26-aastane; Muusika
School Worker
|
Post by Rosie Lee on Dec 18, 2011 16:50:36 GMT 2
Üks korraldajatest oli ka Rosie, kes vastutab tänasel õhtul muusikalise esinemise eest. Ta oli saanud nõusse mõned õpilased, paar kohalikku kuulsust ning pani kokku ka bändi, mille koosseisu kuulusid peale kitarride, trummi, klahvpillide, ka mõned puhkpillid ja keelpillid, et tulemus oleks huvitavam. Ballile oli naine tulnud koos enda hetkelise elukaaslasega, kes rääkis hetkel bändiliikmetega, jättes Rosie seltsiliseks keemia õpetaja Frank Briani, kes jutustas naisele enda praktikast kriminaallaboris. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2011 18:20:24 GMT 2
"Meeleldi," sõnas naine, pruunid silmad mehel. Ta libistas enda käe Roberti kätte ning pöördus siis tantsuplatsi poole, kus oli juba üsna palju õpilasi. Nessa valis neile parema koha ning seisis siis mehe ette ning võttis tantsuasendi sisse. Ta ei olnud varem mehega tantsinud ja seega märkas ta alles nüüd, kui pikk ta tegelikult temaga võrreldes on.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2011 18:30:47 GMT 2
"Mina ka," vastas Sayer vaikselt, kummardudes pisut allapoole, et tüdruk ei peaks kikivarvule tõusma. Ta suudles neidu, kuni tüdruk enda käe tema kaelale asetas. Tema suule ilmus muie, vaatamata sellele, et ta Alexit suudles. Viimaks näo neiu omast pisut kaugemale tõmmanud, vaatas ta talle otsa. "Me ei saa küll korvpalli mängima minna, aga alati võib ju kesklinna uisutama minna," pakkus Say sooja muigega.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2011 18:35:38 GMT 2
"See on hea mõte," noogutas Carmel entusiastlikult ning võttis noormehe käest kinni, et tantsuplatsile jalutada. Seal sobiva koha leidnud, hakkasid nad muusika taktis mööda saali tantsima. Bänd oli hea ja muusika valik veel parem. "Kuidas sulle siis selle aasta ball meeldib?" uuris Car.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 18, 2011 18:39:34 GMT 2
Alex naeratas õrnalt kui Sayer kummardus talle lähemale järgmiseks suudluseks. Avanud peagi enda silmad, vaatas neidis noormehe silmadesse, suul kerge naeratus. "See kõlab hästi. Peale seda võiks võtta mõned soojad joogid ning istuda kuskil soojas," sõnas ta vaikselt, pilku Rufuselt pööramata.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2011 18:50:51 GMT 2
"Mhm, kõlab hästi," sõnas Sayer pisut karedalt, köhides pärast seda enda kurgu puhtaks. "Muideks ma ei olegi sult küsinud, mida sa jõuludeks tahaksid?" kallutas noormees enda pead, vaadates neiule otsa. Ilmselgelt kavatseb ta tüdrukule midagi teha. Nad on iga aasta üksteisele kingitusi teinud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 18, 2011 18:57:18 GMT 2
"Mul on juba kõik olemas, kuigi ühest pisikesest suudlusest küll ära ei ütleks," muigas Alex kergelt, hoides enda kipsis kätt Sayeri kaelal, liikudes samas noormehe juhtimisel muusikaga kaasa. Neidise rohelised silmad silmitsesid ainiti Rufust, just kui kartes, et noormees kaob kui ta enda pilgu mujale pöörab.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 18, 2011 18:58:14 GMT 2
Ka Nathan oli aidanud saali korrastada, kuid erinevalt Vanessast ja Tarast, kes läksid ennast koju korda tegema, oli Nate võtnud endale peoriided juba hommikul kaasas. Ja seega oli ta juba valmis ja seisis saalis, silmitsedes inimesi. Koheselt jäid talle muidugi silma korvpallurid, sest neid teadis ta paremini. Üks käsi taskus ja teises käes šampus, seisis mees tantsuplatsi äärel. Ülikond
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2011 19:04:49 GMT 2
"Siis on sul küll väga kõrged nõudmised," sõnas noormees ilmselge irooniaga. Kuigi saal oli rahvast täis, tundus noormehele nagu seal oleks ainult nemad kaks. Vähemalt tema tähelepanu oli kõik suunatud tüdrukule. Keerutanud tüdrukut, tõmbas ta neiu taas enda embusesse, liikudes muusikas edasi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 19, 2011 19:11:18 GMT 2
"Need pole üldse kõrged. Aga kui sa soovid, siis võid sa üllatada mind millegagi. Kingitustest ei ütle ma kunagi ära," muigas Alex õrnalt, jälgides tähelepanelikult Sayeri silmi. Vaadates ülesse noormehe poole, peegeldusid Lexi silmadest vastu laes olevad tulukesed, mis meenutasid tähistaevast. "Aga mida sa soovid jõuludeks? Või on sul ka juba kõik olemas?" kallutas tüdruk enda pead, liikudes muusikas edasi.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2011 19:24:07 GMT 2
"Eks me näe," sõnas noormees kavalalt. Mingit kallist kingitust tüdruk ilmselgelt ootama ei peaks, aga kindlasti midagi erilist. "Mulle pole küll midagi vaja," lausus noormees lõbuse muigega. Sayer võttis tüdruku ühe käe enda pihku ning tõmbas ta õrnalt läbi rahva tagumise ukse juurde, mis viis välja. Õu oli kenasti kaunistatud, kuid siiski oli seal üsna jahe. Say tõmbas tüdruku endale lähemale, et tal soojem oleks.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 19, 2011 19:29:47 GMT 2
Alex muigas kergelt kui Sayer ta tagumise ukse juurest välja tõmbas. Õues oli tunduvalt jahedam, mis tõttu puges neidis noormehele kaissu, et mitte päris ära külmuda. Päris ilma kingituseta ei kavatsenud ta Rufust küll jätta. Ta mõtleb midagi veel välja. "Ma loodan, et su plaan pole mind haiget teha, et ma oleksin järgmised nädalad kindlalt sinu juures," turtsatas neidis vaikselt, hoides ennast vastu Say'd.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2011 19:34:22 GMT 2
"Kohe kindlasti ei ole mu plaaniks sind haigeks teha. Ma arvasin lihtsalt, et sulle meeldiks siin," sõnas Sayer juhatades tüdruku õues seisvale lavale, kus peale nende ei olnud kedagi. Tulukesed põlesid tumedas öös ning tuul oli pea olematu, tänu millele oli õues natukenegi soojem. "Ma loodan, et sa püsid ikka minu juures ka ilma selleta," sõnas noormees vaiksemalt, "sa ei kavatse ju ometi sinna tagasi minna?" uuris Say, viies enda silmad täpselt tüdruku rohelistesse silmadesse.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Dec 19, 2011 19:36:25 GMT 2
Ball ja tantsimine ning selle laadsed asjad pole kunagi olnud päris Jason stiil, ometigi vedas ta ennast kohale, sest kuuldes, et Sierra on täna siin, ei tahtnud ta neidist oma pead jätta. Tüdruk pole pikalt Tree Hillis olnud ning vaevalt paljud tema endised sõbrad ka talle seltsi tulevad pakkuma. Laenanud Alexi musta Chevy Impala, mis pidi seisma viimasel ajal Hillide juures garaažis, sõitis Jason kohale. Käed pükste taskus, astus Jas saali, silmitsedes seda kiitval noogutusel. Siin on head tööd tehtud, püüdes külaliste mõtetest kustutada tõsiasja, et nad on siiski vanas võimlas, mis igal teisel päeval on täis oranže palle. Märgates juba kaugelt Sierrat, kõndis ta kergel muigel neidise juurde, jäädes tüdruku selja taha seisma. Kummardunud talle lähemale, lausus ta talle kõrva: "Sa näed kena välja."välimus
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Dec 19, 2011 19:39:31 GMT 2
Alex muigas kergelt, silmitsedes ümmargust lava, mis oli kaunistatud põhimõtteliselt ainult tulukestega, aga nägi seejuures nii armas välja. "Mulle meeldibki ning ma ei kao kuhugi, mitte nii pea vähemalt," lausus neidis vaikselt, silmitsedes pikalt tulukesi, ennem kui enda rohelised silmad Sayerile kinnitas. Ta naeratas õrnalt noormehele.
|
|