20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Aug 13, 2014 12:50:24 GMT 2
"Võib vist nii öelda," lausus Helena ning naeris kergelt. Ta ei tahtnud täna rohkem enda lahkumisest rääkida ega ka sellele mõelda, vaid nautida hoopis seda aega, mis ta enne minekut veel Coliniga veeta saab. "Mina pean ka," muigas näitsik, sest oli Danist kohe järgmine, aga loodetavasti saab ta esimeste laulude ajal sõbrannale kaasa ka ikka elada. Viimaste laulude ajal peaks pigem end lava taha ajama, et siis kohe peale minna, kui Dani lõpetab. "Me võime lava ette üritada vist parem minna, kuni seal kohti on," arvas Helena, sest ei tahtnud pärast trügima hakata, et Danile hiljem kaasa elada. "Ja ma nägin isegi ühte su õpilast siin vahepeal pilte klõpsimas," teatas Helena, sest mõnele pildile võisid nemadki Coliniga jääda, ja kui näitsik õigesti mäletas, oli tegu sama tüdrukuga, kes temalt talendishow'l pilti ja autogrammi tahtis.
|
|
Administrator
Aug 9, 2021 18:31:38 GMT 2
|
Post by One Tree Hill on Aug 13, 2014 13:10:36 GMT 2
Täpselt siis, kui poole kolmeni oli veel jäänud viis minutit, hakkas laval juba käima muusika, kuid ühtegi hingelist seal veel ei olnud. See lihtsalt andis rahvale aimu, et üritus hakkab kohe pihta ja oleks tore, kui kõik ennast nüüd kohale veaksid. Rahvast oli muidugi juba praegu päris korralikult, aga neid tuli aina juurde. Ei teagi, kuidas kõik sinna ära mahuvad. Kui need viis minutit läbi said, ilmus täpselt kell 14:30 lavale ei keegi muu, kui tumedapäine Kate Scott, kellel oli kitarr käes. Ta sättis ennast lava keskel olevale toolile istuma ja hakkas alustuseks ilma pikema jututa esitama enda ühte vähem tuntud laulu Blue Sky Beautiful, et rahvas festivali sisse tuua. Lõpetanud laulu, tõusis naine toolilt püsti, asetas kitarri alusele nign haaras mikrofoni endale kätte. "Tere kallis Tree Hill!" tervitas naine kõiki ja hakkas siis rääkima natuke BBF'i ajaloost ja korraldamisest, mille käigus ta tänas erinevaid inimesi. Seejärel liikus ta edasi Muusikafestivali peale ning seletas selle heategevuslikust poolest. Ta tutvustas lühidalt igat muusikut, kes täna üles astub ning seda heategevust, mida nad toetavad. Eks igaüks oli valinud endale kõike südamelähedasema asja. "... aga nüüd aitab pikast jutust ja asume ikka selle juurde, milleks te kõik siia kogunenud olete - muusika ja laulmine. Kuna ma olen kindel, et te olete minust ja minu lauludest juba üsna tüdinud... vähemalt Tree Hilli rahvas, siis ei hakka mina teile siin kuigi pikalt esinema. Say You're Mine." Pannud mikri tagasi ning haaranud kitarri, jätkas naine ühe enda lauluga, mis oli tema viimaselt plaadilt. See oli lihtsalt mõnusalt suvine ja sobis hästi meeleollu. "Lõpetuseks saate kaks coverit - üks Bruno Marsilt ja teine ei kelleltki muult kui Britneylt. Kui laulu ära tunnete ja sõnu teate, siis laulge julgelt kaasa," innustas Kate, üritades publikut ikka kenasti kaasa tõmmata. Mida rohkem neil ka tegevust on, seda enam viitsivad nad ju siin lava ees seista ja muusikat kuulata. "Aga nüüd aitab minust," lausus naine, kui viimase laulu aplaus oli kadunud, "edasi saate te kuulata ühe noore ja andeka muusiku laule, kellelt mina jään küll suuri tegusid ootama, aga eks te vaadake ise, mida te temast arvate. Tervitage kõik lavale Tina Hawthrone!" Heategevus: Tree Hilli MuuseumTina astus lavale ja nähes kõiki neid inimesi, oleks ta tahtnud teistpidi tagasi lava taha kaduda, sest ausalt öeldes läks ta ühe hetkega ikka väga närvi. Ta sai Kate'ilt ühe sooja kallistuse ja mikri. Seejärel jäi ta juba enda taustabändiga lavale ja nüüd pidi ta üksinda hakkama saama. Üldiselt on Tina ju väga julge ja jutukas neiu, aga hetkel oli ta küll korraks päris enda stsoonist väljas, aga ta pidi ennast kokku võtma. "Tere, ma olen kindel, et ma olen paljudele teile täiesti võõras nägu, aga loodetavasti on see minu esinemise lõppedes muutunud," lausus Tina ja naeratas rõõmsalt, kuid pisut närviliselt. "Kuna ma olen hetkel liiga närvis, et teiega pikemalt rääkida, siis ma parem hakkan pihta lauludega. Minu esimene lugu on Top of The world ja ma tean, et siia kuskile lava juurde peaksid tulema ka sõnad, seega kui soovite, siis laulge aga kaasa," rääkis näitsik ning jalutas siis statiivi juurde, kuhu ta mikrofoni kinni pani. Andnud bändile märku, et on valmis, hakkas peagi laval kostuma tema laul Top of the World. Päris võimas oli kuulda, kuidas tema enda hääl laulis suurele rahvale tema enda kirjutatud sõnu. Esimesele laulule järgnes kohe teine, mida tüdruk pikemalt ei tutvustanud, kuid laul kandis nime Hurricane. Mida rohkem avanes rahvas, seda vabamalt hakkas enndast tundma ka Tina, muutudes aina lõbusamaks ja rohkem endaks. Korraga ei tundunudki talle see kõik nii õudne, vaid hoopis lõbus. Tegemist oli siiski tema ühe viimase päevaga Tree Hillis. Varsti on ta enda isaga juba uues kohas elamas. "Võibolla mõned teist said juba mu aktsendist aru, et ma olen pärit Inglismaalt. Igatahes olen ma enda elus väga palju reisinud ja ikka kui sa ühest kohast teise kolid, jäävad maha kallid inimesed. See järgmine laul annab teile edasi minu tunded selle kohta. 5:15." Hetkelgi Tree Hillist ära kolides jääb siia maha tüdrukule üks väga kallis inimesi, aga mis sa ikka teed. Elu on juba kord selline, et ei lähe alati nii nagu tahad. Vanust on küll neiul piisavalt, et ta võiks Tree Hilli üksinda edasi elama jääda, aga Tina ei soovi enda isa kui ainsat perekonda ära lasta. "Et enda Inglismaa juurtele kindlaks jääda, teen ma teile nüüd ühe coveri teile ka kindlasti tuntud muusikult," lausus tüdruk ja hakkas laulma Ellie Gouldingu laulu. "See järgmine cover on mulle väga kallis ja ma arvan, et paljud teist suudavad sellega samastuda," sõnas Tina ja hakkas laulma laulu I Was A Fool, millele järgnes ilma pikema sissejuhatuseta Locked out Of Heaven, mis oli rahvale vägagi tuttav ja teenis seega kena aplausi. Eelviimasena tuli laul Blonde, mis läks pühendusega kõikidele blondidele inimestele. Tegemist oli ka lauluga, mida tüdruk kunagi Xavierile lubas laulda. Noh, nüüd saab see tehtud. Iseasi, kas ta ka kohal on siin. "Lõpetuseks esitan ma teile loo Ready or Not," mainis tüdruk, "aga enne kui ma alustan, siis ma tahan öelda, et mul on hea meel teiega siin olla ja ma loodan, et te annate mulle andeks selle kerge närvilisuse. Mis te arvate, kui me teeksime kõik koos ühe selfie? Olete nõus?" Kuna rahva poolt tuli heak kiitev hääl, siis võttis tüdruk enda mobiili ning sättis selle nii, et ta saaks teha pildi nii, et jääks võimalikult palju rahvast peale. See jääb talle küll pikaks ajaks meelde. "Nii... üks, kaks, kolm... Cheese." Pilt oligi tehtud. Pannud mobiili ära, asus tüdruk jälle mikrofoni juurde ning hakkas laulma enda tänase õhtu viimast lugu. "Suuuuuur aitäh, Tree Hill!!! Nüüd kutsun ma aga lavale ühe enda hea sõbra, kes on pärit minuga samast piirkonnast. Tervitage kõik lavale Noah Daniels!" tutvustas Tina järgmist lauljat nagu talle ennist öeldud oli, et ta tegema pidi. "Head festivali jätku!" lausus tüdruk ja suundus lavalt maha, lehvitades veel vaba käega rahvale. Lavale liikuv Noah sai neiult ühe kallistuse ja mikrofoni.
|
|
9-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Rosemary Sommers on Aug 13, 2014 13:15:28 GMT 2
Alati, kui Rosie enda venna ja ta tüdrukuga kuskil oli, märkas putukas, et noored vaatasid teineteist päris tihti, ja see tekitas Rosies omakorda küsimusi. Ka nüüd märkas ta järjekordset pilkudevahetust enda venna ja tema tüdruku vahel, enne kui putukas ise Hunteri tähelepanu sai ning ka Cara ja Poppy nende juurde ilmusid. "Okei," ütles Rosie venna sõnade peale, kuid nüüd lõid putuka silmad lausa särama, sest tal lubati Poppy ja Caraga minna ja Poppy sõnadest sai ta aru, et nemad lähevad ka nüüd lõbustusparki, millest Rosie vist ära ei tüdinenudki. Ta lasi Simona käest lahti ja läks nüüd hoopis Irvingu-tüdrukute juurde, jättes noored kahekesi.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Aug 13, 2014 13:29:58 GMT 2
Kuna Mona oli kergejõustiklane, siis oli temalgi neid spordivõistlusi päris huvitav vaadata, aga ilm oli ainult päris palav. Hea seegi, et neiu täna valges oli, sest kuuma ilmaga oligi kõige mõnusam midagi valget kanda. Hunteri sõnu kuuldes tüdruk noogutas ning vaatas tallegi otsa, pigistades õrnalt poisi kätt, kuni Rosie nende hetke katkestas. Putuka nägu nähes ei arvanud neiu, et Rosie venna isegi lõpuni kuulas, aga peaasi, et tal oleks meeles vähemalt helistada või ta üldse festivalil kaduma ei läheks, kuigi paistis, et Cara saab mõlema lapse järele vaadata, kui tal juba Poppy käe kõrval oli. "Me ei pea ju lõpuni jääma," lausus Mona mõistvalt, kui Rosie noored kahekesi oli jätnud. Neiu sai aru, et Hunteril ehk polnudki tuju lõpuni olla, kuigi ta hindas seda, et poiss ta ikka üritusele viis.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Aug 13, 2014 13:50:00 GMT 2
Brett oli samuti festivalile üksinda saabunud, kuid enda Harley jättis kutt seekord koju, sest ilm oli palav ja mootorratturi varustusega oleks poiss lihtsalt haudunud. Noormees vaatas mõnda aega spordivõistlusi, kuid ei jätnud külastamata ka laata, kust ta üht-teist võttis ja Daisylegi midagi väikest otsustas võtta. Ei teagi, kas neiu siin kuskil oli, sest nad polnud pikka aega rääkinud, kuna Brettil oli natuke tegemist olnud ja kutt oli vahepeal ühel linnast väljas toimuval üritusel vabatahtlik. Kui lava poolt muusikat hakkas tulema, otsustas Brett end aga sinna ajada, et artiste kuulata, kuid kohta otsides silmas ta ühte tuttavat blondi peanuppu... või vähemalt arvas kutt, et tegu oli tuttava blondiiniga, ja liikus lähemale, et sellele ainult kinnitust saada. "Tsau, Daisy," tervitas Brett rõõmsalt tüdrukut ning kinkis talle ka ühe kallistuse. "Kas sul on suurepärane anne ennast peita või on mul prille vaja, et ma sind varem ei näinud?" küsis kutt kerge muige saatel. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 13:51:09 GMT 2
"Meil polegi veel väga mingeid suuri traditsioone tekkinud, aga see võiks küll üks olla," lausus mees enda abikaasale. Kindlasti tuleks enda eksiga rääkida, et saaks igal aastal lapsed ka siia kaasa võtta, sest siis on ju veel vahvam. Kui kõik olid praegu nõus, vaatas Shawn korraks vahet kus nad seisid. Siin olidki enamasti söögikohad. Seda ilmselt sellepärast, et see läks otse lava juurde ja siis on kuulajatel hea vahepeal endale midagi näksida võtta. "Äkki sa otsid mõne sobiva telgi, kust süüa osta. Ma lähen ostan nii kaua need tsirkusepiletid ära. Kes teab, võibolla neid polegi varsti enam," sõnas mees ja jättis siis naise korraks lastega üksinda. Kuna tsirkuse telk polnud kaugel, siis ei läinud mehel kaua aega. Ta ostis neli piletit, sest Rafa on ilmselgelt liiga väike. Ja kui nad isegi kõike neljakesi ei lähe, siis saab mees ühe pileti hiljem ühele õnnelikule anda. Jalutanud tagasi enda perekonna juurde, kelle otsimisega läks mehel natuke aega, jäi Shawn enda abikaasa selja taha seisma, asetades enda käed ümber tema. "Noh, mis te siis otsustasite? Ma arvan, et Chris ja Kailey söövad kahepeale ühe prae, sest need tunduvad päris suured," mainis mees ja lapsed noogutasid isa sõnadele kaasa. Ilmselt oli neil magusast kõht juba päris täis ka. Kui järjekord lõpuks nendeni jõudis, võttis mees endale tavalise suure friikartulite, salati ja šašlõkiga prae. Lapsed võtsid endale kahepeale pannkoogi prae, kus oli kaks soolast pannkooki, salat ja šašlõkk. Shawni arvas kohe, et neil jääb seda toitu üle, aga mis seal ikka. Joogiks võttis mees endale ühe külma õlu, Chrisile coca ja Kaileyle limonaadi. Nüüd pidi veel Diana enda tellimuse esitama ja mees kõik kinni plekkima.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 13:57:52 GMT 2
"Võibolla tõesti," muigas ka Sayer. Öeldakse ju, et suitsetajaid ei pidavat suitsuhais häirima, kuigi kui mees vahepeal tükk aega ei suitsetanud, siis oli küll päris raske olla seltskonnas, kus rahvas suitsetas, sest oli suur soov nendega ühineda. Nüüd ongi ta seda jälle teinud, aga ei tea kui kauaks. Tüüp teab isegi, et see pole hea komme, aga raske on lahti saada. Kui tüdruku käed ümber tema sulgusid, pani ka Say enda käed ümber Jessie. "Ausalt öeldes ajavad need lõhnakuused lihtsalt südame pahaks. Palun ütle, et sa ei võtnud seda kõige tüüpilisemat imalat lõhnakuuske," sõnas Rufus, sest siis võib ta ühel hetkel selle lihtsalt autost eemaldada. Enne veel kui laval muusika ja kõik pihta hakkas, jõudis mees enda abikaasale ühe suudluse kinkida, siis aga viis ta enda hallikasrohelised silmad lavale. Alguses oli seal palju sissejuhatust, aga Say siiski kuulas seda nii poole kõrvaga. Kui juba laulmiseks läks, siis mees küll kuulas ja elas kergelt kaasa, aga ega see muusika väga selline polnud, mida tema kuulaks.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 14:05:47 GMT 2
"Ma tean, et pead," lausus Colin muiates ja neiule otsa vaadates. Ta on juba palju kordi näinud, kui tüdruk laval on olnud, aga ikka viitsib ta veel talle kaasa elama tulla. "Olgu, liigume siis, sest mul on tunne, et see kõik hakkab kohe pihta," mainis mees ja võttis tüdruksõbralt ümbert kinni, et nad lava juurde liiguksid. "Väga tore, et mõni neist fotograafia pisiku külge on saanud," mainis Colin. Huvitav, kui palju õpilasi sügisel tema klassi ilmub. Ega väga suure grupiga ei olegi hea. Eelmine aasta oli tal küll mõnus seltskond olnud. Kui nad juba rahvamassi hakkasid jõudma, võttis Colin hoopis Helena käest kinni, et teda mitte ära kaotada kuskile. "Ma arvan, et see on okei koht," mainis mees, kui nad üsna lava ette said. Rahvast oli küll palju ja kuuma ilmaga pole just meeldiv suures inimeste meres olla, aga eks see kõige parem show tuleb ikka lava ees. Peagi hakkas laval muusika käima ja siis ilmus välja juba Kate Scott. Tema juttu mees väga tähele ei pannud, aga kui ta laulma hakkas, siis elas ikka vaikselt kaasa, kuigi Colin ei olnud veel piisavalt meeleolus, et kaasa laulma hakata. Lavale ilmunud blond neiu tundus mehele päris hea, aga võibolla enesekindlusest jäi natuke puudu. Laulud olid ka natuke rahulikud, aga loodetavasti tuleb varsti lavale keegi, kes asja üles suudab kütta.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 14:11:59 GMT 2
Hunter saatis Rosiet veel kerge pilguga, enne kui jälle Simona poole pöördus. Loodetavasti ei kaota ta õde siia festivalile ära. Siis ema teda küll vist väga õnnelikult vastu ei võta kodus. "Lõpus tulevad kõige mõnusamad asjad. Sa kindlasti tahaksid neid näha," lausus noormees, "ma tean, et ma ei pea, aga ma tahan, et sa saaksid ikka sellelt festivalilt kõik kätte, mis võimalik." Hunter pani enda käe ümber neiu ning vajutas tema huultele ühe pehme musi. "Aga lähme nüüd lava ette? Päris paljud vist Gleest esinevad ma vaatasin. Tahad äkki enda sõpru kuulata?" pakkus poiss välja, sest temal kindlat eelistust ei olnud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 14:17:24 GMT 2
Daisy ei pidanudki kaua ootama, sest peagi hakkas laval juba muusika käima. "Oh, hei Brett," rõõmustas tüdruk ja kallistas tüüpi vastu, sest polnud teda nüüd jälle pikemat aega näinud. Siin lava ees ilmselt palju juttu rääkida ei saa, aga hiljem ehk saavad. "Ma arvan, et asi on mõlemas," muigas Sunny ja naeris lõbusalt, sest kuigi tal ei olnud ka üksinda festivalil olemise vastu midagi, on sõbraga ikka toredam. Peagi hakkas muusikafestival esimese lauluga puhta. Kate Scott on tüdrukule alati meeldinud, seega kuulas ta hea meelega tema laule, lauldes ka kaasa, ja oli isegi pisut nukker, et ta ainult mõned laulud tegi. Oleks võinud ju mõne veel ikka teha, aga see selleks. Lavale ilmunud Tina tegi ka seal päris head tööd. Natuke hirmunud ta alguses tundus, aga see hakkas peagi kaduma.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 13, 2014 14:17:45 GMT 2
Tjah, eks katsu leida suitsetaja, kes väidab, et suitsuhais on ebameeldiv. Ja mis Sayeri suitsetamisesse puutub - ega Jessie ka enam sellele kaasa ei aita, et Say selle lõpetaks. Ju siis mees ei tahagi mittesuitsetaja olla, kui käsi ikkagi sigari järele haarab. Armastus Sayeri vastu on tugevam kui vimm suitsetamise vastu, seega otsustas Jessie olukorraga lihtsalt leppida. Armus ta Sayerisse ka sel ajal, kui mees suitsetas, niiet ega tal midagi tegelikult kobiseda olegi. Kui, siis ainult selle üle, et kui mõneks ajaks loobuda suutsid, siis no asi veel kannatada? "Neid kuuskesid oleks palju lihtsam valida, kui ma saaks lõhna enne pakendi avamist tunda," ütles Jessica, "ma võtsin mingi sellise, mida meil varem olnud ei ole." Küll Sayer pärast ise tunda saab seda lõhna. Jessie'l iseenesest pole selle lõhna vastu midagi. Magus lõhn ei ole.
Kui lavale esimene esineja tuli, keeras Jessica oma pea lava poole, et näha, kes seal on. Jättes kõik kommentaarid enda teada, kuulas ta vaikselt Kate'i ja seejärel Tina laulmist. Enamik laulud olid tema jaoks võõrad, sest kumbki nendest artistidest ei kuulu tema muusikamaitse juurde. Tuttavad olidki ainult mõned coverid.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 14:31:58 GMT 2
Kayale tundus alguses festival paadi põletamisega üsna veider asi, aga kui ta linna peal selle kohta aina rohkem kuulis, sai ta aru, et see on ikka midagi päris suurejoonelist. Täitsa alguseks naine kohale ei läinud. Alustas ta enda päeva hoopis hilise ärkamise ja ühe jooksutiiruga, mis lõppes jõusaalis. Paar tundi ärast seda oli ta ilusti puhanud, pestud ja festivaliks valmis. Naine kandis lihtsaid lühikesi teksapükse ja punast toppi. Jalas olid tal aga ühed mugavad sandaalid. Alustuseks käis Kaya paadiga sõitmas ja pärast seda tiirutas ta laadal ringi, kus leidis endale ühe T-särgi, suvise salli, ühe sõrmuse ja kaelakee. Sellel hetkel kui lava juurest muusikat ja laulmist kostuma hakkas, seisis naine söögi järjekorras. Tema ees seisis üks suurem perekond - ema, isa ja kolm last, kellest üks oli veel vankris - ja seega läks tal üks jagu aega, enne kui tellimuse anda sai. Naine võttis endale lihtsalt friikartulid, mis pandi torbiku sisse, ja ühe burgeri, mille naine lihtsalt kätte võttis. Juurde võttis ta ühe veepudeli. Seejärel jalutas ta vaikselt lava poole. Kiiret tal ju ei olnud. Kuskile rahva sisse ta ronima ei hakanud, vaid liikus kaugemale, kus inimesed maas istusid ja muusikat kuulasid. Naine sättis ka ennast sinna, aga natuke varjulisemasse kohta ühe suure puu alla, sest ta ei soovinud, et päike talle lagipähe paistaks kogu aeg. Seal hakkas ta vaikselt sööma.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 14:48:32 GMT 2
Gayla oli ennast täna juba kell kümme majast välja ajanud, et festivalile minna. Ta sättis ennast kohe randa maha, et sealsetel spordivõistlustel silma peal hoida. Kui alguses oli ta nii kümme minutit üksinda, siis peagi ilmusid sinna ka mõningad tema ja ka Froydi sõbrad, kellega koos läks kogu olemine kohe lõbusamaks. Ilmselt mängis siin oma osa ka kanep, mis rahva seas ringi liikus. Vahel käis Renna ennast ookeanis ka jahutamas, aga siis suundus ta ikka tagasi spordiürituste juurde. Esiteks oli lahe neid võistlusi vaadata ja teiseks on spordipoisid alati kenad olnud, mitte et Gayla nüüd kavatseks Froydi mõnega neist petta. Silmailu võib ju ikka olla. Vaevalt Ced pahandaks. Kui spordiasjad kõik läbi said ja oodata jäi ainult autasustamine, suudnus Gayla koos enda sõpradega toidujahile, sest kõht oli hirmus tühi. Söögiks võttis tüdruk endale korraliku suure prae friikate, salati ja šašlõkiga, mille juurde võttis ta ühe siidri. Paarist maiustuste telgist möödudes võttis ta ka sealt ühtteist. Küll ta need kõik asjad ära ka sööb. Isu tundus küll hetkel üüratu. Polnud neiu ju hommikust saati söönud ja nüüd hakkas kell juba kolmele lähenema. Lava ette Gayla enda kraamiga minema ei hakanud, vaid maandus ranna serva koos sõpradega, kus üks korralik sööming pihta hakkas. Muusika küll käis laval, aga suurt tähelepanu nad sellele ei pööranud. Vahel laulsid natuke mõnele coverile kaasa, aga muud laulud olid liiga võõrad, et suvatseda neile kaasa elada. Gayla tundis ennast ülihästi. Ta ei pidanud mõtlema sellele, et peab esmaspäeval jälle teatrisse minema ja et homme on ta jälle stuudios tööl. See suvi oli Rennale päris tihe olnud ja on ka edasipidi, seega tal polegi palju aega, et pidudel käia või mõne muu lollusega hakkama saada. Ilmselt oli see kõik Bradi rõõmuks. Eks näeb, mis siis saama hakkab, kui etendus augustis läbi saab ja Gayla natuke puhkust ka saab.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
People make mistakes. Nobody's perfect.
|
|
|
Post by Froyd C. Silverman on Aug 13, 2014 17:42:20 GMT 2
Froyd ei teadnudki esialgu, kas ta sel aastal Burning Boat Festivalile jõuabki, kuna juba hommikul vara pidi ta Wilmingtoni sõitma, et järjekordses bändiproovis osaleda. Jah, katsetel oli tüüp juba käinud ning mingi ime läbi jõudsid tähtsamad ninad otsusele, et just Froyd on õige inimene poistebändi IM5 viienda liikme kohale. Ega siis midagi – võimalust tuleb ju ometi kasutada, nagu Gayla noormehele juba ammu oli soovitanud. Muusikažanr oli Cedricu puhul küll väga mööda, aga vähemalt olid bändikaaslased toredad. Mitte et ta neid selle ajaga kuigi hästi tundma oleks jõudnud õppida. Esimeste avalike esinemisteni on ka aega veel, aga noormees ootab neid isegi põnevusega. Võib-olla on järgmisel aastal juba tema koos ülejäänud poistega Tree Hilli suurimal suvefestivalil esinemas? Tagasi linna jõudis kutt siis, kui festival oli juba tubli mitu tundi käinud, aga tal oleks võinud ka halvemini minna, kui bändi mänedžer poleks Froydi isiklikult oma uhke autoga Tree Hilli sõidutanud. Buss loksuks sealt kohale ikka tunduvalt kauem. Kui noormees autost väljus ja üritusele minema hakkas, ei teadnud ta esialgu, kust Gaylat otsida, aga oli kursis sellega, et tüdruk tuleb kindlasti kohale. Ced mõtles Gaylale sõnumi saata, kuid taipas siis, et tema telefonil on aku tühjaks saanud. On ikka tore lugu küll. Peaaegu tunnikese liikus noormees oma tüdruksõpra otsides ringi, kuni ta Gayla koos ühe seltskonnaga, kelle hulka kuulus ka mitu Froydi sõpra, rannaservast avastas. Liikunud seltskonna juurde, tervitas ta kohalolijaid ning sättis ennast nende juurde rannalina peale istuma.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Aug 13, 2014 17:56:05 GMT 2
"Meil jõuab neid veel tekkida," naeratas Diana, kuid nõustus, et Burning Boat Festival võib neist üks olla, sest isegi Shawni lastele meeldis. Arvatavasti meeldib Rafale ka, kui ta suuremaks saab. "Jah, ikka," nõustus Diana, kui abikaasa pakkus, et võib seni tsirkusepiletid osta. Naine arvas, et tema võib Rafaga muusikat kuulama ka jääda, kui Shawn lastega tsirkusesse tahab. Vaevalt keegi neist suurematest lastest tsirkusest ilma tahtis jääda. Naine läkski lastega toidutelgi juurde ja pärast väikest mõtlemist otsustati kõik juba ära. "Mina võtan pelmeenid ja külma mahla," arvas Diana, sest need jõuab ta vähemalt ära süüa.
|
|