15-aastane; Kisakoor; Glee; Westside
Freshman
I'm on a roller coaster that only goes up, my friend
|
|
|
Post by Deanna Rodriquez on Jul 25, 2014 22:53:36 GMT 2
"Ja mis te edasi teete?" uuris Deanna, sest äkki oli tal lootust nendega koju saada. Muidugi ei tohtinud ta siis palju juua, aga temasugused ei saagi siit juua kätte, kui keegi neile just jooki välja ei tee. Siiski juhtus D kuskil ühte armsat pikka blondi poissi nägema ja siis olid vend ja tema tüdruksõber üldse unustatud, kuna D jäi kutti jõllitama. "Kuulge, seal on üks tõsiselt nunnu kutt. Ma lähen tema juurde, kui midagi on," lausus Deanna ning liitus siis Gerardiga. "Tsau," ütles ta poisile, naeratades oma kõige armsamat naeratust.
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
I'm not arrogant. I'm just better than you.
|
|
|
Post by Gerard T. Kingston on Jul 25, 2014 23:19:33 GMT 2
Vaatamata sellele, et ükski tüdruk polnud pikemalt tema juurde pidama jäänud, oli Gerardi tuju ikkagi hea. Ka oma õlletopsi oli ta nüüdseks suutnud tühjaks juua. Puudus ainult tibi, kellega lõbusalt aega veeta ja head muusikat nautida. Noh, Gerard vähemalt lootis, et varsti hakatakse head muusikat mängima siin, sest vastasel juhul otsib ta endale muud tegevust. Läheb sportmänge vaatama näiteks. Gerry pilk püsis ühel blondiinil, kes seksikalt oma tagumikku õõtsutas, kuni tema vaatevälja ilmus hoopis keegi teine. Gerry ei teadnud isegi tüdruku nime, aga küll ta varsti seda kuuleb, sest tibi nägi poisi meelest täiega kuum välja. "Tsau," vastas Gerard tüdruku tervitusele ja mõõtis teda pika pilguga. "Ma olen sind koolimaja ümbruses näinud, aga ei tea sinu nime," tunnistas Gerry, andes sellega ilmselge vihje, et talle meeldiks tüdruku nimi teada saada. Ilmselt on too alles Freshman, kuna tšikk nägi noor välja.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 26, 2014 0:05:43 GMT 2
Nathaniel oli otsinud omale praktikante, kes võiksid mingi osa mehe ülesannetest enda kaela võtta. Hetkel oli tal kolm praktikanti, kellest ta kavatses ühe alles jätta. Kylie käekõrval, sisenes noormees festivali alale, naise huulile eelnevalt kerge musi vajutanud. "Kas sa oled otsustanud, mida sa kooliga teed? Lähed sinna sügisel või jätad pooleli?" küsis Nate seejärel Kylie'lt ning lasi pilgul ringi käia. "Kas sa tahad midagi? Süüa? Juua? Näksida?" uuris noormees. "Tahad täitsa lava ette minna või oleme pigem eemal?" Nathaniel ise oleks eelistanud eemalt seda kõike jälgida. Rahvamassi sees olemine ja tõuklemine polnud kõige mugavam ja vaevalt see Ky rasedusele ka hästi mõjuks, kui mingi imbetsill talle kogemata peaks küünarnukiga kõhtu virutama. Mine tea, milliseks see kõik võib ära minna. See tundus Kylie'le kuidagi väga naeruväärne, mis äärmustesse kogu olukord minema pidi, et Nate end kokku võtaks ja võimaldaks omale vabama graafiku. Ta on firmas ülemus, mitte lihttööline, kes peab iga päev kohal olema. Nathaniel on terve aasta seal juba juhtival positsioonil olnud - peaks piisav aeg olema küll, et asjad enda jaoks piisavalt mugavaks sättida. "Pooleli ei jäta," oli ainus, mida Kylie teadis. Mirth kavatses keskkooli lõpetada. Viimane klass peaks suuremalt jaolt kordamine olema ja seega oli Ky kindel, et ta saab selle lõpetamisega hakkama. Eksamid tuleb tal küll lapse kõrvalt teha, aga ta on paljud teised samas olukorras toime tulnud, tuleb tema ka. Tuleb ainult ise piisavalt tahta ja vaeva näha. "Kallis, ma sõin just natuke enne seda, kui me välja tulime," muigas Mir, "ma olen rase, mitte täitmatu." Ja need, kes ütlevad, et raseduse ajal tuleb kahe eest süüa, mingu parem ära, sest Kylie ei viitsi isegi vihastada enam selle jutu peale. "Siin eemal on täitsa hea," ei tahtnud Kylie kuhugi rahvamassi sisse trügida. Iseloom on tal küll selline, et paneks möllu, aga siinkohal peab ta endale siiski teavitama, et ta saab natuke rohkem kui poole aasta pärast emaks.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Jul 26, 2014 0:31:30 GMT 2
Jah, ta oli küll ülemas, kuid ta tundis, et ta peab siiski asju ise kontrollima ja firma kellegi teise hoolde usaldamine ei tundunud just kõige avatlevama variandina. Siiski kui tal oli valida töökoha ning perekonna vahel, valis ta siiski viimase. "Selge," lausus Nate naeratusega. See otsus meeldis noormehele ning neidist tundes eeldas Nathaniel, et Mirth suudab kooli lapse kõrvalt ära lõpetada. "Sa ikka tead, et kui sul peaks kooliga seoses abi vaja minema, siis sa võid mulle öelda ja ma organiseerin sulle kellegi kohe?" Ise ta enam vaevalt kõike nii hästi oskas, et neidist õpetada. Ta õpitulemused polnud siiski nii head, et ta kedagi ise õpetada suudaks. "No ma lihtsalt tahan, et sul kõik hästi oleks," lausus noormees naeratusega ning vajutas uue musi neidise huulile. "Ja nohh.. Mingid isud võivad ju ometigi tekkida," lisas Nathaniel seejärel kerge õlakehitusega, näol hetk hiljem lõbus muie mänglemas. Kui neidisele sobis eemal olemine, naeratas noormees kergelt. "Tahad jalutada või istume maha või tahad midagi muud teha?" uuris Nathaniel seejärel enda kallimalt.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 26, 2014 0:35:48 GMT 2
"Igal inimesel on aja jooksul võimalus meelt muuta," kehitas Jordan Megani sõnu kuuldes õlgu. Kindlasti on ka Jordan kunagi esimese hooga midagi maha kandnud ja pärast avastanud, et polegi lood üldse nii hullud. Ilmsalt juhtus sama ka Megani ja Tree Hilliga. Mis Jordanisse puutub, siis vaevalt ta kunagi püsivalt mõnes väikeses kohas elama hakkab, kuna karjääri seisukohalt poleks see otstarbekas, aga kes teab, mis vanaduses pähe lüüa võib. "Tundub küll sedasi," vastas mees Megani küsimuse peale. Ta poleks arvanud, et see nii kiiresti võib juhtuda, aga puudus ka põhjus venitamiseks. Jordanile tundus, et midagi halba ei saa sellest juhtuda, kui ta üle pika aja jälle kellegagi suhtesse astuda proovib. Eriti veel siis, kui tal naise vastu tunded olid. Mida rohkem ta mökutaks, seda suurem oleks oht, et mõni teine mees Megani tal nina eest ära napsaks. Sellel ei tohiks ometi juhtuda lasta. "Tõsi," pidi Megan Jordani tarkade sõnadega nõustuma. "Tead, kui seksikas see on, kui sa nii tarku sõnu ütled," mainis Megan nagu muuseas. Selles mõttes meenutas mees talle isegi Colinit, aga just see oli midagi, mis Meganile Jordanis väga meeldis. Teine asi, mis talle mehes meeldis, oli see, et ta oli hea kuulaja ega kippunud naist tema mineviku pärast nii kergelt hukka mõistma, nagu paljud seda tegid. Saanud kinnitust, et nende suhe on ametlik, vajutas Megan taas oma huuled Jordani omadele ning suudles meest pikalt. Üle pika aja oli naine suhtes, kuid see oli tema jaoks tõsisem ja Megan oli selle üle isegi õnnelik. Seda poleks naine veel arvanud, et nad Burning Boat Festivalil teineteist leiavad.
|
|
28-aastane
Celebrity
Sometimes we just have to let things go.
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 26, 2014 0:46:22 GMT 2
"Siis ma pean vist õnnelik olema, et sinus selliseid mõtteid suudan tekitada," muigas Jordan naise omamoodi komplimendi peale. Rumal ta tõesti polnud, sest ullikesi kriminoloogiat õppima just ei lasta. Veel vähem õnnestuks neil diplom välja teenida. Ka Meganis oli mitmeid külgi, mis Jordanile meeldisid, ja need kaalusid üle naise minevikupatud. Jordani pidas olevikku tunduvalt olulisemaks, seega ei näinud ta mõtet naist tolle vigade eest nuhelda. Ega Jordan ise ka alati just paipoiss pole olnud. Varsti järgnes juba uus suudlus, mille algatajaks oli nüüd hoopis Megan. Libistanud mõlemad käed ümber naise keskkoha, sulges Jordan silmad ja nautis tunnet, mida see suudlus temas tekitas. Kohe kindlasti võis ta väita, et on Meganisse armunud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 0:52:10 GMT 2
"Tassi vajalik kraam minu juurde. Siis teeme," sai Kitty Alejandrolt nõusoleku. Praegu mehel veel selleks aega on, aga sügisel muutub tema töögraafik kindlasti tihedamaks. Tuleks nautida seda aega, mis veel septembri alguseni jäänud on. "Trügima vist tõesti ei hakkaks," noogutas Alejandro Kitty sõnade peale, seega tuleb neil nii või naa natuke oodata. Kui paarike lõpuks järjekorras esimeks sai, selgus, et burritosid tõesti polnud, nii et Alel tuli mõlema jaoks üks juustuburger võtta. Endale ostis ta gaasiga pudelivee ka juurde. Toit olemas, eemaldus paarike telgist ja hakkas liikuma lava poole, et endale sobiv koht leida. "Sul endal ka midagi juba olemas on?" uuris Kitty, sest hetkel kukkus see just nii välja, nagu tahaks Alejandro, et Erica kõik asjad ise ostaks ja Ale juurde viiks. Midagi mehel ju ikka süüa peab olema, sest millest ta muidu elab? Õhust ja armastusest? Vaevalt küll. Kuna pool suve oli läbi, kavatses ka Erica sellest veel viimast võtta, enne kui september peale tuleb ja keskkooli viimane aasta pihta hakkab. Nüüd tuleb ju hakata igale poole sisse astuma ja üldse mõtlema, mis eriala võtta. Raske valik. Juustuburgeri vastu polnud ka Erical midagi, sest mõnikord harva ikka võis seda endale lubada.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
Good things come of tragedy.
|
|
|
Post by Riley Cooper on Jul 26, 2014 0:56:38 GMT 2
See poolteist kuud ja natuke peale, mis suvevaheajast juba läbi oli, oli Riley jaoks kujunenud küll üsnagi ootamatuks ja samas väga, väga heaks. Juunikuus oli ta koos Emilyga käinud New Yorgis, kus sõbrannad olid paari nädala jooksul koos lõbusalt aega veetnud ning lisaks oli Riles jõudnud käia ka paaril castingul, lihtsalt huvi pärast. Tõttöelda oli neiu reisi lõpuks juba leppinud sellega, et moemaailma uksed jäävad tema ees hetkel veel suletuks ning võib-olla peaks mõtlema rohkem ka millelegi muule.. Kuid tagasi Tree Hilli naastes sai neiu üsna pea telefonikõne ühelt moefotograafilt ning saanud pakkumise minna tagasi ja töötada ühe fotoseeria tegemisel, võttis neiu selle kutse muidugi vastu ning läks juuli alguses tagasi New Yorki, kus tal oodatust kauemakski jääda tuli. Suurlinnast oli ta tagasi saabunud kõigest paar päeva tagasi ning veetnud need paar päeva ennast välja puhates, oli näitsik nüüd võtnud nõuks minna ka Burning Boat Festivalile. Ilm oli ilus ning seepärast tundus randa minek niigi hea mõttena ning kuna festivalgi seal toimus, siis seda parem. Jõudnud uhkes üksinduses kohale, kuna neiu andmete kohaselt olid nii Mia kui ka Emily koos oma kuttidega ning neid segada Coop vähemalt esialgu ei tahtnud, jalutas Riles esmalt veidi laadal ringi, enne kui lava poole esinejaid kuulama otsustas minna. Ostnud endale ühe siidri, kõndis ta endale sobivat kohta otsides samuti hetke veel ringi. Lõpuks leidis Coop ühel väiksel kõrgendikul ja otse päikse käes sobiva koha, kust ka lavale piisavalt okei vaade oli ning hetke ringi vaadanud, kuid pikemalt mõtlemata, otsustas näitsik mõneks ajaks sinna jääda. Ta laotas maha kodust kaasa võetud pleedi ning sättis siis ennast sellele istuma, ühes käes siider ja teises telefon, millelt ta äsja saabunud sõnumit lugema hakkas. Ei saa väita, nagu poleks Riles ennast seal mugavalt tundnud. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 0:57:09 GMT 2
"Ilmselt lausa peab minema," parandas Gabriel Brittanyt ja muigas. Väljas oli ikka kohutav palavus ja kogu linnarahva ühte kohta koondumine ei teinud ka olukorda just paremaks. Temagi oli riiete alla ujumispüksid pannud, kui kandis niigi põlvepikkusi kergest riidest pükse ja heledamat maikat kui tavaliselt tema garderoobi oleks kuulunud. Varsti said nad lava juures kohad sisse võetud, rüübates oma jooke ja oodates esimese esineja pealetulekut, mis loodetavasti juba varsti juhtub. "No me ei pea selleks ilmselt tervet muusikafestivali isegi ära ootama. Võime poole pealt ka vette minna," arvas Brittany, sest kui mõni esineja väga huvi ei paku, ei pea nad seda ju kuulama ning alati võib tagasi minna, aga siis tuli leppida lihtsalt tagumiste kohtade ja sellega, et lavale ei näe. "Neid tundmatuid nimesid on küll sellel aastal esinejate nimekirjas päris palju," lausus Britt, kuigi mõni neist oli ka naise endine koolikaaslane, kellega ta natuke isegi suhelnud oli. Hea näha, et mõni nii kaugele ka on jõudnud.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jul 26, 2014 1:04:04 GMT 2
Lava juurde trügimine polnud tõepoolest kuigi keeruline, sest rahvas alles kogunes ja nii saigi paarike endale päris hea koha, kust kõik laval toimuv hästi näha peaks olema. Roccol küll üle teiste peade nägemisega erilisi probleeme ei tekiks, aga Lyddie oli paratamatult lühem. Oleks nad kuskil tagapool, saaks Nicholas tüdruku muidugi enda õlgade peale ka istuma tõsta, aga praegu polnud selleks erilist vajadust. "Ega sa ise ka väga palju alla jää," vastas kutt muigega. Lyddie väga ei vingunudki selle üle, et ta lühike oli, sest siis sai ta noormehega koos olles kontsi kanda ega löönud ka pead kuskile ära. Rocco õlgadel istumine oleks Lyddiele muidugi väikest viisi väljakutse, sest ta tunneks end teatud mõttes ikkagi ebamugavalt, eriti veel siis, kui ta kandis seelikut. Praegu polnud aga hea koha leidmine keeruline, sest ühe koha olid noored endale lava ees kindlustanud ja nüüd ootas Lyddie juba Kate Scotti, kes muusikafestivali esimene esineja oli ning selle üldse avama pidi. "Arvad?" küsis Lyddie kerge muige saatel. "Kuule, ma tahan sinuga varsti ühte suvist fotosessiooni ka teha. Poseerid, eks?" tuli Lyddiel mõte.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 1:35:43 GMT 2
"Eeh... külmkapp on üsna tühi. Ma pole viitsinud viimasel ajal poes käia, vaid olen väljas söönud," vastas Alejandro. Suvel ei püsinud mees ju eriti kodus ning siis oli loogiline, et ta peatub lõpuks mõnes pubis või kohvikus, kus kõhu korralikult täis sööb, nii et õhtul kodus midagi enam ei tahagi. "Aga me võime kahekesi ka poodi minna. Vahet ju tegelikult ei ole," lisas Ale kiiresti, et Kittyl ei jõuaks tekkida arvamust, nagu poleks Alejandrol toidu jaoks raha, kuna see ei vasta tõele. Juustuburger, mida mõlemad nüüd nosima hakkasid, maitses aga ülihästi. Iga päev mees just kiirtoitu ei söönud, aga vahepeal ju ikka võis rämpstoiduga patustada.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 26, 2014 19:20:37 GMT 2
Michael oli Miaga juba üsna varakult kokku saanud ning üheskoos linnas aega veetnud - koos olid noored söömas käinud ja hiljem lihtsalt jalutanud ja korra ka muuseumist läbi käinud. Kui Michael ühel hetkel aga Hannah'lt telefonikõne sai, siis kinnitanud õele, et neil ka hiljem plaan festivalile minna oli, võtsidki noored üsna varsti suuna ranna poole, kus põhiüritus toimus. Selleks ajaks, kui Mia ja Mike kohale jõudsid, oli rannas juba päris palju rahvast - ikkagi juubeliüritus ju. Kõigepealt tegid noored Mike'i soovil väikse tiiru rannas, et pilk peale visata spordivõistlustele, kuna neid oli poisi arvates alati huvitav jälgida, eriti kui mõni tuttav võistles. Väga kauaks nad seal siiski ei peatunud ning edasi suundusid nemadki lava poole, jäädes siiski vähemalt esialgu lava ees olevast rahvamassist veidi kaugemale seisma. "Tahad sa õhtul tsirkusesse ka minna?" uuris Michael, pöördudes küsimusega Mia poole. Vahepeal vaatas poiss ka rahva seas ringi, et kumbagi õde silmata, kuigi otseselt neid otsima poiss minna ei kavatsenud. Hannah'le oleks ju iseenesest võinud sõnumi saata, et ta nüüd kohal oli, aga eks seda jõuab hiljem ka. Täna hommikul ärkas Mia küll vara, aga vähemalt ei ärritanud see tüdrukut nii, nagu kooli ajal, sest Mia teadis, et Michael pidi temaga kokku saama ja nad pidid festivalile minema koos. Noormehega koos veedetud hommikupoolik oli täiesti tore, kuid spordivõistlustest neiu väga lugu ei pidanudki. Ta vaatas neid pigem sellepärast, et Michael tahtis vaadata. "Tahaks küll," noogutas Mia, kui Michael küsis tsirkuse kohta. Kuna neiu oli ise ka arvatavasti tulevane tsirkuseartist, siis meeldiks talle show'd täitsa näha. "Nii oleks ise ka tahtnud selles tsirkuseetenduses osaleda, aga see pole meie tsirkuski ja arvatavasti ei oleks ma sinuga siis koos saanud tulla," lausus Mia, kuid tal oli siiski hea meel, et sai Michaeliga festivalile tulla.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jul 26, 2014 19:58:06 GMT 2
Julian kuulas huviga Breanna ära ning noogutas siis kaasa. "Sa siis ei olegi üksi?" uuris mees nii huvi pärast, sest vähemalt hetkel ei paistnud küll neiu sõpru läheduses olevat, aga kes teab, ehk olid ka, sest mees neid ei teadnud. Ta ei tundnud väga Breannatki. "Ütleme nii, et ma sain äsja magistri ja siis tuli lihtsalt üks hea tööpakkumine, mille ma vastu otsustasin võtta ja eks sellepärast ma siia kolima pidingi," rääkis mees. "Ja ma oletan, et sina oled siin lausa sündinud?" arvas mees. Breanna raputas pead. "Mul on siin sõbrad ka... Kuskil. Ma kaotasin nad ära," tõdes neiu naeratusega. Ta lonksas siidrit ja kuulas mehe juttu. Magister, ta on siis mingisugused 18+5 aastat vana? Noh, umbkaudu 24, aasta siia-sinna. "Ei, ei ole," vastas Renna. "Ma kolisin siia õe juurde. Praegu tunnen end küll kohalikuna, töötan ja õpin iga päevaga linna üha rohkem tundma. Kui sa tahad, siis võin sulle kunagi tuuri teha," lausus blondiin naeratusega. "Kuidas siis Tree Hill on sind senini kohelnud?" küsis Breanna järgmisena.
|
|
17-aastane; Kisakoor; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Jul 26, 2014 20:07:43 GMT 2
"Jah, palju õnne Thompsoni õdedele, me vist mõlemad parajad lonerid täna," lausus Patricia muigega Hannahi sarkasmi peale. Tüdrukul polnud ka väga kedagi endaga kaasa kutsuda, sest Michael oli Miaga, Hannahiga ta kuni tänaseni väga läbi polnud käinud, Abigail oli linnast ära ning Elijah tegeles ka oma asjadega, seega oligi ta täitsa üksi kohale tulnud. "Raske öelda, seda pead sa tema enda käest küsima," ei osanud Rica õele suurt midagi vastata. Vend ei olnud oma suhetest rääkimises just kõige suuremas vaimustuses, muidu nad ilmselt juba teaksid kõike, aga Michael oli selles osas küllaltki kidakeelne. "Siis tulebki keegi üles otsida, sest vaevalt Mikil meie jaoks aega on, kui tal on see blond Mia," kehitas Hannah õlgu, mitte et tal midagi Mia vastu oleks. Ta lihtsalt tunneks end viienda rattana, kui Mike pöörab rohkem tähelepanu Miale kui oma õdedele. Parem siis juba üldse mitte paarikest tüütama minna. "Ma vist olen selles kindel," lausus Hannah, kui äkki kõnealuseid festivalile saabumas nägi. Neil kahel tundus vähemalt lõbus ja Hannah'le paistsid nad tõesti nagu paar.
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 26, 2014 23:14:04 GMT 2
"Me võime varakult kohale minna, siis on kindel, et me ilma piletiteta ei jää," pakkus Michael, sest ega temalgi midagi tsirkuse vaatamise vastu olnud. Noormees noogutas mõtlikult neiu järgmiste sõnade peale, enne kui suu avas. "Sellest oleks kahju olnud, kui sa minuga koos tulla poleks saanud. Aga ma oleks sind kindlasti vaatama tulnud," naeratas Mike ning viis oma pilgu Miale. Kutt pidas näitsiku karjäärivalikut huvitavaks ning ta oli päris kindel, et tulevikus avaneb neiul palju võimalusi esinemisteks. Ehk isegi mõnel järgmisel Burning Boat Festivalil? Kui lava ees juba mõne hetke pärast paremate kohtade otsimiseks läks, viis Michael oma pilgu hetkeks sealtoimuvale. "Tahad sa ka lähemale minna?" küsis ta siis oma pilku tagasi Miale viies neidise arvamust.
|
|