17-aastane; Kisakoor; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Jul 28, 2014 12:07:29 GMT 2
"Ta on koolis populaarne," teadis Hannah, kuid ta ei suhelnud väga nende Rowanitega. Eks neiu lootis, et Mia on tõesti selline, nagu Patricia arvab, sest mitte kõik populaarsed tüdrukud ei olnud toredad ega teiste vastu kuigi kenad. "Jäätist võiks küll võtta," nõustus Hannah, sest ilm oli väga palav ja väike jahutus kulus igati ära.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 12:35:52 GMT 2
Patricia noogutas. Tegelikult olid mõlemad Rowani tüdrukud koolis küllaltki populaarsed, Abigail siiski ka kisakooritiimi kapten. Mia kohta ei arvanud Rica muidugi suurt midagi, aga võib-olla hakkavad nad nüüd ka kokku puutuma, kui tüdruk käib tema õega ja ta ise on koos Abbyga. Edasi suundusidki õed jäätiseputka juurde, kus pärast mõningast järjekorras seismist said oma jäätised kätte. "Kuidas sul siis üleüldse viimasel ajal läinud on, keegi silmapiiril ka?" uuris neiu nüüd Hannahilt, kui nad jäätisi nautides tagasi lava poole jalutasid.
|
|
25-aastane; Inglise keel ja kirjandus
School Worker
Believe deep down that you're destined to do great things
|
|
|
Post by Julian Shaw on Jul 28, 2014 19:29:03 GMT 2
"Ei imesta. Siin ongi päris kerge ise ära kaduda või kedagi ära kaotada," noogutas Julian Renna sõnu kuuldes. Rahvast oli ju nii palju, et kellegi leidmine tundus juba üsna võimatu missioon. "Mulle meeldiks see," naeratas Julian, kui Breanna pakkus, et võib talle linnatuuri teha. Iseenesest kuluks ju ära küll, kuigi vabal ajal käis mees vahepeal omapäi ka uitamas. "Seni on kõik väga kena olnud," lausus mees. Gossip Cornerist polnud tal õrna aimugi, sest mees päevad läbi ka just arvuti taga ei istunud. Tal oli parematki teha.
|
|
15-aastane; Kisakoor; Glee; Westside
Freshman
I'm on a roller coaster that only goes up, my friend
|
|
|
Post by Deanna Rodriquez on Jul 28, 2014 19:35:14 GMT 2
Vaatamata sellele, et ükski tüdruk polnud pikemalt tema juurde pidama jäänud, oli Gerardi tuju ikkagi hea. Ka oma õlletopsi oli ta nüüdseks suutnud tühjaks juua. Puudus ainult tibi, kellega lõbusalt aega veeta ja head muusikat nautida. Noh, Gerard vähemalt lootis, et varsti hakatakse head muusikat mängima siin, sest vastasel juhul otsib ta endale muud tegevust. Läheb sportmänge vaatama näiteks. Gerry pilk püsis ühel blondiinil, kes seksikalt oma tagumikku õõtsutas, kuni tema vaatevälja ilmus hoopis keegi teine. Gerry ei teadnud isegi tüdruku nime, aga küll ta varsti seda kuuleb, sest tibi nägi poisi meelest täiega kuum välja. "Tsau," vastas Gerard tüdruku tervitusele ja mõõtis teda pika pilguga. "Ma olen sind koolimaja ümbruses näinud, aga ei tea sinu nime," tunnistas Gerry, andes sellega ilmselge vihje, et talle meeldiks tüdruku nimi teada saada. Ilmselt on too alles Freshman, kuna tšikk nägi noor välja. "Ma lihtsalt nägin nunnut kutti ja mõtlesin tere öelda," lausus Deanna õrna naeratuse saatel, kuigi ei taibanud, kuidas sai Gerry teda koolimaja ümbruses näha, kui tüdruk astus alles sügisest Tree Hilli keskkooli. Tõsi, kuskil juuni lõpus käis neiu dokumente viimas, aga see oli ka kõik, sest Deanna on tavaliselt igal pool mujal kui Tree Hilli keskkooli juures. "Ma olen Deanna," ütles neiu oma nime ning keerutas vallatult oma pikka juuksesalku ümber sõrme. "Ja sinu nimi on?" tahtis neiu ka selle armsa kuti nime teada.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 28, 2014 19:46:28 GMT 2
"Palju loodad, musi," naeris Phoebe, sest ta ei saanud kunagi neist kiljuvatest fännitaridest aru. Nende elu nagu keerlekski nende iidoli ümber ja pealegi oli see rohkem nagu 13-aastaste teema. "Ma tahtsingi kahekesi jääda," tunnistas neiu ning võttis veel ühe ampsu jäätisest, mida ta Davidiga jagas. Korra jäi neiule silma ka Megan, kes mingi suure kiilaka tõmmu tüübiga koos oli, kuid hiljem ta paarikest enam ei näinud. Mitte et ta olekski tahtnud venna eksiga juttu teha. "Noh, mis sa paati viskasid?" uuris Phoebe Davidilt, sest mõni inimene viis juba tulles enda asju paati.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jul 28, 2014 20:15:46 GMT 2
"Oojaa, ma ei uskunudki, et Tree Hillis võib mõni üritus nii rahvastatud olla. Aga noh, ilmselt ongi see suve tipphetk," arvas Renna. Miks muidu rahvast nagu murdu oli? Parklad olid ka kõik autosid täis, tänavate ääred olid samuti täis pargitud. "Siis anna teada, millal sul aega on, mul on tavaliselt õhtud kaheksast ikka vabad," pakkus Breanna välja. "Mulle räägiti, et põlev paat olevat õhtul lahe vaatepilt. Mul endal küll sinna midagi visatud ei ole, aga siiski tahan vaatama minna," ütles Bre.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jul 28, 2014 20:28:00 GMT 2
"Mida sa saada tahad?" vastas Lyddie küsimusega ning vaatas Roccole otsa. Vaevalt ta Haylie endale poseerima saaks, kuigi samas oli Gayla just kunagi välja pakkunud, et nad võiksid kolmekesi ühe photoshoodi teha, milleni õekesed siiani pole jõudnud. "Okei," ohkas Lydia, olles nõus sellega, mis Rocco just välja pakkus. "Aga siis pead sa terve mängu mu kobatsemist taluma," hoiatas näitsik oma poiss-sõpra, sest ta polnud kunagi korvpallis kuigi hea ja parema meelega tegi ikka oma kisakooritrikke.
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 28, 2014 23:44:55 GMT 2
Tõttöelda polnud ka Michaelil kunagi ühtegi tõsisemat suhet olnud. Ta oli küll aeg-ajalt mõne tüdrukuga väljas käinud, kuid millegi pärast polnud ükski väljaskäimine muutunud pikemaks suhteks. Seda enam oli noormehel hea meel, et ta nüüd Miaga koos oli. Ennast kiruda võis Mike küll, kuna oli päris kahetsusväärne, et ta varem Miat sellise pilguga näinud polnud ning alles siis, kui tüdruk ta välja kutsus, talle rohkem tähelepanu hakkas pöörama. Aga mis seal ikka, nüüd vähemalt oli kõik kõige paremas korras. Neiu sõnad tõid Mike'i huultele muige, kui nad samal ajal paremat kohta otsides rahva seas ringi kõndisid. Kui nad lõpuks seisma jäid ja Mia teatas, et see koht sobiv oli, pidi kutt nõustuma. "Siis jäämegi siia," arvas Michael ning vaatas korraks lava poole, sest üsna varsti viis ta oma pilgu jälle neiule. "Oled sa igal aastal Burning Boat Festivalil käinud?" uuris ta vahepeal jutujätkuks. Kutt ise oli viimastel aastatel küll vist eranditult alati kohal olnud, kuna vaieldamatult oli see tema lemmik suveüritus, mis Tree Hillis toimus.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 29, 2014 0:30:57 GMT 2
Kui Mia poleks ise esimest sammu teinud, ei olekski ta vist praegu Michaeliga koos, aga nüüd nägi tüdruk, et see kõik oli igati väärt. Nüüd lootis tüdruk seda, et see suhe ikka kestab ka, mitte nii et kuu aja pärast on nad juba lahus. Kuulnud, et Michael on ka nõus just selle koha peale jääma, Mia noogutas. Vedas, et nad päris taha ei pidanud seisma, kust ei näegi õieti midagi. "Jah," vastas blondiin Michaeli küsimusele, viies enda sinised silmad poisi omadele. "Juba pisikesest peale ja iga aasta. Ongi nagu mingi traditsioon," rääkis blondiin, kuid see üritus oli isegi päris lõbus nii väikse ja igavavõitu Tree Hilli kohta. "Sa oled?" uuris tüdruk.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 29, 2014 12:06:51 GMT 2
Jah, ta oli küll ülemas, kuid ta tundis, et ta peab siiski asju ise kontrollima ja firma kellegi teise hoolde usaldamine ei tundunud just kõige avatlevama variandina. Siiski kui tal oli valida töökoha ning perekonna vahel, valis ta siiski viimase. "Selge," lausus Nate naeratusega. See otsus meeldis noormehele ning neidist tundes eeldas Nathaniel, et Mirth suudab kooli lapse kõrvalt ära lõpetada. "Sa ikka tead, et kui sul peaks kooliga seoses abi vaja minema, siis sa võid mulle öelda ja ma organiseerin sulle kellegi kohe?" Ise ta enam vaevalt kõike nii hästi oskas, et neidist õpetada. Ta õpitulemused polnud siiski nii head, et ta kedagi ise õpetada suudaks. "No ma lihtsalt tahan, et sul kõik hästi oleks," lausus noormees naeratusega ning vajutas uue musi neidise huulile. "Ja nohh.. Mingid isud võivad ju ometigi tekkida," lisas Nathaniel seejärel kerge õlakehitusega, näol hetk hiljem lõbus muie mänglemas. Kui neidisele sobis eemal olemine, naeratas noormees kergelt. "Tahad jalutada või istume maha või tahad midagi muud teha?" uuris Nathaniel seejärel enda kallimalt. "Olen siiamaani kooliga ise toime tulnud, tulen edaspidi ka," oli Kylie kindel, "ma olen auto alla jäädes peapõrutuse saanud ja rase, aga ajuhälvet veel diagnoositud ei ole. Aga kui sa kogu ülejäänud suve muudkui koolist räägid, siis tõenäoliselt võib mulle mõnes hullumajas koha kinni panna küll." Ky kavatseb sügisel kooli minna nii nagu ta ei oleks hetkel lapseootel ja siis vaatab jooksvalt edasi, kuidas kooliga asjad joonde saada nii, et raseduse ja hiljem lapsega ka toime tuleb. "Sa tead, et ma annan teada, kui midagi hästi ei ole," muigas Kylie. Vahepeal natuke liiga mõtlemata kujul, aga otse ja ausalt. "Läheks uuriks, kas siin kuskil kava või asi ka üleval on. Tahaks teada, mis kellast Joe esineb," tegi Mirth oma soovi teatavaks. Temagi ei tahtnud sõbra esinemisest ilma jääda. "Ja kas siin mingi vabalava moodi asi ka on? Sunniks Jessica ja Sayeri duetti laulma, võin kihla vedada, et see oleks üks armsamaid esitusi seal laval." Aga see sundimise osa osutuks ilmselgelt keeruliseks, sest need kaks on mõlemad nii põikpäised.
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 29, 2014 22:55:58 GMT 2
Praegu tundus küll kõik hästi ning Mike'il ei tulnud isegi pähe mõelda lahkuminekust, võinii. Eks juhtub, mis juhtuma peab. "On jah nagu traditsioon," nõustus kutt Mia sõnadega festivali kohta. "95 aastat ka juba ju," lisas ta, ehk siis see põhimõtteliselt oli niikuinii traditsioon. "Sama siin, päris mitu aastat järjest on siin käidud. Kuigi see aasta on eriline, sest ma olen siin esimest korda koos oma tüdrukuga, muide," lisas Michael muuseas. "Hea, et Tree Hillis aeg ajalt midagi suurt ja lõbusat ka toimub," leidis noormees.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 29, 2014 23:19:08 GMT 2
"Jah, ma oletan selle põhjal, et juba meie vanavanemad võisid siin käia," muigas Mia, kuigi tema vanaema polnud küll midagi sellest rääkinud. Polnud muidugi ammu vanavanemaid külastanud ka. Kuulnud Michaeli järgmisi sõnu, kaardusid Mia huuled armsaks naeratuseks, sest seda oli hea kuulda, kuidas Michael teda oma tüdrukuks nimetas. "Nii et sul ei olegi varem ühtegi tüdrukut olnud?" uuris neiu, sest selline mulje talle poisi jutust jäi ja miskipärast oli tüdruk seda arvanud ka. "Jah, polegi siis nii vaikne," nõustus Mia Michaeli sõnadega. "Muidugi võiksin oma juhiload juba kätte saada," lisas tüdruk, sest oli kuskil talvel autokooli läinud ja nüüd lahutaski neidist juhilubadest ainult sõidueksam, mis veel mõne nädala pärast ees seisis. Loodetavasti ei pea ta seda mitu korda tegema, kuna teooria oli Mia alles kolmandal korral läbi saanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2014 12:04:11 GMT 2
"Peab lootma, muidugi ei saavutagi midagi," lausus David, saades alles hetk hiljem aru, kui sügavamõtteliselt see praegu kõlas, pannes ta muigama. Phoebet lavas ees karglemas ja kiljumas ette kujutada polnud muidugi väga lihtne, aga hea fantaasiaga inimene peaks sellegagi hakkama saama. "Selle jätan ma nüüd küll enda teada," otsustas noormees oma tüdruksõpra veidi kiusata ja vajutas ettepoole kummardudes neiu huultele ühe suudluse, kui neil lõpuks jäätis kahepeale hävitatud sai.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2014 12:33:35 GMT 2
"Küll ma sulle ka korvitabamise lihtsamaks teen," arvas Rocco. Lyddie oli küll üsna lühike, aga see ei tähendanud, et neil kahekesi lõbus mäng ei võiks tulla. See on igatahes parem variant kui vastupidine, et tüdruk hakkab oma kutile kisakooritrikke õpetama, sest sellist painduvust temal ikka polnud.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jul 31, 2014 15:48:33 GMT 2
"Ole siis minuga vähemalt kannatlik," lausus Lydia, sest teda mängima õpetada saab olema üks paras katsumus, kuna neiu oli nii koba kui üldse olla sai. Samas mõte neidisele meeldis, sest nüüd oli suvi ja nad said mõlemad seda Roccoga nautida. "Ja kui ilm on ilus, lähme pärast ujuma ka," andis Lyddie omapoolsed tingimused. Pärast treeningut kuluks üks jahutav suplus ju ära.
|
|