18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Jul 25, 2014 13:12:20 GMT 2
"Murrame jah läbi," arvas Lyddia, kuigi seda polnud väga vajagi, sest lava ees veel ruumi oli ning Rocco ja Lyddie said endale kenasti koha. Enne üritust oli ju neiu fotoka akud ka ilusti täis laadinud, et keset üritust aparaat välja ei sureks, kuna festivali tahtis Lydia kindlasti jäädvustada. Kui Rocco Lydialt kaamerat röövis ja tüdrukust pildi klõpsas, jäi Lyddie pildile, näol lai naeratus. "Igavene meelitaja," turtsatas Lyddie Rocco sõnade peale, kui kaamera kaela tagasi pani, kuigi ühest küljest oli seda hea kuulda ka, et Rocco teda fotogeeniliseks peab.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2014 13:13:37 GMT 2
"Tassi vajalik kraam minu juurde. Siis teeme," sai Kitty Alejandrolt nõusoleku. Praegu mehel veel selleks aega on, aga sügisel muutub tema töögraafik kindlasti tihedamaks. Tuleks nautida seda aega, mis veel septembri alguseni jäänud on. "Trügima vist tõesti ei hakkaks," noogutas Alejandro Kitty sõnade peale, seega tuleb neil nii või naa natuke oodata. Kui paarike lõpuks järjekorras esimeks sai, selgus, et burritosid tõesti polnud, nii et Alel tuli mõlema jaoks üks juustuburger võtta. Endale ostis ta gaasiga pudelivee ka juurde. Toit olemas, eemaldus paarike telgist ja hakkas liikuma lava poole, et endale sobiv koht leida.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2014 13:15:00 GMT 2
Emily noogutas, kui kuulis, et Lucien juba ülehomme tagasi New Yorki läheb. "Ma mõtlesin, et tulen ka mõneks ajaks New Yorki, aga ei teagi nüüd, kas ülehomseks oma asjadega siin valmis jõuan," sõnas tüdruk mõtlikult. Vanemaid ja sealseid sõbrannasid oleks ju tore jälle näha, sest viimane kodulinna külastus jäi juba juunisse, kui nad seal koos Rileyga käisid. "Loodetavasti selleks ajaks olen, kui kool ka lõpetatud saab," lausus Em naeratusega. Muidugi on ka võimalus, et tema karjäär varem tuule alla saab, aga kooli poolelijätmise peale ei tahtnud neiu hetkel absoluutselt mõelda. Lucieni suudlusele vastas ta ka otseloomulikult, enne kui kutt jälle eemale tõmbus. "Ausalt öeldes ei arvanud ma isegi, et praeguseks hetkeks nii kaugele jõuan, et kohalikul festivalil esinen," teatas Emily Lucienile. Asjad olid ikka üsna kiiresti arenenud ja kõik tundus endiselt üsna uskumatu.
|
|
28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Jul 25, 2014 13:23:06 GMT 2
Chester ei plaaninudki Burning Boat Festivalile minna, kuid siiski tuli varsti meelemuutus, sest kodus polnud ka midagi targemat teha ja baarides mehele just hängida ei meeldinud. Vahepeal harva mõne sõbraga kuskil pubis õlut libistada oli okei, aga igal nädalavahetusel baaris viibimine tundus juba aja ning raha raiskamine. Festivalile jõudis mees veidi enne kahte ja jõudis laadalt nii mõndagi endale osta, kuni ehteleti juurde jõdusi, et ka Chelseale midagi võtta, sest mees sai aru, et õde pidi ka lähiajal Tree Hilli jõudma. "Ilus kee," ütles Chester, kui ühte brünetti mingit kaelakeed uurimas nägi.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2014 13:26:42 GMT 2
Lava juurde trügimine polnud tõepoolest kuigi keeruline, sest rahvas alles kogunes ja nii saigi paarike endale päris hea koha, kust kõik laval toimuv hästi näha peaks olema. Roccol küll üle teiste peade nägemisega erilisi probleeme ei tekiks, aga Lyddie oli paratamatult lühem. Oleks nad kuskil tagapool, saaks Nicholas tüdruku muidugi enda õlgade peale ka istuma tõsta, aga praegu polnud selleks erilist vajadust. "Ega sa ise ka väga palju alla jää," vastas kutt muigega.
|
|
17-aastane; Kisakoor; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Jul 25, 2014 13:28:31 GMT 2
"Miks ma peaksin?" küsis Hannah, kes oli aru saanud, et oli täiesti alusetult Patricia peale pahane. Tema ju süüdi ei olnud, et hoopis Hannah Elijah'le huvi ei pakkunud ja nagu tüdruk aru oli saanud, ei olnud Patricia aga kutist huvitatud. "Minust oli äärmiselt loll arvata, et sinu pärast ei paku ma Elijah'le huvi, nii et tegelikult polnud mul mingit põhjust pahane olla. Vabandust selle pärast," rääkis Hannah, lootes sellele tülile lõpuks ometi lõpu teha. Üsna nõme oli elada samas majas inimesega, kellega rääkida ei taha või kes ei taha rääkida sinuga. Kui Hannah rääkis, hoidis Patricia pilku õel, naeratades kergendatult, kui kuulis, et viimane pole tema peale enam pahane. Pealegi on ikka väga nõme mingi kuti pärast oma õega mitte rääkida. "Pole hullu, saad andeks," lausus Rica lõbusalt ja patsutas õele õlale. "Sa ei tulnudki siia kellegagi koos?" uuris ta siis Hannahilt, kui oli nende ümber ringi vaadanud. Michael oli ilmselt siiski kuskil koos Miaga, aga ei paistnud, et õde kellegagi praegu koos oleks, mitte et see muidugi halb on, saabki Patty temaga jälle koos aega veeta, sest viimane kord läks siiski üsna halvasti. Kuulnud Patty küsimust, vangutas Hannah pead. "Täielik loner täna. Palju õnne mulle," lausus tüdruk üsna sarkastilisel toonil. Xavieri polnud ka kuskil näha ja Hannah isegi ei küsinud, kas kutt oli tulemas. Võib-olla pidi ta lapsega hoopis kodus olema? "Mike pidi üldse Miaga tulema ja hiljem jõudma," lausus Hannah, kuigi venna ja selle tüdruku suhe oli neius küll palju küsimusi tekitanud. Kas nad siis käivad või ei käi? "Kuule, kas Mike päriselt käib Miaga?" uuris Hannah, sest tema jaoks oli see kõik nii äkki tulnud. Isegi Mike ja Patty leiavad endale kellegi ja siis on Hannah, ilmselt forever alone.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2014 13:32:47 GMT 2
"Jah, palju õnne Thompsoni õdedele, me vist mõlemad parajad lonerid täna," lausus Patricia muigega Hannahi sarkasmi peale. Tüdrukul polnud ka väga kedagi endaga kaasa kutsuda, sest Michael oli Miaga, Hannahiga ta kuni tänaseni väga läbi polnud käinud, Abigail oli linnast ära ning Elijah tegeles ka oma asjadega, seega oligi ta täitsa üksi kohale tulnud. "Raske öelda, seda pead sa tema enda käest küsima," ei osanud Rica õele suurt midagi vastata. Vend ei olnud oma suhetest rääkimises just kõige suuremas vaimustuses, muidu nad ilmselt juba teaksid kõike, aga Michael oli selles osas küllaltki kidakeelne.
|
|
17-aastane; ÕE; Kergejõustik; Eastside
Sophomore
|
Post by Cara Apple Irving on Jul 25, 2014 13:34:06 GMT 2
Suhkruvatisabas oli tõesti väga pikk järjekord, kuid Carat see väga ei häirinudki. Poppy tundus igatahes sellest ootamisest rohkem häiritud olevat. "Tead, Pop, natuke kannatlikkust kuluks sulle täitsa ära," lausus Cara lõbusalt ja läks siis edasi, kui nende ees olevad lapsed oma suhkruvatid kätte said ning Poppy ja Cara järjest ettepoole jõudsid. Valida oli kas valge, rohelise, kollase, roosa või sinise suhkruvati vahel. "Mis värvi suhkruvatti sa siis tahad?" pöördus Cara oma õe poole, kui nende kord osta oli. Cara ise sellest maiusest väga ei hoolinudki, seega endale ta ei võtnud. "Roosat," lausus Poppy kiiresti, kui järjekord lõpuks nendeni jõudnud oli. Varsti saigi tirts roosa suhkruvati pulga otsas teenindajalt enda kätte ja asus seda rõõmsalt sööma ja ikka nii, et nii nägu kui ka sõrmed korralikult kleepusid. Ühel hetkel märkas Harper aga Rosiet platsi teises otsas koos Hunteri ja tolle tüdruksõbra Simonaga. Rosemary tundus olevat teda ka märganud, niisiis pöördus pisike Cara poole. "Cara, vaata, Rosie on seal, kas ma võin tema juurde minna?" küsis Pop õele otsa vaadates. Saabki Cara natuke ka omavanustega suhtlema, mitte koguaeg tema sabas käima. "Jääb siis roosa," lausus Cara ning ostis Poppyle suhkruvati ära, et kohev maiustus siis õele anda ning edasi minna. Kui Poppy äkki Cara tähelepanu Rosiele juhtis, jäi ka Cara Sommerseid vaatama ning noogutas endamisi, näol lõbus muie. Seda, mida ta Rosiet tegemas nägi, teadis Cara ise väga hästi, sest väiksed lapsed küsivad alati nii midagi, mida nad väga tahavad. "Jah, mul on tunne, et Rosie üritab ka enda vennalt küsida, et ta sinu üles saaks otsida, kuna nähtavasti üritab ta kutsikasilmi teha," muigas neiu. "Aga ma viin su siis äkki nende juurde?" pakkus Cara, sest siis ei kao need putukad vähemalt kuskile rahvamassi sisse ära, et neid hiljem otsima peaks hakkama.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 25, 2014 13:40:58 GMT 2
"Mis kutsikasilmi?" ei saanud Poppy aru. Ta ise oli neid ka muidugi päris mitmel korral kasutanud, aga ega tirts ju ei teadnud, et neid nii nimetatakse. Pealegi oli tema tähelepanu hetkel Rosemaryl, kuid õnneks pakkus Cara kohe ka välja, et võib õe nende juurde viia. "Jaa, palun," lausus Harper tühjakssöödud suhkruvatipulka õele ulatades ja asus siis sõrmi puhtaks lakkuma, kuigi nende kleepumise vastu see eriti ei aidanud. Hunteri ja Simona juurde jõudnud, tervitas Pop neid argliku terega, enne kui sõbranna poole pöördus. "Kas sa lõbustuspargis juba oled käinud?" uuris tirts Rosemarylt. Tema ei olnud, aga tahtis sinna kindlasti minna ja sõbrannaga koos on ju ikka lõbusam. Kui ainult Cara lubab.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 25, 2014 13:49:06 GMT 2
"Ma saan ikka sinu üle uhke olla, kui sul esimene suurem live on," lausus Phoebs õnnelikult ning vaatas Davidile otsa. Nüüd näeb ta ise ka selle esinemise ära, kuigi ta oli korra neid juba talendishowl näinud ja mõnel väiksemal live'il ka käinud. "Eks siis tuleb ilma hakkama saada või Colinit tüütama minna, aga ta on Helenaga kuskile rahva sisse ära kadunud," lausus Phoebs ning pühkis käega lihtsalt suu puhtaks. Järgmise ampsu katsub nii võtta, et ei mäkerda end ära. David muigas. "Ergutajad kuluvad ikka ära," lausus noormees Phoebele otsa vaadates, kuigi ta väga ei uskunud, et neiu nüüd lava ees üles-alla karglema ja kiljuma hakkab. Piisas ka sellest, kui ta lihtsalt neid kuulamas oli. Muidugi ei jätnud ka Deanna neid praegu rahule, aga Dave ei tahtnud õele lihtsalt sellepärast ka raha pihku suruda, et too neid rahule jätaks, niisiis tuli selle tüütuse kohalolekuga mõnda aega leppida. "Ilmselt oleme ikka lõpuni, jah," vastas noormees õe küsimusele ja pööras pilgu oma tüdrukule, et temalt kinnitust saada. Enne ATC esinemist ei liigu nad ilmselt kuhugi, aga võib-olla pärast seda leiavad endale juba muud tegevust. "Jah, ma olen täielik fangirl," muigas Phoebe, kuigi tema ilmselt lava ees karglema ja kiljuma ei hakkaks. Ta lihtsalt sai kuulata head muusikat ning imetleda enda poiss-sõpra, kes laval rokkis. Mis Deannasse puutus, siis tema pani Phoebe rohkem muigama. Hea, et tal oli noriv vanem vend, mitte tüütu väike õde, sest neiu kujutas juba ette, mida David tundma pidi. "Ikka lõpuni," kinnitas Phoebe Davidi sõnu ning vaatas Deannale lõbustatud ilmel otsa.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 25, 2014 13:58:56 GMT 2
"Miks ka mitte? Mulle meeldib siin," sõnas Jordan, kui ta mõtles sellele, missugune elu on mõnes suurlinnas ja missugune Tree Hillis. Väiksemas linnas oleks tunduvalt parem elada, sest seal on rahulikum, aga kolimine ei tundunud praegu veel hea mõttena. Äkki kunagi jõuab Jordan selleni, et leiab endale uue elukoha mõne väiksema linna näol. Kui Megan talle noogutusega märku andis, et mees sai tõepoolest kogu eelnevast jutust õigesti aru, lubas ta endale alustuseks ühe naeratuse, kuid peagi kummardus naisele lähemale ning vajutas suudluse Megani huultele. Nii sai ka naine temalt tagasidet selle kohta, mida Jordan kõigest arvab. "Ja selle ajaga, mis ma siin elanud olen, on mulle üsna selgeks saanud, et ma alahindasin seda kohta ikka kõvasti," lausus Megan, kes oli eelnevalt ikka suurlinnaelu paremaks pidanud ja mõelnud, et väikelinnas on igav, kuna seal pole õieti kohtigi, kus pidutseda või niisama väljas käia. Siiski tuli välja, et see koht on ideaalne, kui tahad hoida madalat profiili, kuna siin polnud ajakirjanikud Megani maja veel ümber piiranud ega jälitanud teda ka väga. Hea, rahulik koht ja selle ajaga oli naisele siin isegi meeldima hakanud. Tundnud Jordani huuli enda omadel, suudles Megan meest vastu ning asetas oma käed ümber mehe kaela, et seda hetke veel pikendada, enne kui mehest eemale tõmbus ning talle silma vaatas. "Mis siis nüüd?" küsis naine, hoides enda pilku Jordani tumedatel silmadel. "Asi ametlik?"
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 25, 2014 15:27:35 GMT 2
Michael oli Miaga juba üsna varakult kokku saanud ning üheskoos linnas aega veetnud - koos olid noored söömas käinud ja hiljem lihtsalt jalutanud ja korra ka muuseumist läbi käinud. Kui Michael ühel hetkel aga Hannah'lt telefonikõne sai, siis kinnitanud õele, et neil ka hiljem plaan festivalile minna oli, võtsidki noored üsna varsti suuna ranna poole, kus põhiüritus toimus. Selleks ajaks, kui Mia ja Mike kohale jõudsid, oli rannas juba päris palju rahvast - ikkagi juubeliüritus ju. Kõigepealt tegid noored Mike'i soovil väikse tiiru rannas, et pilk peale visata spordivõistlustele, kuna neid oli poisi arvates alati huvitav jälgida, eriti kui mõni tuttav võistles. Väga kauaks nad seal siiski ei peatunud ning edasi suundusid nemadki lava poole, jäädes siiski vähemalt esialgu lava ees olevast rahvamassist veidi kaugemale seisma. "Tahad sa õhtul tsirkusesse ka minna?" uuris Michael, pöördudes küsimusega Mia poole. Vahepeal vaatas poiss ka rahva seas ringi, et kumbagi õde silmata, kuigi otseselt neid otsima poiss minna ei kavatsenud. Hannah'le oleks ju iseenesest võinud sõnumi saata, et ta nüüd kohal oli, aga eks seda jõuab hiljem ka.
|
|
28-aastane
Celebrity
Sometimes we just have to let things go.
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 25, 2014 18:42:45 GMT 2
"Igal inimesel on aja jooksul võimalus meelt muuta," kehitas Jordan Megani sõnu kuuldes õlgu. Kindlasti on ka Jordan kunagi esimese hooga midagi maha kandnud ja pärast avastanud, et polegi lood üldse nii hullud. Ilmsalt juhtus sama ka Megani ja Tree Hilliga. Mis Jordanisse puutub, siis vaevalt ta kunagi püsivalt mõnes väikeses kohas elama hakkab, kuna karjääri seisukohalt poleks see otstarbekas, aga kes teab, mis vanaduses pähe lüüa võib. "Tundub küll sedasi," vastas mees Megani küsimuse peale. Ta poleks arvanud, et see nii kiiresti võib juhtuda, aga puudus ka põhjus venitamiseks. Jordanile tundus, et midagi halba ei saa sellest juhtuda, kui ta üle pika aja jälle kellegagi suhtesse astuda proovib. Eriti veel siis, kui tal naise vastu tunded olid. Mida rohkem ta mökutaks, seda suurem oleks oht, et mõni teine mees Megani tal nina eest ära napsaks. Sellel ei tohiks ometi juhtuda lasta.
|
|
23-aastane
Visitor
I don't know who I really am.
|
|
|
Post by Lucien E. Northrop on Jul 25, 2014 18:53:32 GMT 2
"Kui ei jõuagi, siis aja oma asjad rahulikult korda ning tule hiljem. Mina igatahes ootan sind," lubas noormees. Ei olnud kerge Emilyst pidevalt eemal viibida, aga Lucien oli sellise olukorraga juba harjunud. Küll nad lahusolud aja jälle tasa teevad, kui uuesti kokku saavad. "Sinna on veel tublisti aega," muigas Luce kergelt, kui ta mõtles sellele, et Emily alustab sügisel alles oma teist aastat keskkoolis. Vanusevahe oli noortel tõesti korralik, aga Lucien seda häirivaks ei pidanud. Enamasti talle meeldisidki rohkem endast nooremad tüdrukud. "Nagu sa tead, uskusin mina sinusse kohe alguses. Ma ei imestaks, kui sa varsti sootuks suurematel lavadel laulma hakkad, aga sel juhul loodan, et sa mind ära ei unusta," rääkis kutt, võttes Emi käe endale pihku.
|
|
25-aastane
Visitor
The harder the struggle, the more glorious the triumph.
|
|
|
Post by April Jayme Irving on Jul 25, 2014 19:41:37 GMT 2
April ei saanud esiti arugi, et temaga räägiti, sest miks peaks keegi suvaline temaga juttu puhuma tulema, aga kuna rohkem inimesi hetkel ehteleti läheduses ei paistnud – vähemalt mitte selliseid inimesi, kelle pilgust või žestidest võiks järeldada, et nad kavatsevad midagi osta –, eeldas naine, et võõras mees tema kõrval rääkis just Apriliga. "Aitäh. Ma ostangi selle ära," lausus April selle kummalise komplimendi peale. Ükskõik kellele teisele ei oleks ehk selline kompliment kummaline tundunud, aga Jayme jaoks küll. Ehk ta on siis pisut veider? Ulatanud müüjale täpse rahasumma, pakiti kee Aprili jaoks kilekotti ning naine pistis selle õige pea oma käekotti. Korraks vilksas tema pilk ka sellele võõrale mehele, kuid Apie ei osanud talle rohkem midagi öelda. Ta pole kunagi võõrastega suhtlemises hea olnud.
|
|