|
Post by Deleted on Jan 25, 2012 21:54:34 GMT 2
"Öeldakse palju asju. Kõik ei pruugi alati tõsi olla," sõnas Liam kindlal häälel, vaadates enda siniste silmadega neiule otsa, olles endiselt talle üsna lähedal. Eks ta siiski sisimas oli teadnud, et ega Alex ei lähe temaga elu sees nii kaugele. Tal oli ju mingi perfect love või midagi koos Sayeriga. Kuigi tundus, et viimane on suhteliselt off the picture hetkel või mis?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 25, 2012 22:28:30 GMT 2
"Kuid ometi mingil kindlal põhjusel neid siiski öeldakse," sõnas Alex vaikselt, hoides endiselt üht kätt Liami rinnal, näppud kinni hoidmas noormehe särki. Tüdruk tundis hästi poisi lihaselist ja sooja keha selle vastas, mis pani Alexi kohati kohmetuma ja tekitas talle külmavärinaid.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 28, 2012 19:44:42 GMT 2
"Mnjaa," sõnas Liam, vaadates endiselt Alexile otsa. Ta võis lausa tajuda neiu kohmetust ja teadmatust, mida edasi teha. Ta kummardus neiule lähemale, kuid ainult selleks, et tüdruku seljatagant diivani käsitoelt teleka pult võtta. "Ma võime ju telekat vaadata," lausus ta kiusliku muigega, lülitades teleri tööle.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 28, 2012 20:43:03 GMT 2
Kohmetus Alexis suurenes kui Liam talle lähenes, aga peagi ilmus tema suule õrn naeratus kui noormees pakkus variandi telekat vaadata. Noormehe pluusist lahti lasknud, jälgisid neidise rohelised silmad hetkeks veel Liamit, ennem kui need televiisori ekraanile pöördusid, jälgides hetkel jooksvat pilti.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 28, 2012 21:12:15 GMT 2
Telekast jooksev film ei huvitanud Liamit karvavõrdki, kuid tema silmad olid siiski suunatud sinna poole. Peas olid tal hoopis muud mõtted. Tema näol mängles endiselt kaval ja pisut kiuslik muie. "Äkki sa soovid hoopis piljardit mängida? Kui sa seda muidugi oskad...." pakkus noormees. See vaikides teleka vaatamine ei olnud täitsa tema teema.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 28, 2012 22:41:39 GMT 2
Ega Alex polnud samuti eriti huvitatud filmist, mida ta jälgis, aga mida ta ei viitsinud vaadata. Neidise peas oli endiselt see suudlus, mis ei tahtnud tüdruku peast kuidagi kaduda. Liami küsimuse peale pöördusid Lexi rohelised silmad automaatselt noormehele. "Ma olen Ohiost, loomulikult oskan ma piljardit mängida," turtsatas neidis, mis andis ühtlasi ka noormehe küsimusele jaatava vastuse.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 13:47:34 GMT 2
Midagi vastamata lülitas Liam teleri taas kinni ning ajas end diivanilt ülesse. "Lähme siis," lausus ta kutsuvalt ning jalutas teisse väiksemasse teleri tuppa, kust sai edasi ruumi, mis seisaldas pilardilauda, riiluleid raamatutega ja kahte tugitooli, mis olid asetatud malelaua äärde. Liam võttis seinapealt kii hoidjast välja kaks kiid ning ulatas ühe Alexile. "Sina lööd lahti," lausus ta neiule, võttes kuulide ümbert ära kolmnurga, mis neid kenasti koos hoidis.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 29, 2012 18:00:55 GMT 2
Alex kõndis Liami järel kõrvaltuppa, võttes noormehe käest kii, mida tüdruk käes kergelt keerutas. Neidise vanavanemad suutsid Lexi ja tema vanemad meelitada piljardit mängima, kui nad elasid veel Ohios. Alex põhimõtteliselt kasvas üles piljardit mängides. Liami sõnade peale noogutas tüdruk kergelt, kummardudes laua kohale ja lüües pallid lahti. Kaks punast kuulikest leidsid kiirelt enda koha all vasakus nurgas ja kollane all paremas nurgas.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 18:13:34 GMT 2
"Sa võtad siis ühevärvilised ja ma.....numbriga pallid," sõnas Liam silmitsedes Alexit, kelle avalöök oli juba päris kena puhtatöö teinud. "Sul on teine löök veel," lausus noormees, toetades enda kii laiema otsa põrandale ning toetades nüüd ise kiile, pilk lauale kinnitunud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 29, 2012 18:27:36 GMT 2
Alex noogutas taaskord kergelt. Tüdruk jälgis hetkeks palle, kõndides järgmise löögi jaoks kõige sobilikumasse paika. Jäänud Liami ette seisma, kummardus neidis taaskord laua kohale ning andis õrna löögi. Üks kollane pall põrkas vastu punast, mis võttis suuna tagumisse paremasse nurka.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 18:55:38 GMT 2
"Kuule sa täitsa omad seda mängu ju praegu. I am impressed," tunnistas Liam, jätmata märkamata tüdruku ilusat keha, kui ta löögiks tema ees kummardus. Hetkel ei olnud tal tõesti muud teha, kui ainult Alexit silmitseda, sest tundus, et ta oli piljardis isegi parem kui Liam ise. "Kus sa siis nii hästi mängima õppisid?" uuris poiss.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 29, 2012 19:02:22 GMT 2
Alex muigas rahulolevalt, tõustes peale lööki püsti ning enda rohelised silmad Liamile pöörates. "Ma tänan," sõnas neidis õrnal naeratusel, astudes mõned sammud kõrvale, kummardudes uuesti laua kohale ja lüües. Seekord ei läinud ükski pall sisse. "Mu vanavanemad õpetasid mängima. Täpselt nagu ka pokkerit," tõusis Alex uuesti püsti ja silmad Liamile suunatud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 19:38:24 GMT 2
"Wow, siis peame me mõnikord sinuga pokkerit mängima," sõnas Liam, pilgutades tüdrukule silma. Aeglaselt jalutas ta laua juurde ning silmitses kuulide asukohti. Viimaks võttis ta asendi sisse ning lõi paraja löögi, et kaks palli auku veereks. Muhedal muigel alustas Liam uut lööki, mis seekord erilist tulemust ei andnud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 29, 2012 21:16:38 GMT 2
Alex turtsatas kergelt, toetudes seekord ise vastu kiid ja jälgides Liami mängu. "Vähemalt seal on sul lootust mulle pähe teha. Kaardimängudes pole mul kunagi õnne olnud," muigas neidis, tõstes enda silmad pallidelt noormehele. Piljardit panid Lexi vanavanemad tüdrukut mängima õige noorelt, ta oli umbes 5 aastane kui oma esimese mängu võitis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 29, 2012 21:51:34 GMT 2
"Noh, eks siis peab armastuses vedama, kuigi seda ei saa vist praegu öelda," muigas Liam. Seda, et su poiss teist tüdrukut suudleb ja siis su maha jätab, ei saa vist just vedamiseks nimetada. Kahjurõõmus on ka vahepeal lahe olla. "Sinu kord, Alex," tuletas poiss meelde, toetades end vastu lauda, silmad tüdrukul.
|
|