|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:31:06 GMT 2
"Mitte just kõige parem lahendus," sõnas Sierra, mõistes koheselt, et tüdrukul läheb ilmselt kooliga raskeks. "Siis on hästi ja kuidas Liz sellesse kõigesse suhtub?" uuris Mel. Ta ei olnud küll neiuga väga lähedane, aga nad said siiski hästi läbi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 15, 2012 17:49:18 GMT 2
"Noh, paremat me välja ei mõelnud," vastas Joe. "Liz...Alguses oli ta pahane, sest ta ei saanud esimesena teada," hakkas noormees vaikselt naerma. Terve kooli peal liikusid jutud, kui alles Lizandra teada sai. See oli jah natuke halvasti tehtud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 17:59:08 GMT 2
"Sind küll," muigas Sierra, "kuidas sa siis enda õe niimoodi ära unustasid, et tema esimesena teada ei saanud," heitis tüdruk noormehele ette, kuid see ei olnud kurjalt või pahaselt öeldud. Pigem niisama nöökeks. "Kuidas tal muidu üldse läheb? Ta oli ikka päris hea mässaja siis kui mina veel Tree Hillis olin," muigas Melody.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 15, 2012 18:02:19 GMT 2
"No ma ei tea...Ma keskendusin tol hetkel rohkem endale, Nicole'ile ja Delile," vabandas Joe end välja. Okei, mitte päris, õde oleks pidanud esimesena teada saama. "Siiani mässaja, aga...Ta jääb enda põhimõtetele kindlaks ja seetõttu on ta saanud mu suure austuse. Muidugi ma üritan teda kaitsta ka. Aeg-ajalt liigagi palju," muigas Joseph.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:09:08 GMT 2
"Del?" küsis Sierra, haarates kinni uuest nimest, mis ülesse kerkis. Oeh, kool võiks juba alata, siis saaks ta endale rohkem tutvusi. "Vanemate vendade värk, jah? Ma oletan, et Liz ei ole selle üle väga õnnelik, et sa tema vabadust piirad. Pealegi on ta nüüd juba ju......kaheksateist?" arvutas Mel, olemata täiesti enda vastuses kindel.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 15, 2012 18:14:10 GMT 2
"Delilah, mu tüdruksõber...Vist," pomises Joe viimase sõna. Elu nagu hispaania seebiooper, eks? "Muidugi ta ei ole õnnelik, aga...Noh, vanaisa on nüüd vanadekodus ja siis ma kasvatangi teda, kuigi...Ma usaldan teda meeletult, aga ma ei andestaks endale, kui temaga midagi juhtuks," seletas Joseph.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 18:36:01 GMT 2
"Oota, sul on VIST tüdruksõber ja tüdruk, kes ootab sinu last," kordas Sierra, tõmmates käega läbi enda paksude punaste juuste. See oli tõesti nagu seebiooper. Eriti hea oleks veel see, kui tuleb välja, et laps ei olegi Joe oma. "Saan aru," noogutas Mel, kes ikka tahaks, et tema lähedasega midagi juhtuks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 15, 2012 18:39:21 GMT 2
"Pagana seebiooper," ohkas Joseph, öeldes oma mõtted välja. "Ma ei ole kunagi käinud enda lapse emaga, me oleme head sõbrad. Tüdruksõbrale pean ma isa olema ja...Mulle ei istu see," rääkis Joe, tundes, et ta sai Sierrale end täielikult avada. Veider. Nad polnud ju aasta aega rääkinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 19:15:27 GMT 2
"Mhm," noogutas Sierra, hakkamata seda ümber lükkama. Seda oli tegelikult päris palju, et üks alles gümnaasiumi lõpetav noormees peaks sellega üksi hakkama saam. "Pole kunagi sinu olukorras olnud. Kuigi suhtes isa mängida ei ole kohe kindlasti tore, kui sa niigi pidevalt Lizza pärast muretsema pead," arvas Mel, aga see oli ainult tema arvamus ja Joe ei pidanud selle järgi käituma.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 16, 2012 17:48:43 GMT 2
Joe turtsatas naerma. "Sa ilmselt ei saagi olukorda, kus pead isa olema," muigas noormees. Ta pani peaaegu alati sellised sõnakõlkse tähele, aga ega ta halva pärast seda ei lausunud. Lihtsalt tundus naljakana hetkel.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2012 18:14:07 GMT 2
"Ilmselt küll jah," muigas Sierra ning naeris enda natuke vale keelekasutuse üle. Mel sai tavaliselt ikka sõbralikust norimisest aru ja võis julgelt kaasa naerda. "Aga kui teemat vahetada, siis kuidas su jõulud ja aastavahetus möödusid?" uuris tüdruk puhtast huvist.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 16, 2012 18:21:57 GMT 2
"Haiglas olin," vastas Joseph. "Ise? Olid sõpradega? Perekonnaga?" küsis Joe. Väga toredad jõulud sel aastal, passida haiglas. Alguses öeldi, et saab paari päevaga välja, aga nad hakkasid kahtlema peapõrutuse suhtes, sest mees minestas ühel korral ära.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2012 18:27:39 GMT 2
"Perega põhiliselt. Mõned sugulased tulid meie juurde, kes lähemal elasid," sõnas Sierra, "tegelikult oli see täitsa tore, sest ma tundsin neist kõigist eelmistel jõuludel puudust," tunnistas Melody, pistes tüki tortillat suhu. See oli korraga mõnusalt koorene, kuid pisut piprane. "Aga ära ometi ütle, et sa üksinda siin haiglas olid? Liz oli ikka sinuga siin?" päris neidis.[/color]
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 16, 2012 18:36:54 GMT 2
"Rahulikumad jõulud siis," lausus Joe naeratusega. Talle meeldis selliseid pühasid perekeskis tähistada...Et siis Lizziega. "Jah, Liz ja Daniel käisid mind lõbustamas...Ega ma teistele ei rääkinudki, et seal istun," lisas Joe.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2012 19:09:31 GMT 2
"Jah, võib küll nii öelda," noogutas Sierra noormehe sõnade peale. "Ma loodan, et teil oli tore. Tundes Lizzat võib öelda, et igav teil vast hakata ei saanud," lausus tüdruk soojal muigel, mis venis õrnaks naeratuseks.
|
|