|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 22:48:16 GMT 2
Liz tõstis käed allaandmis märgiks ülesse, "olgu, mis sa arvad kui ma näpan sealt puhkeruumist näiteks kaardid või male? Või oled sa väga väsinud praegu, et enda õelt pähe saada?" viis tüdruk teema sujuvalt mujale. Kui Joe ei tahtnud rääkida, ei olnud vaja sorkida. Selles suhtes olid vend ja õde üsna sarnased. Vahe oli lihtsalt selles, et Liz ei tüüdanud venda rohkem kui too rääkida ei tahtnud. Joe aga ei andnud kunagi ennem alla kui Liz kõik ära rääkis.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 14, 2012 23:01:04 GMT 2
"Too kaardid," arvas Joe ja naeratas. Kaardimängu ajal plaanis mees uurida, et miks Liz oli terve ööpäeva ära. Nad polnud varem lihtsalt kokku saanud, et sellest rääkida ja nüüd algas grillimine. Joseph tegi seda, sest tundis, et see oli ta kohustus. Jah, Joe ei andnud kunagi alla.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 23:09:29 GMT 2
"Yesss," sõnas Lizard lõbusalt ning hüppas voodilt maha, tatsates palatist välja ning silmitsedes hetke silte, et aru saada, kuhu ta üldse liikuma peaks. Pärast mõne minutilist jalutuskäiku leidis ta õige koha ülesse ja nagu ta arvanud oli, leidus seal ka kaarte. Võtnud sealt ühe paki, keeras ta end ringi ja jalutas tagasi tuttavasse palatisse. "Nii ja mida me mängime," küsis Lizard istudes tagasi voodile ning võttes samal ajal kaardid karbist välja, hakates neid segama.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 14, 2012 23:15:54 GMT 2
"Ma ei tea...Potikut?" pakkus mees välja. "Aga räägi mulle, kas sul oli mõni pidžaamakas sõbrannadega, et sind kodus polnud?" vahetas noormees teemat ja muigas. Ta teadis, et Lizzie polnud selline teeme-üksteisele-meiki-ja-vahime-romantilisi-filme tüüp, aga kiusata ikka tohtis.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 23:22:57 GMT 2
Liz noogutas ning jagas neile mõlemale kuus kaarti ja valis välja trumbi, milleks sai risti. Hakanud vaikselt mängima, muigas ta Joe küsimuse peale. "Mhm, täpselt nii." lausus tüdruk kerge irooniaga tõstes pilgu kaartidelt vennale, "sa tead ise ka ju, kellega ma olin," lausus tüdruk piinatud häälel. Miks Joe teda alati nende küsimustega piinas?
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 14, 2012 23:24:48 GMT 2
Joe naeratas. Tal oli risti kuningas, suurepärane algus. "Ma loodan, et te kasutasite ikka kaitset ka," lausus Joseph täiesti vabalt. Paljud vennad ei tundnud end seksist rääkides hästi, eriti kui seda tehti noorema õega, aga J ei tundnud piinlikkust.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 23:30:42 GMT 2
"Prsh..." turtsatas Lizard, "ma arvan, et ma olen juba piisavalt õppetunde saanud," lausus tüdruk. Üks neist istus siin samas tema ees. Huvitav kumb neist varsti lapsevanemaks pidi saama? Pealegi oli Daniel tüdrukust palju vanem ja seega võib öelda, et kogenum. "Daniel on teistsugune," sõnas Liz.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 14, 2012 23:32:54 GMT 2
"Oled, oled," nõustus mees. Ta ise lootis, et Lizzie saab lapse kolmekümneselt või midagi. "Mis mõttes teistsugune?" ei saanud Joe aru ja võttis kaardid üles. Ei tahtnud veel oma trumpi ära käia, Joseph üritas võita.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 14, 2012 23:45:39 GMT 2
"Ta lihtsalt..." tüdruk ei osanud seda korrlikut sõnadesse panna ja võitis endale aega, otsustades, mida vennale käia. Viimaks viskas ta lauale kolm kümmet, "ta tõesti tahab mind enda ellu ka pikemas perspektiivis. Ta isegi peab plaani, kuidas me pärast minu lõpetamist koos ülikooli saaks minna. Ja, mis puutub meie vahekorda, siis ta isegi ei tahtnud seda alguses teha. Ma tahan lihtsalt, et sa teaksid, et ta võtab seda kõike tõsiselt," lausus tüdruk. See ei olnud pärais see, mis ta öelda tahtis, aga enam vähem midagi selle sarnast. Vahel on raske enda mõtteid edasi anda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 15, 2012 11:59:21 GMT 2
Joe kattis kõik kümned ilusti ära ja kuna õeraasult rohkem ei tulnud, korjas mees kaardid kokku ja viskas need "magama" läinud kaartide hulka. Joseph ei osanud õele muud käia, kui ruutu kuningas. "Et siis sina käisid peale, jah?" küsis vend muigega. "Olgu, olgu. Sind ma enam ei piina...Danieli küll," lisas mees naeratusega.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 12:49:51 GMT 2
Lizard tõi kuuldavale turtsatuse ning hakkas siis õrnalt naerma, värvudes näost õrnalt punaseks. "Ei, ja ma ei räägi sinuga enam sellest teemast. Punkt. Finito. Lähme edasi," sõnas tüdruk, silmitsedes kaarti, mis tema ette ilmus. Kergelt kulme kortsutanud, võttis ta kuninga kätte. "Mhh, mis sa siis temast jälle piinad?" küsis Liz, vaadates nüüd vennale otsa.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 15, 2012 12:52:17 GMT 2
Joe võttis endale pakist ühe kaardi ja käis selle kohe õe ette. Ärtu kaheksa. "Ei pea piinama või? Ma küll arvan...Kui ta mu piinamisele vastu peab, siis ta on järelikult sind väärt," vastas mees ja muigas. Tegelikult tahtis Joseph rohkem rääkida Danieliga sellest, et mida ta siis täpsemalt nüüd teeb. Joe kartis, et Danny tõmbab jälle ühel hetkel kuhugi peitu ja siis on Joe'l üks murdunud südamega õde kodus.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 13:03:27 GMT 2
"Ära temaga siis nii karm ka ole," palus õde soojal naeratusel, käies kaheksale poisi peale. "Sa tead ju ikka, et järgmisel aastal kui sa ülikooli lähed, siis on sul ju vaja kedagi, kes minu järgi vaataks, sest ilmselgelt ei lase sa mul ju iseseisvalt edasi elada. Seega oleks Daniel väga hea kandidaat," meelitas tüdruk lõbusal naeratusel.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jan 15, 2012 13:08:34 GMT 2
Joe muigas :"No seda küll, aga...Daniel võiks su parim sõber olla, aga ainult selle vahega, et ta on gei. Siis ma saaksin niipalju kergemalt hingata." Joseph käis Lizandrale ühe poisi veel lisaks. MEes üritas kujutada ette Danny't geina...Mission impossible.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2012 13:21:30 GMT 2
Lizard viskas poisile ennist üles võetud kuninga peale ning turtsatas noormehe sõnade peale valjult naerma. Seda oli lihtsalt liiga võimatu ettekujutada. "Ma võin sulle täiesti kindlalt kinnitada, et ta on hetero. Seega sorry, aga su idee ei toimi eriti," lausus Liz kui viimaks enda naermise lõpetas. Daniel ja Gey? Never.
|
|