18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 31, 2014 18:34:40 GMT 2
"Deep, David, deep," lausus Phoebe kerge muige saatel, ent leidis, et neis sõnades peitus siiski natuke tõtt. "Ma lisaks juurde veel selle, et ainult lootmine ei anna sulle sittagi, tegema peab ikka ka," lausus Phoebe, sest millal varem on midagi niisama kätte tulnud? Ikka tuleb ise ka pingutada. "On vaja salatseda?" küsis Phoebs muiates, kuid suudles siis Davidit vastu.
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 31, 2014 20:46:35 GMT 2
"Jah, ma oletan selle põhjal, et juba meie vanavanemad võisid siin käia," muigas Mia, kuigi tema vanaema polnud küll midagi sellest rääkinud. Polnud muidugi ammu vanavanemaid külastanud ka. Kuulnud Michaeli järgmisi sõnu, kaardusid Mia huuled armsaks naeratuseks, sest seda oli hea kuulda, kuidas Michael teda oma tüdrukuks nimetas. "Nii et sul ei olegi varem ühtegi tüdrukut olnud?" uuris neiu, sest selline mulje talle poisi jutust jäi ja miskipärast oli tüdruk seda arvanud ka. "Jah, polegi siis nii vaikne," nõustus Mia Michaeli sõnadega. "Muidugi võiksin oma juhiload juba kätte saada," lisas tüdruk, sest oli kuskil talvel autokooli läinud ja nüüd lahutaski neidist juhilubadest ainult sõidueksam, mis veel mõne nädala pärast ees seisis. Loodetavasti ei pea ta seda mitu korda tegema, kuna teooria oli Mia alles kolmandal korral läbi saanud. "Jah, täitsa võimalik," muigas ka Michael Mia esimeste sõnade peale. Järgmisel hetkel Mia küsimust kuuldes ei kadunud muie poisi huultelt ninbg. Mis seal salata, ühtegi päris tüdruksõpra poisil varem polnud olnud, jah. Seepärast ta noogutas vastuseks, vaadates hetkeks tüdruku poole. "Sa käid autokoolis? Millal sa plaanid eksamitele minna?" küsis Michael siis hetke pärast, kui kuulis neiu soovist juhiload juba kätte saada. Paistis, et Mia oli selles osas temast ette jõudnud. Mike'il endal oli plaanis lubade tegemisega sügisel alustada.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 31, 2014 21:42:00 GMT 2
"Sa tundud sellest nii üllatunud," lausus Mia Michaeli küsimuse peale ning naeris kergelt. "Jah, ma hakkasin talvel lube tegema ja praegu on mul tehtud ainult teooria... noh, selle sain ka alles kolmanda korraga läbi," rääkis neiu, aga mõni oli teooriat isegi tunduvalt rohkem teinud. Niigi hästi, et Mia kolme korraga pääses. "Aga sõidueksam on mul kolmandal augustil ja oleks tore, kui selle esimese korraga tehtud saaks," rääkis tüdruk, sest arvas, et sõidueksam võib keerulisemgi olla, sest seal peab eksimustega veelgi tähelepanelikum olema. "Sa ei olegi siis veel autokooli läinud?" uuris Mia.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 31, 2014 22:32:18 GMT 2
"Olen siiamaani kooliga ise toime tulnud, tulen edaspidi ka," oli Kylie kindel, "ma olen auto alla jäädes peapõrutuse saanud ja rase, aga ajuhälvet veel diagnoositud ei ole. Aga kui sa kogu ülejäänud suve muudkui koolist räägid, siis tõenäoliselt võib mulle mõnes hullumajas koha kinni panna küll." Ky kavatseb sügisel kooli minna nii nagu ta ei oleks hetkel lapseootel ja siis vaatab jooksvalt edasi, kuidas kooliga asjad joonde saada nii, et raseduse ja hiljem lapsega ka toime tuleb. "Sa tead, et ma annan teada, kui midagi hästi ei ole," muigas Kylie. Vahepeal natuke liiga mõtlemata kujul, aga otse ja ausalt. "Läheks uuriks, kas siin kuskil kava või asi ka üleval on. Tahaks teada, mis kellast Joe esineb," tegi Mirth oma soovi teatavaks. Temagi ei tahtnud sõbra esinemisest ilma jääda. "Ja kas siin mingi vabalava moodi asi ka on? Sunniks Jessica ja Sayeri duetti laulma, võin kihla vedada, et see oleks üks armsamaid esitusi seal laval." Aga see sundimise osa osutuks ilmselgelt keeruliseks, sest need kaks on mõlemad nii põikpäised. Nathaniel kuulas neidist. "Mh," tõi noormees kuuldavale häälitsuse, "sa tead, et ma ei mõelnud, et sa ajuhälbega oleksid." Ta teadis, et Mirth oli tark, targem kui Nathaniel ise, kuid laps hakkas aega tahtma ning noormees tahtis oma kallimale parimat. "Ja ära mõtlegi rohkem auto alla jääda. Muidu järgmine kord saad sina hoopis mu viha osaliseks," lausus noormees õhkõrna naeratusega ja vajutas kerge suudluse naise huulile. See oli olnud ikka üks väga jube päev ning noormees ei tahtnud sellele rohkem mõelda. Ta ei tea, mida ta teeks kui ta peaks Kylie igaveseks kaotama. "No vahepeal ma ikka pean sinu kaines mõistuses kahtlema ka, kuna sa ei toimi alati sugugi kõige mõistlikumalt," lausus Nathaniel, vihjates sellele, et Ky tahtis minna aborti tegema ilma et Nathaniel neidise rasedusest midagi teaks. "Kuskil on kindlasti ajakava olemas," arvas noormees ning nad hakkasid ringi liikuma, kuni leidsidki varsti ühe suure plakati, kus oli tänase päeva kava kirjas. Vabalava kohta ei osanud noormees midagi kommenteerida, kuid ta arvas, et sellist asja siis ei eksisteerinud. Nad oleksid ilmselt seda suuremalt välja reklaaminud..
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 3, 2014 13:36:05 GMT 2
Tegelikult huvitas nüüd Michaelit ka, et kas ja kui palju oli Mial varem suhteid olnud, aga see teemavahetus ei andnud selle küsimiseks praegu eriti head võimalust. "Ei, ei ole üllatunud," lausus Michael kiiresti, kui Mia sõnu kuulis, kuigi võib-olla oli enne selline mulje ehk isegi jäänud. "Lõpuks said ikkagi läbi ju, tubli oled," kiitis poiss, kuuldes et neiul oli teooria juba ka tehtud. "3. august on juba üsna varsti. Ma hoian sulle pöialt," muigas noormees seejärel. Eks sõidueksam võis teooriast keerulisem ehk olla, aga samas piisavalt harjutades ei pruugi sõidueksami ühe korraga sooritamine ka ilmvõimatu olla. Küsimuse peale raputas Mike pead. "Aga sügisel on plaanis minna," lisas ta, sest juhiload tahtis kutt ikkagi millalgi ära teha küll.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 3, 2014 16:35:02 GMT 2
"Jee," sõnas Mia lõbusalt, kui Michael teda kiitis. Selles mõttes tõesti vedas, et Mia seda testi mingi viis korda ei pidanud tegema, et läbi saada, kuigi ta oli veendunud, et ta lihtsalt lasti läbi, kuna paljud kippusid teda siiski nägema kui lihtsalt ühte tüüpilist populaarset blondi kisakooritüdrukut. "Sa minu eest ei taha sõitma minna?" küsis Mia muiates, sest mida lähemale see päev jõudis, seda rohkem tüdruk pabistas. Mis siis, kui ta ikkagi läheb mingi lolli asja pärast alt? "Jah, oleks vist nagu aeg juba," noogutas tüdruk Mike'i vastuse peale.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 10:38:28 GMT 2
Jessica läks festivalile peamiselt seetõttu, et nii mõnigi tema tuttav esines seal. Tal pole eriti võimalust olmud neid kuulamas käia, aga kuna ta väga tahtis, siis oli narr Burning Boatile mitte kohale minna. Veepudel ühes käes ja teine käsi abikaasa pihus, seisis Jessie lava lähedal ent rahvamassist siiski väljas. Rahvast oli tohutult nagu alati ja igas vanuses. Jes teadis, et Ky peaks ka kuskil olema, aga otsima ta sõbrannat ei hakanud. Õhtul pidid nad Sayeriga nagunii noormehe vanemate juurde minema, niiet saab sealõka rääkida. Ilmselt eelistab Kylie hetkel nagunii Nathanieli seltskonda. Jes tõesti loodab, et need kaks ei jätka oma suhet ainult lapse pärast. "...no ja siis see naine viskas oma jäätise vastu auto tuuleklaasi, mille peale mees autost välja tuli ja naisele lihtsalt peksa andis," rääkis Jes Sayle varahommikusest juhtumisest tankla juures. Iga suve suurüritus Burning Boat Festival oli miski, kust Sayer naljalt kõrvale ei jäänud. Eriti tänavu, kui ta on endale suveks töö saanud ja ega palju võimalusi niisama lebotamiseks pole, sest majapidamine tahab ka pidevat uuendamist. Hetkel on neil pooleli aia ehitus, mis õnneks läheb päris hästi. Siiani suuremaid sekeldusi pole tulnud. Lisaks meeldis Rufusele see laadamelu, sest siis on ju alati võimalik näha ka palju tuttavaid nägusid. Nüüd, kui noormees juba varsti kolmandat aastat ülikoolis on, ei näe ta ju enda vanu koolikaaslasi nii tihti. Mõni neist pidi ju isegi lavale ronima ja seda soovis Rufus näha, aga ta polnud ainuke, sest ka Jessica soovis enda sõpradele kaasa elama tulla. Nad olid nüüdseks juba mõnda aega abielus olnud ja mees küll ei ütleks, et miski nende vahel sellepärast palju muutunud oleks, et neil nüüd sõrmused sõrmes on. Sayeri arvates olid nad võibolla ainult viimasel ajal rohkem kompromissi valmis kui varem, sest siis ajasid mõlemad ainult enda õigust taga. Noh, eks nad ole mõlemad päris kange iseloomuga ka. "Mees andis naisele peksa?! No see Issanda loomaaed on ikka kirju... Mis sa siis tegid? Vaatasid lihtsalt pealt ja jalutasid minema?" uuris Rufus kergelt turtsatades ja enda abikaasale otsa vaadates.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 10:55:13 GMT 2
Burning Boat Festivalile minekut oli Diana enda abikaasaga arutanud juba siis, kui nad tähistasid enda esimest pulma-aastapäeva. Kuna mehe lapsed olid ka mõneks ajaks nende juurde tulnud, võttis paar ka nemad kaasa ja neil oli juba päris lõbus olnud. Muusikafestivali ei tahtnud naine aga maha magada, sest seal pidi esinema ka ta õde ja Diana lootis, et nad leiavad Dani pärast üles ja saavad natuke rääkida ka. Oli ju hea näha, et õde Tree Hillis tagasi on. Nüüd jalutaski perekond lava poole, Rafa vankris ning Chris ja Kailey Diana ja Shawni kõrval kõndimas. "Ma ei olegi sinult veel küsinud, kuidas sulle siiani meeldinud on," lausus Diana lõbusalt ning vaatas enda abikaasa poole, kes üritusel esimest korda oli. Shawn oli Burning Boat Festivalil küll esimest aastat, aga talle juba meeldis see. Rahvast oli palju ja kõigi näolt peegeldus vastu ainult rõõmu. Muidugi oli ka mees ise väga rahulolev, sest sai näha enda lapsi, kes nüüdseks juba pea kaks nädalat tema ja Dianaga olnud on. Siiani oli kõik kenasti sujunud. Shawn oli alguses kartnud, et äkki tema varasemad lapsed ei võta Rafat omaks, aga sellepärast ta küll kartma ei pidanud, sest neil oli enda poolvenna vastu väga suur huvi. Ilmselt nägid nad hetkel välja nagu üks suur õnnelik perekond, mis nad ka tegelikult olid. "Mulle väga meeldib," lausus mees laia naeratusega, vaadates enda abikaasale otsa. Nad olid natuke laadalt ka ühtteist ostnud, aga mitte midagi väga suurt. Nad pigem tegid lastel olemise lõbusamaks. Nimelt olid nad veetnud aega lõbustuspargis ja ära ostnud ka piletid õhtusele tsirkusele. Eks nad vaatava, kui tsirkus langeb samale ajale kellegi tähtsa esinemisega, siis saavad nii teha, et üks jääb kuulama ja teine käib lastega tsirkuses ära. "Kindlasti peame hakkama siin igal aastal käima," muigas mees, "lapsed on ka väga õnnelikud ja seega ei saagi nagu midagi rohkemat tahta." Shawn kallutas ennast naisele lähemale ning vajutas tema huultele ühe kiire musi. Rafa nagu nii vaikselt uinud vankris ja Chris ja Kailey olid ametis enda ostude arutamisega. Märganud eemale suurt laasamaiustuste telki, pöördusid nende pead muidugi küsivalt isa poole. "Olete kindlad, et te suudate veel magusat sisse ajada? Kas ta pigem midagi korralikku süüa ei soovi? Arvestage, et nüüd istume pikemaks ajaks võibolla maha," seletas Shawn lastele. Vaevalt nad ju Rafaga kuskile lava ette ronima hakkavad. Pigem jäävad kuskile ranna poole, et eemalt kuulata. Vähemalt mees jääb ilmselt lastega eemale. Diana võib enda õele kaasa elama minna, mehel poleks selle vastu midagi. Lapsed arutasid isa sõnu natuke ja leidsid siis, et tahavad tõesti midagi korralikku süüa. "Võtame mingid praed?" pöördus Shawn enda abikaasa poole.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 11:05:57 GMT 2
Eelmisel aastal oligi Helena festivalile tulnud peamiselt seetõttu, et ta pidi esinema, kuid neidis oli suurima heameelega olnud nõus esinema ka sellel aastal, kuid tema etteasteni oli veel kõvasti aega, sest muusikafestival polnud veel alanud ja neiu oli esinejate järjekorras alles seitsmes, kohe järgmine enda parimast sõbrannast Danielast. Kuna lavale minekuni oli aega, saigi Marie koos Coliniga festivali nautida ja nüüd olid nad seal juba mõnda aega viibinud ka, kuigi vahepeal pidi paarike peatuma, sest vastu tuli ka neid, kes Helena ära tundsid ja temalt autogrammi ning pilti soovisid, ja sellega neidis just kitsi ei olnud. Nüüd oli aga veidi rahulikum ning Helena sai Coliniga jälle mõnda aega kahekesi olla. "Ongi viimane esinemine enne tuuri," tõdes Helena, kuigi mida lähemale 23. juuli jõudis, seda kurvem oli lahkumisele mõelda, ehkki nüüd olid nad juba pea kolm nädalat koos elanud. Kokku kolimine tundus õige mõte, sest siis ei pea nad kogu aeg ka teineteisest eemale olema ja need kolm nädalat olid nad ühe katuse all elades tegelikult päris hästi hakkama saanud. "Oh, Dani on ka end vist näole andnud," sõnas tüdruk sõbrannat märgates ja viipas talle kergelt, enne kui enda pilgu Colinile tagasi pööras. Colin oli täna enda kaamera küll festivalile kaasa võtnud, aga ta ei kasutanud seda väga tihti, sest veetis rohkem aega Helenaga, kuigi teda piirasid jällegi aeg-ajalt fännid. Mees teadis, et peab sellega harjuma, kuigi vaikselt hakkas see teda juba ka häirima, sest no tuled tüdruksõbraga laadale, aga rahu üldse ei saa. "Soendus," muigas Colin, vaadates enda neiule otsa. Ega see muidugi tore polnud, et nad jälle pikemaks ajaks laiali lähevad, aga küll nad hakkama saavad. Kokku kolimine oli ka mehe arvates õige samm olnud. Siiani on kõikk täitsa sujunud. Eks vahel mõni arusaamatus ikka olnud on, aga need saavad neil rahulikult rääkides alati kiiresti lahendatud. "Eks ta peab ka ju millalgi lavale ronima," lausus Colin ja noogutas ning naeratas Helena sõbrannale, kes hetkel Snowga ametis tundus olevat. Seega vaevalt ta nende juurde tuleb, aga hiljem vast saab ikka rääkida. "Liigume lava juurde või tahad pigem kuskil rannas muusikat kuulata?" uuris mees. See muidugi tähendab, et Colin muusikutest pilte teha ei saa, aga no ta ei olegi täna tööl. Parem jäädvustab enda tüdruksõpra.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 11:18:19 GMT 2
Kuna Simona oli eelmisel aastal samal ajal Rumeenias, ei jõudnudki ta Burning Boat Festivalile, kuid sellel aastal oli Hunter küsinud, kas tüdruk soovib minna ja Mona oli kohe nõus, sest tahtis ka näha, mis sorti üritusega on tegu, kuigi oli sellest nii mõndagi juba kuulnud. Postri järgi paistis see vähemalt midagi toredat ja neidis tahtiski veel enda noormehega võimalikult palju koos olla, enne kui paariks nädalaks kodumaale sõidab. Nüüd oligi see reis umbes nädala kaugusel ja see aeg läheb väga ruttu. Nüüd olid nad festivalil viibinud juba mõnda aega ning Simona teisest käest oli kinni võtnud pisike Rosie, kes enda venna ja tema tüdrukuga kaasas jõlkus ning jäätist sõi. Veel enne tulekut oli Rosie Simonale pinda käinud, et tüdruk talle patsid pähe punuks ja nii oligi putukal peas kaks vahvat patsi. "Ma olen ka siin alles esimest korda, aga seni on isegi meeldinud," tunnistas Mona ning viis oma pilgu Rosielt Hunterile. OutfitBurning Boat Festivali päev oli varem Sommersite majas alati väga elev aeg, sest isa valmistus alati õhtuseks kõneks ja rääkis üldse palju telefoniga, et kogu üritus ikka hästi läheks. Ema veetis ka tavaliselt natuke kauem aega peegli ees, et ikka linnapea kaasana ilus välja näha. Lapsed olid aga kõik lihtsalt ootusärevad... Sellel aastal oli kogu maja aga üsna vaikne ja kõik läksid laadale nii nagu juhtus. Hunter sai endaga kaasa Rosie, sest ta oli nagu nii alati see, kes putukaga tegeleda viitsis. Matt ja Dani pidid nagu nii laadal juba oma lapsega tegelema, kes paari päeva pärast ju aastaseks saab. Chad ja Anna tulevad nagu nii oma kodust. Logan on veel võõrutuses ja Lucas vaevalt ennast kohale veab. Milena puhul ei või aga kunagi teada. Ema ei olnud üldse kindel, kas tuleb festivalile. Eks Hunter sai aru küll miks, kuigi mõte sellest, et ema üksinda kodus istub ei olnud just kuigi meeldiv. Hunter jõudis festivalile natuke pärast algust. Nad vaatasid rannas natuke spordivõistlusi, aga kuna seal läks väga palavaks, siis suundusid nad hoopis Rosie soovil lõbustusparki, kuigi putukas on seal enda eluaja jooksul väga tihti käinud. Hiljem sai natuke laadal laristatud, aga midagi suurt keegi ei ostnud. "See on jah päris mõnus, kuigi... veider sellel aastal," lausus Hunter ausalt ja vaatas tähendusrikkal pilgul Monale otsa. Ta aimas, et tüdruk saab aru, mida ta silmas peab. Rohkem ta aga Simonale keskenduda ei saanud, sest Rosie nõudis venna tähelepanu. "No eks sa mine. Sul on mobiil kaasas, siis helistad, kui mind kätte tahad saada. Aga ma ostan meile siis tsirkuse piletid ära ja enne tsirkuse algust saame kokku," sõnas Hunter, kes oli ka juba Poppyt silmanud, kes oli koos enda vanema õega. Ju ta vaatab siis Rosie järele ka.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 13, 2014 11:33:19 GMT 2
"Ootasin kassajärjekorras, et lõhnakuusk kinni maksta, sest keegi oli jälle autos suitsu teinud. Sa parem ütle, et see oli su tööandja või mõni muu minu jaoks lamp inimene, kelle peale ma ei viitsi kuri olla ja see fakt ei loe ka mitte midagi, et auto on sinu oma," rääkis Jessica, mida ta seal tanklas sel ajal tegi, kui üks naine armutult peksa sai. "Ei tegelikult, keegi juba kutsus mendid ja mingi tüüp läks vahele ka. Esimesega oleks mina ka toime tulnud, aga vaatamata sellele, et ma olen abielunaine, on mu näolapp mulle endiselt vajalik," ütles Jes. Jessie's seda sangarlikkust pole, mis Sayeril, et suvalisel hetkel suvalisi naisi kaitsma läheb. Või on see lihtsalt puhas isekus, mis ütleb, et sa ju tead, et nagunii sinust tolku pole, ära torgi, kui surma saada ei taha.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 11:57:31 GMT 2
Daisy ilmus küll laadale üksinda, aga sellegi poolest tundis ta ennast ikkagi väga hästi, sest tuttavaid nägi ta palju ja tegevust oli piisavalt, et ennast mitte üksikuna tunda. Tüdruk oli päeval käinud ka jõel, et natuke linna ajalooga tutvuda ja samal ajal laevaga sõita. See oli mõnus algus tänasele tegusale festivalile. Pärast seda suundus ta aga laadaplatsile, et endale mõni uus ehe osta ja natuke tüüpilist laadatoitu süüa. See oli küll ilmselt sportlasele väga mittesobilik toit, aga no kuidas sa saad vastu panna, kui kogu laat on seda imelist toidulõhna täis. Vahepeal veetis türuk aega ka rannas, et vaadata spordivõistlusi ja kasta ennast vette, sest kuigi hommikul oli taevas üsna hall ja pilves, siis nüüdseks lõõmas sinises taevas juba korralik päike. Kuna muusikafestivali alguseni olid jäänud veel loetud minutid, siis tõmbas tüdruk enda niisketele ujukatele valge särgi ja sinised lühikesed teksad peale. Need said küll hetkega pisut märjaks, aga tegemist oli suvega ja seega oli Sunnyl sellest üsna ükskõik. Plätud jalaotsa, kee kaela ja kott üle õla ning Daisy oligi valmis lava poole liikuma. Täitsa ette ta ei saanud, aga siiski jäi ta enda kohaga rahule. Seal ei olnud palju tõmblemist vähemalt. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 12:07:41 GMT 2
"Ma võibolla et tegin autos suitsu, aga kuule, kõik suits läks ju autost välja. Ma ei saa aru, kuidas sa seda suitsuhaisu veel tunda said. Aga kohe kindlasti ei saa sa kasutada väljendit 'jälle', sest see on olnud ainult üks kord. Aga eks ma siis edaspidi ei tee nii, kui see sind häirib," lausus Rufus ja vaatas enda abikaasale otsa, "sa ei saa ju ometi enda imelise abikaasa peale sellisel ilusal päeval kuri olla?" Mees muigas kergelt ja lootis tõesti, et Jessie ei viitsi sellel teemal rohkem rääkida, sest Rufus oli juba öelnud, et ei tee siis edaspidi autos ühtegi tobi. Saab ka ilma hakkama. "Väga hea, et vahele ei läinud. Kes teab, mida too hull teha oleks võinud," sõnas Sayer. Tema on mees ja seega oleks see üsna loomulik Rufuse arvates, kui tema oleks appi läinud, aga Jessie võiks tõesti sellistest asjadest eemale jääda.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Aug 13, 2014 12:10:22 GMT 2
"Mul on hea meel, et see aasta vahele ei pidanud jääma," naeratas Diana, kuigi veel rohkem ootas ta seda, millal enda õde laval saab näha, kuid samas ei tahaks ta beebiga väga lava ette minna ka, kuna seal on tunduvalt rohkem müra kui tagapool. "Täpselt minu mõte," nõustus Diana Shawni sõnadega, kui mees arvas, et siin peaks igal aastal käima. "See ongi minu arust tore traditsioon," lausus naine, sest temagi oli üritusel igal aastal käinud pärast seda, kui nende pere üldse Mehhikost Tree Hilli kolis. "Jah, ehk teete magusast praegu pausi?" vastas ka Diana lastele, sest magusat olid nad niigi juba päris palju saanud. Kuna Rafa magas praegu vankris, siis tema toitmisega oli niikuinii aega ja talle oli Diana lutipudelid niikuinii kaasa võtnud. "Praed võib võtta küll," noogutas naine, sest temalgi oli kõht juba päris tühi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 13, 2014 12:30:30 GMT 2
"Sa ainult arvad, et see kõik läheb aknast välja," lausus Jessie muiates. Ei, ta ei õhutanud mingit tüli ega heitnud Sayerile midagi ette. Veepudel endiselt käes, asetas Jessica käed ümber oma abikaasa ja vaatas talle naeratades otsa. "Tegelt ma tahtsin sinna juba tükk aega tagasi uue kuuse osta, aga polnud meeles," lausus Jes. Kerge suitsuhais varahommikul oli piisav meeldetuletus. Aga autos suitsetamine ei olnud see, millest Jessica rääkida tahtis, vaid ta tahtis Sayerile seda rääkida, mida ta hommikul nägi. Ja selle rääkimisega sai ta ühele poole. Oleksid ja poleksid on siinkohal tühised.
|
|