21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 22, 2012 18:32:37 GMT 2
"Pigem tundub mulle, et ma näen ennem sinu kuratliku poolt," kallutas Alex pead veidikene viltu, jälgides Liami siniseid silmi. Tundnud noormehe käsi enda põlvedel, muigas neidis kergelt. "Mis sul mõttes on? Sinu maja siiski," sõnas Lexi õrnal naeratusel, jälgides noormeest.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 18:49:51 GMT 2
"Mina ei tea. Jazmin oli see, kes sind hirmsasti koju tahtis tuua ja nüüd on ta ise kuskil naabrite juures," turtsatas Liam, vaadates tüdrukule muiates otsa. "Ma ei tea, soovid ehk maja tuuri," kehitas tüüp enda õlgu. Pole vaja, et neidis kuskile siia ära eksiks või sattuks kuskile, kuhu pole vaja sattuda.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 22, 2012 19:14:56 GMT 2
"Võib-olla ta mõtles tol hetkel kellegi teise peale," muigas Alex kergelt, tõstes Liami käed enda põlvedelt ning libistades end kapilt maha. Seistes noormehe kõrval tundis neidis ennast väga pisikesena. "Maja tuur kõlab hästi ning vaadates selle suurust, siis ma peaksin vist igaks juhuks pastaka ja pliiatsi ka kaasa võtma, et teha kaart," laienes naeratus neidise suul kui ta jälgis korvpallurit, käed teksade tagumistestaskudes.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 19:42:24 GMT 2
"Selge siis," sõnas Liam, hakates paigalt liikuma, "siin on köök ja suurem elutuba nagu sa näed, sealt saab veel väiksemasse elutuppa," osutas ta teleri kõrval olevale uksele, "ja sealt saab mu papsi kabinetti," osutas ta nüüd köögi poolses seinas olevale uksele. Edasi jalutas ta esikusse, kust läks ka trepp ülesse ja alla. "All on saun, jõusaal ja väike veinikelder," tutvustas Liam mööda minnes, liikudes trepist ülesse teisele korrusele, kus oli lihtsalt ükes pikk koridor ja sealt avanes kuus ust. "Vasakule jäävad vanematetuba ja kaks külalistetuba. Paremale Jazmini tuba ja minu tuba ja ema kabinett. Ja igal magamistoal on ka oma vanituba, mis on kõigil ühte tüüpi. Noh, polegi nii keeruline ju?" muigas noormees avades enda toa ukse. Tuba oli ise valgeteseintega, aga kõik lisandid olid hallid või mustad, andes ruumile poisilikuma välimuse. Ukse vastas seinas oli praktiliselt terve sein klaas, kust läks ka uks rõdule.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 22, 2012 20:03:15 GMT 2
Alex lonkis Liami kõrval, püüdes meelde jätta võimalikult palju, aga tema jaoks oli siin lihtsalt liiga palju ruume, mis olid isegi kõvasti suuremad kui neidise korteri pindala. Jõudnud peagi teisele korrusele, jälgis tüdruk kergitatud kulmudega pikka koridori ja kuute ust. Wow. "Sinu jaoks võib-olla tõesti mitte, aga ma olen pärit Ohiost ning seal me olime harjunud natukene kompaksema eluviisiga," turtsatas Alex kergelt, astudes noormehe tuppa sisse, jälgides klaasseinast avanevat vaadet. See oli kena.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 20:41:23 GMT 2
Kui Alex tema tuppa sisenes, järgnes talle ka Liam, lükates ukse vaikselt kinni. Maja võis mõnele kummaliselt suur ja vaikne olla, kuid noormees oli sellega harjunud. "Noh, kuidas mu kinnisvaramaakleri oskused on, tahad sisse kolida?" muigas Liam, tehes ilmselgelt niisama nalja, sammudes tüdruku juurde ning jäädes tema kõrvale seisma. Mnjaa, oli küll kena vaade, eriti suvel. "Noh, oled enidselt kõigi ja kõige peale pahane?" uuris tüüp kavalal muigel.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 22, 2012 20:54:32 GMT 2
Pööranud enda rohelised silmad hetkeks Liamile, muigas Alex kergelt, kinnitades enda pilgu peagi uuesti vaatele, imetledes seda. "Sul on veel kõvasti arenguruumi, et suuta mind siia elama meelitada," lausus Lexi kiuslikul turtsatusel, jälgides kuidas üksikud lained ranna poole sõudsid. Noormehe küsimuse peale kostus tüdruku suust valjem turtsatus. "Ma polnud pahane, ma põgenesin, et leida rahuliku kohta, kus miski ei suuda mind segada," parandas Alex noormeest.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 20:59:26 GMT 2
"Ja kas sa leidsid selle rahuliku koha või suudan ma sind endiselt segada?" küsis Liam, ise lõbusalt muiates. Ilmselgelt ei olnud ta tüdruku kõige lemmikum isik, kellega koos olla, kuid ometi oli ta siia majja tulnud, teades milline kuulsus noormehel on. Huvitav. "Üldiselt ei ole mul õrna aimugi, mida me teha võiksime," turtsatas nooruk.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 22, 2012 21:58:43 GMT 2
"Mitte päris, aga ma olen rahul ka sellega, mis mul hetkel on. Väikene vaheldus igapäevasest rutiinist," lausus Alex vaikselt, pöörates enda rohelised silmad pikemaks ajaks Liamile. Neidis teadis hästi noormehega kaasaskäivast kuulsusest, aga teda ei huvitanud see. Ta ei hinnanud inimest kuulujuttude põhjal. Pigem õpib ta ise inimest tundma. "Küsime seda siis nii, et mis sa teed tavaliselt kui sa oled üksinda sellises suures majas ning tunned tahtmist midagi teha? Lähed jõusaali? Või sööd?" küsis neidis, jälgides endiselt noormeest, aga nautides samas seda vaikust.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 22:17:37 GMT 2
"Ma istun arvutis või lähen sõpradega välja. Ma ei istu kuigi tihti tühjas majas. Aga jah, jõusaal on ka alati võimalus," kehitas Liam enda õlgu. "Lähme siis alla," pakkus Liam, keerates end ringi ning jalutades mööda treppi esikusse ja siis mööda teist treppi veel alla keldrisse, kus pani tule põlema. Nende ees oli väike ruum, kust läks kolm ust. "Paremal on veinikelder, keskel on jõusaal ja vasakul on saun," tegi Liam kiire ülevaate ning avas keskmise ukse, lastes hetk hiljem uues ruumis tuled põlema. Ruum oli parajalt suur. Seal rippus poksikott, seisid mõned erinevad masinad ning ühes seinas oli suur peegel, mis hõlmas kogu seina. Liam haaras ühe tillukese kapi pealt puldi ning lasi neile ka natuke muusikat. "Noh, mis on sinu eelistuseks?" küsis poiss, visates puldi tagasi enda endisele kohale.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 22, 2012 22:25:15 GMT 2
"Sellisel juhul olen ma vägagi antisotsiaalne inimene," turtsatas Alex kergelt. Tema suhtlumine teistega piirnes kooliga ja baaridaamina. And that was it. Sayeriga ta nii võrd enam ei suhtle ning pealegi tal jagub silmi sõnaotsesesmõttes ainult Jessicale, Lizza askeldab pidevalt Danieliga ringi, Jason ajab enda arstitõendit sõjaväeks taga ning kedagi teist Alexil polegi. Järgnenud Liamile alla keldrisse, vangutas neidis kergelt pead. "Ma pean vist kohe kindlasti hankima GPS'iga 3D kaardi, kus vilgub pidevalt punane tulukene, mis annab mulle mu asukohast teada," ohkas Lexi, kõndides nõtkel sammul poksikotini, jälgides samas Liami tegevust. "Kuna sa ennist ütlesid, et ma olen täis vihkamist, mida oleks vaja maandada, siis see?" nõksatas ta peaga enda selja taha jäänud poksikotile. Alexi oskused poksikoti või mingi muu jõusaali instrumendiga on põhiliselt null, mis tõttu jäi ta Liamile otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 22:32:01 GMT 2
"Jah, seda panin ma juba ennem tähele," nöökis Liam tüdruku kallal. Ei saaks öelda, et nad ennem just kõige sõbralikumalt suhtlema hakkasid. Neiu oli ikka päris tõrges ja ükskõikne, aga kõik on ületatav. "Prsh, pole see nii hull midagi," lõi noormees käega ning otsis tüdrukule eemalt ühed väiksemad poksikindad, mis ta neidisele viskas, et too need kätte paneks, ei ole vaja, et Alex enda kätt vigastaks. "Sellisel juhul," Liam jalutas poksikoti juurde ning hoidis seda kinni, "kujuta ette, et see on keegi kelle peale sa vihane oled ja peksa. Hoia mõlemat kätt kõveralt nii, et rusikas jääks kuskile rinna ja lõua kõrguse vahele. Kumma käega sa lööd, seda hoia natuke ees pool kui teist," tegi Liam kõige kergema juhenduse.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 22, 2012 22:54:23 GMT 2
Alex tegi Liamile nägusid noormehe kommentaari peale, püüdes järgmine hetk kinni paarikindaid, mis ta peale juuste patsipanemist kätte tõmbas. Natukene suured olid, aga elab üle. Kuulanud noormehe lühikese tutvustuse ära poksimise kohapealt, vaatas neidis Liamile hetkeks küsivalt otsa, kuid tegi seejärel proovikatse. Vähemalt nüüd ta sai aru, miks noormees talle kindad viskas. See oli valus. Oma esimese katse tegi neidis nõrga, kuid saanud kindlust juurde, püüdis ta kujutada selle asemel kedagi, keda ta vihkab hetkel üle kõige ning löögid muutusid tugevamaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 22, 2012 23:04:52 GMT 2
Liam silmitses neidu, kui too keskendus ja ta tundis, kuidas Alexi löögid muutusid järge mööda aina tugevamaks ja tugevamaks. Tundub, et keegi seal väljas peaks enda heaolu pärast muretsema. "Algaja kohta oled sa täitsa tubli," kiitis noormees tüdrukut. Tegelikult ei olnud ta kunagi ühtegi neidu siia toonud. Nad hoidsid siit pigem kaarega eemale. Kas võis siis olla, et Alex on tõesti teistsugune kui teised tüdrukud?
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jan 22, 2012 23:10:54 GMT 2
Liami sõnade peale lõpetas Alex hetkeks poksimise, lükates käeseljaga enda silme ette sattunud juuksesalgu üle pea. "Ma tänan. See on tegelikult minu esimene kord taguda poksikotti, seega ma ei vastuta kui ma võin mööda lüüa," naeratas neidis kergelt, silmitsedes noormeest. Selline tegevus võtab tõesti võhmale. Hinganud mõned korrad veel sisse, hakkas neidis jälle pihta. Ta suunas kõik enda viha sinna ühte kohta, püües seda võimalikult kõvasti lüüa.
|
|