|
Post by Deleted on Jun 21, 2014 14:08:01 GMT 2
Diana ja Shawn olid 21. juuniks abielus olnud täpselt ühe aasta. Nad olid selle aasta sees tervitanud enda poega Rafaeli ning samas pidanud üle elama päris pingelisi aegu seoses mehe tööga. Vaatamata kõigele on nad aga endiselt koos ja vaatavad ootusega tuleviku poole, et näha, mis tal neile varuks on. Tänase päeva oli Shawn korraldanud enda naisele võimalikult eriliseks ja toredaks. See algas ilusa hommikusöögiga voodis, millele järgnes külaskäik naise vanemate, kelle juurde nad jätsid ka Rafa, ja mehe ema juurde. Pärast seda käisid nad Hiltoni hotelli spas paaris massaažis, et siis koju tagasi minna ja ennast õhtuks korda sättida. Shawn võttis naise natuke enne kuut auto peale ning sõitis temaga Wilmingtoni silla lähistele, kus ta auto lihtsalt ühte parklasse jättis. Sidunud naise silmad kinni, jalutasid nad natuke aega mööda tänavat, enne kui Riverwalkile pöörasid, kust edasi võeti suund Jahisadamasse. Jõudnud ühe uhke jahi juurde, millele oli kuldse värviga kirjutatud "Princesa Diana", teatas mees, et nüüd on nad kohal ja naine võib salli lõpuks enda silmade eest ära võtta. Pardal ootasid neid kapten ja tema abiline, kokk ja tema kaks abilist ning kaks meest, keda neil läheb hiljem vaja. "Head esimest pulma-aastapäeva, kallis," lausus mees ja vaatas enda abikaasale otsa, et näha, mis ta asjast arvab. OT: Diana Ramirez
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 21, 2014 15:22:04 GMT 2
Kui Diana mõtles sellele, et täna saab neil Shawniga juba terve aasta abielu, imestas naine, kuhu see aeg küll kaob. Nii pulmad kui Rafa sünd tundusid alles nii, nagu oleks need eile olnud, kuigi ka Rafa oli nüüdseks juba seitse kuud vana ning naine mõtles juba isegi teisele lapsele, ehkki tahtis sellega oodata veel vähemalt nii kaua, kuni Rafa aastaseks saab. Tänane päev oli naisele aga eriti hea, sest juba hommikul hakkas Shawn teda poputama, tuues talle hommikusöögi voodisse ja viies naist veel spaassegi, kui Rafa oli vanemate juurde viidud. Kui mees Dianal silmad kinni sidus, mõtles naine, mis tal nüüd varuks on. Juba niimoodi pimedana mööda tänavat jalutades oli Dianal kiusatus see sall silmade eest ära võtta, aga kui ta oma käsi kas või selle lähedalegi liigutas, haaras Shawn neist kinni ega lasknud naisel salli puutudagi. Kui Shawn lõpuks Dianal salli ära lubas võtta ja talle head pulma-aastapäeva soovis, jäi Diana seda uhket jahti vaatama ning kattis oma suu käega. Ta oli täiesti sõnatu. "Shawn," suutis ta ainult öelda ning viis oma tumedad silmad mehele.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 21, 2014 16:46:09 GMT 2
Kui Diana enda reaktsiooniga ainult mehe nime ütles ja talle otsa vaatama jäi, venis mehe suule muie, millest sai peagi lai naeratus. Ta võis öelda, et naine oli pahviks löödud, aga loodetavasti seda positiivses mõttes. Mehe ärisid raputanud probleemid olid neil seljatatud ja mehe töö oli jälle vaikselt enda endisele rajale tagasi liikunud. Nüüd oli kõik nii nagu enne. Shawni sissetulek oli küll kergelt kahanenud, aga ta juba töötas uute äride kallal, millest nii mõnigi näitas juba rohelist tuld. Seega võisid nad seda jahi ostu endale lubada ja mees oli sellele juba pikemat aega mõelnud. Ise ta sellega ilmselgelt sõitma ei hakka, aga selleks oligi tal tööle võetud kapten. "Ma loodan, et sa oled positiivselt üllatunud," lausus Shawn ja vajutas naise huultele ühe pehme suudluse. Võtnud naise käe endale pihku, juhatas ta naise jahi pardale, kus meeskond neid ootas. "See on Bill, meie jahi kapten, ja tema poeg Jacob. Kui sa peaksid kunagi tahtma jahiga merele tulla, siis sa pead neile ainult kõne andma. Need on meie täna õhtused kokad Cyndi, Monica ja Rain," tutvustas ta nende sõidukaaslasi Dianale, "ja need on Gavin ja Lars, kes aitavad meid hiljem paari asjaga." Töötajad surusid naise kätte ning soovisid talle ilusat õhtut ja head pulma-aastapäeva. Seejärel jäi paar kahekesi, sest teistel oli ilmselgelt tööd teha.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 21, 2014 17:37:36 GMT 2
"Jah, ma olen lihtsalt... sõnatu," lausus Diana pärast suudlust ning pühkis õnnepisaraid, mis tekkisid naise silmadesse siis, kui ta jahi nime nägi. See tundus üsna ilmne, et tema järgi on jaht oma nime saanud. Astunud Shawni käest hoides jahi pardale, nooguta ta, kui mees talle töötajaid tutvustas. "Meeldiv," sõnas Diana iga töötaja kätt surudes, enne kui meeskond paarikese kahekesi jättis. "Sa oled täna mind ikka päris palju üllatanud," lausus Diana, kui nad Shawniga kahekesi jäid. Ei tea, kas nüüd oligi üllatustega kõik või oli mõni veel tulemas.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 21, 2014 18:20:29 GMT 2
Jäänud kaasaga kahekesi, vaatas Shawn naisele otsa, kuulates ära, mis tollel öelda on. "Mul on paar pisemat üllatust sulle veel varuks, aga need ei ole nii suured, kui see, millel me hetkel seisame," sõnas mees kergelt muiates, hoides enda pilku Dianal, "ma tahan lihtsalt, et sa teaksid, kui oluline sa mulle oled ja see aasta koos sinuga... see on lihtsalt suurepärane olnud. Ma olen väga tänulik, et te mu elus olete koos Rafaga. Ma armastan teid mõlemaid." Muidugi hoolis mees ka enda eelmisest perekonnast, eriti lastest, aga ta siiski elas Diana ja enda uue pojaga. Jaht hakkas vaikselt sadamast välja sõitma, et paar ilusale õhtule/ööle merele viia.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 21, 2014 19:02:45 GMT 2
Diana kuulas Shawni ning võttis mehe käed enda pihku. Mehe ilusad sõnad tõid naisele jälle pisarad silma, sest ta oli lihtsalt nii õnnelik. "Shawn," sõnas ta ning lasi ühest käest lahti, et silma tikkuvad pisarad ära pühkida. "Alles täna hommikul ma mõtlesin, kuhu see aeg kõik kadus, sest see tundus justkui eile, kui me abiellusime ja Rafa sündis. Aga minule on ka see aastake abielu olnud imeline ja ma tahan, et sa teaksid, et oled mulle ka oluline ja ma armastan sind," rääkis Diana, hoides enda tumedaid silmi Shawnil ning vajutas mehe huultele ühe suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 21, 2014 20:32:16 GMT 2
Mees kuulas enda abiakaasa rahulikult ära, hoides suul sooja naeratust. Oli tore kuulda, et ka naisele oli see aasta väga meeldinud. Loodetavasti on kõik tulevad aastad samasugused, sest Shawnil küll plaanis naisest lahutada ei ole. Mees on üsna veendunud, et Diana on tema jaoks õige. Saanud naiselt suudluse, libistas Shawn enda käed ümber naise. Ta kinkis naisele veel mõned suudlused, enne kui temast natuke eemale tõmbus. "Viime siis selle ilusa päeva õhtusse. Millal me jälle ainult kahekesi olla saame," sõnas mees kerge muigega. Ta armastas enda poega, aga vahel tahad ju ikka ka naisega kahekesi olla. Jätnud enda ühe käe ümber Diana, jalutasid nad jahi vööri, et sealt merd vaadata. Tuul tuli neile mõnusalt peale. Neil oli ilmaga vedanud, sest päike oli kogu päeva ilusti paistnud ja ka tuul oli soe. "Varsti saad süüa ka, aga natuke läheb veel aega," sõnas Shawn, kui enda ühe käe reelingule asetas, hoides teist endiselt ümber Diana.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 21, 2014 20:55:59 GMT 2
Diana lootis samuti, et nende abielule tuleb neid aastaid veel palju juurde, sest temagi mehest just lahutada ei tahtnud. "Eks me ole päris palju aega jah rohkem kolmekesi," muigas Diana. Ta tahtis Shawnile sellest ka rääkida, et oli teisele lapsele mõtlema hakanud, kuid naine ei teadnud, kuidas seda täpselt teha. "Tead, ma olen vahepeal mõelnud juba sellele, et meil võiks veel üks laps olla. Oleks Rafal ka ehk lõbusam," ürita Diana oma mõtetest Shawnile siiski rääkida ja vaatas küsivalt mehele otsa, et kuulda, mis tema arvab. Koos enda abikaasaga jalutas Diana jahi vööri ning asetas enda käed reelingule, et merd vaadata ja nautida seda õrna tuult, mis tema tumedad juuksed lehvima pani. "Ma võin kannatada küll, ma polegi praegu kõige näljasem," lausus naine.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 21, 2014 23:09:56 GMT 2
Lapse algusaastatel see nii olema kipubki, aga tuleb see aeg lihtsalt ilusti läbi teha. Küll siis kui laps suurem on, saavad nad ka jälle rohkem kahekesi olla. Kuulnud naise sõnu, vaatas Shawn Dianale otsa, kuid kohe ta midagi ei öelnud, sest soovis seda natuke seedida. "Ma sain aru, et sa tahtsid juba kannatamatult tööle tagasi minna," muigas mees, teenides niimoodi endale natuke mõtlemisaega juurde, "aga muidu... ma ei tea, mul ei oleks otseselt midagi teise lapse vastu, aga võibolla võiks oodata, kuni Rafa natuke suurem on. Muidugi ühel hetkel tuleks siis hakata mõtlema ka sellele, et peaks korteri kas suurema vastu vahetama või siis maja vaatama hakkama." Mehele küll meeldis nende hetkel kasutatav luksuskorter, aga kui perekond suurenema hakkab, siis on ikka majas parem olla. Tegelikult vaatasid nad ju uut maja juba enne seda, kui mehel need jamad New Yorgis tekkisid. "Selge, aga ega väga kaua ei peaks minema enam," arvas mees.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 22, 2014 2:33:19 GMT 2
"Mulle on perekond ikkagi tähtsam," lausus Diana ja kuulas enda abikaasa ära, noogutades vahepeal kaasa. "Ma ei mõelnudki kohe, aga näiteks siis kui Rafa on juba aastane või vanem," täpsustas Diana enda mõtet. Praegu oleks muidugi vara uus laps saada, sest Rafa pole veel kõndimagi õppinud ja vajab ikka rohkem tegelemist. "Hästi," lausus Diana kergelt naeratades. "Ilmaga meil igatahes vedas täna." Kui oleks olnud vihm ja torm, siis naine ilmselt kardaks praegu merel olla, aga hea, et ilm neid ikka soosis.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 24, 2014 19:59:30 GMT 2
Seda oli mehel ainult hea kuulda, et naisele perekond olulisem on, aga Shawn lihtsalt ei taha, et naine enda tööst täiesti loobuma peaks laste pärast. Talle tundus enda eriala meeldivat. "Ma arvan, et siis oleks jah juba võibolla parem aeg," noogutas mees, kui oli enda abikaasa ära kuulanud. Eks omajagu läheb veel aega ju ka lapse kandmisele. Seega kui Diana seal natuke peale Rafa sünnipäeva rasedaks jääks, siis sünniks laps siis, kui nende poiss juba kaheseks saab. "Veda ju aasta aega tagasi ka," muigas Shawn, sest nende pulm oli ju rannas, aga ilm oli ka seda soosiv.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 24, 2014 20:21:13 GMT 2
Enda tööst Diana täiesti loobuda ei mõelnudki, aga Rafa sünd pani teda rohkem sellele mõtlema, et tahaks vahepeal lihtsalt perega kodus ka olla. Praegu ta oligi, kuigi tööle plaanis ta esialgu minna siis, kui Rafa kas või lasteaeda saab. Diana noogutas samuti, kui Shawn temaga nõus oli. "Ütleme nii, et kui ilm oleks loterii, siis meie käes on ilmselt jackpot," sõnas Diana ning muigas kergelt. Neil on alati ilmaga vedanud, kui oleks vaja, et ilm kena oleks.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 25, 2014 18:20:40 GMT 2
"Ilmselt küll," muigas mees ja naeris kergelt, sest Diana sõnad olid päris huvitavad, aga ka väga tõesed. "Kui minna selle lapse jutu peale tagasi, siis oled sa mõelnud ka, kas sa tahaksid tüdrukut või poissi?" uuris Shawn, kuigi ega sugu siis last ei riku. Vahet ei ole ju kumb tuleb, aga alati on vanematel mingigi mõte enne olemas. Shawnile endale näiteks meeldiks väga veel ühte poega saada, aga samas üks pisike printsess enda ellu juurde saada oleks ka tore. Kui nad avamerele lähemale hakkasid jõudma, nihkus mees natuke Diana selja taha, et käed ümber tema panna. Tuul tuli ju neile vastu ja seega võis naisel enda kleidiga külm hakata, kuigi taevas oli soe päike.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Jun 25, 2014 18:38:53 GMT 2
Diana hakkas ka enda sõnade peale naerma, kuid millegi muuga ta seda just võrrelda ei osanudki. "Ma arvan, et seekord tahaks tüdrukut," lausus naine. Ta oli ka enda esimeseks lapseks tütart tahtnud, aga sündis hoopis pisike poiss, kuid hoolimata sellest armastas ta oma last ikka. "Siis on meil nii poeg kui tütar," lausus naine ning toetas end õrnalt vastu Shawni, kui mees talle selja tagant käed ümber asetas. Muidugi poleks Dianal ka teise poisi vastu midagi, Rafal oleks lihtsalt vennaga lõbusam. Samas meeldiks Dianale näha seda, kuidas Rafa vanemaks saades hoopis oma väikest õde hoiab.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 25, 2014 20:44:32 GMT 2
"Ma ei tea miks, aga mulle meeldiks veel üks poiss," muigas Shawn, sest see oli pigem naljakas kui õudne suur erimeelsus nende vahel. Nagunii ei olene tulemust otseselt neist. "Peab vist kihla vedama ja vaatama kumb võidab," turtsatas mees ja naeris lõbusalt. Siis on omal ka lõbusam oodata, kui Diana ühel hetkel uuesti rasedaks peaks jääma. Huvitav ainult, mid auhinnaks peaks saama. Kui naine ennast vastu meest toetas, hingas Shawn naise lõhna sisse ning vajutas tema pealaele ühe pehme suudluse.
|
|