95th annual Burning Boat Festival!
Aug 15, 2014 13:40:25 GMT 2
Post by Deleted on Aug 15, 2014 13:40:25 GMT 2
Kuna Andie esinemiseni oli veel aega, jalutas tüdruk lihtsalt festivalil ringi, kuid kui lava poolt muusikat hakkas tulema, liikus temagi sinna, et kuulata neid, kes enne tüdrukut esinesid. Kui Noah lavale läks, kuulas ta esimesed laulud ära, aga leidis, et tahab siis riideid vahetada ja end korda teha enne enda etteastet. Saanud sellega valmis, jõudis ta tagasi ajaks, mil Emily pooled laulud esitanud oli, ja läks siis lava taha valmis, sest järgmine pidi just tema etteaste olema. Kui Emily lõpetas, läks Andrea lavale, näol särav naeratus. "Tere õhtust, Tree Hill," tervitas ta publikut. "Kes vähegi TRICi satub, on mind ilmselt DJ-puldi taga hoopis näinud, aga mul on hea meel ka midagi teistsugust teha. Sarnaselt eelnevale artistile esinen ka mina siin esimest korda ja ma alustangi ühe ammu kirjutatud looga "My Heart Is"," lausus Andrea ning hakkas endale siis akustilise kitarriga saadet mängima. Sellele loole järgnes veel üks Andrea lugu ja siis esitas tüdruk juba kolm coverit, enne kui veel kolme enda kirjutatud looga lõpetas. "Aitäh kuulamast, mul oli väga tore. Loodan, et saan teile järgmisel aastal jälle esineda, aga praegu teen lava vabaks Daniela Jimenezele," lausus Andrea, kui oli enda etteaste lõpetanud.
1) My heart is - www.youtube.com/watch?v=hwXMPYN1EIw
2) So alive - www.youtube.com/watch?v=gtgJPnPO91M
3) Hurt me tomorrow (cover) - www.youtube.com/watch?v=8HLlr7btVjA
4) If i lose myself (cover) - www.youtube.com/watch?v=Vc4mFKmC0vo
5) Glad you came (cover) - www.youtube.com/watch?v=Ck8Xeg_nzcQ
6) Baby, I love you - www.youtube.com/watch?v=SHE43uz_2R4
7) Never been better - www.youtube.com/watch?v=4wv-76B3-ys
8) The breakdown - www.youtube.com/watch?v=EsE576ObRwM
2) So alive - www.youtube.com/watch?v=gtgJPnPO91M
3) Hurt me tomorrow (cover) - www.youtube.com/watch?v=8HLlr7btVjA
4) If i lose myself (cover) - www.youtube.com/watch?v=Vc4mFKmC0vo
5) Glad you came (cover) - www.youtube.com/watch?v=Ck8Xeg_nzcQ