25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 28, 2014 22:18:00 GMT 2
"Mul on siis päris tähelepanelik abikaasa," lausus Diana, kuigi Shawni sõnad tegid naisele praegu kõvasti nalja. Eks tuleb sedagi ette, et Shawn nina kirtsutab, kui mingi Diana seebikas käib, aga talle meeldisidki need enamasti sellepärast, et tuletasid mingil määral kodumaad meelde, pakkusid nalja oma jaburuste ja ebaloogilisustega ning enamik neist lõppes ju tegelikult ilusate pulmadega. "Tunnistan end süüdi," vastas Diana, kui Shawni küsimust kuulis, ja hakkas siis kergelt naerma.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 22:35:47 GMT 2
"Muidugi, kõiki pisiasju tulebki tähele pannna. Selles peitubki hea suhte saladus," muigas mees, kuigi tegelikult oli tema sõndes ju ka tõde, sest kui sa oskad märgata neid pisikesi asju, siis sa oskad ka vastavalt nendele käituda. "Sul muud võimalust ei olegi," naeris ka Shawn ja võttis siis endale ühe maasika, mille šokolaadi alla kastis, enne kui suhu pistis. Mehe pilk liikus mõneks hetkeks merele, kuhu päike juba aegamisi loojuma hakkas ning viis siis silmad tagasi Dianale. "Mõne aasta pärast tuleb meile juba ühine rinne Rafa vastu luua mõnes olukorras," muigas mees, sest küll tuleb ka see aeg, kus poiss enda iseloomu näitama hakkab.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 28, 2014 23:46:35 GMT 2
"Selles on sul õigus," lausus Diana naeratades, sest tallegi meeldis, kui mees oskas pisikesi asju ka märgata - kas või seda, et tal on uus soeng, kuigi naine nii tihti ka oma välimust ei muuda. "Jah, sinu võit," muigas naine ning võttis ise ka ühe maasika, mille šokolaadi alla kastis ja siis suhu pani. "Aga äkki tahab Rafa just sinuga pesapalli või jalkat vaadata?" arvas naine, kuigi nõustus siiski sellega, et mõnes olukorra tuleb küll midagi koos ette võtta, kui poiss iseloomu hakkab näitama.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 29, 2014 22:21:23 GMT 2
Ka Shawn muigas, kui Diana kinnitas, et mehel oli õigus. "Noh, siis mul veab, sest mul on sinu vastu liitlane olemas. Kui meil see teine laps ka poiss peaks tulema, siis jääd sa ikka väga suurde vähemusse," rääkis mees ja vaatas naisele lõbusalt otsa. Ühelt poolt muidugi tahetakse siis perekonnas neid meesteasju pigem teha, aga samas saab naine kindel olla, et tema elus oleks siis kolm meest, kes teda armastavad ja temast jäägitult hoolivad.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 29, 2014 23:28:21 GMT 2
Kui Diana Shawni sõnu kuulis, tegi ta näo, nagu hakkaks temani just mingi mõistmine jõudma ja puhkes siis naerma. "Nüüd ma saan aru, miks sa veel ühte poissi tahad. Sulle on rohkem liitlasi vaja," lausus naine naerdes ning raputas siis pead. Siis jääks Diana tõesti vähemusse, aga kui teine laps on tüdruk, on nad Shawniga üsna võrdses seisus, sest kummalgi oleks üks liitlane. "Aga samas on see hea, sest siis on mul juba kolm lemmikmeest," lausus naine lõbusalt. Praegu piisas talle Shawnist ja Rafastki.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 30, 2014 0:20:26 GMT 2
"Jama, läbi nägid mu plaani," lausus Shawn, justkui olekski see tema idee olnud. Tegelikult muidugi polnud, aga eks neil hetkel see vestlus sinna nalja ja nöökimise poole kaldus vaikselt. Vahel võis ju. "Seda küll, aga ma ei teadnudki, et sulle kohe mitme mehe pidaja meeldib olla," sõnas mees ja hakkas naerma. Ta võttis veel ühe maasika endale ning kastis šokolaadi sisse, enne kui suhu pani. Shawn viis enda pilgu Dianale ning lihtsalt naeratas talle.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 30, 2014 0:33:09 GMT 2
"Ju ma siis tunnen sind ka päris hästi," lausus Diana, kui neil Shawniga vestlus äkki väga lõbusaks kuidagi läks. Ei teagi, kas see oli joodud šampusest või jetisõidust saadud adrenaliinilaksust? Noh, samas oli mõlemal hea tuju. "Issand jumal," turtsatas Diana, kui Shawni järgmisi sõnu kuulis ning raputas pead. "See ei ole üldse nii. Te Rafaga olete lihtsalt mu lemmikmehed," lausus naine ning võttis samuti ühe maasika, kastis selle šokolaadi sisse ja pistis siis suhu. Maasikad lähevad nende puuviljade hulgast vist kõige kiiremini.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 30, 2014 0:42:49 GMT 2
"Julgen väita, et tunned tõesti," sõnas mees, sest selleks tuleb ikka teist poolt pärist hästi mõista, et temaga abielluda ja veel peregi luua. "Vabandused, et su mees nii rikutud on. Ma püüan nüüd olla," lubas Shawn kergelt naerdes. Vähemalt sai ta ennast Dianaga alati vabalt tunda. Võis vahel mõnel veidramal lausel ka suust lipsata lasta. "Ja sina ja Kailey olete kindlasti minu lemmiknaised," kinnitas mees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 30, 2014 3:45:59 GMT 2
"Siis oleme tasa," lausus Diana naeratades ning võttis veel mõned maasikad, et need siis šokolaadi sisse kasta ning suhu pista. Hea, et tegu oli puuviljadega, kuna need olid selline mõnus kerge eine ja neid sai seega rohkem ka nautida. "Seda ma ei teadnud, et ta nii rikutud on, aga vabandused vastu võetud," lausus naine lõbusalt. "Aga sa ei too millalgi enda lapsi jälle meile?" tundis naine huvi, sest nad polnud ammu juba nende juures käinud ja nüüd oli Rafa ka natuke vanem, nii et poiss saaks ka enda poolõde ja -venda uuesti näha.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 30, 2014 9:58:45 GMT 2
"Väga tore," sõnas mees, kui Diana teatas, et vabandus on vastu võetud. Eks see kõik rohkem naljaga oli, aga ikkagi on hea teada, et naine ka aru sai, et Shawn asja tõsiselt ei mõelnud ennist. "Ma mõtlesin millalgi juulis nädalaks või paariks, sest Joyce andis nagunii mõista, et ta tahaks Williamiga reisile minna. Võibolla teha nii, et nad saaksid Burning Boat Festivali ajal ka siin olla. See oleks neile kindlasti huvitav," arvas mees. Muidugi siis on ilmselt paaril seal festivalil natuke rohkem tegemist, aga see tasub seda ära vast.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 30, 2014 13:15:19 GMT 2
"Ma arvan ka," nõustus Diana Shawniga, kui mees mõtles nii teha, et lapsed saaks Burning Boat Festivali ajaks Tree Hilli tulla. "Me võime lastega Burning Boat Festivalile ka minna. Neile kindlasti meeldiks," arvas naine ning vaatas Shawnile otsa. Eelmisel aastal ta sinna ei jõudnud, sest just siis arvas Diana õetütar Snow, et oleks paras aeg ilmale tulla ja naine oli siis Mattiga enda õe juures haiglas.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 30, 2014 20:58:50 GMT 2
"Seda ma mõtlesingi," lausus mees kergelt muiates. Ega ta ei plaaninudki lapsi festivali ajaks siia võtta selleks, et siis nendega kõike muud teha, kui üritusel osaleda. Neil oleks siin kindlasti piisavalt tegemist selle laada ja lõbustuspargi ja kõige muu näol, mis siis linna tekib. "Snow sünnipäeva tuleb ju ka siis millalgi veel," mainis Shawn, sest oli ta ju festivali paiku sündinud. Ei tea, mis kuupäevale üritus sellel aastal langeb?
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 30, 2014 21:35:28 GMT 2
"Vahva saab neil igatahes olema," noogutas Diana, sest Shawni lapsedki vist varem sellel festivalil käinud ei ole ja neil võib perekonnana isegi päris tore seal olla. "Seda küll," noogutas Diana, kuigi temalgi oli raske uskuda, et Snow juba aastaseks saab, ise veel nii pisike. Võib-olla on tal sama tunne siis ka, kui Rafa ükskord aastaseks saab, aga sinna oli veel üsna mitu kuud aega. "Ma isegi ei tea, kas Dani ja Matt sellel ajal siin on, nad on rohkem New Yorgis. Dani peaks juuli alguses muidugi tuurilt tulema," lausus Diana mõtlikult.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 13:15:18 GMT 2
"Kindlasti. Seal on alati palju tegemist. Sellel aastal on ju vist isegi tegemist juubeliüritusega, äkki on veel võimsam," lausus mees. Erinevat jutud selle festivali kohta juba linnas ringi liikusid, aga eks tuleb ikka plakat ära oodata, enne kui tõesti milleski kindel saab olla. "Ma ei tea... Võttes arvesse Matti perekonnaga toimunut ma kahtlen, et nad väga New Yorki tagasi kiirustavad. Pealegi ma arvan, et Dani tahab vast peale tuuri puhata ka. On ta sinuga vahepeal ühendust ka võtnud, et kuidas tal läheb?" uuris mees ja pistis ühe pirni tüki suhu.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jul 1, 2014 15:43:13 GMT 2
"Vist küll," noogutas Diana. "Ma tean, et eelmine aasta oli mingi muusikafestival ka. Ei tea muidugi, kes see aasta üldse esinevad," lausus naine. Eelmisel aastal oli vähemalt päris palju noori tuntust koguvaid artiste olnud, aga oli ka mõni tuntum, kuid naine ise üritusel ei käinud ja nii täpselt ei teadnud. "Tegelikult mulle meeldiks küll, kui nad Tree Hillis oleks sellel ajal," lausus naine, sest ta näeb õde niigi harva. "Ikka on," lausus Diana, kuigi tuuri ajal ta vähemalt ise väga õele helistama ei kippunud, sest see on talle niigi hõivatud aeg.
|
|