21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 30, 2012 22:56:11 GMT 2
"Selles pole mul tõesti vedanud," turtsatas Alex lõbusalt, kummardudes taaskord löögiks laua kohale. Kaks palli leidsid enda koha tagumises paremas nurgas ning järgmise löögiga viimane värviline pall maandus tagumisse vasakusse nurka. "Vähemalt piljardis olen ma hea," tõusis neidis püsti, toetudes vastu kiid ja jälgides Liamit, suul lõbus naeratus.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 30, 2012 23:26:46 GMT 2
"Jah, seda ma näen," pidi Liam tunnistama tüdruku paremust. Mäng lõppes kohe liiga kiiresti, aga vähemalt oli see aus ja noormehel ei olnud selle kohta midagi öelda. Asetanud enda kii tagasi seinale, toetas ta end kätega vastu piljardilauda. "Kuidas oleks nüüd ühe pokkeriga?" muigas Liam kavalalt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 31, 2012 17:52:00 GMT 2
Ka Alex asetas kii tagasi seinale. Astunud paar sammu tagasi, hüppas neidis istuma piljardilauale, jälgides samas Liamit. Näppudega läbi juuste tõmmanud, naeratas tüdruk kergelt. "Ainult üks mäng? Kas sa kardad tõesti tüdrukult pähe saada? Aga minugi poolest. Ainult, millisest pokkerist siin juttu on?" kergitas Lexi selle peale kulmi, jälgides endiselt noormeest.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2012 18:55:09 GMT 2
"Ma ei karda kunagi pähe saada. Võidab see, kellel on paremad oskused, mis seal ikka? Ega kõik ei saagi kõiges head olla. Keegi peab kaotama ka," muigas Liam, kõlades nii nagu räägiks ta enda noorema õega, kes on äsja mõne võistluse kaotanud. "Noo, ma ei tea. Millist pokkerit sa tahad?" esitas noormees küsimuse vastu, astudes ühe riiuli juurde, mille ääre peal lebaski pakk kaartidega.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 31, 2012 19:08:54 GMT 2
"Seda küll. Kõik ei saa olla võitjad ning samuti ei saa kõik olla ka kaotajad," lausus Alex kergel peakallutusel, jälgides Liamit. Hetkel nende kahe vaheline läbikäimine meenutas samuti neidisele vanema venna ja noorema õe suhteid, kui need väikesed flirtimismomendid välja jätta. "Seda, mida sinagi," vastas ta. Tüdruk pole tõesti nii palju pokkerit mänginud, et teaks selle erinevaid mänge.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2012 19:38:38 GMT 2
"Elutoas on vist mugavam mängida," pakkus Liam, jalutades tagasi diivani juurde ning võttes seal istet. Ta kukutas kaardid endale kätte ning hakkas neid visalt segama. "Teeme siis tavalist pokkerit, kas teeme iga ringi kaotajale mingi karistuse ka?" küsis noormees, silmad kaartidelt Alexile liikumas.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 31, 2012 21:41:52 GMT 2
Libistanud ennast piljardilaualt maha, sasis Alex taaskord enda kergelt lokki hoidvaid juukseid, kõndides nõtkel sammul Liami järel tagasi elutuppa. Noormehe kõrval istet võtnud, üks jalg tagumiku all ja teine lõdvalt üle diivani ääre põranda poole rippumas, jälgis Lexi kaartidesegamist. "Sellisel juhul võin ma hakata neid kohe täitma ning paluks midagi normaalset," ohkas Alex kergelt, kuid tema suul oli endiselt armas väike naeratus.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2012 22:25:01 GMT 2
"Sina valid, muidu sa ütled veel pärast, et ma valisin midagi liiga hullu," sõnas Liam, asetades lauale kolm lauakaarti ja siis neile kummalegi kaks kaarti. Ülejäänud pakk leidis enda koha laual.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 31, 2012 22:46:08 GMT 2
"Sellisel juhul jätaksin ma karistused sootuks ära ning mängiks lihtsalt võidu ja ühe suure tahvli šokolaadi peale," muigas Alex kergelt, jälgides tähelepanelikult kaarte. Mäletaks ta ometigi, kuidas seda mängu mängitakse. Oma piljardi oskusi on Lexil võimalik harjutada peale tööd baaris, aga pokkerit mitte nii väga.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 31, 2012 22:50:10 GMT 2
"Okeeey, kui sa nii arvad," oli Liam kerge õlakehitusega nõus. Liam silmitses enda kaarte ning vaatas maas olevaid kaarte. Mängu põhiideeks oli kokku panna mõni kindel kujund, mis sisaldas viite kaarti. Kolme maas olevat ja kahte sinu käes. Kuigi sa said ka pidevalt uusi kaarte võtta, visates muidugi uut kaardi võttes ühe vanemast kaartidest maha.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 2, 2012 20:12:33 GMT 2
Ka Alexi silmad jälgisid tähelepanelikult kaarte enda käes ja maas. Tema viimasest mängust oli ikka aastaid möödas, mis tõttu kulus neidisel esimesed kümme minutit, kui ta lihtsalt kaarte vahtis, et tuletada meelde selle mängu põhiidee. Hetkeks ilmus Lexi kulmude vahele nõutu korts. Pannud ühe kaardi maha, võttis neidis uue.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 2, 2012 21:56:01 GMT 2
"Ma vaatan, et see ei lähe sul nii hoogsalt kui piljard," pidi Liam kohe ära märkima, kui märkas tüdruku kulmude vahel tillukest nõutut kortsu. Silmitsenud veel kord enda kaarte ja siis maas olevaid, otsutas tüüp, et tal ei ole vaja uusi võtta. "Ma passin, mul on kujund käes," lausus noormees, silmitsedes tähelepanelikult Alexit.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 3, 2012 16:33:54 GMT 2
"Ma ju ütlesin, et ma pole kaardimängudes tugev," turtsatas Alex kuuldavalt. Ta tõstis enda pilgu kaartidelt, silmitsedes hetkeks Liamit, kuid peagi oli see uuesti kaartidel. Ühe kaardi maha pannud, võttis neidis uue ning muigas seejärel rõõmsal. "Passin," lausus tüdruk, tõstes enda silmad uuesti noormehele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 3, 2012 19:32:37 GMT 2
Liam muigas, viies enda pilgu tüdrukult koerale, kes just ruumi sisenes ja nende juurde end põrandale viskas. "Eks me näeme siis, kas see vastab ka tõele," sõnas Liam, lugedes kolmeni ning asetades enda kaardid lauale, tuues nähtavale üsna tugeva partii.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 4, 2012 18:55:32 GMT 2
Alexi kulmude vahele ilmus uus korts kui Liam enda kaardid lauale pani. Ka enda partii lauale laotanud, milleks oli mastirida. Kas see oli nüüd nõrgem või tugevam partii, selles polnud Lexi just väga kindel. "Ütle seda mulle," muigas neidis, tõstes enda rohelised silmad laualt Liamile.
|
|