23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 26, 2014 23:55:47 GMT 2
"Sa suudad minus tekitada neid ja veel selliseid mõtteid ka, millest siin oleks üsna kohatu rääkida," tunnistas Megan ning kergitas kergelt kulmu. Nendest siivutumatest mõtetest rääkimise jätaks naine muidugi hiljemaks, kui Jordan on nõus ööseks tema juurde tulema. Megan oli ju vähemalt nii aru saanud, et tüüp kavatseb naise pärast mõneks päevaks veel jääda, kuigi varsti on neil mõlemal niigi üks üritus tulemas, kus nad niikuinii kohtuvad ja enne seda veel fotosessioonile peavad minema. Tundnud suudluse ajal Jordani käsi enda keskkohal, libistas Megan oma käed õrritavalt Jordani särgi alla ja silitas seda kuuma nahka, kuid lõpetas peagi suudluse ja eemaldas mehe särgi alt oma käed, et need talle ümber kaela asetada ja mõnda aega lihtsalt neid tumedaid silmi vaadata. "Tuled sa pärast minu juurde?" esitas Megan Jordanile küsimuse.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2014 0:18:29 GMT 2
"Eeh... külmkapp on üsna tühi. Ma pole viitsinud viimasel ajal poes käia, vaid olen väljas söönud," vastas Alejandro. Suvel ei püsinud mees ju eriti kodus ning siis oli loogiline, et ta peatub lõpuks mõnes pubis või kohvikus, kus kõhu korralikult täis sööb, nii et õhtul kodus midagi enam ei tahagi. "Aga me võime kahekesi ka poodi minna. Vahet ju tegelikult ei ole," lisas Ale kiiresti, et Kittyl ei jõuaks tekkida arvamust, nagu poleks Alejandrol toidu jaoks raha, kuna see ei vasta tõele. Juustuburger, mida mõlemad nüüd nosima hakkasid, maitses aga ülihästi. Iga päev mees just kiirtoitu ei söönud, aga vahepeal ju ikka võis rämpstoiduga patustada. "Ma just mõtlesin, millest sa elad, kui sa koju süüagi ei osta," muigas Kitty, kuid Ale oli juba jõudnud mainida, et käis väljas söömas. Sinnagi läks omajagu raha ja Erica enda pisikese palgaga endale sellist asja lubada ei saa. Pealegi meeldis talle kodutehtud toit, sest mõnes söögikohas võib väga hullult persest saada või toiduga pange panna. "Millal sul aega on?" uuris Erica, kui Ale pakkus, et võivad kahekesi ka poodi minna. See tundus päris vahva ettevõtmine, kui enne lähevad koos poodi ja siis hakkavad kokkama.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 27, 2014 0:43:07 GMT 2
"Me võime varakult kohale minna, siis on kindel, et me ilma piletiteta ei jää," pakkus Michael, sest ega temalgi midagi tsirkuse vaatamise vastu olnud. Noormees noogutas mõtlikult neiu järgmiste sõnade peale, enne kui suu avas. "Sellest oleks kahju olnud, kui sa minuga koos tulla poleks saanud. Aga ma oleks sind kindlasti vaatama tulnud," naeratas Mike ning viis oma pilgu Miale. Kutt pidas näitsiku karjäärivalikut huvitavaks ning ta oli päris kindel, et tulevikus avaneb neiul palju võimalusi esinemisteks. Ehk isegi mõnel järgmisel Burning Boat Festivalil? Kui lava ees juba mõne hetke pärast paremate kohtade otsimiseks läks, viis Michael oma pilgu hetkeks sealtoimuvale. "Tahad sa ka lähemale minna?" küsis ta siis oma pilku tagasi Miale viies neidise arvamust. "Või võime kähku läbi minna ja piletid juba ette ära osta," leidis Mia ka teise variandi, kuigi mõlemad sobisid. Ainus asi oli ainult see, et kui nad tahavad muusikafestivalil häid kohti, siis ei ole neil vist aega praegu küll mingeid pileteid ostma minna. Kuulnud Michaeli sõnu, kaardusid Mia huuled naeratuseks ning tüdruk vaatas poisile otsa. "Tead, miks sa mulle meeldid?" küsis ta ning võttis poisi ühe käe endale pihku. "Sest sa oled alati sina ise ja sa suudad seejuures nii meeletult armas olla," vastas tüdruk enda esitatud küsimusele. Noh, võib-olla esitab nüüd tuleval aastal kooli talendishowl ka tüüpilise kisakoori tantsukava asemel hoopis midagi sellist, mida ta tsirkusetrennides on õppinud. Ehk tuleb siis parem koht ka kui eelmisel aastal? "Võiks ju minna," noogutas Mia.
|
|
28-aastane
Celebrity
Sometimes we just have to let things go.
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 27, 2014 1:18:09 GMT 2
Naise sõnade peale muigas Jordan kergelt. Niipea kui Megan oli selle lause kuuldavale toonud, ei suutnud temagi enam samasuguseid mõtteid oma peast eemale tõrjuda. Aga see siin polnud tõesti koht, kus oleks sobilik taolisi teemasid arendada, nii et peab ilmselt festivali lõpuni ootama. Või kui kohe üldse ei saa, siis vähemalt mingi osa festivalist ikka kohal olema, sest muidu jääks ju kõik nägemata. Kui Jordan naise käsi oma särgi all tundis, teadis ta, et see olukord läheb küll varsti käest ära, kui kõik samamoodi peaks jätkuma. "Kuni ma pole suutnud välja mõelda viisi, kuidas oleksin võimeline sulle eitavalt vastama, võid mind tulijaks lugeda," vastas Jordan, aga enne kui naine oleks jõudnud selle peale midagi öelda, haaras ta Megani uuesti oma käte vahele ja suudles naist, jagades lisaks Megani huultele suudlusi ka tema kaelale. Tõmbunud natukese aja pärast jälle eemale, jäi ta Meganile väljakutsuva pilguga otsa vaatama.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2014 1:27:39 GMT 2
"Mingeid näkse nagu kartulikrõpsud ja muu sarnane ikka ostan, aga korralikku toitu pole kodus juba ammu teinud," pidi Alejandro tunnistama. Nüüd olekski aeg seda olukorda muuta, sest lõpmatuseni ka niimoodi elada ei saa ju. Lisaks sellele on kodus valmistatud toit tervislikum, kuna siis saab ikka ise valida, mida sinna sisse toppida, kuid kiirtoidukohtades ei tea kunagi, kuidas sealt saadavat toitu valmistatud on. "Homme näiteks. Või järgmisel nädalal," vastas Alejandro, kui oli eelnevalt peas tööpäevi ja vabu päevi kokku lugenud.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 27, 2014 1:46:36 GMT 2
"Ma ei lepikski eitusega," lausus Megan naeratades. Täna tahtis naine veel eriti, et Jordan tema juurde ööseks jääks, sest juba praegu oli mees talle üsna siivutud mõtted suutnud pähe panna ja lisaks veel enda lähedusega selle kuumava tunde ka tekitanud. Saanud uuesti ühe kuuma suudluse osaliseks, ei jätnud Megan meest ka vastuseta ning kallutas pea kergelt küljele, kui Jordani huuled ta kaelale liikusid. Nüüd oli naine juba üsna kindel, et siin läheb olukord väga käest ära, kuid siis tõmbus mees eemale. "Õrritaja," muigas naine ja vaatas vahepeal kella, sest tahtis ikkagi Jordaniga siit rahvamassi seest nüüd hoopis minema saada. Paarike jäi veel mõneks ajaks, kuid siis otsustasid nad ikka lahkuda, et hoopis lõbustusparki minna.
OT: We're out
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 27, 2014 14:36:49 GMT 2
Michael noogutas Mia pakkumise peale. Kindlam oleks olnud piletid kohe ära osta, siis oleks pääs showle kindel olnud. Aga kui neiu mainis, et ta samas ka lavale lähemale tahtis minna, siis tähendas see vist seda, et piletite ostmine jääb siiski hilisemaks. Hetkel, kui Mia noormehe ühest käest kinni võttis ja küsimuse esitas, millele ta kohe ise vastas ka, kergitas Mike huvitatult ning seejärel veidi üllatunult kulmu. "Armas" polnud sõna, millega kutt ennast just iseloomustada oleks tahtnud, aga Mia suust kõlas see omakorda armsalt ning ei tekitanud poisis soovi vastu vaielda. Selle asemel ta hoopis naeratas ning võttis neiu teisest käest ka kinni. Seejärel hetke aru pidanud, kummardus Mike veidi Mia poole, et teda suudelda. See oli tundunud hea ideena ning poiss siiralt lootis, et Mial midagi selle vastu polnud, kuna antud suudlus oli päris avalik.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 27, 2014 21:29:43 GMT 2
Mia oli juba pikemat aega üritanud Mike'ile selgeks teha, et poiss meeldib talle ja tüdruk nägi, et asi tundus vastastikune, mistõttu ei kartnud ta ka seda lõpuks välja öelda. Nüüd oleks Mia just oodanud, et Mike midagi ka ütleks, aga tema näoilme ja sellele järgnenud suudlus ütlesid juba piisavalt. Tüdruk suudles Mike'i vastu ning jäi talle naeratades otsa vaatama, kui poisist lõpuks eemale tõmbus. "Niisiis..." alustas Mia, hoides enda siniste silmade pilku Michaeli silmadel. "Võin ma sind nüüd oma poisiks nimetada?" esitas neiu küsimuse, sest tahtis nende suhtes selgust saada. Mia teadis, et midagi nende vahel on, aga ei saanud veel aru, kas nad käisid või sebisid veel niisama.
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 27, 2014 22:11:21 GMT 2
Mia reaktsioon sellele suudlusele oli õnneks täpselt selline, nagu Michael lootnud oli. Ka tema naeratas ning noogutas õrnalt kui küsimust kuulis. Tegelikult oligi juba aeg selles suhtes selgust saada, ka Mike'i arvates. "Mulle meeldiks see," vastas noormees ning vajutas veel ühe põgusa suudluse neiu huultele, sest Mia oli nüüd ametlikult tema tüdruk ja see oli hea tunne. Järgmisel hetkel lasi poiss näitsiku ühest käest lahti ning viis oma pilgu lavale. "Me pidime ette poole minema," lausus Michael seejärel ning vaadanud korra veel tüdruku poole, võttis noormees suuna rahvamassi poole, Mia ühest käest endiselt kinni hoides.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 27, 2014 23:56:14 GMT 2
Mia puhul võis küll arvata, et tegu ei olnud kohe kindlasti neiu esimese suhtega, aga nii see just oli, kui võtta seda nii, et see on tõsisem kui Mia varasemad poistega semmimised. Need varasemad kogemused olidki lihtsalt semmimised, aga midagi kindlat tal ühegi kutiga peale Michaeli veel olnud ei ole. "Super," lausus Mia naeratades, kui sai lõpuks kinnitust, et nüüd on nende suhe ametlik. Neiu polekski muu variandiga leppinud, kui talle Michael juba ammu meeldinud oli ja ta poisi endale kavatses saada. Nüüd saigi, nii et kõik oli kõige parem. Kui Michael Miale meelde tuletas, et nad ettepoole pidid minema, hakkas tüdruk kergelt naerma. "Selle panid sa mu küll korraks unustama," lausus tüdruk, kuid jalutas temaa läbi rahvamassi kuskile ettepoole, et lava peal toimuvat ka näha. "Siia võiks jäädagi," arvas Mia, sest tema arvates oli see väga hea koht. Lavaesine oli niigi juba peaaegu vallutatud ja seal võis näha inimesi kaamerate või telefonidega.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 9:32:24 GMT 2
"Jah, palju õnne Thompsoni õdedele, me vist mõlemad parajad lonerid täna," lausus Patricia muigega Hannahi sarkasmi peale. Tüdrukul polnud ka väga kedagi endaga kaasa kutsuda, sest Michael oli Miaga, Hannahiga ta kuni tänaseni väga läbi polnud käinud, Abigail oli linnast ära ning Elijah tegeles ka oma asjadega, seega oligi ta täitsa üksi kohale tulnud. "Raske öelda, seda pead sa tema enda käest küsima," ei osanud Rica õele suurt midagi vastata. Vend ei olnud oma suhetest rääkimises just kõige suuremas vaimustuses, muidu nad ilmselt juba teaksid kõike, aga Michael oli selles osas küllaltki kidakeelne. "Siis tulebki keegi üles otsida, sest vaevalt Mikil meie jaoks aega on, kui tal on see blond Mia," kehitas Hannah õlgu, mitte et tal midagi Mia vastu oleks. Ta lihtsalt tunneks end viienda rattana, kui Mike pöörab rohkem tähelepanu Miale kui oma õdedele. Parem siis juba üldse mitte paarikest tüütama minna. "Ma vist olen selles kindel," lausus Hannah, kui äkki kõnealuseid festivalile saabumas nägi. Neil kahel tundus vähemalt lõbus ja Hannah'le paistsid nad tõesti nagu paar. "Hoiame siis silmad lahti," lausus Patricia muigega, kuigi tundus, et kõik siin festivalil olid endale juba seltskonna leidnud ja Thompsoni õekesed saavadki üle pika aja koos aega veeta. Michaeli ja Mia kohtingule ei tahaks ilmselt kumbki vahele segama minna, kui nad just sihilikult venda häirima ei soovi hakata. "Siis on ju hea, Mia tundub täitsa tore tüdruk," arvas Rica. Väikese Rowaniga ta muidugi väga tihedalt läbi ei käinud, aga midagi halba tema kohta ka kuulnud poleks. Kui Michaelile ta ikka meeldib, siis lasku käia, mõtles tüdruk Hannahi eeskujul pilku sinnapoole viies, kust paarike just välja ilmus. "Kuule, äkki võtame endale kas jäätised või midagi juua ja üritame siis ka lava ette minna?" pakkus Patricia siis õele. Midagi jahutavat kuluks tõesti ära, enne kui kontsert veel pihta hakkab, sest selle kuulamiseks oleks head kohta ka vaja.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 10:00:03 GMT 2
"Kui ei jõuagi, siis aja oma asjad rahulikult korda ning tule hiljem. Mina igatahes ootan sind," lubas noormees. Ei olnud kerge Emilyst pidevalt eemal viibida, aga Lucien oli sellise olukorraga juba harjunud. Küll nad lahusolud aja jälle tasa teevad, kui uuesti kokku saavad. "Sinna on veel tublisti aega," muigas Luce kergelt, kui ta mõtles sellele, et Emily alustab sügisel alles oma teist aastat keskkoolis. Vanusevahe oli noortel tõesti korralik, aga Lucien seda häirivaks ei pidanud. Enamasti talle meeldisidki rohkem endast nooremad tüdrukud. "Nagu sa tead, uskusin mina sinusse kohe alguses. Ma ei imestaks, kui sa varsti sootuks suurematel lavadel laulma hakkad, aga sel juhul loodan, et sa mind ära ei unusta," rääkis kutt, võttes Emi käe endale pihku. "Praegusel hetkel ma isegi ei taha, et kool uuesti algaks, aga mingil määral ootan ka seda," tunnistas Emily Lucienile. Kooliajal on ta vähemalt nädala sees sunnitud Tree Hillis viibima ja igal nädalavahetusel oma sünnilinna sõitmine oleks küllaltki kulukas. Em ei tahtnud ka, et Lucien tema pärast pidevalt siia peab käima, aga praegusel hetkel oli koolini veel üle kuu aega, mida kindlasti ära kasutada üritatakse. "Mhmh, ma üleüldse imestan, kuidas aeg liigub mõnikord nii kiiresti, aga samas nii aeglaselt," mõtiskles tüdruk. Tegelikult lähevad need kolm järelejäänud aastat ka küllaltki kiiresti mööda ja enne kui ta arugi saab, on juba vaja otsida kõrgkooli, kuhu sisse astuda. Iseasi kas talle kõrgharidust üldse vaja läheb, kui lauljakarjäärile enne seda põhja tehtud saab. "Enda kõige suuremat toetajat on ikka raske ära unustada," vastas neiu naeratusega, kui noormees tal käest kinni võttis. Keegi teine ei olnud siiani tema tuleviku üle nii suurt huvi üles näidanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 10:16:28 GMT 2
David muigas. "Ergutajad kuluvad ikka ära," lausus noormees Phoebele otsa vaadates, kuigi ta väga ei uskunud, et neiu nüüd lava ees üles-alla karglema ja kiljuma hakkab. Piisas ka sellest, kui ta lihtsalt neid kuulamas oli. Muidugi ei jätnud ka Deanna neid praegu rahule, aga Dave ei tahtnud õele lihtsalt sellepärast ka raha pihku suruda, et too neid rahule jätaks, niisiis tuli selle tüütuse kohalolekuga mõnda aega leppida. "Ilmselt oleme ikka lõpuni, jah," vastas noormees õe küsimusele ja pööras pilgu oma tüdrukule, et temalt kinnitust saada. Enne ATC esinemist ei liigu nad ilmselt kuhugi, aga võib-olla pärast seda leiavad endale juba muud tegevust. "Jah, ma olen täielik fangirl," muigas Phoebe, kuigi tema ilmselt lava ees karglema ja kiljuma ei hakkaks. Ta lihtsalt sai kuulata head muusikat ning imetleda enda poiss-sõpra, kes laval rokkis. Mis Deannasse puutus, siis tema pani Phoebe rohkem muigama. Hea, et tal oli noriv vanem vend, mitte tüütu väike õde, sest neiu kujutas juba ette, mida David tundma pidi. "Ikka lõpuni," kinnitas Phoebe Davidi sõnu ning vaatas Deannale lõbustatud ilmel otsa. "Siis tuleb mul enda esinemist ikka huviga oodata, et oma suurimat fänni lava ees karglemas ja kiljumas näha," muigas David oma tüdruku põsele üht musi vajutades. "Ei oska veel öelda, aga sa võid meid pärast lõppu üles otsida," vastas kutt siis õe küsimuse peale, kui too järsku teatas, et nägi kuskil eemal üht "nunnut kutti" ja oligi juba järgmisel hetkel rahva sekka kadunud. "Ja olemegi jälle kahekesi," lausus Dave nüüd uuesti Phoebe poole pöördudes.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 10:20:51 GMT 2
"Ilmselt lausa peab minema," parandas Gabriel Brittanyt ja muigas. Väljas oli ikka kohutav palavus ja kogu linnarahva ühte kohta koondumine ei teinud ka olukorda just paremaks. Temagi oli riiete alla ujumispüksid pannud, kui kandis niigi põlvepikkusi kergest riidest pükse ja heledamat maikat kui tavaliselt tema garderoobi oleks kuulunud. Varsti said nad lava juures kohad sisse võetud, rüübates oma jooke ja oodates esimese esineja pealetulekut, mis loodetavasti juba varsti juhtub. "No me ei pea selleks ilmselt tervet muusikafestivali isegi ära ootama. Võime poole pealt ka vette minna," arvas Brittany, sest kui mõni esineja väga huvi ei paku, ei pea nad seda ju kuulama ning alati võib tagasi minna, aga siis tuli leppida lihtsalt tagumiste kohtade ja sellega, et lavale ei näe. "Neid tundmatuid nimesid on küll sellel aastal esinejate nimekirjas päris palju," lausus Britt, kuigi mõni neist oli ka naise endine koolikaaslane, kellega ta natuke isegi suhelnud oli. Hea näha, et mõni nii kaugele ka on jõudnud. Gabriel noogutas. Ega keegi ei sundinud neid festivali lõpuni olema, kui varem ära minna tahetakse, mida nad ilmselt ka teevad. "Üritaks ikka vähemalt esimesed esinejad ära kuulata," arvas mees. Erinevalt Brittanyst tema muidugi ei teadnud neist kedagi, aga kuulata võib ju ikka, äkki keegi teeb siin ka sellist muusikat, mis Gabrieli maitsega ühtib. "Minu jaoks pole vist ühtegi tuttavat nime," tunnistas Davis. Ilmselt käis ta Tree Hillis liialt harva, et isegi siinsete kuulsustega kursis olla, rääkimata siis nendest esinejatest, kes vist veel alles keskkoolis olid.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 11:15:18 GMT 2
Lava juurde trügimine polnud tõepoolest kuigi keeruline, sest rahvas alles kogunes ja nii saigi paarike endale päris hea koha, kust kõik laval toimuv hästi näha peaks olema. Roccol küll üle teiste peade nägemisega erilisi probleeme ei tekiks, aga Lyddie oli paratamatult lühem. Oleks nad kuskil tagapool, saaks Nicholas tüdruku muidugi enda õlgade peale ka istuma tõsta, aga praegu polnud selleks erilist vajadust. "Ega sa ise ka väga palju alla jää," vastas kutt muigega. Lyddie väga ei vingunudki selle üle, et ta lühike oli, sest siis sai ta noormehega koos olles kontsi kanda ega löönud ka pead kuskile ära. Rocco õlgadel istumine oleks Lyddiele muidugi väikest viisi väljakutse, sest ta tunneks end teatud mõttes ikkagi ebamugavalt, eriti veel siis, kui ta kandis seelikut. Praegu polnud aga hea koha leidmine keeruline, sest ühe koha olid noored endale lava ees kindlustanud ja nüüd ootas Lyddie juba Kate Scotti, kes muusikafestivali esimene esineja oli ning selle üldse avama pidi. "Arvad?" küsis Lyddie kerge muige saatel. "Kuule, ma tahan sinuga varsti ühte suvist fotosessiooni ka teha. Poseerid, eks?" tuli Lyddiel mõte. "Ja mis ma selle eest saan, kui olengi nõus sulle poseerima?" uuris Rocco kavalalt muiates oma tüdruksõbralt. Polnud vist eriline saladus, et ta polnud pidevalt kaamera ees olemisest erilises vaimustuses, aga üritas siiski välja kannatada, et Lyddiet mitte pahandada. Viimane kord, kui tüdruk temast fotosessiooni tegi, polnudki kõige hullem, aga Nicholas ei kannatanud paigalpüsimist - vist spordipoiste viga. "Tead, läheb nii, et pärast seda fotosessiooni teeme Rivercourtil üks ühe vastu väikse mängu," tuli tüübile järsku väga hea idee pähe.
|
|