peale neelatas tüdruk ning viis enda pilgu temalt Joe'le. "Sul olid su võimalused, sa lasid need käest," lausus Melody raskelt, astudes Joseph'i kõrvale.
|
|